Lubelskie Żonki!! - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-30, 11:04   #1291
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d
Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
To jak będziesz wiedziała to szybciutko podziel się informacją .
Ja właśnie w czwartek jadę na urlopowo poślubną podróż na Sardynię. Już nie mogę się doczekać.

A po tam weekendowym dziecku to chociaz wiadomo jak postepowac poem z wlasnym .
Sardynii tez zazdroszczę - byłam kiedyś na Sardynii, było cudnie . Ja co prawda już zaliczyłam jeden wyjazd w tym roku, ale po cichu, w tajemnicy przed mężem siedzę i kalkuluje, czy nie wystarczyłoby nam kaski na drugi wyjazd w czasie naszego sierpniowego urlopu

A co do dzieci - mam wrażenie, że to nie do końca jest trening, Toli dzieciak na pewno będzie grzeczny, miły i nie kapryszący Chyba, że można to uznać jako szkolenie w ekstremalnych warunkach? Taki survival

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 11:19   #1292
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
Podróż poślubną ma się raz więc jak szaleć to szaleć .
No my swoją podróż poślubną trochę skiepściliśmy i teraz bardzo żałuję, bo wiem, że teraz ciągle będzie coś... Ale cóż człowiek zawsze najlepiej uczy się na swoich błędach.

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
A co do dzieci - mam wrażenie, że to nie do końca jest trening, Toli dzieciak na pewno będzie grzeczny, miły i nie kapryszący Chyba, że można to uznać jako szkolenie w ekstremalnych warunkach? Taki survival
A skąd ta pewność, że moje to takie grzeczne będzie? A wracając do opisywanego malce... dziś mnie podpienił na maxa! Wyobraźcie sobie, że mój małż zawiózł go na jakiś czas do mojej chrześnicy, żeby się razem pobawili i zostawił go tam pod opieką mojej cioci, bo musiał iść do lekarza. I wiecie co ten gówniarz powiedział? Że jest głody, bo my daliśmy mu na śniadanie niedobre płatki! No po prostu myślałam, że z krzesła spadnę, jak mi to ciocia przez telefon powiedziała! Może jeszcze rodzicom powie, że go tu głodziliśmy?!
Stary 2008-06-30, 11:27   #1293
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Sardynii tez zazdroszczę - byłam kiedyś na Sardynii, było cudnie . Ja co prawda już zaliczyłam jeden wyjazd w tym roku, ale po cichu, w tajemnicy przed mężem siedzę i kalkuluje, czy nie wystarczyłoby nam kaski na drugi wyjazd w czasie naszego sierpniowego urlopu

My jedziemy na taka bardziej objazdowa, mam nadzieję ze będzie co wspominać .

A survival czasem się przyda, potem będzie lżej.

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
No my swoją podróż poślubną trochę skiepściliśmy i teraz bardzo żałuję, bo wiem, że teraz ciągle będzie coś... Ale cóż człowiek zawsze najlepiej uczy się na swoich błędach.

A skąd ta pewność, że moje to takie grzeczne będzie? A wracając do opisywanego malce... dziś mnie podpienił na maxa! Wyobraźcie sobie, że mój małż zawiózł go na jakiś czas do mojej chrześnicy, żeby się razem pobawili i zostawił go tam pod opieką mojej cioci, bo musiał iść do lekarza. I wiecie co ten gówniarz powiedział? Że jest głody, bo my daliśmy mu na śniadanie niedobre płatki! No po prostu myślałam, że z krzesła spadnę, jak mi to ciocia przez telefon powiedziała! Może jeszcze rodzicom powie, że go tu głodziliśmy?!
Czasem jak się trafi jakieś rozpieszczone dziecko to niestety, ciezko z nim wytrzymac. Ale teraz wiekszosc dzieci tak ma. Wiec spokojnie. Nie denerwuj sie bo swojemu zaszkodzisz. A tego nikt by nie chcial.
Za pare lat bedziesz najlepsza ciocia na swiecie. Dzieci maja swoje fochy i chyba kazda z nas tego doswiadczyla . Czasem jest przykto ale coz.

gosia j. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 18:06   #1294
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

poza tym dzieci czasem kłamią jak z nut, żeby coś osiągnąć, a zwłaszcza publicznie, żeby sie popisać - nie wiem, czy uczą się tego od dorosłych, czy po prostu takie się rodzą, i są takie jako dzieci, i potem jako dorosli

Stary 2008-07-01, 08:54   #1295
tola3804
Zakorzenienie

Dziewczyny! Będę miała syna! Przeżyłam wczoraj małe rozczarowanie, bo jakoś chyba podświadomie, mimo, że czułam, że będzie chłopak, to jednak jakoś tak chyba troszkę bardziej chciałam córcię... No, ale i tak się bardzo cieszę! Najważniejsze, żeby było zdrowe!
Stary 2008-07-01, 09:06   #1296
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny! Będę miała syna! Przeżyłam wczoraj małe rozczarowanie, bo jakoś chyba podświadomie, mimo, że czułam, że będzie chłopak, to jednak jakoś tak chyba troszkę bardziej chciałam córcię... No, ale i tak się bardzo cieszę! Najważniejsze, żeby było zdrowe!
Gratulacje!! Synek mamusi też jest cudny. Ostatnio szwagierka powiedziała, że teraz też by chciała drugiego syna, mimo że w rodzinie same chłopy i żadnej dziewczynki.

Stary 2008-07-01, 09:09   #1297
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Tola gratuluję
Pewnie mąż dumny jak nigdy

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 13:39   #1298
brunetka2000
Zakorzenienie

Ojej ale mnie tu dawno nie bylo A tu tyle bobasków juz przyszlo na swiat GRATULUJE mamusiom
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 20:12   #1299
niebieska.lwica
Rozeznanie

gratuluję potomków

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Ojej ale mnie tu dawno nie bylo A tu tyle bobasków juz przyszlo na swiat GRATULUJE mamusiom
a mnie tak zastanawia, że wszystkie te bobasy płci męskiej zmowa jakaś czy co
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 20:14   #1300
bandola18
Zadomowienie

Ale miałam wyczerpujące ostatnie dni, chrzciny, pierwsza rocznica slubu (już), dopiero dzisiaj w miarę normalny dzień.

Cytat:
Też tak miałam, jakoś sobie wmówiłam dziewczynkę a jak usłyszałam, że chłopak to jakoś nie mogłam uwierzyć. Ale przyzwyczaisz się do tej myśli a potem będziesz go kochać najbardziej na świecie. Gratulacje!
Śmieszne ale wyobrażałam sobie jak będę ją stroić, pleść warkoczyki a teraz nie zamieniłabym tego mojego łobuza na dziewczynkę.

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
No właśnie dawno Cię nie było. Witamy!

A oto mój ochrzczony przystojniak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nk2.jpg (65,1 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez bandola18
Czas edycji: 2008-07-01 o 22:04
bandola18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 20:40   #1301
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Tola gratuluje chłopczyka

a ja sobie nie wyobrażam synka, ale pewnie kochałabym go najbardziej na swiecie

Bandola Krzys jak zwykle przystojniaczek i w dodatku jaki elegancki
fajnie że macie juz chrzciny za sobą
my jeszcze mamy w domu poganina
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 22:10   #1302
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Tola gratuluje chłopczyka

a ja sobie nie wyobrażam synka, ale pewnie kochałabym go najbardziej na swiecie

Bandola Krzys jak zwykle przystojniaczek i w dodatku jaki elegancki
fajnie że macie juz chrzciny za sobą
my jeszcze mamy w domu poganina
No nie, fajnie wygląda!!! Jak go ubierałam to najbardziej rozbroiła mnie ta muszka. W ogóle zrozumiał "powagę" sytuacji i nie płakał podczas mszy , nawet go nie obeszło jak mu główkę polali wodą święconą.
A Ty nie chcesz chrzcić czy po prostu tak wam się zeszło?
Stary 2008-07-02, 07:46   #1303
tola3804
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki!

Dzięki za gratulacje. Powoli zaczynam się oswajać, chociaż te warkoczyki, sukieneczki... eh...

Niebieska lwico! Przecież nasza Yoolia ma Gosię, a więc jakaś dziewczynka w naszym gronie jest!

Bandola! Twój Krzyś jest boski! No i to jego imię! Chętnie bym Ci go ukradła!

My właśnie debatujemy nad imieniem, ale mamy problem. Wymyśliliśmy ostatnio Mikołaja, ale... Termin mam na 10.12, więc w zasadzie dziecko będzie miało mikołajki, urodziny i imieniny w tym samym terminie i to jest trochę bez sensu. No, ale to imię... Strasznie nam się podoba. Co byście zrobiły na naszym miejscu? Bierzemy jeszcze pod uwagę ewentualnie Michała.

Pozdrawiam!
Stary 2008-07-02, 08:34   #1304
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczynki!

Dzięki za gratulacje. Powoli zaczynam się oswajać, chociaż te warkoczyki, sukieneczki... eh...

Niebieska lwico! Przecież nasza Yoolia ma Gosię, a więc jakaś dziewczynka w naszym gronie jest!

Bandola! Twój Krzyś jest boski! No i to jego imię! Chętnie bym Ci go ukradła!

My właśnie debatujemy nad imieniem, ale mamy problem. Wymyśliliśmy ostatnio Mikołaja, ale... Termin mam na 10.12, więc w zasadzie dziecko będzie miało mikołajki, urodziny i imieniny w tym samym terminie i to jest trochę bez sensu. No, ale to imię... Strasznie nam się podoba. Co byście zrobiły na naszym miejscu? Bierzemy jeszcze pod uwagę ewentualnie Michała.

Pozdrawiam!
Zawsze może być Michał Mikołaj . Ja mam imieniny i urodziny w jednym dniu i jakos mi to nie przeszkadza. Nawet lepiej bo dwa razy do roku nie trzeba robic zamieszania . Nam ostatnio podoba się Wojtuś, Nataniel i przede wszystkim Artur.
Sukieneczki i warkoczyki odejda w zapomnienie jak on bedzie szalal .

A Krzyś wygląda bardzo dostojnie i elegancko. Bandola Naprawdę śliczny kawaler.

Stary 2008-07-02, 18:40   #1305
brunetka2000
Zakorzenienie

Oj zakochalam sie w tym maluszku cudowny jest i ta jego muszka
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 20:41   #1306
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
no niby tak, ale z Gosią, że tak powiem już się zdążyłam oswoić a tak na świeżo to same chłopaki się ostatnio pojawiają
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 21:52   #1307
bandola18
Zadomowienie

Powiem nieskromnie, wiem, że jest cudny a szczególnie gdy rozbraja mamę swoim uśmiechem a teraz ma szczególną fazę na śmieszki. Gorzej złapac to aparatem, bo uśmiecha się do twarzy a nie do aparatu poza tym cyfrówki robią foty z opóźnieniem.

TOLA ja też miałam mnóstwo imion dla dziewczynek a dla chłopca żadne. A Krzyś tylko dlatego, że miałam proroczy sen, na początku ciąży śnił mi się poród i że urodziłam Krzysia, dziwne, bo nie myslałam o chłopaku ani o tym imieniu, Doszłam do wniosku, że to musi być jakiś znak i tak go nazwałam
Stary 2008-07-03, 08:18   #1308
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
No nie, fajnie wygląda!!! Jak go ubierałam to najbardziej rozbroiła mnie ta muszka. W ogóle zrozumiał "powagę" sytuacji i nie płakał podczas mszy , nawet go nie obeszło jak mu główkę polali wodą święconą.
A Ty nie chcesz chrzcić czy po prostu tak wam się zeszło?
no to super dzielny Krzyś

a my nie ochrzcilismy jeszcze Gosi, bo nie możemy się zdecydować na chrzestnych
nie mamy bliskiego rodzeństwa, zostaja znajomi ale najbliższych mamy w Olsztynie , kombinowalismy chrzciny na wakacje ale znajomy wyjeżdża do Rosji i , drudzy znajomi mieszkaja w W-wie, rzadko przyjeżdżają do Lublina, niedawno kupili tam mieszkanie, które wymaga remontu, ona jest w ciąży w październiku rodzi więc narazie im tego nie proponowaliśmy.
Ostatnio moja koleznaka chrzciła 2,5 letnią córkę a ksiądz nam powiedział, że do I Komunii mamy czas
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:07   #1309
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
no to super dzielny Krzyś

a my nie ochrzcilismy jeszcze Gosi, bo nie możemy się zdecydować na chrzestnych
nie mamy bliskiego rodzeństwa, zostaja znajomi ale najbliższych mamy w Olsztynie , kombinowalismy chrzciny na wakacje ale znajomy wyjeżdża do Rosji i , drudzy znajomi mieszkaja w W-wie, rzadko przyjeżdżają do Lublina, niedawno kupili tam mieszkanie, które wymaga remontu, ona jest w ciąży w październiku rodzi więc narazie im tego nie proponowaliśmy.
Ostatnio moja koleznaka chrzciła 2,5 letnią córkę a ksiądz nam powiedział, że do I Komunii mamy czas
Wybór chrzestnych to ważna sprawa, może nie tyle dla rodziców ile dla dziecka. Ja mam chrzestnego, którego w ogóle nie widuję i mi było przykro gdy omijał ważne uroczystości. Najlepiej takich z Lublina, żeby mieli z dzieckiem dobry kontakt, a nie musi być rodzina, mogą być przyjaciele.
Kiedy będzie to będzie, nie trzeba się śpieszyć
Stary 2008-07-07, 15:20   #1310
jodie
Zakorzenienie

Wróciłambyło bosko! więcej napiszę póżniej bo mam toną zaległości w firmie
TOLA gratuluję synia!
BANDOLA Twój Krzyś jest cudowny!
Stary 2008-07-07, 17:32   #1311
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
TOLA gratuluję synia!
No to super jodie
I oczywiście czekamy na fotki

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 08:14   #1312
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
TOLA gratuluję synia!
Czekamy, czekamy! No i kiedy zawitasz do Lublina teraz? Czekam na jakieś spotkanko!
Stary 2008-07-08, 19:45   #1313
bandola18
Zadomowienie

No właśnie Jodie czekamy na relacje. Aż mnie wspomnienia naszły, morze, winko ...
Jestem za co do spotkania, Krzyś lubi różne ciocie i uśmiecha się do nich, a teraz ogródki na Starówce, więc mogę jakby co z wózkiem.
Stary 2008-07-08, 20:26   #1314
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
No właśnie Jodie czekamy na relacje. Aż mnie wspomnienia naszły, morze, winko ...
Jestem za co do spotkania, Krzyś lubi różne ciocie i uśmiecha się do nich, a teraz ogródki na Starówce, więc mogę jakby co z wózkiem.
wspomnienia... a mnie nachodzą marzenia - teraz chcę mieć dom nad morzem, w Normandii... ech... i z tą myślą zagrałam dzisiaj w totka
poza tym pracuję po 10h - cóż, niby nic nadzwyczajnego, ale się jakoś nie przyzwyczajam, codziennie z "globusem" z pracy wychodzę

Stary 2008-07-08, 22:53   #1315
jodie
Zakorzenienie

relacja i fotki po niedzieli w związku z kontrolą z pipu jeszcze siedzimy w biurze i sprawdzamy papiery... i bądź tu dobry i zatrudniaj ludzi a potem nasyłaja urzędasów
Stary 2008-07-09, 08:00   #1316
tola3804
Zakorzenienie

O maj gasz! Co za świnia Was tak urządziła? Ile ta kontrola potrwa? Trzymam kciuki, żebyście się jakoś wygrzebali z tych papierów...
Stary 2008-07-09, 13:05   #1317
Malpka
Zakorzenienie

witam wśród żonek jestem świeżo upieczoną żonką jeśli lubicie czytać relacje ślubne to zapraszam na lubelskie panny młode III

i gratulacje dzieciaczków
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 13:48   #1318
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
witam wśród żonek jestem świeżo upieczoną żonką jeśli lubicie czytać relacje ślubne to zapraszam na lubelskie panny młode III

i gratulacje dzieciaczków
Cześć Małpka!

Witamy w naszym gronie. Czytałam Twoją relację. Serdecznie gratuluję, cieszę się, że wszystko udało się po Twojej myśli. I życzę Ci wszystkiego, co najlepsze w Waszym nowym, wspólnym już życiu.

Buziaki!
Stary 2008-07-09, 21:06   #1319
mila25
Raczkowanie

Małpko witamy serdecznie
Stary 2008-07-10, 06:54   #1320
Malpka
Zakorzenienie

dziękuję za miłe przyjęcie pozmniejszam zdjęcia i wrzuce jakies moze dzisiaj wieczorkiem
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości