![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Po długiej nieobecności, powracam. (;
Tygryski wbrew temu co mówią, nie lubią wszystkiego... Nie potrafię sobie z nim poradzić. Z tym nieodwzajemnieniem. Nie mogła brać odpowiedzialności za okoliczności, które ich zetknęły i nieuchronnie rozdzielić muszą. A może był stworzony, by trwać chodź jedną chwilę obok Twego serca? Nie wycinamy już na drzewach serduszek. Kaleczymy inaczej. Złapała drugą poduszkę i przykryła nią głowę, zamykając w ten sposób w puchu pięć swoich zmysłów... Chciałabym Ci powiedzieć, że tęsknie i zapytać od razu czy Ty też. Przepraszam Pana, czy poczęstuje mnie Pan sobą ? Miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj. zapach czarnej kawy, filiżanki ciepło... Toksyczność moich uczuć dosięga i Ciebie... Pan kocha swoją żonę... Pora wracać, bo papieros zgaśnie... Chociaż płyną ostre nuty w żyłach płonie krew... Mapę życia w sercu masz... Los Cię w drogę pchnął i ukradkiem drwiąc się śmiał... Z płaczem brzóz sprzymierzyć się... Uronić pierwszy raz w czerwone wino łzę... Rycz, mała rycz... Niewiele Ci mogę dać... Krew pulsowała w skroniach, rozsadzała czaszkę... W rękach trzymać przeznaczenie, jego panem być... Dopada mnie parodia wzruszeń... Chyba nadszedł czas, zacząć mówić o miłości. Pchnij mnie kuchennym nożem. Chemicznie skrywam ten ból... Świadomość nieposiadania Ciebie cholernie mnie boli... Sto gorących słów, gdy na dworze mróz... Pocałuj noc, najwyższą z gwiazd... Naprawdę jaka jestem...nie wie nikt. Dzień za dniem...gubię życia sens. ...
#1292 |
Zadomowienie
|
xxedkaaxx cudowne są twoje opsiy! mają taki styl jaki uwielbiam
![]() ![]() ![]() ![]() mogłabym cie prosic o opisy jakies pozytywne itd.? ostatnio mam jakąs faze i kocham życie i wszystko co mnie otacza ![]() ![]() ![]() ![]() moglabys wymyslic jakies? takie kreatywne, niespotykane ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1.taki przyjaciel to złudne bóstwo, to wielkie oszustwo a takich ludzi jest mnóstwo (fenomen) 2.skąd ty możesz wiedzieĆ jakie mam horyzonty?masz jakieś ale?masz jakieś wonty (paktofonika) 3.Dla każdego prawdziwego respekt mam (paktofonika) 4.Więcej grzechów nie pamiętam, za żaden nie żałuję(3wymiar) 5.Zasada numer jeden "być tym - za kogo się uważasz! (3wymiar) 6.historia czasem się powtarza, kto słucha niech uważa wokół ludzi o dwóch twarzach (fenomen) 7.Powstałem z nicości,obrałem drogę ku wolności (pfk.można zmieniĆ z e na a ![]() 8.Spójrz mi prosto w źrenice niech widzę twe obietnice (3wymiar) 9.I brak wyrozumiałości U gości, którzy nie chcą dzielić ze mną mej radości (pfk) 10.Ja chcę wspinać się - z ciężką doświadczeń walizą (Owal) 11..Nie pękam, nie stękam To innych jest udręka (3wymiar) 12.I wiesz co mnie boli że w głowach się *******i (paktofonika) i mogę tak do nieskończoności ![]() ![]() a co do kolegi to nie mam pomysłów jak mają byĆ tajemnicze ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
xoxo
|
spływające barwy szczęścia
już nie chce budzić się obok Ciebie niewysłane łzy na pogniecionej kartce a gdyby tak zacząc wszystko od nowa ? powiedz mi,że jest dobrze. wmawiaj mi,że szczęście mam RealGirl89 suuuper, świetne ;D
#1295 |
Raczkowanie
|
Więc nowocześnie terroryzuj
Romantycznie hipnotyzuj mnie Niczym nie przejmować się, odpocząć. "Błądzić jest rzeczą ludzką, wybaczać to przywilej bogów" Uboga Cisza.. Nie wahaj się ani chwili ..gdy nadzieja odejdzie...wiem,że mam Ciebie... Może i jestem mała, ale lubię patrzeć, jak robisz coś wielkiego. Chcę w księżycu tulić Cię, kochać tak bez pojęcia... I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania. Różowa gwiazda szkolnych księżniczek+/ Rozchylone uda gdy Przychodzi pora,bez szeptów radości,kolejny koszmar a teraz, teraz to jest wojna i dzień za dniem coraz bardziej kończy się świat kolejna armia bogobojna nie wiedzieć czemu upatrzyła sobie Nas...
#1296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, daj bis! * Mam taką zasadę; - szacunek za szacunek ! - frajerstwo za frajerstwo! * Jestem mu potrzeby, żeby mógł się wybielić, żeby mógł pokazać palcem na mnie i powiedzieć; ` On jest zły.` * Słowo w słowo, kłamstwo! * Mam dość tych typów co jarają się Snoop'em * Jesteś ochroną co? - pilnuj gówniarzy * Ja nie jestem matołem, a to nie jest Pacanów. Pfi. Nie o to chyba chodziło, bo nie miały być dosłowne. Ale nie warto się przejmować. I śmiej się z Niego, bo chłopczyk nie warty spojrzenia. ![]() * Te słowa muszą zabić, zatrzymać serce * Kwiaty zła * Wczoraj słyszałeś ten śmiech, ucichł przed chwilą * Analizuję barwy, smocze oczy są pryzmatem * Hip hopowa podróż do przyszłości * Świat idelany nigdy nie istniał, są tylko piękne chwile ulotne. * Wole nie mieć nic, niż mieć coś na niby. Myślisz, że jeśli staję obok Ciebie to jestem blisko? Mylisz się. Nwet, gdy mnie przypadkiem dotkniesz, Nie stanę Ci się bliższa, W dalszym ciągu będę odległa, nieosiągalna .. Bo zbliżyć się mogą tylko nieliczni .. Ci, którym sama pozwolę ..
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Wtajemniczenie
|
Będę wdzięczna za opisy, dotyczące tego że spędzam noc poza domem i nie w swoim łóżku...Ale taki nie wprost...Mogą być po angielsku
![]() Będę wdzięczna. Muszę wkurzyć jednego siusiaka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 |
Raczkowanie
|
RealGirl89 dzięki bardzo
![]() ![]()
![]() |
#1299 |
Raczkowanie
|
Kochaj mnie namiętnie tak, jakby świat się skończyć miał...
We dwoje pokonamy strach. Tylko Ty i ja. Na zawsze z Tobą być, Śnić z Tobą Twoje sny ![]() So happy together ![]() Kiss me. |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() * Nonsens. * Absurdalnie. * Optymistycznie tak. * Psychiczny ból. * Pretensjonalna. * Niewinność truskawek. * Magia nie istnienia. * Panteon zgniłych nadziei. * W deszczowym bezczasie. * Pusty uśmiech. * Uśmiech na budyniu. * Cukierkowe szaleństwo. * Cisza skrada się. * Przestań się gapić. Nic więcej nie mam, wybacz. Opisy; * Uśmiechnij się i zabij mnie... * Dziecięca pasja jest kapryśną i niewierną kochanką. * Tak trudno dziś, wytrzeźwieć z miłości. * Wyglądasz właśnie tak, jakbym Cię znał i nic nie mówił. * Leżę na krawężniku i słucham jak tramwajem ucieka mi życie. * Mam na ziemi swój kawałek nieba. * Zostaw to serce Niech drży. * Szukając słów, które nie istnieją. * Kiedyś odejdę, a Ty nawet nie zauważysz. * I mów sobie o niej co chcesz, ale skoczyłbyś w ogień, sam wiesz. * Spotkajmy się za 20 minut na lotnisku, weźmiemy mój odrzutowiec. Chodź sprawdźmy czy ziemia jest okrągła. * Zlęknionym westchnieniem podszyty serca łomot. * Miłość znów zerknęła przez ramię... * Zostaw tą gwiazdę Niech lśni. * Lubię jak wciąż wracają te chwile pozornie na wymarciu * A ja układam ciebie z okruszków, pozostałości i zapisuję ściany tym, czego nie umiałem powiedzieć, kiedy byłaś tu cała znów tak bardzo za krótka wieczność.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
|
RealGirl89
TwOjaImaginaCja DZIĘKUJĘ.!! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam nawet PIN-u do twoich ust.
Już do ciebie nie zadzwonię, nie ma na to szans coś popsułam w telefonie, już nie łączy nas
![]() |
#1303 |
Raczkowanie
|
Wielka konferencja
Okrągły stół Zasiadają: Mądrość, Niepewność, Miłość Czekają na mój ruch... To jak pytać głodnego czy chce jeść... I jedynie... Nie bierze łapówek CZAS- odwieczny kelner Tylko wystawia rachunek... Scena życia jak w teatrze Niewidzialne staje się widzialne Życie to nie salon Ani przystań dla statków Ciągniesz linę Z niejednym węzłem gordyjskim I już rozumiesz... Trzaśnięcie drzwiami może być wyjściem z labiryntu
#1304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeejuuu! dziekuuje! ; ** sprobuje. ; ) prze-szcze-sliwa! ot, tak. ![]() szczęście wchłaniam z powietrzem Dni co tak intensywnie pachna usmiechem w pełni szczęśliwa Ja. Troski uczą odczuwać spokój jak szczęście. Szczęście należy dzielić, by je mnożyć.
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
* I tak siedzieliśmy - noc, diabeł i ja
* żyjecie w stadach, żeby czuć się bezpiecznie * chce od was tego czego nie możecie dać * Wolność, gdzie prawdę zastąpiono wygodą * Jego mieszkanie pachniało cynamonem, tytoniem z fajki... * chwile, ktore przepelniaja emocje, tak mocne, ze uzalezniaja jak narkotyk * Pluję na konwencję, w grę społeczną nie gram * Powietrze w pokoju wypełniły emocje * Wybrałam świadomie swoją samotność
![]() |
#1306 |
Raczkowanie
|
Dlaczego to zrobiłeś? Dlaczego odszedłeś ode mnie? Tak bardzo Cię kochałam A Ty zakpiłeś ze mnie.. Może kiedyś zrozumiesz Co to znaczy ból i łzy Może kiedyś przeżyjesz Takie rozstanie też Ty... Czy świata wystarczy i dla mnie? ty jesteś celem wszystkich moich dróg!!! a bad woman is a sort of woman a man never gets tired of - zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć I distrust people who are very sure of everything they say - nie ufam ludziom, którzy są całkowicie pewni tego, co mówią. |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
Aniele mój, szukałam Cię, kiedy szczęście porwał wiatr.
Mój świat umierał w snach. myśli wrogiem stały się. Moje serce lustrem jest i ciągle jeszcze szuka sił by wybaczyć.
#1308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I dzisiaj to nie do poduszki sie bede przytulac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Rozeznanie
|
*Nawet w tykaniu zegara ostatnio Cię szukałam.
*Bo Julia konca XX wieku nie stoi na balkonie i nie wzdycha! *Niezapominajki we włosach. *W kieszeniach zamiast monet noszę marzenia. *I jeszcze pachnę letnim odurzeniem.
![]() |
#1310 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() "Jestem w dołku finansowym. Ale na autous sobie pozwolę." ![]() "Dziwnie.. jakby do pokoju weszła żyrafa.. " "No witaj, Kotku. Jak Ci się spało?" ![]() "Ride through Paris in a sports car with the warm wind in her hair" ![]() "Więc czas juz skończyć z oczekiwaniem na coś, co może nigdy nie przyjść.." "Pokolenie TELE(novela)." "Saw him from a distance and I watch him make his way to the bar.." "Now I`m alone and you`re with somebody else" "And now I know what they mean, you're a love machine." ![]() "Chodź tam, razem ze mną, do kraju z moich snów.." "I've lost the only love worth fighting for.." "Liar, liar, You're such a great big liar.." "Ciastko. Karmel. Czekolaaaaada." ![]() "Mężczyzna ma pewien pokład próżności i trzeba to przyjąć." ![]() Taki mały mix wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
Wam tez sie tak wizaz zacina? ;/
Macie opisy w stylu; 'szeptajac cicho,umarla' 'w jego ramionach, puls zanikl' 'zasypiajac serce stanelo' Proosze. ![]() moze; kee 12stonka sabina styrana Plotkaraaa nastychick agatte Frizz ;** <33. one opiss. ;d Żyjemy w czasach satysfakcji!!
![]() |
#1312 |
Raczkowanie
|
Między pergaminowymi kartkami.
Grzechu warta. Zakochana w papierowym chłopcu. Gdyby złe myśli ważyły nosiłabym głowę przy kostkach. ![]()
![]() |
#1313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1.W jego objęciach serce zasnęło...(mozna dodac na wieki ![]() lub 2.Przy nim puls zamikł bez krytyki ![]() _________ a takie se ode mnie ![]() 1.Can you hear me? 2.Come with me... 3.Spójrz w me oczka...czyż nie są niewinne? ![]() 4.Miała wszystko...oprócz miłości 5.Nostalgia 6.Jesienny wiatr depresjii już wkrótce...
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Przyczajenie
|
a macie jakies kubusiowe?:P o Tygryskuu?
![]()
#1315 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O skuteczności wakacyjnych rycerzy świadczą wrześniowe kolejki do ginekologa Kwadratowe zające piją herbatę Tetley na okrągło.. (-(-_(-_-)_-)-) LooOooL'$ Gangsta..!!!! xD Ał? O_o Że co? że niby ja? xD ..zhizzzz;D ...malutkie dwa wężyki, królewski orzeł... i kot i mysz i bardzo duży słoń! Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, pójde do ogródka, najjem się robaczków... Życie jest jak telenowela- nudna, tandetna i długa jak cholera :-P Polska bez Leppera jest jak Gargamel bez Klakiera !!! "Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie klamal." "Owszem, żyję na gównianym świecie. Ale żyję i nie boję się" "Nawet twój głos wewnętrzny ma wadę wymowy." "Nie wsadzaj mi parującej sraki w oczy" Łubu-dubu, łubu-dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam opanikuj się.! Tup tup tup idą sobie łosie i mają wszytko w nosie Im słabsze hamulce, tym dalej zajedziesz Fiat 126p jest wyposazony w system ABW-Absolutny Brak Wszystkiego Pleść bzdury i liczyć chmury Kolor prawdziwy, szczery, szalony... zielony, żołty i czerwony... Rasta trans, reaggae dance Positive news,reggae luz... Ja i ja rozczochrany łeb... Rozwaliło mi piekarnik w moim domu, choc nic złego nie uczyniłbym nikomu ;d
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Raczkowanie
|
Takie niedobre bestie lubią atakować znienacka... xD
"Ok, ok. nic nie wiem, nic nie wiem, nic nie wiem ,nic nie wiem...." " Anioły śmierdzą potem ,żrą kiełbasę, mają w dupie żywych !" "Myślę..."-zaczął Prosiaczek nerwowo, "Nie myśl" - rzekł Kłapouchy. Miś o Miłym Obejściu, lecz o Wybitnie Zadziwiającym Braku Rozumu Jedyny powód do bzykania to to że jest się pszczółką Wpadaj do innych. A jeśli ktoś powie od progu: "Do licha!", zawsze możesz wypaść z powrotem. Nie popędzaj mnie. Nie dalejwięcuj mnie Oni zamiast Mózgów maja tylko szary puch, który przez pomyłkę został wdmuchnięty w ich głowy. Oni po prostu nie myślą... Przychodząc na ratunek tonącemu, najlepiej zwiesić ogon do wody, żeby nieszczęśnik mógł się czegoś złapać. Oczywiście pozbawi to ogon wszelkiego czucia... Bez śladu mózgu... są niektórzy z nich! Proszę bardzo, jedz, ile wlezie. Tylko żebyś potem mógł wleźć w drzwi... Bzyczące bzykanie dochodzące z wierzchołka drzewa nie oznacza wcale, że skapnie ci się trochę miodu... Ale Ty mnie nie naciskaj bo się w sobie zamknę... A jak ty głupku?! Gadam, latam pełen serwis!! A co to? Sysunia! Ja nie mogę,niebo w gębie! Nie moje lukrowane guziczki! O czym ty do mnie rozmawiasz? sprzedam elektrohydrogumonaprawkę z przuczłapem do termobulatora A masz może przyczłapkę du bulgulatora albo wężowidełki do kapsztyfikatora?
![]() |
#1317 |
Przyczajenie
|
Witam, mam ogromne prosbe mialam ciezkie wakacje praktycznie nie odpoczelam,uczylam sie do egzaminow i zdalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ode mnie: Szukam swojej połówki...moze byc nawet 0,7 xD Jeden przyjaciel w zyciu to dużo,dwoje to luksus, a troje to prawie niemozliwe... Dowiedz się kim jesteś i pozostań sobą. Jakże łatwo się uwolnić od smutku dzięki chwili zastanowienia. Szkoda czasu na łzy, to uśmiech przedłuża życie... BIG girls don't cry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Raczkowanie
|
![]()
siemano lachony
![]() ej no bo tak patrze i nie widze opisu ktory mi trzeba , a moze zle patrze niewiem :P jakbyscie mogly pomoc to bd wdzieczna ![]() no to trza mi opis ze sie bujnełam w chłopaku ( boze jaki on jest słodki) chodzi ze mna do klasy a ze jestem pierwszakiem w liceum to wiecie jeszcze sie dobrze nie znamy ![]()
#1319 |
Zadomowienie
|
Kelly Clarkson-Because of You (można z tego wiele opisów ułożyĆ
![]() Nigdy nie popełnię tych samych błędów co Ty, Nie pozwolę sobie bo moje serce jest w nędzy. Nie złamie tego musiało Ci być ciężko Nauczyłam się cięższej drogi By nigdy więcej nie zajść tak daleko Przez Ciebie Nigdy nie schodzę za daleko od ścieżki Przez Ciebie nauczyłam się grać po bezpiecznej stronie więc nie cierpię Przez Ciebie Trudno mi jest zaufać nie tylko sobie, ale i ludziom na około mnie Przez Ciebie Się boję Straciłam swoją drogę zanim to zauważyłeś Nie mogę płakać bo wiem, że to Twoja słabość Codziennie zmuszana jestem do uśmiechu Moje serce nie może zostać złamane Bo nie było w całości na początku. Przez Ciebie Nigdy nie schodzę za daleko od ścieżki Przez Ciebie nauczyłam się grać po bezpiecznej stronie więc nie cierpię Przez Ciebie Trudno mi jest zaufać nie tylko sobie, ale i ludziom na około mnie Przez Ciebie Się boję Widziałam jak umierałeś słyszałam jak płakałeś Każdej nocy w Twoim śnie Byłam taka młoda powinieneś wiedzieć, że możesz się na mnie wesprzeć Nigdy nie myślałeś o nikim innym niż o sobie.. Widziałeś tylko swój ból A teraz płacze w środku nocy Przez tą samą cholerną rzecz Przez Ciebie Nigdy nie schodzę za daleko od ścieżki Przez Ciebie Nauczyłam się grać po bezpiecznej stronie, więc nie cierpię Przez Ciebie Staram się jak mogę by zapomnieć o wszystkim Przez Ciebie Nie wiem jak dopuścić do siebie kogoś innego Przez Ciebie Wstydzę się mojego życia Bo jest puste Przez Ciebie Się boję
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Za chwilę lekarz smutno powie: ''Nie dało się jej uratować'' Szara noc, szary dzień, szare myśli, szare sny... Pozytywka wciąż grała.. przy jej dźwiękach śmierć była piękniejsza Gdzie są?...Gdzie są jej marzenia? "Czarny Anioł zawsze przynosi cierpienie ... Oto i jestem..." Anioł śmierci przyjdzie zabrać mnie do krainy tysiaca róż.... Kilka ode mnie: Rzeczy niemożliwe robię od ręki, na cuda trzeba chwilkę poczekać Czasami trudno jest odróżnić zbieg okoliczności od przeznaczenia Martwa nadzieja... Czy słyszysz mój krzyk? Krzyk samotnego człowieka ... Oczy są zwierciadłem duszy... Unikam spojrzeń, by nikt nie dowiedział się kim jestem... Zamknijcie oczy i nie bójcie się marzyć.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.