|
|
#1291 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
Uważam, że świetnie nadają się na śnieg, ale masz rację enlevé, że raczej nie na błoto i pluchę. Najfajniej nosi się je gdy temperatura spada poniżej zera i śnieg się nie topi.
Co do firmy, to ja najbardziej lubię oryginalne Emu a modele podobają mi się praktycznie wszystkie ;-) |
|
|
|
#1292 |
|
Rozeznanie
|
Ja zamówiłam sobie dwie pary Ugg z USA - model Classic Tall - rozmiar 37 i 38 - dla mnie dobre są 38 , a dla mojej siostry miały być 37 w kolorze orzechowym - śliczny kolorek ale sa dla niej za małe - wiec jesli ktos chciałby się wymienić na inny kolor lub model z rozmiaru 38 - 39 to dajcie znać
|
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
A ja sobie kupiłam Emu w lumpeksie, wydaje mi się że są orginalne i się zastanawiam - jeżeli upiore je mocząc całe to będą potem przemakaly??
KENZO - śliczny avatarek
|
|
|
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
Moje ulubione obuwie
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się one straasznie podobają, chciałabym je nosić tak właśnie "postawione" - w długości za kolano - ale nie wiem, czy są wystarczająco sztywne, żeby to było możliwe. Boję się, że będą opadać. Także gdybyś już je dostała to błagam
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kenzo a z jakiej stronki zamawiałaś ugg jeśli można zapytać?
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sa to moje ulubione butki niestety tylko na wekendy
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Raczkowanie
|
buty emu są świetne.
uwielbiam je. i suuper wyglądają. ob były modne jak najdłużej (;
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym wolała, żeby jak najszybciej przestały być modne, nie lubię wyglądać jak pół miasta, a w tym roku niestety na to się zanosi.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1304 |
|
Rozeznanie
|
Bajerka3 dziękuję - w avatarku jest mój piesek - teraz juz troche wiekszy
Faa zamawiałam je na ebay'u amerykanskim - wystawiał się tam jakiś sklep ktory sprzedaje tylko UGG |
|
|
|
#1305 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio narzekałam na to, że nie ma w moim mieście lumpeksów z emu. To było już po tym, jak przyszły do mnie te zamówione.
Wracam sobie do domu i widzę na wystawie emu - różowe, ale malutkie, rozmiarówka dziecięca . Na drugi dzień szłam do szkoły i poszłam inną stroną. Tam zawsze był taki lumpek, do którego nie wchodziłam. No i na wystawie emu. Kupiłam je sobie za 15zł. Brązowe, na początku myślałam, że fioletowe są . Miały komplet metek, ale nie są oryginalne - w środku mają inne futerko - bardziej zbite. Ale są nowe, jeszcze z metkami. Grzeją i naprawdę mi się podobają .Niby są podobne do emu, ale od razu widać, że są inne .
|
|
|
|
#1307 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
Też tak myślałam że teraz wszyscy będą chodzić w Emu ale jak narazie jeszcze nikogo w mojej mieścinie nie widziałam w tych butach. A co do lumpeksów to faktycznie ostatnio jest masa emu, uggsów, mukluków - opłaca się chodzić
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie w Warszawie można kupić oryginalne Emu? Oprócz lumpków... Bo nie moge się doczytać tego.
Albo w Lublinie, ale to juz wątpię, zeby były.... |
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
ok dziękuję a mam jeszcze pytanko ile wyszły Cie w zł ?
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Bajerka żeby sprawdzić czy Emu są oryginalne wystarczy poszukać meteczke, powinny być albo przy końcu cholewki u góry, bądź gdzież z boczku, na tym zdjęciu widoczne są te meteczki
http://www.allegro.pl/item433883576_...s_sand_31.htmlW ogóle jeśli ktoś miał raz do czynienia z prawdziwymi Emu od razu rozpozna to futerko ![]() Jeśli chodzi o szturmowanie Emusów, zdarzyło mi się spotkać kilka dziewczyn w nich, ale nadal wzbudzają one dziwne reakcje przechodniów, ostatnio będąc w Galerii Krk ciągle ktoś się za mną obracał i patrzył na nie jak na jakieś dziwy z kosmosu. Ale ja już do tego przywykłam bo chodzę Emu od 3 lat
|
#1311 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1313 |
|
BAN stały
|
dziewczyny, prosze o pomoc - oryginalne czy nie? bardzo mi na tym zalezy...
i jeszcze jedno - futro w nich jest wszedzie lacznie z podeszwa? |
|
|
|
#1314 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1315 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
DJ cudne te emu
Przynajmniej kolorem inne niz wszystkie (miodowe,karmelowe itp)
|
|
#1317 |
|
BAN stały
|
noooo dlatego je chce
ale sie obawiam czy mnie nie nabija w butelke z nimi...ktokolwiek wie cos na ten temat? :? proooosze |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś buty w takich żywych kolorach miał na Allegro jakiś sprzedawca. Pisał, że sprowadza je z Holandii. Chyba warto zaryzykować, bo rzadko można spotkać teraz takie kolory żywe. Tzn. mi ta fuksja tak całkiem nie pasuje, ale miał też świetną zieleń i pomarańcz ![]() Ale podkreślam, nie jestem jakimś znawcą, lepiej poradzić się kogoś kompetentnego
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#1319 |
|
BAN stały
|
no mi wlasnie sie ten kolor meeega podoba
zaryzykuje dzieki mimo tego dalsze komentarze mile widziane
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazlam takie jak twoje na ebay.com tj. podobne
ale tez nie wiem czy sa firmowe..http://cgi.ebay.com/EMU-Pink-Suede-Leather-Faux-Fur-Winter-Snow-Boots-7-39_W0QQitemZ220283420144Q QcmdZViewItem?hash=item22 0283420144&_trkparms=72%3 A1205|39%3A1|66%3A2|65%3A 12|240%3A1318&_trksid=p32 86.c0.m14
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

Mi się one straasznie podobają, chciałabym je nosić tak właśnie "postawione" - w długości za kolano - ale nie wiem, czy są wystarczająco sztywne, żeby to było możliwe. Boję się, że będą opadać. Także gdybyś już je dostała to błagam 

Idę na polowania po lumpkach

. Miały komplet metek, ale nie są oryginalne - w środku mają inne futerko - bardziej zbite. Ale są nowe, jeszcze z metkami. Grzeją i naprawdę mi się podobają