![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
ja juz pare razy sama miałam zamiar robic strajk z pisaniem, nawet dac sobie spokoj bo tez wkurza mnie ta pustka, ale jakos nie potrafie. Za bardzo sie do Was przywiazalam, jak by nie bylo od ponad 2 lat pierwsze co robie po właczeniu kompa to zagladam tutaj. Chocby sie palilo i waliło. To sie chyba nazywa uzależnienie
![]() U mnie w sumie tez w kołko to samo, praca - dom - nudy na pudy, nic ciekawego sie nie dzieje, ale chyba nie o to chodzi zebysmy sie zasypywały arcy ciekawymi opowiesciami co nie? ![]() ![]() Ja bym sie chetnie wybrala na basen, pamietam jak Oliwka szalala w morzu, na pewno by sie jej podobalo. Tylko u nas fajnych basenow nie ma. Ale moze sie wybierzemy kiedys do Krakowa do aquaparku to Kosteczko dam znac ![]() ![]() a co do prezentów to tak jak pisalam wczesniej zamowiląm Oliwce pół tony Noddiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Ojej dziewczyny przecież normą jest że każda z nas ma chwile, że siada przed kompem czyta i okazuje się że nie ma co napisać
![]() ![]() ![]() ![]() Haniu mam podobne puzzle juz Wam pisałam o tym kiedyś ![]() ![]() ![]() Kostko a zyrtec nie powoduje u Natalki zaburzeń snu ![]() ![]() ![]() ![]() My zamówiliśmy jednak ten odkurzacz na mikołaja i jeszcze chyba kupimy pieska interaktywnego bo tego co kupilismy w zeszłym roku popsuła Ola. Edytowane przez płatek1 Czas edycji: 2007-11-19 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zadomowienie
|
I z tego co napisałyście bardzo się cieszę i dziękuję
![]() Płatku - planów na andrzejki nie mamy żadnych, może jakaś imprezka mała ze znajomymi. Wyczaiłam, ze TŻ coś kombinuje na sylwestra, ale co z tego wyjdzie zobaczymy. Szczerze nigdzie mi się ruszyć nie chce. A tak z innej beczki, ja bym tam chciała Tłusty Czwartek, bo bym bezkarnie pączków się najadła ![]() JA już ledwie zipię, chyba bez wizyty u lekarza się nie obejdzie, jestem taka zasmarkana, to chyba zatoki, bo tylko mam katar i okropny ból głowy od wczoraj. BAsen polecam wszystkim, naprawdę niezła frajda dla Milcia, ciągle się cieszył. A ile się opił wody. Nie wspomnę jaki był padaka po powrocie i jaki głodny. Dużo zdrowia dla wszystkich.
#1294 |
Zakorzenienie
|
Ale tu nie ma Agiko za co dziękować
![]() ![]() Mnie też naszła ochota na basen chyba na wiosnę o tym pomyśle ![]() Agiko mąż niespodziankę szykuje? Ale Ci zazdroszczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Wtajemniczenie
|
Nie chciałam sama pierwsza poruszać tematu znikomej aktywności na wątku żeby nie robić znowu zadymy - już jedną wywołałam więc wystarczy. Osobiście nie piszę bo nie widzę takiego sensu - większość moich wypowiedzi przechodzi bez echa
![]() ![]() Rozumiem brak czasu, to że nie da sie odpisac każdemu, sama mam z tym problem. Nie lubie jednak hipokryzji a to coraz częściej tu widać. Z chętnymi utrzymam kontakt na PW.
#1296 |
Zakorzenienie
|
oj powiało grozą, chyba jetsem slepa bo jakos nie dostrzegam tu hipokryzji. Joasia mogłabys rozwinąc temat?
Wydaje mi sie ze nikt nie jest w stanie odpisywac wszystkim na wszystkie posty, chyba ze sie ma bardzo dużo wolnego czasu i siedzi nonstop na wizazu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
a mi się zrobiło smutno i bardzo przykro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
|
Chciałam odpisać już wczoraj po poście Agiki ale miałam coś nie tak z klawiaturą a jak już zresetowałam kompa to mały chciał spać, poszłam z nim a potem zapomniałam odpisać. Moje zdanie co do aktywności na wątku jest takie: jak dzieciaczki były maleńkie to wszystko było dla nas nowością, każdy uśmiech, płacz, mrugnięcie oczkiem i wszystkim chciałyśmy się wspólnie dzielić: radościami i problemami lub wątpliwościami. A teraz już jesteśmy "doświadczone" mamusie więc po co pisać, że dziś na przykład Mateusz śmiał się co chwila
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Ach dziewczyny nie wygłupiajcie się
![]() Nie pisałam Wam ale ta koleżanka o której Wam pisałam straciła ciąże, zarodek obumarł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Ja staram się zaglądać do Was codziennie, ale czasem po prostu nie chce się nic pisać. Poza tym, tak jak wspomniałyście, znacie się już dość długo, pewnie jeszcze od czasu ciąży, jak nie wszystkie, to znaczna większość widziała się w realu, a ja właściwie to się do Was wprosiłam i czasem czuję się jak piąte koło u wozu. Polubiłam was, lubię Was czytać, często korzystałam z Waszego zdania, rad, a sama to Wam chyba tylko przynudzam...
Chciałam Wam wkleić Aduśka, tak na zabarwienie wątku, ale zrobiło mi się jakoś tak smutno... Płatku, bardzo mi przykro z opwodu koleżanki... Sama mam taką parę w rodzinie i wiem jaki ból przeżywają...
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() ![]() Kociulko nie pisz głupot zawsze się cieszyłyśmy jak ktoś nowy do nas dołączał ![]() ![]() Dziewczyny Mati je śmietanę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zadomowienie
|
Płatku bardzo mi przykro, z powodu koleżanki
![]() ![]() Co do pisania na wątku, to i ja ostatnio mało się udzielam ![]() ![]() Kociulek jakie piąte koło dawaj tu zdjęcia i nie marudź ![]() Chaga a do ciebie mam pytanko, jak zmniejszasz filmy z kamery bo ja z mężem nie umiem a chciała bym wam pokazać filmik z Pati. Joasiu przykro mi, wiem że i ja nie udzielałam się za często ![]() Jeśli chodzi o andrzejki to coś tam myślimy żeby gdzieś iść, ale nie wiem czy coś z tego będzie ![]() ![]() A wogóle to jestem przerażona ostatnio znowu zachorowaniami na sepse ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Płatku wydaje mi sie ze feta nie zaszkodzi, zdrowa jest
![]() ![]() Kociulek dawaj te foty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
A to dobrze uspokoiłyscie mnie
![]() Haniu ja też jestem przerażona tą sepsą ![]() ![]() Ja wpadłam na chwile bo wracam od kosmetyczki i zaraz na jazde ![]() ![]() Miłego wieczoru uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zadomowienie
|
Haniu ja kręcę filmiki aparatem więc nie muszę ich zmniejszać, niestety nie pomogę w takiej sprawie.
Płatku myślę, że nasze dzieci mogą jeść fetę, chyba nie zjada go dużo ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zadomowienie
|
Dzięki Chaga
![]() ![]() ![]() Płatku a co masz za zabiegi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Wklejam kilka fotek naszego niuńka
![]() ![]() Nie wiem, czy przypadkiem już się Was nie pytałam, ale Wasze dzieci piją już pewnie same z niekapka? bo Adrian nie chce za żadne skarby świata ![]() ![]()
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Świetne zdjęcia Kociulku, ale Adrianek ma fajnego słonika
![]() ![]() ![]() Haniu śmieszne sytuacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak było u mnie. Dopiero po skończonym kursie instruktor powiedział nam, że obie z koleżanką jeździłyśmy najlepiej, ona na mieście, ja na placu. A nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
piękne fotki, w sumie b. rzadko do tej pory oglądałysmy Adrianka, dobrze kociulku ze kupilas ten aparat
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny Oliwce od paru miesiecy nie urósł ani jeden zabek, nie ma nawet dolnych dwójek. Ma jedynki, górne dwójki i komplet czworek. W sumie 10 zębow. Zastanawiam sie czemu jej tak wolna rosną ![]() Platek to normalne ze ciagle gaśnie. Mnie nawet na egzaminie ciągle silnik gasl, na placu manewrowym szczególnie - to ze stresu, no i kewstia wprawy, wyczucia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Chyba najbardziej mąż jest zadowolony, że jak dzidzi się urodzi, to nie będzie musiał od nikogo pożyczać aparatu
![]() ![]() Słonia mały dostał od chrzestnego na swoje pierwsze urodzinki ![]() Kasiulka, myślę, że nie nasz się czym przejmować. Adriankowi też teraz pare dni temu wyszedł kolejny zabek po kilkumiesięcznej przerwie. Ma ich już 12 ![]() ![]() A tak a propo zębów, to dzisiaj czeka nas z mężem wizyta u dentysty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zadomowienie
|
Płatku nie martw się że ci gaśnie mi na egzaminie z 5 razy zgasł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kociulku zdjęcia super ![]() ![]() Kasiulko u nas też na topie Uszatek ale tetetusisie też nadal bardzo lubiane ![]() ![]() ![]() A ja byłam wczoraj na zakupach i kupiliśmy Pati wózek dla lalki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Rozeznanie
|
Co do tej sepsy to szczepionka na meningokoki czy pneumo?????ja jzu nie wiem. Tutaj moge Zuze kłuć za darmo na meningokoki, jakas seria szczepien co 3 miesiące. Ale chyba kupie szczepionke w Polsce jakąs za 350 zł i mowią ze kłucie tylko raz.
Czesc Lasencje ![]() ![]() ![]() We wtorek juz w Polsce. a w środe mam szkolenie we Wrocku, Zuza z Łukaszem w Kępnie u tesci, mam obiecane przez meża ze pies bedzie w suszarni, ale serducho boli bo znając rodzinną miłośc do krycia prawdy w rodzinie męza boje sie ze tesc sie uprze i .......Ale mąz powiedział albo my albo pies. A tak w ogóle rozmwiałam z ciocią Łukasza, jakis odmieniec w rodzinie bo twrdo stpi za prawda i nie lubi szopek rozdzinnych, i sie dowiedziałam ze pies ją zaatakował. Na co tescie czekają nie wiem ![]() brzuch mam duzy i mi ciezko a to dopiero początek. Płatku Kociulku u nas z niekapkiem nie było problemu. & miesiecy i zuza piła z niekapka. choc nie!!nie chciał pic z niekaplka aventu. łukasz jej kupił Tommee Tippee i juz było spoko. Ale go trezba nagryzc zeby cos leciało. Dostałam zaproszenie do szpitala na badania i usg na 25 stycznia. Musze zrobic plan porodu. A i jescze, dowiedziałm sie ze jesli nie bede chcaiła karmic maleństwa piersią nikt nie bedzie maił do mnie o to pretensji, sytuacja odmiennna niz w |polsce przynajmniej w moim szpitalu, tak wiec postanowiałm ze po powrocie do domu ze szpitala wprowadzam butelke. ksiązi dzieciecej szeptunki juz kupiłam. no i teraz dylemat. Od 6 miesiąc zycia maleństaw, zuza juz prwie 3 lata, chce wynając opiekunke. ale z drugiej strony Zuze che dac do przedszkola, w towarzystwo dzieci, wiec Agika naswietl sparwe żłobka......ile jest paN ILE DZIECI, jak mam siebie samą przekonac do tego ze moje maleństwo bedzie maiło dobra opieke......... ![]() ![]() ![]() Płatku czy znajomi zawieszają starania?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Dario meningokoki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja przyjaciółka będzie miała robione badania genetyczne czy przypadkiem to nie jej organizm sam zabija płód ![]() ![]() Ksiulko poczekaj jeszcze ![]() ![]() Haniu dzięki za link ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zadomowienie
|
Kociulku Adrianek wygląda ślicznie
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny,
Kociulku teraz możesz poszaleć ze zdjęciami, na pewno to wygoda. BArdzo fajne zdjęcia uśmiechniętego Adrianka. Nam się właśnie popsuł aparat, kupimy sobie nowy na gwiazdkę. Dziewczyny wrócę do tematu "pisania", bo nie miałam okazji odnieść się do Joasi wypowiedzi. JA też miałam wrażenie, że pewne moje wypowiedzi przechodzą bez echa, bez żadnego komentarza. Brałam pod uwagę, że może nikogo nie interesuje co u mnie. Albo przynudzam. Do czasu... kiedy Kasiulek zapytała mnie, czy ignoruję jej posty. Naprawdę nigdy bym nie pomyślała, że to robię. Po prostu nieświadomie nie komentowałam, albo komentowałam je w myślach i potem zapominałam odpisać. Ale wkurza mnie namiętnie jak nawołujemy, że puchy, że nikt nie pisze, a widzę, ze w tym czasie kilka osób czyta i nic, żadnego komentarza. Nawet choćby wlepić ![]() ![]() Płatek, bardzo mi przykro z powodu koleżanki. Moja kuzynka 6 razy poroniła, a córeczka, która się narodziła zmarła po 3 miesiącach. Nawet nie chcę myśleć co przeżywała. Chciałam tylko napisać, że jej organizm, nie wiem co dokładnie zabijał zarodki. W końcu trafiła do lekarza, co wykrył o co chodzi i brała specjalne leki. Teraz ma córeczkę lat 4 i wszytko jest OK. WIęc dobry lekarz na pewno zaradzi. Dario, w żłobku u Kamila są 4 panie na 20-25 dzieci. W pewnych godzinach tylko 1 lub nawet 2. Trzeba wziąć pod uwagę, że nie zawsze wszystkie dzieci są. Nie wiem jak te panie dają radę, ale uważam, że opieka jest OK. Kamil chodzi z wielkim uśmiechem na twarzy i czasem nie chce wyjść, bo np. pomaga pani zbierać zabawki. Kostka, a jak u ciebie? Daria, ty się teraz takimi sprawami nie zamartwiaj. Co do picia to: kaszka rano i wieczorem z butli, wszelkie picie ze szklanki, kubka. Niekapek tylko do samochodu, albo na miasto. Jadę na zakupy. Pa
#1319 |
Zakorzenienie
|
Oliwka niestety tez jest butelkowa. Z niekapka pje bardzo neichetnie, jak ją przycisnie to wypije ale mało i nigdy nie dopije do konca. Z bidonu pije tylko zimne napoje, z kubka zwyklego tez nie bardzo bo sie zawsze cała obleje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Agiko Ty na zakupy a ja juz w piżamie przed kompem siedze ... az wstyd sie przyznac
![]() ![]() Agiko podpisuje sie pod tym co napisałas i tez mam nadzieje ze Joasia nie zniknie z watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.