|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Cytat:
fajnie Ja dzisiaj się najadłam dużo za dużo sałatką xD Ale wkońcu to sałatka, więc zero wyrzutów sumienia:P Aaa taka pyszna była Z piersią kurczaka, sałatą itd Jedynym minusem był majonez, ale naprawdę w skromnych ilościach : )
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na gosciiiiiiiiii.. chyba za pol godziny beda. pelna tapeta,bo z twarza nienajlepiej jest. Olgus, ja natomiast dzisiaj bardzo malo zjadlam (glodna nie jestem). jakos nie mam ochoty na papu
![]() ale kurde,powiem Wam spadek 2 kg dal mi takiego kopa,ze hej! teraz juz pojdzie z gorki (spodnie mi z tylka spadaja.....)
|
|
|
|
#1293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dwa,trzy, ale takie czerwone że hohoho No to dobrze, że Ci kopa dodają te kg Wcale się nie dziwię Ja też ogólnie nie zjadłam niczego dzisiaj takiego złego i nie wiadomo w jakich ilościach, no oprócz tej sałatki ![]() ![]() Ale wcale nie żałuję![]() Dzisiaj się czułam taka "lekka" już dawno się tak nie czułam A to wszystko dzięki tym ćwiczeniom
|
|
#1294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na allegro ;-) ja mam 250 ml, stracza na 5 zabiegów bede musiala jeszcze dokupić jeden ;-)
|
|
|
#1296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak byś mi powiedziała po 5 zabiegach jak tam z cellulitem to wtedy będę baaardziej przekonana : Mogę na to liczyć?![]() schudłam 7kg w dwa miesiące... Tylko, że przez to siedzenie w domu (3tyg.) pewnie przytyłam trochę no i ważyłam się też przed okresem, więc myśle, że też to coś... Ale dwa miesiące mniej więcej mi to zajęło:P I od listopada nic nie schudłam, ale jak to mówie tylko i wyłącznie przez tą przerwę... A od pon. normalnie wracam do sql (oprócz ćwiczeń ) to do końca roku mam nadzieję, że coś ubędzie Albo chociaż wróće do 58kgPierwszy raz udało mi się dwa cytaty dać ![]() ![]() ![]()
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
Ja właśnie skończyłam ćwiczyć, zaraz idę pod prysznic a potem skombinować jakąś kolację
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
ja niestety dzisiaj nei bede cwiczyc bo mnie jakos brzusuio boli no hcyba ze mi przejdzie kurde mam ochote obejrzec sobie jakis filmiki nie wiem jaki :/
dzisiaj mam pierwsza noc bez chlopaka tzn weekend |
|
|
|
#1299 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja właśnie 'obłęd' obejrzałam. świetny film.
|
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie jakos tak sie ogarnac nie moge :/ wyszedl mi janek na miasto z kolegami i wroci pozno w nocy abuuuu
no coz narazie sie nudze
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzien zaliczam do udanych. Jutro niedziela dzień spokojny, mam nadzieje, ze nie skusze sie na nic, bo pewnie będę sie strasnzie nudziła. Teraz siedze wykąpana wybalsamowana sfecifikiem na ujędrniania i ąz młogo mi sie robi bo tak ślicznie pachnie ![]() kas!a- ja tez z tym mam problem wielki ;-P z tymi cytatami nigdy nieiwem co i jak mam zrobić by w jednej odpowiedzi ujac kilka odpowiedzi wizażanek. Hehe karolka21- Kurcze mnei też brzuch cos boli, bo wypiłam zimny sok z lodówki i jakośm mi chyba zaszkodził, czuję sie pełna jak balon ałaaaaaaaaaaa ![]()
My jak schudniemy napenwo będziemy bardziej proporcjonalne, i nie koślawe jak ta sztuczna Panna ![]() Buziaczki Kochane Strażniczki Wagi
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
ja pije soczek taki w butelce wycisniety z owocow co ma tylko 3 dni waznosci to jak kupuje 1l to pije tak sobie 1-2 szklaneczki dziennie to wychodzi jakies 100-150 kalorii a pije soczek dlatego bo woda i czerwona herbata jednak nie zawieraja tyle witaminek a ze nie jestem systematyczne to nie lykam codziennie witaminek
![]() |
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z sokow, to tylko imbirowy do herbatki
.Oj, bym sie winka grzanego napila .Tak sobie myślę, że ja w ogóle mogłabym być na jakiejś "grzańcowej diecie" /z okazji na pore roku/ grzane piwko+grzane winko...wiecej niewiele mi do szczescia potrzeba .
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#1304 |
|
Przyczajenie
|
15 Kg w DOł ;] do Kwietnia ;]
No więc tak ;] zaczynając od tego ze postanowiłam z dniem jutrzejszym zacząc odchudzanko ;] i to nie byle jakie
tylko WIELKIE odchudzanie xDjezeli ktos chce moze sie dołączyc ;] mam zamiar zrzucic 15 kg do Kwietnia ;] a moze i nawet więcej jesli się uda Mam 168 wzrostu i 74 kg wagi ![]() ![]() trzeba zejsc do ponizej 60 ;] Od jutra zaczynam: Rano 30 minut cwiczen rozciągających co by pobudzic ciało xD następnie sniadanie składające sie z grachamki z dzemem i szklaneczką mleka i soku wieloowocowego ;] następnie chwila lenistwa;D przed obiadkiem jabłko i cwiczenia ;] tez z 30 minut;] obiadek [to co mama upichci;] ] na podwieczorek jogurcik i na kolacyjke twaorzek z rzodkieweczką ;] Chce się ktos przyłączyc? zapraszam;]
|
|
|
|
#1305 |
|
Raczkowanie
|
layla a jak robisz grzane winko??
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1306 |
|
Raczkowanie
|
eh i po dniu..
nie wytrzymalam z tym jedzeniem :/ Jutro zaczynam od nowa ! ciagle sie lamie
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 15 Kg w DOł ;] do Kwietnia ;]
Cytat:
Pozdrawiam i witam w dietetyce btw. - kiepski jadłospis na redukcję. Polecam zajrzeć do wątku 'ile dziś zjadłam' a także przeczytać te podwieszone |
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę się dołączyć?
Przyznaję, że przejrzałam tylko parę postów, z ostatniej strony, ale późno już ![]() Ostatnio przytyłam, może jest to związane z tym, że zostałam wegetarianką, bo ile można jeść soję, ja codziennie nie potrafię no i jem inne rzeczy i tyję, tak samo słodycze - czekoladka z orzechami na pamięć (taaak, wmawiaj sobie)Jest jakaś bezpieczna dzienna dawka czekolady na diecie? Ja już kiedyś sporo schudłam, ale wtedy było to związane ze zdrowiem, teraz nie potrafię się sama za to zabrać, mam grube kości, więc normalnie nie widać po mnie, że jestem gruba, ale ja widzę te fałdy tłuszczu na brzuchu ![]() Od paru miesięcy (już od dawna próbuję się za siebie wziąć) piję herbaty Pu-Erh (w saszetkach, 3-4 dziennie) z Bio-Active, ale cudów nie ma, trzeba narzucić sobie dietę i ćwiczenia, bo tylko będę tyła <zrozum to wreszcie wrr> Mam ok. 170 cm wzrostu, ważę 72 kg ![]() Chciałabym ważyć tak ok. 65-66 kg, jak dawniej... Wklejam to czego chcę się pozbyć
|
#1309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
klikasz na te które chcesz wielo-cytować i na końcu 'cytuj' i wszystkie masz w jednym![]() sok 100% z fortuny składa się z tego co wiek z soku zagęszczonego i wody. nic nie wiadomo o żadnych cukrach dodatkowych. więc zdrowy jest,tak jakbyś pomarańcz jadła, bo kalorii ma sporo ja jednak wolałabym zamiast tego zjeść pomarańczkę![]() ufff,przekonałam się do wody z cytryną ![]() witamy
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
tchnienie, weszlam na Twoj profil i mamy takie same zainteresowania
aczkolwiek na to 1 teraz czasu nie mam,a na 2 zapisuje sie prawdopodobnie w styczniu ja nie cierpie wody z cytryna. nawet do herbaty nigdy jej nie dodawalam
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Ide do baru i zamawiam
-to najczęściej.A w domu, to mama robi, bierze winko /domowej roboty/+ "przyprawy do grzańca/-można kupić w supermartekach, w takiej torebce jak inne przyprawy, wlewam wino do garnka dodaje przypraw i mocno podgrzewam .2 opcja w Lidlu jest "grzane wino" takie, co je sie tylko podgrzewa
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
co jadlyscie na sniadanie?
cwiczycie codziennie?? milego dnia
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Tosty
.Nie cwicze....bo mi sie za bardzo nie chce+nie mam czasu .Ale chce zapisac sie na dniach na silownie+aerobic .
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
hellllllllllllllol!
poszlam lulac przed 2,a wstalam przed 8. zawsze,gdy kladlam sie o tej godzinie to wstawalam kolo poludnia ale wypoczeta jestem. bedac na diecie calkowicie inaczej sie czuje-zdecydowanie lepiej! na sniadanko wszamalam pol serka wiejskiego z polowa jablka i cynamon na to,mmmm... pychotka. od 2 dni nie cwicze,bo mi sie nie chce. w poniedzialek ide na aerobik i tez wykupie karnet na drugi aerobik layla,z czym tosty jesz?
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie bijcie
![]() Z serkiem, poledwiczka i "keczupem" ![]() Do tego herbata z sokiem imbirowym .Pyszne sniadanko mialam. Choc nie koniecznie na diete...ale... BTW, mam taki pomysl, ale nie wiem, czy sie spodoba / moze bysmy wkleily jakies swoje zdjecia coby sie lepiej poznać??
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
wazne,ze sniadanie smakowalo
a czasami mozna sobie zgrzeszyc. pomysl ze zdjeciami bardzo fajny, ale ja, przynajmniej na razie,nie odwaze sie jeszcze wstawic |
|
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
WItajcie w Nowym DNiu
moje śniadanko: 2 kromeczki razoweg chlebka- bez masła 2-jakja na miękko i hertaba pu-erh ;-) uwielbiam taki zestaw mmmmmmmPo śniadanku kapiel, ujędraniającym żelem pod prysznic i nakładanie kolistymi ruchami balsamu ujędrniajacego ( uf... aż sie na 2 sniadanko zjem byczą mandarynkę a na obiad mam buraczki, mięsko gotowane, kasze gryczaną i troszeńkę sosu do smaku by kasza nie była zbyt suchutka ;-) oczywscie najweiecej buraków bedzie ;-) malo kaszy i maly kawalek mięska. Ok, ja zmykam ;-) wejde poxniej ;-* A Pamiętajmy JUTRO WAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ![]()
|
|
#1318 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 15 Kg w DOł ;] do Kwietnia ;]
Cytat:
Wczoraj potężna impreza- wódka, Dębowe i moi, kochani przyjaciele
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam na 2 śniadanie 2 mandarynki i wiśnie, który wyłowiłam z kompotu
|
#1320 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co na to inne dziewczyny?![]() Cytat:
Jak już dawno ich nie jadłam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

wszystkim.
. Wypilam 4 czy 5 piw
. Ale co tam, alkohol to chyba nieodlaczny element mojej diety. Bylam na karaoke
.

spadek 2 kg dal mi takiego kopa,ze hej!
I gdzie go można dostać?Też mam duży cellulit...niestety
) to do końca roku mam nadzieję, że coś ubędzie

co i jak mam zrobić by w jednej odpowiedzi ujac kilka odpowiedzi wizażanek. Hehe 
???