|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierowe próby i co z tego wyszło...
Piękny wordbook, idelanie widac napis, delikatnie i ślubnie. Bardzo podoba mi się
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Album faktycznie jest prześliczny. Zestawienie kolorów jak zwykle u Ciebie Julita trafione w 10. Ten gazetowo-tekstowy element jest niesamowity, Sprawia, że czlowiek nie zapomina, że malżeństwo to romantyzm, urok, milośc i cudowności wszelkie (jak te wszystkie romantyczne i slodziutkie stronki), ale i jak ten tekstowy fragment to i rzeczywistość, codziennośc wyjrzala z Twojego wordbuka (
)Ale co do bezzdjeciowego to jak sie nie mylę to Malgwa robila tez bezzdjeciowy jakis miesiąc tremu. No ale Twój jest rewelacyjny. Karteczka mniamniuśna.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
Świetny wordbook.
Kolorki Czcionka wordbookowa Dodatki Całość Świetne jest to drzewo na karteluszce i ptaszyna też
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
Nir, najpierw
![]() ![]() klask i:![]() - nie wiem co napisać, bo brakuje mi słów. Wordbook jest wspaniały i kolorystycznie, i w pomysłowości, i w wykonaniu. Wcale się nie dziwię, że spodobał się kupującej, bo jest przepiękny.Kartka z 2 edycji kartolotka jest rewelacyjna - oglądałam już ją Twoim blogu. Tworzysz wspaniałości.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
nir super mi się bardzo podoba tej pani pewnie też się podobało jak nie to się nie zna
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
piękne prace, dopracowane i.....no idelane po prostu
![]() a i bardzo fajnie sie prezentują kuleczki te przeroczyste (chyba akrylowe się je nazywa), pochwalisz sie gdzie takie nabyłaś
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
do kartki - wordbooka już na Twoim blogu się wypowiedziałam ..
a kartka na cardlotka bardzo mi się podoba, zreszta jak zawsze, bo jestem fanką twoich karteluszek
|
|
|
#1298 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Wordbook super Ci wyszedł. Najbardziej podoba mi się pomysł z literką "Ś", świetny patent z tą tasiemką
Śliczniasty |
|
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
wordbook rewelacja i wcale się nie dziwię, że się spodobał
choć z drugiej strony chciałabym zobaczyć detale, detaliki i szczególiki![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Wtajemniczenie
|
nir śliczne kartki, śliczne. Lubię oglądać Twoje wyrobiki, zawsze jest czym oko nacieszyć. A wordbook jest rewelacyjny. Elegancka i gustowna kolorystyka, dobór dodatków, no i przede wszystkim wykorzystanie go w formie kartki z życzeniami a nie albumu jest bardzo dobrym i oryginalnym pomysłem.
|
|
#1301 |
|
Rozeznanie
|
napiszę u ciebie, chociaż mohłabym się spytaj każdej dziewczyny robiącej kartki, ale padło na ciebie
czy mogłabyś zrobić fotkę od strony wewnętrznej jakiejkolwiek kartki, w której tasienka czy wstążka są "zamontowane" tak, że zachodzą do wewnątrz kartki? chodzi mi o sposób tego mocowania. czy wstążeczka jest po prostu przewiązana przez kartkę? może głupie pytanie, ale doświadczenie z kartkami mam bardzo małe i potrzebuję podpowiedzi
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
|
#1302 |
|
CraftMod
|
Mags - nie dużo, za pierwsza prace tego typu zażyczyłam sobie 5dyszków, z tego co się orientowałam po cenach w galerii za wordbooka - album to mało wziełam, ale dużo wyciągnełam wniosków
Klaudio - dziękuję Helu - dziękuję, dobrze zauważyłaś z tym powrotem do rzeczywistości z różowych obłoczków ADALIRA - dzięki Haniu - dzięki Izuś - dziękuję ślicznie Elu - dzięki, te kuleczki to kropki akrylowe, odkupione od dziewczyny z innego forum Pajtoon - dzięki Ewo - dziękuję ślicznie kachasek - dzięki, szczegółów neistety nie będzie, moze innym razem, zdjęcie Ci zaraz zrobię, tylko czekam, aż baterie sie podładują choć trochę Agniesia - dzięki Detale dla kachaska: detal 1.jpgdetal 2.jpgdetal 3.jpg Ja często robię tak jak na fotkach, koniec wstążeczki zakładam pod spód papieru, który jest tłem i wtedy nie martwię się, że klej może przebić, mozn podkleić np pod supełkiem, żeby się trzymało, ale to nie koniecznie Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2008-09-14 o 19:04 |
|
|
|
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
Cud, miód i orzeszki!
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
Urody cudownej jest ten wordbook.
|
|
#1305 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję ci bardzo dobra kobieto
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Nir nie spodoba się
sugerujesz ,żartujesz prawda ,mi oczy ![]() ![]() wypadły dosłownie od kolorku delikatnego jak i samego pomysłu.Wow ale ty masz zaciecię ,podziwiam ![]() ![]() po raz kolejny .
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
ach te Twoje kartki
![]() podobają mi sie bardzo bardzo |
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Super kartka z różą .Wiesz co Nir ty jesteś niesamowita z tymi zadarciami ,zagięciami ,to tak fajnie się zgrywa z całością i robi to nieodparte wrażenie starej karteczki ,retro z poprzedniej epoki.Super to wychodzi.Brawo.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Faaajna
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Wtajemniczenie
|
Ano fajna, fajna
) i ten piękny kwiat mnie trochę pomęczył
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Wspaniała karteczka, zresztą jak wszystkie Twoje karteczki.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Twoja nowa kartka jest prześliczna - szczególni podoba mi się ta róża - bajka
|
|
#1314 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Bardzo ładna karteczka, róża śliczna
I podoba mi się ten postarzony częściowo papier (a może to tapeta?). I całość suuper |
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
jedyna róża jaką lubie róża Nir
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Ależ pięknie Ci wyszła Nir ta kartka. Cudny papier w tle, nienaganna kompozycja, piękny kwiat na pierwszym planie, moje ulubione połączenie różu z brązem no i te pęknięcia, zadarcia, przytarcia.... jednym słowem, Cudeńko!
|
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
nir ta kartka jest genialna
![]() :sl ina: Świetne kolory i moja ukochana róża
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna, różana kartka
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Och, róża!
Och, kartka! Och, Nir! Och, Julita! Piękna ta róża i tak ślicznie wkomponowana w całość. Jak zawsze i niezmiennie.P.S. Czemu Kasia musiała lidtingować Tę karteczkę i co to znaczy w przypadku tego akurat faktu (lifting wiem co to jest, ale chodzi mi o to czemu akurat musi i to Tę kartkę?).
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#1320 |
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

)

klask i:
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie

sugerujesz ,żartujesz prawda ,mi oczy

Och, kartka!