|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Witam Was dziewczynki
Pewnie jeszcze śpicie Ja już niestety zaraz muszę lecieć ![]() I to jeszcze mam dzisiaj taaaaki długi dzień Pracuję od 7 do 18 ![]() Masakra ale za to piątek mam nadzieję będę miała krótszy Życzę Wam miłego dnia .To niekoniecznie musi być smutny dzień.Ja wspominam moją kochaną Babcię ale zawsze te najmilsze chwile np jak w przedszkolu w dzień babci tańczyłyśmy razem kaczuchy ![]() Jak dziadek chował zawsze dla mnie czekoladę ( zawsze w innym miejscu żeby kuzyn- łasuch nie zjadł) wujka, który w latach kryzysu pracował w masarni wędlin i przyniósł do domu masę parówek połączonych jedna z drugą w taki łańcuszek i założył mi to na szyję a ja tak chodziłam po domu jak królewna z naszyjnikiem z parówek. Mama potem jak przyszła mnie odebrać po pracy dziwiła się czemu ja tak śmierdzę ![]() Kochani pamiętam o Was i bardzo mi Was brakuje[*][*][*] |
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co
To normalnie paranoja weszłam na stronę żeby zagłosować na synka Nikitki i co znowu zmienili zasady Najpierw kazali mi się zarejstrować , potem napisali, że można głosować 1 raz na 24 h wcześniej było raz na 4 h czemu oni w trakcie trwania konkursu zmieniają zasady? Coś tu jest nie tak |
|
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
kasiasiar milego dnia w pracy zycze To prawda ze w takie dni sie wspomnina te dobre chwile z naszymi bliskimi [*] Cos nie tak z tym glosowaniem na synka Nikity ciekawe czemu zmienili znowu zasady ja tez sie zdziwilam ze cos takiego mi wyskakuje![]() Ja zaraz tez uciekam do pracy i koncze o 18 Dozobaczenia kobietki papapa |
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar ma racje na prawde co kombinuja z tm konkursem, az mnie zezloscicli. Nikitko ja sie tam zarejestrowalam i bede glosowac dalej, tylko teraz raz na 24 godziny, ale akcja
. Mam nadzieje, ze synek jednak wygra jaks nagrodea ja dziewczynki siedze w domku, nie poszlam na cmentarz, bo zimno bardzo ![]() pozdrawiam Was goraco |
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki ja dzisiaj tylko na chwilke,jestem szczesliwa bo moj Tz wrocil wczoraj i dzisiaj juz objezdzilismy wszystkie groby a zaraz jedziemy w trase wiec lece sie szykowac bo za godzinke wyjezdzamy,ale jestem szczesliwa ze nareszcie spedze z nim troche czasu,wroce moze w sobote albo dopiero w poniedzialek wiec piszcie piszcie zebym miala co nadrabiac
Do sklikania dziewczynki i sciaskam Was mocno papap |
|
|
|
#1296 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To życze miłego i udanego pobytu z TŻ ![]() ![]() ![]() ![]()
||||||||||||||||||||||
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko ale się cieszę ,że w końcu spędzicie razem więcej czasu
Szerokiej drogi i uważajcie na siebie ."Wymęcz" TZ na zapas
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko Kochana ja takze dolaczam sie do tych zyczen, mile spedzonych razem chwil zycze
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się dowiedziałam , że moja ciocia ma raka
![]() Ciocia udaje, że niby nic się nie stało ![]() Ciocia jest baaardzi dzielną kobietą, przezwyciężyła wiele przeciwności, niedobrego męża, utratę wnuczki... Mam nadzieję, że i tym razem się nie podda i będzie walczyła... i wygra. Żeby tylko chciała walczyć... |
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewcynki
dzieki wielkie ze głosujecie na mojego synka, ja tez zauwarzyłam ze głoswac mozna rzadziej i trzeba maila wpisywac wrrr. Przykro mi z powodu cioci że ma rak, ale zalerzy w jakim stopniu, moze uda jej sie pokonac chorobe oby Mam fotki małej Oliwi zaraz zamieszczam a jatrzymałam dzis w ramionach 2tyg Tomka i nawet go karmiłam moze jutro fotki wam pokarze sliczne malenstwo
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladna dziewczynka
![]() ja dzis zrobilam sobie fotki z brzuszkiem w szoku jestem jak urusl bo na fotach to dopiero widze... ale generalnie mam dola mialam zostac u rodzicow na zaduszkach do niedzieli ale chyba wroce wczesniej
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
siedze znudzona generalnie moi rodzice mnie olewaja jak bym byal powietrzem nie wiem po co zapraszali nas na zaduszki... jesli sie uda jutro wracam
kurcze jakos w ciazy czuje sie brzydka... gupio mysle bo przeciez to stan przejsciowy wczesniej taka szczupla bylam bez pryszczy a teraz 6 kg do przodu aby a juz widac brak tali brzuch przede mna jeszcze jak bym miala pileczke fajnie a ja mam taki dookola mnie hehe ech chyba jakis kryzys prechodze ciązowy
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no sexi mamuska moze nie ale fakt jakis zly dzien chyba mam
![]() ide lulac chyba bo mala daje mi czadu na pecherzu znow
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki
Właśnie wróciłam od teściów i oczywiscie miałam tam spięcie z teściową, ale mój mąż zachował się niesamowicie lojalnie wobec mnie i jest cudowny, więc nawet mi to nie przeszkadza. A teściowa to małpa Nikitko, przekaż Agatce, że prawdziwe cudo urodziła ![]() Ide spać, bo zmeczona jestem. Buźka |
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
oto ja
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko jaka sliczna fotka
![]() ja juz tez mykam spac, dobranoc Kochane |
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej siostry a w zasadzie siostra cioteczna mojego M ![]() urodziła 2tyg temu, niestety tatus małego jest jeszcze w Irlandi ale niebawem cała rodzinka bedzie razem, mały jest sliczny i taki spokojny u mnie był
|
|
|
|
|
#1313 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikitko przekaż Agatce, że ma małą cudną ślicznotkę a Twojego TŻ kuzynka też ma ślicznego synka
Wszystkie dzieciaczki malutkie są prześliczne najważniejsze żeby zdrowe były ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko, czemu płaczącą buźkę masz zamiast awatorka? Co się słońce stało? I o co chodzi z tą Hiszpanią i Egiptem? wścibska jestem co?
|
|
|
|
#1315 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem za weselami z poprawinami, ale przede wszystkim za tym, żeby kazda para młoda podejmowała sama decyzje związane z weselem. Chcesz mieć duże, proszę bardzo. Chcesz jechać do Las Vegas, proszę bardzo. To twój dzień i to ma być po twojemuMuszę iść już spać bo zasne na klawiaturze Buziaczki i do jutra.
|
|
|
|
|
#1317 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kochana miałabym, rpośbę do Ciebie
chodzi mi o aparat nie wiem jaki wybrać hmmmmm z tym, że nie mam propozycji bo dla mnie każdy wydaje się dobry hmmm chodzi mi głównie o jakiś lepszy do 1000zł hmmm
|||||||||||||||||||||
|
|
#1318 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śpij dobrze
||||||||||||||||||||||
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie są foteczki naszej Oliwci
Jaka malutka i słodziutka i włoski jakie długie Prześliczna ![]() A jak się czuje Gizelcia? Kiedy wrócą do domku? Nikitko śliczniutkiego masz siostrzeńca Dzięki dziewczynki za słowa pocieszenia. Trzymam kciuki za ciocię choć boję się, że tym razem ciocia nie będzie walczyła. Jest już zmęczona i tym razem chodzi tylko o nią . Do tej pory walczyła bo chodziło o dobro dzieci a teraz dzieci są już duże mają własne rodziny... eh zostaje mi tylko wysyłać dobre fluidki Marcelinko dobrze, że masz własną wizję ślubu tylko pamiętaj, ze czasem jak robimy komuś na złość nie myślimy racjonalnie(:Na złość mamie odmrożę sobie uszy"). Swoją drogą czy nawet po spokojnych rozmowach i przedstawieniu Waszej (Twojej i TZ) wizji ślubu i wesela , rodzice nadal upierają się przy swoim? Szczerze współczuję sytuacji. Nie rozumiem jej bo u mnie nigdy rodzice nie narzuciliby mi kogo mam zaprosić, ile osób i jak ma wszystko wyglądać. Zawsze tylko sugerują i radzą ale decyzją należy do mnie ![]() Dziewczynki ale Wam się rozpisałam z rana Ale coś ostatnio mało piszemu - przez cały wczorajszy dzień zaledwie jedna stronka Marny wynik ale usprawiedliwony szczególnym charakterem wczorajszego dnia i tym, że wiele z Nas jest poza domkiem, w rozjazdach.pa pa, lecę ![]() Miłego dzionka |
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
my też musimy kupić nowy aparat
Zależy mi żeby miał funkcje typu: portret, natura, w ruchu itp żeby w funkcji auto robił ładne zdjęcia i nie był skomplikowany Teraz mamy canon ixus ileśtam jest B-E-Z-N-A-D-Z-I-E-J-N-Y nie idzie go ustawić, kombinowaliśmy na wszystkie sposoby i nic robi jak mu się podoba czasem spośród 50 zdjęć do pokazania nadają się 2 a reszta jest nieostra
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

Ja już niestety zaraz muszę lecieć 

To normalnie paranoja weszłam na stronę żeby zagłosować na synka Nikitki i co
ja tez sie zdziwilam ze cos takiego mi wyskakuje

To życze miłego i udanego pobytu z TŻ