![]() |
#1291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
No to skończyło się rumakowanie.
Oto co jest w opisie zdjęć moich kościuff Wyrównanie lordozy lędźwiowej. Boczne skrzywienie kręgosłupa lędźwiowego z pochyleniem na sronę prawą i rotacją kręgów. Cechy zaniku kostnego kręgosłupa lędźwiowego Sklerotyzacja stropu panewki prawego stawu biodrowego W poniedziałek lekarz mi to przetłumaczy na nasze ![]()
#1292 |
Wtajemniczenie
|
Siedzę i czytam zaległości, oglądam zdjęcia i oczywiście wszystkie nasze dzieciaczki są super
![]() A Krystianek wie co dobre, ja te żuwielbiam redsa ![]() ![]() ![]() Freddy będę okrutna, ale co tam… Gdybym mogła, zdjęłabym Ci skalp i nałożyła na swego czerepa. CUDNE WŁOSY!!! Też takie chcę ![]() Dzieciaki śpią w piżamkach z krótkimi rękawkami i nogawkami, pod kołderkami. I zawsze się porozkopują. Ale nie dziwię się im, bo ja robię tak samo. I należę do osób które piorą ręczniki w 90 stopniach. Gdybym mogła to prałabym też tak pościel, ale boję się że kolory mi szybko wyblakną. Konrad i Ala mają pod główkami poduszki z kompletu pościeli dla dzieci. Synta przyjęłabym tą propozycje nowej pracy. Madziu dlaczego odeszłaś pracy? Ze względu na Tati? Hadżi jak to macie mnie tylko jeszcze przez 6 dni? Michał jednak założył neta,więc będziecie mnie mieli aż po dziurki w nosie ![]() Lachkasiu podpisuję się pod Dysią. Dobrze kobitka prawi ![]() ![]() I ślem dużo zdrówka dla Nikusia ![]() Dysiu mnie się podoba bardzo: Alicja ![]() Co tam u mnie… No więc (nie zaczynamy zdania od "no więc") NO WIĘC ![]() Konrad wył w nocy z 30 minut. Nie mam pojęcia dlaczego, chyba go brzuszek bolał. Ale w sumie nie wiem po czym, może po kotlecie? Michał mu dawał po kawałku, omijał smażone, dawał tylko środek, ale może zaszkodziło? Nie wiem. Ale już jest ok, w dzień zachowywał się jak zawsze. W Dzień Dziecka byliśmy z dziećmi w Fiku Miku- to taka sala zabaw dla dzieciaków z piłeczkami, trampolinami, zjeżdżalniami itp. Michał latał z Alą po wszystkich piętrach toru przeszkód, jak wrócili Ala była roześmiana, a z niego ściekał pot. Ja w tym czasie siedziałam z Konradem w dmuchanym zamku i skakaliśmy sobie. Potem ja poszłam z Alą na ten tor przeszkód, ale szybko z niego wróciłyśmy- nie na moje zdrowie, za stara jestem na to. Zjechałyśmy tylko z takiej wielkiej zakręconej zjeżdżalni i poobijałam sobie ręce ![]() Dzieciaki dostały od Michała taką dużą matę, po której rysuje się mazakami na wodę, od moich dziadków i mamy Ala dostała mikser- zabawkę, a Konrad telewizorek- zabawkę, który się nakręca i gra melodię i na ekranie przesuwają się obrazy. Od rodziców Michała oczywiście nic nie dostały, ale do tego już zdążyłam się przyzwyczaić. Michałowi też nie złożyli życzeń. Natomiast moja mama złożyła i mnie i jemu życzenia. A Wy wszystkie jesteście zbereźnice i zboczuchy ![]() ![]() A propo figli- migli ![]() ![]() ![]() ![]() Słyszałam jak wchodził do łóżka, ale strzeliłam focha i powiedziałam, że jak się do mnie zbliży to jajka mu pourywam ![]() Natomiast na drugi dzień z satysfakcją w głowsie poinformowałam go, że teraz to się może sam z sobą pobzykać, bo ja dostałam jakiegoś plamienia. I że los go ukarał. Ha, zemsta jest słodka ![]() A propo plamienia- przed okresem miałam 4 dni plamienia, potem okres 4 dni, potem 5 dni spokoju i teraz znowu 2 dni plamienia. O co kaman? Czyżby jeszcze to usunięcie nadżerki się ciągnęło? I wiecie co Wam powiem? Teraz siedzę i piszę i trochę tęsknię za tym moi mDraniem, niech już wraca no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zadomowienie
|
Julik - zgadzam się z Tobą w 100% co do karalności za takie rzeczy jak dziewczyny zamieściły, to się w głowie nie mieści. A jeśli chodzi o rytuał hiszpański wypędzania zła z dzieci poprzez skakanie przez nie - co za 'matka' położyła tam swoje niemowlę?!?!
Basiu - ja też dziś mam w miarę luźno, ale od przyszłego tygodnia zawijam rękawy... ![]() Dysiu - współczuję jutrzejszego dnia w murach... ![]() A dziewczynki obie śliczne ![]() ![]()
#1294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Buziaki!! Do następnego... ![]()
![]() |
#1295 |
Wtajemniczenie
|
Ana tak to są moje naturalne wloski... Przynajmniej nie musze sie meczyc z odrostami
![]() super ze sklep przynosi zyski i jest zainteresowanie... ![]() Czarinko alez Ty łokrutna... ![]() ![]() Ok moge wam cos napisac... We wtorek idziemy podpisac umowe przedwstepna kupna sprzedazy 50 metrowego dwupokojowego z balkonem mieszkanka ![]() Wstepnie zdolnosc kredytowa mamy, takze mam nadzieje, ze wszystko sie skonczy dobrze!!!!!!! planowana przeprowadzka - polowa sierpnia... Wszystko zalezy teraz od kredytu, ale mam nadzieje ze mi dadza!!! No to tyle ![]()
![]() |
#1296 |
Wtajemniczenie
|
Ewa super wiadomość
![]() ![]() Czarinka ![]() ![]() ![]() ![]() Tęsknisz już, powiadasz .......... to chyba nie może być lepiej ![]() ![]() ![]() Ja na Twoim miejscu pokazałabym się jeszcze u gina przed wyjazdem. Niech zerknie skąd i dlaczego to plamienie (i posłuchaj starszej koleżanki)
![]() |
#1297 |
BAN stały
|
Julitko - tak sobie myslę, a nie lepiej używać np. balsamu brązującego - ładniejszy efekt i mniejsze prawdopodobieństwo plam, zacieków, niedociągnięć.
Oj Czarinko, ale Ty fajna jesteś - no tak mi homor poprawić... tęsknota to dobry znak AgaG - też jestem zła bo kupiłam Filipowi bodziaki i spodnie na allegro. Ana - przynosisz nam same bardzo dobre informacie. Cieszę się. Dojdzie do tego, że to ty będziesz utrzymywała całą rodzinkę. I wakacje jak w raju - tylko pozazdrościć i tak też czynię |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na temat drugiego linka powiem tylko tyle,ze powinni tym schizolom zrobic dokladnie to samo ze zdwojona sila,a potem zabic,bo mam na te sprawy dokladnie taki sam poglad jak Julitka. Hadzi,lo matko ![]() ![]() no i koniec pisania,bo czaja sie przy wejsciu 3 babki.. -------------------------------------------------------------------------------- Czarinko,ciesze sie,ze milo spedziliscie te kilka dni z Michalem...cieszy mnie tez,ze tesknisz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Wtajemniczenie
|
Kamilka masz rację
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ania ja już od godziny Cię obserwuję ![]() ![]() ![]() ![]() I jeeeest odpowiedź ![]()
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2008-06-06 o 18:09 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Wtajemniczenie
|
Aniu to ja Tobie życzę, żeby zwiedzających było malutko natomiast dzikie tłumy kupujących i to z grubymi portfelami
![]() ![]() Przepraszam, że zdjęcia takie "robocze" ale dopiero teraz mi się przypomniało, że wczoraj obiecałam pokazać "nową" grzyweczkę Miśka ![]() No i fotki są sprzed chwilki, jak Miś wrócił z dworu i zdążyłam mu tylko buzię i łapki umyć.
![]() |
#1302 |
Zadomowienie
|
Julitko,ja w Waszym Misku jestem zakochana po uszy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Wtajemniczenie
|
Ania dzięki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1304 |
Wtajemniczenie
|
Czarinka super zakonczenie twojego postu! Bardzo mi sie to podobalo i mam nadzieje, ze wrozy Wam to dobrze! Trzymam kciuki!
Freddy swietne wiadomosci! Oby do wtorku! Julitka Misiu jest po prostu sliczny! Taki duzy chlopczyk i wloski super! A'propo wloskow...jesli plany wypala, to jutro mamy zamiar jechac z Wiktoria do fryzjera wyrownac jej czupryne. Nie wiem, czy to sie powiedzie, przypuszczam, ze ona nie da sobie nic kolo glowy zrobic, ale chociaz zobaczymy. A teraz obiecane fotki, tylko Wikusi, bo musze zrobic zdjecie zdjecia z USG, a przy sztucznym swietle nie wyjda dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
Łoj, oczy mi się kleją, jutro znów do szkoły
![]() ![]() ![]() ![]() Czarinko bardzo się cieszę, że tęsknisz za Michałem ![]() ![]() ![]() ![]() Hadżi nie panimaju niciewo z tego co "skopiowałeś" z diagnozy, raz coś prawe, raz boczne, a panewka ma sklerozę ![]() ![]() ![]() Julitko Miś jest boski w każdej fryzurce, a grzyweczka jest super!!! Nie uważam, że za krótka, może jakbyś rozprostowała to bym zauważyła ![]() Ewa zdjęcia doszły, ale w niedzielę się nimi zajmę, bo nie mam za bardzo czasu, sama rozumiesz-ziazd ![]() Znów wszystkim nie odpiszę...trudno, nie dam rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Wtajemniczenie
|
Ale macie dziś produkcję
![]() ![]() Bartul dziś padł dopiero po 15tnej i spał do 18tej.W efekcie dopiero zasnął na noc.Jestem sama bo Darek zawsze w piątki późno wraca ale dałam radę ![]() Coś się pogoda schrzaniła u nas na weekend wieje i pada.Zimno jest.Mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo jedziemy na wieś.Powiem wam na ucho że jutro jedziemy po drodze oglądnąć "furę" dla mnie.Wypatrzyłam ją ostatnio na spacerze i jedziemy ją oblukać dokładniej.Bardzo mi się podoba i mam nadzieję że reszta będzie ok.Trzymajcie kciuki ![]() Ana super że interes idzie do przodu ![]() ![]() ![]() ![]() Julitka Misio super przystojniak ![]() ![]() Aguś ale ty kwitniesz ![]() ![]() Czarinko końcówka postu świetna ![]() ![]() ![]() KasiuL trzymamy kciuki żeby paskudne bakterie opuściły Nikusia ![]() Hadżi dobrze że chociaż leki działają i z nogami lepiej ![]() Przypomniało mi się jeszcze o poczcie ![]() ![]() ![]()
#1307 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Wyobraźcie sobie jaka jestem zmęczona ostatnio....W pracy od 2 miesięcy zastępuję koleżankę i obo swojej roboty robię jeszcze jej. ![]() ![]() ![]() Dziękuję za pochwały pracy i Uli. Wzorki wbrew pozorom robi się szybko, gdy już się załapie temat. Najwięcej roboty jest z pasami.... Nie mogę na oczy patrzeć...Nie dam rady więcej napisać. Ide do łazienki Przepraszam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
hej.hej.
![]() przeczytalam wszystkie posty z dzisiaj,ale macie produkcje ![]() super fotki ![]() czarinka -to wspaniale ze tesknisz za michalem ![]() ![]() ![]() jula - super misiu wyglada z ta nowa fryzurka hadzi- mam nadzieje ze ta diagnoza to nic powaznego , 3maj sie ![]() ana - dobrze pamietalas ze mialam usuwane ósemki i najgorszemu wrogowi tego nie zycze, wolalabym rodzic co tydzien, niz przezyc to jeszcze raz brrrrrrrr super zapowiadaja sie wakacje julka ![]() ![]() ![]() wkleje jeszcze pare fotek wita (z 1 czerwca) , bo nastepne beda od nas dopiero za jakies dwa tygodnie. jak wrocimy znad baltyku dzis wrocilz niemiecmojtata i jutro mamy spotkanie rodzinne, wiec nie bede miala czasu na wizaz, postaram sie zajrzec wieczorem
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-06-26 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Wtajemniczenie
|
Dobrywieczor!
kasiu keine probleme... poczekaju do niedziela... ja jutro tez mam zjazd... i teraz patrze w plan ze mam na 8.00 seminarium, ktore trwa 30 minut i nastepne zajecia od 14 do 18 - paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! i co ja bede robic od 8.30 do 14 !!! bo mi jedne zajecia odwolali!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jula Misio to istny Janusz ![]() Aga Wikusia sliiiczna... Moj Kuba tez wpadl dzis w rece fryzjera... tesciowa go opitolila, ale ladnie wyglada i ma rowno obciete... ja bym tak nie obciela ![]() ok ide spac... Tzet poszedl w cug... kumpel go gdzies wyrwal... to co mi pzostaje... rano do budy... Zycze wszystkim kosmatych snow!! ![]()
![]() |
#1310 |
BAN stały
|
Julitko - grzywka ok - wyszło dobrze i ładnie
jeszcze apropos samoopalaczy - ja używam balsamu brązującego średnio co 3-4 dni - praktycznie jak mi się chce, i dobre w nich jest to, że pac pac i gotowe, nie muszę skupiać się na miejscach gdzie smarowałam gdzie nie. Ale rozumiem fakt, że i tobie może się nie chciać, ale możesz nie lubić. JA np. nie nawidzę kremów do twarzy. ![]() Agag - masz sliczną córeczkę, ale brzuszka Ci nie widaćna zdjęciach... Ikola - widocznie to Ci było potrzebne i już ![]() MArto - Wito jak zwykle słodziak, fajny chłopiec ![]() Edytowane przez Kamilanet Czas edycji: 2008-06-07 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Wtajemniczenie
|
Aga świetnie wyglądacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martuś Wito jest niesamowity ![]() ![]() ![]() ![]() Nacieszcie się dziś Rodzinką a później byczcie się na urlopie. Wypocznijcie, opalcie się i róbcie duuuużo zdjęć ![]() Kamilka a jakiego balsamu używasz?
![]() |
#1312 |
Zadomowienie
|
Emilka sobie śpi, takze mam chwilkę czasu, to pozmniejszałam trochę zdjęć
![]() To 1. to z Fikolandu, tam gdzie byłyśmy na urodzinach. A ten chłopiec na 3. zdjeciu to Miłosz, synek mojej koleżanki. Jest tydzień młodszy od Emilki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zadomowienie
|
Te zdjecia są z wczoraj. Nasze wariactwa na podłodze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Wtajemniczenie
|
Basia śliczne to Wasze słoneczko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak pisałam, to nie było jeszcze drugiej serii zdjęć a ona moim zdaniem w pełni oddaje charakter Emilki ![]() ![]() ![]() ![]()
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2008-06-07 o 10:02 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
BAN stały
|
Julitko - "podkradam" teraz mamie Nivea (ten do jasnej karnacji wg mnie lepszy), kiedyś miałam Garniera i chyba z niego byłam bardziej zadowolona lubie takie cytrusowe akcenty
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-do-ciala.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-do-ciala.html Basiu - masz śliczną córeczkę, piękna karnacja, i ten uśmiech. ty też promieniejesz. Jaki całusek Ci podarowała, kochana jest. FIfi poszedł spać - lecę robić sałatki itp na grilla. |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zadomowienie
|
Hadzi nie ciekawie to brzmi. U Karola też m.in. była lordoza cośtam. Jeśli będziesz potrzebował namiarów na dobrego neurochirurga, to daj znać, to dam Ci nr tel do tego, u którego my byliśmy.
![]() Czarinko Emilka też jakieś 2 noce temu strasznie nam płakala. Zwaliłam winę na brzuszek. Ale tak naprawdę to nie wiem czemu, moze coś jej sie przyśniło złego. Moze i dla Kondzia też, bo przecież takie małe dzieciaczki też mają sny, no nie? ![]() To, ze tęsknisz za Michałem, to dobry znak ![]() ![]() Ewa gratuluję mieszkania ![]() ![]() Dobrze, ze teściowej wyszło strzyzenie Kubusia ![]() Julitko Miś przeuroczy ![]() ![]() AgaG Wikunia śliczniutka ![]() ![]() ![]() golabku trzymam kciuki za tą "furę" ![]() ![]() ikola a dlaczego było Ci głupio? Byłaś zmęczona i masz prawo się zdrzemnąć. ![]() ![]() Marta jaki Witek uśmiechnięty ![]() ![]() Karol dzisiaj znowu siedzi w pracy ![]() ![]() Aha, jeszcze miałam Wam napisać, ze Karol jedzie do sanatorium od 1-24 lipca i ja znowu zostaje sie sama z Emilką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emilka śpi już około 1,5 godziny. Ciekawe kiedy się obudzi? Idę chyba kozystajac z okazji zjem śniadanie ![]() Miłego dnia ![]() Julitko, Kamilo dziękujemy za komplementa ![]() Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-06-07 o 10:23 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Wtajemniczenie
|
Kamilka dzięki
![]() ![]() Basiu skoro w pracy jest "niepewnie" to nie weźmiesz w lipcu urlopu ![]() Mam nadzieję, że szef znajdzie odpowiednie zajęcie dla Ciebie i będzie dobrze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
BAN stały
|
Basiu załóż własną firmę - masz licencję MF?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zadomowienie
|
Julitko w mojej pracy mozliwe jest wzięcie urlopu tylko po 25-tym. Niestety wtedy zdaje sie VATy i trzeba przygotować deklaracje. Poza tym, jak ja np. mam ponad 30 firm do zaksiegowania, to zajmuje to duzo czasu. Po drugie niektórzy to tacy leniwcy, ze przynoszą dokumenty niejednokrotnie nawet 20-tego
![]() ![]() Kamila, nie mam licencji ![]() ![]() Na razie mam jeszcze 2 miesiace pewnej pracy, a później cos sie wykombinuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aga,przeslicznie wygladasz! Ja tylko nie wiem gdzie te Wasze brzuchy (bo ani Twojego ani Dysiowego na fotkach wcale nie widac),a to juz przeciez 6 m-c wiec powinno byc cos widac.Zapodac tu prosze fotki brzuszkow ![]() Wiki bombowa,sliczna z Niej dziewczynka ![]() Basiu,ja tez zwrocilam uwage na "bladosc" Miloszka,przy Emi bardzo rzuca sie to w oczy ![]() ![]() ![]() Jeszcze Wam napisze jaki numer moje dziecko dzis wywinelo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysylam,bo pisze tego posta juz dobre 2 godz. Do pozniej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.