|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziołchy
Nie bylo mnie juz jakis czas, wiec abyscie o mnie nie zapomnialy to przyszlam ![]() Widze, ze juz opozniona jestem z newsem o Ferdku. Brat mi przed chwila powiedzial, a ze mu nie wierzylam to sprawdzilam i mial racje. Hm jestem teraz ciekawa gdzie przejdzie i kto go zastapi... Niby najbardziej prawdopodobne jest, ze przejdzie do Renault, ale roznie to w zyciu bywa. Fajnie by bylo jakby z Kubica w BMW jezdzili Ale jest jeden maly problem... Nick. A na miejsce Alonsa moze wejdzie kierowca testowy Mc Pedro de La Rosa albo Rosberg. Zapewnie w niedlugim czasie sie dowiemy. A wczoraj widzialam Hama na rozdaniu nagrod MTV. po co on sie tam pcha? Pewnie mysli, ze jak tam sie pokaze to bedzie fajny, pfi... |
|
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
A panowie stróżowie na cmentarzu mówili, że Alonso pójdzie do RedBulla (
Nie no, nowinka tak naprawde to żadna (nie obrażając Angel hehe ) bo wiadome było że odejdzie ![]() Też bym Alo widziała w Renault razem z Robertem
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Plotkaro , mogę umieścić w podpisie też liczydło za ile dni będzie następne GP?
|
|
|
|
#1296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#1300 |
|
Zadomowienie
|
i ja też, ja też
![]() mam nadzieję, że w przyszłym sezonie wybierzemy się na jakieś GP ![]() w końcu mamy pełnoletnią Lunę i Bożenkę ![]() kto ma samochód ? |
|
|
|
#1301 |
|
Wtajemniczenie
|
Samochód ja mogę skombinować
![]() Kto robi prawko?
|
|
#1302 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko pierw musze znalesc dobry sponsoring Ale jesli nas zobacza to bedziemy mogly wejsc za darmo w koncu jestesmy zagorzalymi fankami F1 i powinnysmy miec jakies przywieleje ![]() Ja ni mam niestety
|
||
|
|
|
#1303 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
a Luna? może ona ma prawo jazdy
a jak nie to już ja się poświęce, tylko ostrzegam, że na własną odpowiedzialność, bo mogę niechcący poczuć się jak w bolidzie czy co kurde ale by było świetnie ![]() plot, skąd Ty skombinujesz samochód? o czymś nie wiemy ? |
|
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko właśnie brak tej kasy spowoduje że ja pewnie też dopiero za 20 razem zdam (chociaż tata mi zapowiedział, że mam zdawać i koniec ) nie chcę o tym rozmawiać publicznie, ale dużo nie wiecie ![]() Nie no, mam w rodzinie pare ludków, którzy mają styczność z samochodami i podejrzewam że nie byłoby problemu wynająć jakiegoś jednego busa na naszą ekipe
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zadomowienie
|
hhaha Plot, busa ? !
oszalałaś ? chyba znów o czymś nam nie powiedziałaś Iza, fajnie Ci
|
|
|
|
#1308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mój tata mi tak obiecuje juz 7 rok wiec mu tam nie wierze Weś nas zabierz jakby co, mnie macie po drodze napewno! Cytat:
No wiecie![]() Angel, co jak co, ale ja to otwarta osoba jestem i staram się nic nie ukrywać
|
|
|
#1309 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Wtajemniczenie
|
mjenia toże
może zrobimy sobie swoje własne wyścigi? (
|
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Wtajemniczenie
|
kak to kak! budziemy katatsje maszina (
![]() Kurcze no jak to nie, musi być po drodze Weście no, sezon za 132 dni, jakbyśmy codziennie zbierały po 1euro to Formuła stoi przed nami otworem
|
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
ej zobaczcie, zaintrygowało mnie to
Wicemistrz świata Formuły 1 Lewis Hamilton przedstawił swoich faworytów do zajęcia miejsca w drugim bolidzie McLarena po tym, jak stajnię z Woking opuścił Fernando Alonso. Młody Anglik spodziewa się, że jego przyszłorocznym partnerem będzie któryś z trójki kierowców: Nico Rosberg, Heikki Kovalainen lub Adrian Sutil. „Jestem bardzo ciekaw, kim będzie mój partner.” – powiedział 22-letni Hamilton podczas gali Mercedesa 'Stars & Cars' w Stuttgarcie. „Jestem tak samo podekscytowany jak wszyscy. Nie mam pojęcia kto nim będzie, mogę tylko zgadywać. #Najważniejszą rzeczą jest, żeby był dobrym graczem zespołowym”. *„Nick Heidfeld ma kontrakt z BMW, zgadza się?” – kontynuował Hamilton naciskany przez dziennikarzy o podanie możliwych kandydatów. „Są także Nico Rosberg, Adrian Sutil i Heikki Kovalainen, ale nie mam pojęcia, kto to będzie. Wszyscy oni są świetnymi kierowcami i znam ich wszystkich bardzo dobrze, ale słyszałem, że mają ważne kontrakty, więc trudno cokolwiek przewidzieć”. * w życiu bym się nie spodziewała, że Heidfeld może być brany pod uwagę. Przecież ma kontrakt... ? To ja już nic nie wiem ... zresztą to byłoby zbyt piękne by było prawdziwe. next : # hehehe dobre ma racje, przynajmniej się przyznaje, że liczy tylko na pomaganie mu w zwycięstwach i ustępowania miejsca na torze
|
|
|
|
#1315 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie zdziwiłabym się gdyby to Lewis przeprowadzał casting na drugiego kierowce Maków
![]() No i niech lepiej sobie wezmą tego Nicka, nie miałabym nic przeciwko ![]() Bo przecież kontrakt o niczym nie swiadczy? Tak jak w przypadku Alonso.
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
No ale Nick ostatnio w jakimś wywiadzie mówił, że chce zdobyć mistrzostwo z BMW w 2009. Dobra mówiło się o różnych kierowcach, ale Nick to chyba największa niespodzianka. Prędzej spodziewałabym się spekulacji na temat Roberta, ale całe szczęście on napewno tam nie pojdzie, więc dziwi mnie to trochę
![]() ależ jestem ciekawa sezonu '08
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zadomowienie
|
chcesz się licytować ? ![]() Cytat:
Robert na 1000000% nie pójdzie do McL choćby nie wiem co się stało, widzę, że na wp takie same dzieci neo jak na onecie ![]() Robert głupi nie jest i by go dźwigiem tam nie zaciągnęli ![]() myślę, że w w tym tyg co będzie wszystko się wyjaśni a tak btw, wie ktos kiedy testy się zaczynają ? ide poszerzać intelektualne horyzonty |
|
|
|
|
#1319 |
|
Wtajemniczenie
|
Może jeszcze nie w tym tyg, ale napewno przed grudniem
![]() W styczniu BMW ma pokazać już nowy bolid, Honda podobno ma mieć czarne malowanie bolidu, a Force India będzie biało, zielono, pomarańczowa.. ![]() A co do zimowych testów to mają się zacząć już za niecałe dwa tygodnie
|
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
|
"Patrick Head ostrzegł McLarena, że zespół Williams nie odda swojego kierowcy Nico Rosberga, aby zastąpił w stajni z Woking Fernando Alonso."
Czyli ani Nico, ani Nick, zostaje Sutil i Kovalainen. Pominęłam kogoś z faworytów Hamusia? ![]() ------------ Właśnie przeczytałam, że do F1 wróci prawdopodobnie Glock i ma nadzieje na kontrakt z Toyotą
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

.

Nie bylo mnie juz jakis czas, wiec abyscie o mnie nie zapomnialy to przyszlam 
Ale jest jeden maly problem... Nick. A na miejsce Alonsa moze wejdzie kierowca testowy Mc Pedro de La Rosa albo Rosberg. Zapewnie w niedlugim czasie sie dowiemy. 

Siedzenia w łóźku cały tydzień jak nie więcej..
oszalałaś ?