|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
. Ja co prawda już zaliczyłam jeden wyjazd w tym roku, ale po cichu, w tajemnicy przed mężem siedzę i kalkuluje, czy nie wystarczyłoby nam kaski na drugi wyjazd w czasie naszego sierpniowego urlopu ![]() A co do dzieci - mam wrażenie, że to nie do końca jest trening, Toli dzieciak na pewno będzie grzeczny, miły i nie kapryszący Chyba, że można to uznać jako szkolenie w ekstremalnych warunkach? Taki survival
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
No my swoją podróż poślubną trochę skiepściliśmy i teraz bardzo żałuję, bo wiem, że teraz ciągle będzie coś... Ale cóż człowiek zawsze najlepiej uczy się na swoich błędach.
Cytat:
A wracając do opisywanego malce... dziś mnie podpienił na maxa! Wyobraźcie sobie, że mój małż zawiózł go na jakiś czas do mojej chrześnicy, żeby się razem pobawili i zostawił go tam pod opieką mojej cioci, bo musiał iść do lekarza. I wiecie co ten gówniarz powiedział? Że jest głody, bo my daliśmy mu na śniadanie niedobre płatki! No po prostu myślałam, że z krzesła spadnę, jak mi to ciocia przez telefon powiedziała! Może jeszcze rodzicom powie, że go tu głodziliśmy?!
|
|
#1293 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.A survival czasem się przyda, potem będzie lżej. Cytat:
Za pare lat bedziesz najlepsza ciocia na swiecie. Dzieci maja swoje fochy i chyba kazda z nas tego doswiadczyla . Czasem jest przykto ale coz.
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym dzieci czasem kłamią jak z nut, żeby coś osiągnąć, a zwłaszcza publicznie, żeby sie popisać - nie wiem, czy uczą się tego od dorosłych, czy po prostu takie się rodzą, i są takie jako dzieci, i potem jako dorosli
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Będę miała syna!
Przeżyłam wczoraj małe rozczarowanie, bo jakoś chyba podświadomie, mimo, że czułam, że będzie chłopak, to jednak jakoś tak chyba troszkę bardziej chciałam córcię... No, ale i tak się bardzo cieszę! Najważniejsze, żeby było zdrowe!
|
#1296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie mąż dumny jak nigdy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej ale mnie tu dawno nie bylo A tu tyle bobasków juz przyszlo na swiat GRATULUJE mamusiom
|
|
|
|
#1299 | |
|
Rozeznanie
|
gratuluję potomków
![]() Cytat:
zmowa jakaś czy co
|
|
|
|
|
#1300 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale miałam wyczerpujące ostatnie dni, chrzciny, pierwsza rocznica slubu (już
), dopiero dzisiaj w miarę normalny dzień.Cytat:
Śmieszne ale wyobrażałam sobie jak będę ją stroić, pleść warkoczyki a teraz nie zamieniłabym tego mojego łobuza na dziewczynkę. Cytat:
A oto mój ochrzczony przystojniak
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2008-07-01 o 23:04 |
||
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Tola gratuluje chłopczyka
![]() a ja sobie nie wyobrażam synka, ale pewnie kochałabym go najbardziej na swiecie ![]() Bandola Krzys jak zwykle przystojniaczek i w dodatku jaki elegancki ![]() fajnie że macie juz chrzciny za sobą my jeszcze mamy w domu poganina
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty nie chcesz chrzcić czy po prostu tak wam się zeszło?
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Dzięki za gratulacje. Powoli zaczynam się oswajać, chociaż te warkoczyki, sukieneczki... eh... ![]() Niebieska lwico! Przecież nasza Yoolia ma Gosię, a więc jakaś dziewczynka w naszym gronie jest! ![]() Bandola! Twój Krzyś jest boski! No i to jego imię! Chętnie bym Ci go ukradła! ![]() My właśnie debatujemy nad imieniem, ale mamy problem. Wymyśliliśmy ostatnio Mikołaja, ale... Termin mam na 10.12, więc w zasadzie dziecko będzie miało mikołajki, urodziny i imieniny w tym samym terminie i to jest trochę bez sensu. No, ale to imię... Strasznie nam się podoba. Co byście zrobiły na naszym miejscu? Bierzemy jeszcze pod uwagę ewentualnie Michała. Pozdrawiam!
|
#1304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja mam imieniny i urodziny w jednym dniu i jakos mi to nie przeszkadza. Nawet lepiej bo dwa razy do roku nie trzeba robic zamieszania . Nam ostatnio podoba się Wojtuś, Nataniel i przede wszystkim Artur.Sukieneczki i warkoczyki odejda w zapomnienie jak on bedzie szalal .A Krzyś wygląda bardzo dostojnie i elegancko. Bandola Naprawdę śliczny kawaler.
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Oj zakochalam sie w tym maluszku cudowny jest
i ta jego muszka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak na świeżo to same chłopaki się ostatnio pojawiają
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zadomowienie
|
Powiem nieskromnie, wiem, że jest cudny a szczególnie gdy rozbraja mamę swoim uśmiechem a teraz ma szczególną fazę na śmieszki. Gorzej złapac to aparatem, bo uśmiecha się do twarzy a nie do aparatu poza tym cyfrówki robią foty z opóźnieniem.
TOLA ja też miałam mnóstwo imion dla dziewczynek a dla chłopca żadne. A Krzyś tylko dlatego, że miałam proroczy sen, na początku ciąży śnił mi się poród i że urodziłam Krzysia, dziwne, bo nie myslałam o chłopaku ani o tym imieniu, Doszłam do wniosku, że to musi być jakiś znak i tak go nazwałam
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my nie ochrzcilismy jeszcze Gosi, bo nie możemy się zdecydować na chrzestnych ![]() nie mamy bliskiego rodzeństwa, zostaja znajomi ale najbliższych mamy w Olsztynie , kombinowalismy chrzciny na wakacje ale znajomy wyjeżdża do Rosji i Ostatnio moja koleznaka chrzciła 2,5 letnią córkę a ksiądz nam powiedział, że do I Komunii mamy czas |
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedy będzie to będzie, nie trzeba się śpieszyć
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
było bosko! więcej napiszę póżniej bo mam toną zaległości w firmie![]() TOLA gratuluję synia! BANDOLA Twój Krzyś jest cudowny!
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oczywiście czekamy na fotki
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy, czekamy! No i kiedy zawitasz do Lublina teraz? Czekam na jakieś spotkanko!
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie Jodie czekamy na relacje. Aż mnie wspomnienia naszły, morze, winko ...
Jestem za co do spotkania, Krzyś lubi różne ciocie i uśmiecha się do nich, a teraz ogródki na Starówce, więc mogę jakby co z wózkiem.
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym pracuję po 10h - cóż, niby nic nadzwyczajnego, ale się jakoś nie przyzwyczajam, codziennie z "globusem" z pracy wychodzę
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
relacja i fotki po niedzieli
w związku z kontrolą z pipu jeszcze siedzimy w biurze i sprawdzamy papiery... i bądź tu dobry i zatrudniaj ludzi a potem nasyłaja urzędasów
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
O maj gasz! Co za świnia Was tak urządziła? Ile ta kontrola potrwa? Trzymam kciuki, żebyście się jakoś wygrzebali z tych papierów...
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
witam wśród żonek
jestem świeżo upieczoną żonką jeśli lubicie czytać relacje ślubne to zapraszam na lubelskie panny młode III i gratulacje dzieciaczków
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy w naszym gronie. Czytałam Twoją relację. Serdecznie gratuluję, cieszę się, że wszystko udało się po Twojej myśli. I życzę Ci wszystkiego, co najlepsze w Waszym nowym, wspólnym już życiu. Buziaki!
|
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
Małpko witamy serdecznie
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za miłe przyjęcie
pozmniejszam zdjęcia i wrzuce jakies moze dzisiaj wieczorkiem
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

.
.
. Ja co prawda już zaliczyłam jeden wyjazd w tym roku, ale po cichu, w tajemnicy przed mężem siedzę i kalkuluje, czy nie wystarczyłoby nam kaski na drugi wyjazd w czasie naszego sierpniowego urlopu 

zmowa jakaś czy co
), dopiero dzisiaj w miarę normalny dzień.

05.07.2008