|
|
#1291 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Serialoholiczki!
Ja postanowiłam porzucić Pretty Little Liars, drugi sezon jest strasznie nudny.
|
|
#1292 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1293 |
|
...
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
To się za niego zabiorę dziś wieczorem
dzięki
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zainteresował mnie też Bones,ale na torrentach nie mogę znaleźć pierwszego odcinka
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Konto usunięte
|
wczoraj obejrzałam ostatni odcinek The Killing. widział ktoś?
ciekawa jestem, czy będzie druga seria.
|
|
|
|
#1297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PLL oglądam na bieżąco - to fakt, że 2. sezon jest słabszy od poprzedniego, ale oglądam nadal z przyjemnością, choć już nie taką ![]() Co do Bones to chyba możesz znaleźć gdzieś pierwszy odcinek i obejrzeć go w necie pewnie ![]() Cytat:
|
|
#1298 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak sądzę. Podobał mi się pomysł, że jeden sezon to jedna historia, dzięki czemu można było oglądać postępy w śledztwie krok po kroku, no i emocje jakie przeżywali najbliżsi zmarłej dziewczyny i jak to na nich wpływało
|
#1300 |
|
Konto usunięte
|
najbardziej podobały mi się właśnie sceny rodzinne u Larsenów- imo świetnie przedstawione ból, rozpacz i bezsilność.
irytuje mnie natomiast osoba pani-detektyw-jedna-mina. tak czy inaczej na kolejny sezon będę czekać.
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1302 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1304 |
|
Konto usunięte
|
w tej kwestii muszę Ci przyznać rację, Linden wyróżnia się na tle innych.
|
|
|
|
#1305 |
|
BAN stały
|
a znacie jakiś serial podobny do 90210 ?
![]() ja jestem na pierwszym sezonie Bererly hilss 90210 fajne wspomnienie dzieciństwa
|
|
|
|
#1306 |
|
biegam dla Zabawy
|
A Off the map ktoś oglądał?
http://www.filmweb.pl/serial/Off+the...ch-2011-557514 Serial o klinice w dżungli, trochę medycyny, trochę miłostek ![]() Polecam miłośnikom Chirurgów. |
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1309 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo sama bardzo lubię, do tego miał zaskakujący finał.
|
||
|
|
|
#1310 | |
|
Buc
|
Cytat:
to tak jak ja.
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Oglądałam to ponad rok temu dokładnie nie pamietam, ale ta fabuła dla mnie była taka nijaka, nużył mnie po prostu. Pamiętam tyle, że koleś pisał książki i jakieś tam morderstwa były na podstawie tej fabuły (przynajmniej w 1 odcinku). Może później się rozkręcił ale jakoś no... nie przekonał i nie oglądałam dalej. |
|
|
|
|
#1313 |
|
Raczkowanie
|
Ja w dwa dni obejrzałam odcinki Switched at Birth.
Bardzo ciekawy serial, polecam! Jeden z moich ulubionych Zaraz obok Nikity ;p
|
|
|
|
#1314 |
|
Buc
|
uszanowanko. ![]() a jakie seriale koleżanka jeszcze lubi? bo ja w oczekiwaniu na nowe odcinki, nie za bardzo mam co oglądać.
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to napiszę co oglądałam lub oglądam na sam początek: True blood - jest nieźle i fajnie, podoba mi się ten serial, a główna aktorka też się wyrobiła, która ogromnie mnie irytowała swoim tępym wyrazem twarzy ![]() The walking dead - ogromnie mi się ten serial spodobał i wyczekujemy z TŻ z niecierpliwością na nowe odcinki. Jeden z lepszych seriali, chyba zaraz po naszym GA One Tree Hill, Gotowe na wszystko, Gossip girl, Pretty little liars, 9010, House - ostatnie sezony słabsze,ale oglądam z sentymentu. Szczególnie ten ostatni - mega kiczowate zakończenie ![]() Switched at birth, The nine lives of Chloe King - te dwa zaczęłam oglądać z braku laku i dużej ilości wolnego czasu. Żaden nie powala,ale pierwszy lepszy, w drugim mnie za bardzo irytują szczeniackie zachowania bohaterów ![]() The vampire diaries - fajny lekki,wciągnął mnie. Jeszcze we wrześniu wychodzi kolejny serial na podstawie książek tej samej autorki, podobny klimat i wydaje mi się,że się przyjmie. (chyba The Circle się nazywa) Gilmore girls - ciepły serial, polubiłam główne bohaterki: matkę i córkę, ale po tym serialu widziałam film Bad Santę, który zmienił moje spostrzeganie aktorki grającej matkę Hellcats - nawet ten oglądałam. Średni był, dobrze, że go ściągnęli. Życie na fali - kompletnie mi nie podeszło. Private practise - chyba zaprzestałam na 3 sezonie, może gdzieś w połowie. Miałam już do niego dwa podejścia i szczerze wątpię, abym powróciła, bo niestety mnie nie wciągnął The Killing, The good wife - miłe zaskoczenie, od razu nie wciągnął, ale spodobały mi się i wyczekuję następnych sezonów Dexter - ostatni sezon najsłabszy,przedostatni najlepszy i mam nadzieję, że przywrócą mu poziom ![]() Glee, Skins - oj, to nie dla mnie Criminal minds i Criminal minds: suspect behaviors - ten drugi super, pierwszy mnie nie wciągnął i przestałam oglądać. Teen wolf - takiego gniotu dawno nie widziałam. Chyba gorszego serialu moje oczy nie ujrzały (dwa odcinki), ale co się spodziewać skoro puszczany na MTV ![]() The Gates - słabiutki, ale widziałam wszystkie odcinki wyemitowane. Szybko go zdjęli. O Lostach i Prison Break nie wspominam, bo wiadomo Z nowości wyczekuję m.in. The ringer - zapowiada się interesująco. Widziałaś zwiastuny? Do tego jeszcze zerknę na Alcatraz, Homeland i jakiś serial o pilotach i stewardesach, gdzie akcja dzieje się ileś lat wstecz (nie pamiętam tytułu). The Lying Game - tego tytułu też jestem ciekawa, bo ostatnio coś dużo o bliźniaczkach i zobaczę, co wymyślili ![]() Dziś chcę zobaczyć pierwszy odcinek Off the map. Do tego mam zamiar obejrzeć Breaking bad, Mad men, Biały kołnierzyk, Fringe, Eureka oraz Haven (na podstawie "Colorado Kid" Kinga, tylko najpierw muszę je przeczytać). I Everwood, o którym wspomina Umbra na stronie dalej. A Ty co ciekawego oglądałaś/oglądasz? ![]() edit: Umbra mi przypomniała, że widziałam kilka odcinków Flash Forward - niezły, ale nie wiem czemu przestałam oglądać. Może wrócę do niego, kto tam wie... Oglądałam kilka lat temu jeszcze Veronicę Mars - pamiętam, że żałowałam że przestali go kręcić. edit: Jako, że uwielbiam X-menów to muszę obejrzeć nowy serial internetowy H+, którego twórcą jest producent wyżej wymienionego filmu. Serial ma mieć podobno 48 odcinków, a sam odcinek trwać od 3 do 6 minut. Jestem tego ciekawa :tak: I dodatkowo obejrzeć jeszcze chcę mini serial Mildred Pierce z Kate Winslet.
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2011-08-17 o 16:09 |
|
|
|
|
#1316 |
|
Raczkowanie
|
Californication, Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mieście i L word
|
|
|
|
#1317 |
|
BAN stały
|
Ja zaczęłam oglądać Internat i mnie mega wciągnął
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam wczoraj pierwszy odcinek Off the map. Na razie jest średnio, obejrzę jeszcze 2, 3 odcinki i zobaczę, czy mi się spodoba.
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
a o czym on jest?
bo mam głoda na jakiś serial!![]() a w ogol super jest "No ordinary family" ale tylko 1 seon puścili;/
|
#1320 |
|
Konto usunięte
|
to ja wymienię moje ulubione seriale:
Dexter - absolutna miłość i hit, dosłownie wszystko mi się w tym serialu podoba. ogromne brawa dla ludzi od castingu. True Blood- obecny sezon mnie nudzi, ale poprzednie- miodzio. fajna odmiana od mdłego Zmierzchu Gra o tron- hit, idealnie dopracowany. Pamiętniki wampirów- długo zwlekałam z obejrzeniem tego serialu, bo wydawało mi się, że to taki Zmierzch II, a tu niespodzianka, okazało się, że jest sporo ciekawych wątków. Leverage- czyli historia współczesnych Robin Hoodów. czasami naciągane, ale z humorem.The Good Wife- bardzo podobają mi się obydwa wątki, czyli problemy rodzinne Alicii, głównej bohaterki, a także poboczne historie z sali sądowej. Castle- kryminał+humor=wchodzę w to. każdy odcinek dotyczy innej zbrodni, ale przewija się kilka stałych wątków.Gotowe na wszystko- regularnie oglądałam jedynie ostatni sezon, wcześniej raczej wyrywkowo, jeśli akurat trafiłam na odcinek w tv. Everwood- kojarz mi się z Gilmore girls, przyjemny klimat, obyczajowy. FlashForward- finał nie odpowiedział na wiele pytań, ciekawa jestem, czy będzie 2. sezon. ![]() The Chicago Code- niestety anulowany po pierwszym sezonie. dobry serial sensacyjny. Happy town- niestety chyba jednosezonowiec. mocno inspirowany Twin peaksem. planuję zabrać się za Haven, bo z opisu brzmi podobnie.Plotkara- oglądam, bo cieszy oko. ![]() United States of Tara- poważne tematy, ale z humorem. obyczajowy/dramat. Mike&Molly- fajna komedia, uwielbiam drugoplanowych bohaterów. The Killing- już pisałam o nim The Event- w stylu FlashForward, teorie spiskowe, itp. V- tu miewam zmienne humory, raz podoba mi się bardzo, innym razem wcale. ![]() Jak poznałem waszą matkę- czy muszę tłumaczyć? ![]() Cougar town- uważam, że ostatnie odcinki są już gorsze, ale przez pierwszą serię zaśmiewałam się do łez. z seriali, które można obejrzeć na Comedy Central bardzo lubię Moją rodzinkę i 8 prostych zasad. z CSI najbardziej lubię Miami, ale nie oglądam regularnie. zaczęłam, ale porzuciłam, być może wrócę do oglądania: Off the map Camelot Glee Rome Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2011-08-16 o 14:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

ciekawa jestem, czy będzie druga seria.

mocno inspirowany Twin peaksem. planuję zabrać się za Haven, bo z opisu brzmi podobnie.