![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój instruktor jazdy
3mam kciuki
![]() jeszcze mas z duzo czasu ![]() ja przed egzaminem piłam pepsi z atomatu z word ![]() to pomogło byłam wyluzowana na maksa.. ![]() i jeszcze jedno..wtedy był upał ogromny..zimny prysznic przed.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() ![]() ps.Ja przed pierwszym egzaminem (bo teraz bedzie drugie podejscie) pojechałam na czczo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1293 |
Raczkowanie
|
Właściwiemówi się, że takie związki nie mają szans.. ale, czy wiesz czego chcesz od życia? czy tego szukasz? ja też szukałam czegoś u 24-latka i do dziś nie mam pojęcia czego, może po prostu miał dobrą gadkę, osobiście odradzam takie znajomości, bo robią się z czasem toksyczne.. Poczekaj na tego jedynego, a na pewno znajdziesz odpowiedniego, warto wystrzegać się błędów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratulacje
![]() Ja jeszcze się nie zapisałam na egzamin :P Jak sobie pomyślę, to zaczyna mnie boleć brzuch :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Przyczajenie
|
A jak sytuacja u Ciebie?? Coś się zmieniło od ostatniego postu??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Przyczajenie
|
Nie Morenica ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No a potem był tak miły, że ze swoją kursatnką ( 50 letnia Pani:P) zawiózł mnie na drugi koniec miasta na zakupy ![]() ![]() Nie chcę nic na kursie zaczynać...bo wiadomo to jest Jego praca...ale jak już w końcu zdam to na pewno zaproszę Go na piwo, kawę i wtedy sobie pogadamy na luzie... ![]() Może mi do tego czasu to zauroczenie przejdzie... I tak jest w sumie już lepiej...bo przynajmniej nie myślę o Nim 24 h na dobę i nie spotykam Jego "L" na mieście ![]() **** Niedawno dzwoniłam i chciałam się na jazdę umówić..Ale wyjeżdża gdzieś z kimś... I popłakałam się...Bo skoro jedzie na wakacje to musi jechać z żoną i pewnie będą gdzieś tam szczęśliwi...A już myślałam, że powoli powoli wychodzę z dołka i z tych myśli...Aaaa i powiedział do mnie Skarbie - niby nic...ale jakoś zapadło mi w pamięć... Edytowane przez morenica Czas edycji: 2008-08-12 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Przyczajenie
|
Strasznie mi Ciebie szkoda... wiem co czujesz... na prawdę.
Ale czy on Ci powiedział, że jedzie z KIMŚ?? czy to tylko Twoje domysły?? Nie wiesz do tej pory czy ma żonę? Z tym "Skarbie" też uważaj może on do wielu tak mówi... Najważniejsze dowiedz się czy kogoś ma... alebo zapytaj go wprost jak tylko wróci... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Ma syna więc żonę mieć musi albo musiał...Co prawda nie ma obrączki...no ale to o niczym nie świadczy...Muszę nabrać do tego wszystkiego dystansu...i zacząć traktować to jako dobrą zabawę a przede wszystkim jako kurs prawa jazdy...
Wczoraj wieczorem szłam i oczywiście widziałam jak jechałam swoim samochodem... Sama nie wiem czy to już jakieś fatum czy co...Nawet jak chcę zapomnieć to nie mam jak... Może teraz będzie łatwiej...bo wiem, że do końca tygodnia nie spotkam Go na mieście... W sumie teraz nie za bardzo chcę coś mówić, bo jeszcze czekają Nas jazdy...a jak coś popsuję to stracę instruktora...a nie chcę z żadnym innym jeździć...jak już w końcu zdam, zapytam się czy pójdzie na piwo, kawę...i wtedy jak już nic nie stracę pogadam z Nim, że mi się podoba... Ale obawiam się, że On jest z tyvh instruktorów co to podrywają każdą ładniejszą laskę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
|
Mój instruktor jazdy jest palantem.
![]() |
#1302 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Natomiast jeśli tak sobie pogadacie i zobaczysz ze coś iskrzy możesz zasugerować że jeszcze możecie się spotkać... to da mu do myślenia... może sam coś zaproponuje... Ja tak zrobiłam i wiem że był to dobry wybór... Kobieta powinna byś tajemnicza... to przyciąga faceta... nie moze dostać wszystkiego na tacy ;-) A faktycznie brak obrączki o niczym nie świadczy... niestety |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Raczkowanie
|
morenica..wiem co czujesz..przechodziłam to dokładnie 2 miesiace temu no moze w maju..bardziej..
mam pytanko a jak ci ida jazdy ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Zadomowienie
|
Nicostrata
w takim razie gratuluje i zazdroszcze, chciałabym, zeby mój byl palantem. Miałabym teraz jeden problem mniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Wtajemniczenie
|
Trus przeczytałam twoje wypowiedzi na tym wątku i jestem ciekawa jak
sie toczą teraz twoje sprawy miłosne ? ![]() a ogółem to świetna historia, niestety ze smutnym zakończeniem. ale w końcu co nas nie zabije to wzmocni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Zadomowienie
|
Martysia
moje?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Wtajemniczenie
|
pogubiłam sie xd
chodzi mi o losy autorki wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
A jeśli nie będzie chciał iść na kawę - trudno...
![]() Nie wiem sama czy to zasługa lata czy po prostu moje optymistycznie nastawienie, ale jakoś tak inaczej na to patrzę... ![]() A jazdy...W sumie raz lepiej raz gorzej... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
mamy wysyp zakochanych kursantek
![]() nie wiem co oni mają takiego pzyciągającego w sobie- w końcu nie wykształceni, ciężka praca a do tego jeszcze w większosci buractwo z obleśnym doslownym dowcipem ![]() dziewczyny ogarnijcie sie, kurs jest po to żeby się uczyć jeździć, wiecie ile podobnych do was chce iśc z nimi na kawę????
![]() |
![]() |
#1310 |
Raczkowanie
|
Ta moj narzeczony (instruktor) dostajue ciagle zaproszenia to na kawe . to na piwo, na ciastko , na dyskoteke, do klubu, pełno miłych smsów i telefony w wekendy ( gdzie nie pracuje!!!) i po 20 godzinie gdy jest juz po pracy i ma wszystkiego dość. Ale juz sie wycwanił wyłącza telefon na weekendy i w wieczory gdy jestesmy razem. Biedak musi nawet na noc sciszać głos by go nikt nie obudził, bo jakiejś kursantce się cos przypomniało albo amorów sie zachciało!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
MORENICA!!!! jak podobasz sie naprawde instruktorowi to zaczekaj az on cie gdzies zaprosi!!!!!! nie rob tego pierwsza bo mozesz sie nie milo zaskoczyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ! Ja zdaje sobie z tego wszystkiego doskonale sprawę..że potrafimy być naiwne, że oni chcą być mili, że czasem wychodzą z tego niedwuznaczne rzeczy...
Ale jednak są jakieś granice bycia tylko miłym...a podrywania już kursantek...Nie wiem ( i pewnie się nie dowiem) jak jest w moim przypadku...na szczęście wychodzę z tego zauroczenia...i jedyne co chcę to nadal mieć kontakt z miłym facetem, który pomoże mi jeśli będę miała jakieś samochodowe awarie :P Zresztą jak się okazało znamy te same osoby ![]() I jak już w końcu zdam prawko chciałabym Go jednak niezobowiazującą zaprosić na kawę...W końcu jednak rok jeżdżenia razem zbliża do siebie ludzi ![]() Miłego długiego weekendu ![]() A dalczego akurat oni? Ktoś tu kiedyś napisał, że to zbliża ludzi...mała przestrzeń, po drugie facet, który się zna na samochodzie imponuje Nam...jeszcze uczy Nas jazdy...cierpliwie tłumaczy...nie krzyczy...A jak jeszcze nie jest jakimś obleśnym typem...tylko całkiem przystojnym facetem...takich rzeczy się nie wybiera... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Rozeznanie
|
Ja omijam świat instruktorów dalekim łukiem. I choć się zawiodłam, to nie była kwestia zawodu wykonywanego przez niego, ale różnic charakteru. Każde oczekiwało czegoś innego. Bywa..
![]() |
![]() |
#1314 |
Przyczajenie
|
Witam,
Mam 18 lat a jazdę mam od lipca. We wrześniu zmienił się mi instruktor z 53-latka na 20-kilkulatka. Może jestem durna, ale chyba się w nim zakochałam. Wiem, że on musi być uprzejmy dla każdej kursantki... ale to uczucie, które mnie ogarnia gdy o nim myślę, gdy go widzę... Dzisiaj, przy mnie zadzwonił do jakiejś kobiety. Powiedział, że się melduje i mówił do słuchawki, że tęskni...Poczułam się tak podle... Byłam wściekła... Mimo, że jechałam dobrze, w momencie gdy usłyszałam te słowa specjalnie wjechałam na krawężnik... On zakończył rozmowę. Najbardziej lubię gdy 'pomaga mi kierować'-wtedy łapie mnie za rękę... dzisiaj tak zrobił... Miał ciepłe ręce, aż przez chwilę wyobrażałam sobie jak fajnie było by być w jego ramionach... Wiem, że to nie ma sensu... Ale on... To moja pierwsza miłość (nie licząc zakochania w sportowcach, aktorach, itd.) On nawet nie jest ideałem... Jest przy kości, sepleni, ma krzywe jedynki... ma to coś... Zakochałam się... Koleżanki mówią mi, że to głupie... Wiem o tym, ale to uczucie jest silniejsze... Ja go kocham... on mnie nie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
moj kursant jest pod 50 i straszny zboczuch z niego zcaly cza slapie mnie za kolano fee
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Raczkowanie
|
miałam jazdy łącznie chyba z pięcioma instruktorami..jeden był świetny,ale hamował mnie...
![]() ![]() ![]() ale.. ale dałam sobie spokój ze świrowaniem jakimkolwiek,bo.. bo słyszałam kilka razy o tym,że jakaś laska ustawia się z instruktorem, najczęściej żonatym i dzieciatym i sama ma nadzieję na więcej. wolałam więc uniknąć problemów. ale życzę Wam najlepszego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny co z wami<mur> masz racje-oni muszą być uprzejmi dla każdej kursantki,poza tym 33 lata różnicy to chyba za dużo nie?? to jak pedofilia ![]() ja jestem w szoku. tak samo jak bylam kiedy ostatnio pytam kolezanki dokąd sie wybiera(ona dekold,mini,szpilki) a ona że na jazdy!! mówie że żona tego pana pewnie nie lubi takich strojów a ona mi że tak sie świetnie składa że o tej porze jest juz w pracy!! nie chcialam sie zastanawiać co ten facet o niej pomyśłał jak weszła do samochodu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie chodzi mi o tego 50-latka. Jak poradzić sobie z tym uczuciem, które i tak nie ma szans? Trudno mi być razem z nim w Elce ![]() Trudno mi być bez niego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam caly ten wątek dlatego że mam pierwsze jazdy za tydzien z kawałkiem. Nie zeby instruktor mi sie podobał,nienie ma ok.40lat opowiada suchary no i generalnie,no wiecie
![]() Trus, moim zdaniem dobrze ze z nim nie jestes mimo ze historia interesująca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.