|
|
#1291 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P
ja nic nie zrozumialem
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zadomowienie
|
Pisz trochę bardziej zrozumiale. Ja rozumiem ten wiek, i potrzeby ale - nic dziwnego że cie nie rozumieją jesli w życiu też się posługujesz takim językiem
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
hmmm ja ci dziewczyno radze sobie odpuscic ten styl. nie badz kolejna pozerka. moze poczekaj jakies 2 lata okey? zacznij sluchac screamo i hardcore, jak muzyka ci sie spodoba, mozesz zajac sie swoim wygladam. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, była taka strona z fryzurami różnymi wlaśnie emo dla włosów krótkich, srednich, długich, blond, czarnych itd.. kurcze, nie mogę teraz jej znaleźć, a duży wybór był strasznie - pamięta któraś może ? bd wdzięczna bardzooo
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
no więc takkk... Ilość pasemek?? ja mam 70 pasemek, w sumie to tak jakbym przedluzyla całość wlosow oprócz gornej części bo tam mam krótko ... mnie jwiecej do polowy glowy mam ringi....
Kupowałam rozmiar S nawet nie wiem czemu taki wybrałam ale jest okey i pasuje. Szczerze to umyłam te włoski i troszke sie rozczarowałam bo sie kręcą znaczy sie są 'pofalowane' no i torszke takie sianko :/ ale kupiłam juz balsam do wlosow, mam nadzieje że ringi sie nie ześlizną z tego
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://forums.livingwithstyle.com/sh...d.php?t=282269 |
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o to mi chodziło pzdr <33
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
no to jutro się wybieram do fryzjera...
![]() chcę sobie zrobić mniej więcej takie coś: co wy na to?? |
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale z tylu ladnie wycieniowane
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tył - super przód -
|
|
|
|
#1301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardziej mi chodziło o tył, a nie o przód... :P przód chce mieć inny.... |
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Podpinam sie do dziewczyn
tyl spoko ale przod do bani-sorki ale ciut za dluga ta grzywa |
|
|
|
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
nothing-92 A jaki przód chcesz? xD
Jeszcze tylko tydzień... <3333 |
|
|
|
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
hyhy. ja swoja fryzurke zmixowalam i wygladalo to nie jak emo ale cos osobistego :P (bo do emowcow nigdy nie bede nalezeć) jednak teraz troche zaluje ze scielam moje pikne wlosy od czuba.......... i tak patrze po jakims czasie na ten post... powiem wam ze dziwnie tu jest... najlepiej było w pierwszym poście o emo .. nie zadna kontynuacja i lux także dlatego bo (prawie) zadnych wiadomosci od gosci nie bylo.. pamietne czasy :P przegladam i nie smacznie mi sie robi jak widze fotki zmasakrowanych chlopakow ktorzy stylizuja wlosy jak kobieta buu. jednak nie chce rozpoczynac sporow bo ktos palnie glupote a ja zachacze a na co komu bluzga z mojej strony i ban pamietny?
![]() tak wiec bez komentarza .. wstyd mi ze udzielalam sie w tym pokoiku pare miesiecy temu tak konkretnie obficie....... chyba bylam wpatrzona ślepo w te przedluzane włoski dziewczyn z zagranicy. teraz samej sobie sie dziwie bo nic z tych fryzur mi sie nie podoba... nie wiem czemu, heh pewnie guscik lekko mi sie zmienił.. zaniedlugo sporej grupie tak samo sie odmieni.. pozdrowka
|
|
|
#1305 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Zadomowienie
|
tak sobie czytam o tym przedluzaniu i zabralam ochoty n takie jedno dluuugie blond pasemko ;]
ps. nie jestem emo ;p |
|
|
|
|
#1307 |
|
Przyczajenie
|
cześc wam
Mam do was pytanie czy da sie zrobić na moich włosach ( troche wiecej niż do ramion) takie włosy ? jak tu w wątku : l_9fe7e144ca4be5aa581ae82 09fb0afb7
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Raczkowanie
|
A ja wybieram się po jakiś lakier utrwalający ^^ Bo za tydzień do cioci wybieram się <333 Nothing, śliczna jest, nie gadaj !
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Przyczajenie
|
Lakier ??... Ja polecam Taft Looks Titan look... taki fioletowy... I jakaś fotka z obcięcia
Ta grzywka to tak mi dzisiaj jakoś sama staneła wstałem rano i nawet prostowanie mało dało
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Przyczajenie
|
Fryzura EMO
Heyy jestem tu nowa :P Poważnie zastanawiam się nad zrobieniem sobie właśnie fryzury emo, ale boję się, że fryzjerka mi je za krótko obetnie, albo, że nie będzie to do mnie pasować itd
Mam grube, brązowe włosy, które się wywijają. Prostuję je prawie codziennie. Nie są zbyt długie (trochę za ramiona). Grzywka na ukos. Myślicie, że warto zaryzykować???
Edytowane przez IluvEMO Czas edycji: 2007-12-23 o 11:46 |
|
|
|
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura EMO
Jasne, że tak! Fryzurka EMO- coś pięknego.. Znajdź coś fajnego i próbój! Skoro nie masz bardzo długich włosów to po obcięciu itak szybko odrosną. Sama chciałabym ale u mnie się nie da
mam kręcone włosy
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm zastanawiałam się nad czymś z serii go2b ^^ No, ale niewiem w końcu xD Jest jeszcze czas i dziękuję za podsunięcie pomysłu xD A co do fryzury to dla mnie bomba! Tylko, żeby jeszcze po bokach były troszkę dłuższe, ale to miesiąc i już będzie inaczej, ale naprawdę, naprawdę pięknie wyszło ;*
I życzę wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku, wiem, że życzenia takie banalne, ale nie lubię bawić się w wierszyki ^^ ;*;*;*;*;* |
|
|
|
|
#1313 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Fryzura EMO
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Rozeznanie
|
hehe jak ktos chce to do ogladniecia
![]() Makijaz emo i fruzura emo http://www.youtube.com/watch?v=dNFI9...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=T1Bbh...eature=related
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego ![]() ![]() ![]() Martaaa
|
|
|
#1316 |
|
Raczkowanie
|
moje wczorajsze meczarnie z ulozeniem nowej fryzurki
pani fryzjerka troche za krotko grzywke sciela, i zauwazylam ze z prawej strony mam krocej niz z lewej...co sie nameczylam to sie nameczylam z tym grzebyczkiem ale pozniej i tak opadlo dawlam lakieru tyle ze az mi sie skonczyl i nie mam teraz na swieta ![]() czym mozna jeszzce utrwalic taka fryzurke? |
|
|
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
wydaje mi sie, ze jednak masz zle sciete. ile masz stopni zrobionych? bo widze po zdjeciu, ze masz sciete na rowno dwa. a u gory wlosy musza byc krotkie na okolo 5 cm, pozniej coraz dluzsze i dluzsze az po brode i podniej prosto. tylko nie kazda fryzjerka potrafi tak wycieniowac -.- pryskaj lakierem trzymajac glowe w dol, skore glowy, potem poczekaj az przyschnie, natapiruj i uloz. mi sie tak trzyma okolo 5 h.
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
Looknęłam jakiś post o fryzurkach na kręcone włosy.. Ma ktoś może jakieś foty?
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Rozeznanie
|
hej! fajnie to wygląda
bardzo mi się podoba!Cytat:
![]() ależ mnie tu dawno nie było ![]() nena-mycha piękne włosy! pamiętam Cię z pierwszego emo wątku zanim przedłużyłaś w porównaniu wygląda super, widzę też, że zafarbowałaś co? to czarny? ja swoje dzielnie zapuszczam, najdłuższe mam już do łopatek ale chyba się nigdy nie doczekam takich jak Ty po przedłużeniu
|
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

pozdrawiam

o to mi chodziło
ale z tylu ladnie wycieniowane

Mam grube, brązowe włosy, które się wywijają. Prostuję je prawie codziennie. Nie są zbyt długie (trochę za ramiona). Grzywka na ukos. Myślicie, że warto zaryzykować???