![]() |
#1291 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
![]() Na początku dał nam do zrozumienia, że zanim wstąpił do seminarium miał kogoś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Jak już się tak chwalicie tymi katechetami, to ja się nie mogę powstrzymać, by nie pochwalić się moim
![]() W tym roku mam nowego księdza, który uczy mnie też religii. Już na wstępie powiedział, że on nie ocenia wiary czy niewiary, a wiedzę. Też są wypracowania na semestr, ale nie będzie oceniał tego, co w środku, tylko ocenę dostaje się za sam fakt oddania pracy. Poza tym... on tak jakoś przywrócił mi wiarę w Kościół. Po bierzmowaniu odwróciłam się, spowiadałam się w domu, modliłam się, a do kościoła nie chodziłam. On to zmienił, przy tym najbardziej w szoku byłam ja sama. Jest naprawdę świetny, zawsze mogę do niego wpaść i porozmawiać o tym, co mnie gniecie. A tak poza tematami religijnymi, od tego poniedziałku mam na stałe cztery godziny lekcyjne. A popołudniu do okulisty na dopasowanie szkieł. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Rozeznanie
|
siemka nie byłam dziś w szkole zrobiłam sobie wagary bo nie nauczyłam się na gegrę za dużo tego wszystkiego
![]()
#1294 |
Zakorzenienie
|
ja tez dzisiaj nie bylam w szkole...
czytam wlasnie Proces na rozszerzenie.... musze sie wziac za napisanie bibliografii... uch uch karolcia masz racje za dużo tego wszystkiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Heheh moj ksiadz tak tak ten pedał cały czas gada o seksie przed ślubem.. Non stop.. Haha on myśli ze tym swoim gadaniem zmieni świat
![]() ![]() A tak wogole to Cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
A myśmy dziś na religi oglądali "Szkołę uczuć"
![]() ![]() przeziębiona chodzę do szkoły i dziś rano mi opryszczka wyskoczyła w NOSIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic Ci kochana nie doradze bo nigdy opryszczki nie mialam... A moje siostry to jak jest zima to prawie caly czas mnie jakos to cholestwo z daleka sie trzyma ode mnie ![]() Zdrowiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
|
siema siema
![]() czy może któraś z was wie, jakie przedmioty są wymagane na politechnice wrocławskiej na zarządzaniu? i jaki jest przelicznik? bo oni mają tą swoją strone głupią, z jakimiś błedami, tzn. mi jakieś błedy wyskakują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja od gimnazjum nie chodze do kosciola, poszlam tylko do bierzmowania dla swietego spokoju bo mama prosila i teraz z daleka sie trzymam, denerwuje mnie to wszystko, wtracanie sie kosciola do polityki, mowienie o milosci, malzenstwie, jak moga o tym rozmawiac skoro nie maja o tym zielonego pojecia ![]()
![]() |
#1300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o pozycji na liście rankingowej przy przyjęciu na studia decyduje wskaźnik rekrutacyjny (W), który jest sumą: W = M + F* + 0,1 JP + 0,1 JO + RA Jeśli M = 0 i F = 0 to JP i JO przyjmują wartość 0. gdzie: I. dla kandydata ze świadectwem dojrzałości wydanym w trybie „nowej matury”: M – jest równa większej z liczb: P albo 2,5 R, gdzie P – liczba punktów odpowiadających wynikom egzaminu maturalnego z matematyki na poziomie podstawowym, R – liczba punktów odpowiadających wynikom egzaminu maturalnego z matematyki na poziomie rozszerzonym, F*- jest równa większej z liczb: P albo 2,5 R, gdzie P – liczba punktów odpowiadających wynikom egzaminu maturalnego z fizyki na poziomie podstawowym, R – liczba punktów odpowiadających wynikom egzaminu maturalnego z fizyki na poziomie rozszerzonym, JP- jest równa większej z liczb: P albo 2,5 R, gdzie P – liczba punktów odpowiadających wynikom pisemnego egzaminu maturalnego z języka polskiego na poziomie podstawowym, R – liczba punktów odpowiadających wynikom pisemnego egzaminu maturalnego z języka polskiego na poziomie rozszerzonym, JO- jest równa większej z liczb: P albo 2,5 R, gdzie P – liczba punktów odpowiadających wynikom pisemnego egzaminu maturalnego z języka obcego na poziomie podstawowym, R – liczba punktów odpowiadających wynikom pisemnego egzaminu maturalnego z języka obcego na poziomie rozszerzonym; http://www.studiuj.pwr.wroc.pl/ http://www.wiz.pwr.wroc.pl/enrollmen...e=stnst_1s_lic
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-11-24 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
|
a mi wlaśnei bardzo podobaja się dlugie wlsy, ale nigdy nei udalo mi sie zapuscic, teraz to już potsanowilam ze na 100% sie nie obetne i będe miala wlosy za łopatki( choc rosną mi bardzo wolno
![]() 1. nigdy juz nei zafarbuje włosów 2. wytrzymam z zapuszczaniem, bo nawet parę dni przed komunią poszlam do fryzjera i obcielam sie tak gdzieś do uszu i tylko ja nei mialam żadnego koka ani loków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
dobrrrrrrrrrrrrrrry
![]() dostałam 4 ze sprawdzianu z matematyki z rachunku prawdopodobieństwa ![]() na jutro: spr z infy, kartkówka z angielskiego, zadanie z polskiego ehh.. nie chce mi się nic ![]() invissible nowy av.. fajny ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2008-11-24 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie kupiłam sobie płaszcz i spodnie! Zrezygnowawszy przedtem z nowych oprawek do szkieł. Powiedzcie mi, jak to możliwe, żeby po kilku latach nienoszenia okularów i ślęczenia przed kompem wada się cofnęła o 1,5? Nie rozumiem tego.
No, teraz mnie czekają zadania z matmy, Proces i trzeba pokropić nowe zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie nosze to mam lepszy wzrok niz jak nosze. Duzo nie mam ale 0,5 nosilam kiedys a obecnie nie nosze.
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS. Witam w poniedziałek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
I się chłopak zbuntował, załamał i poszedł do Seminarium
![]() kurcze, mam na 18 ykłady na prawo jazdy, jest ciemno, zimno i mi się nie chcę ![]()
#1308 |
Zakorzenienie
|
Dziwne to. Ja mam dużą różnicę między prawym a lewym okiem - prawe prawie normalne, a lewe zmniejszyło mi się z 5,0 czy 6,0 na 4,5 :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki. ![]() ![]() U mnie dziś z rana była tragedia - na pierwszych 2 lekcjach siedziałam i palcami podtrzymywałam powieki (autentycznie, przyrzekam!), zeby nie zasnąć. ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Chcę już Mikołajki i anionowe hula-hop! ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aha.. zamówiłaś widzę hula-hop anionowe u Mikołaja? ![]() ja niestety mogę sobie na razie pomarzyć.. trochę krucho z kasą.. ale nie przejmuję się bo jak sobie pomyślę jakie niektórzy ludzie mają problemy, to mi przechodzi ![]() zaczynam się uczyć :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się spostrzegłam, że po procentach wzrasta mi bystrość umysłu. Wniosek: Na maturę tylko na rauszu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj bylismy w kinie na 3 lekcjach i byłam taka zmęczona, że centralnie usnełam podczas seansu. I tak kimałam 40 min ; O
Jestem po korkach z anglika i zaczynam wierzyć, że może go zdam w maju ![]()
![]() |
#1314 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja kiedyś na kacu śniła o... RÓWNANIU PROSTEJ HAWAJSKIEJ
![]() ![]() ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2008-11-24 o 17:35 Powód: literówki xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak nawiasem mówiąc, Twój znaczek w podpisie to przebite serce? (Mówiłam, że mi umysł "zbystrzał" ![]() Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2008-11-24 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
A ja do tej pory w głowę zachodziłam, co to takiego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zadomowienie
|
Też tak macie, że uczycie się czegoś, ale porządnie a nie zdać, zakuć, zapomnieć i zapić a potem pustka w głowie? Zabrałam się ostatnio za powtórki z biologii z pierwszej klasy i po miesiącu już się łapie na tym, że nie pamiętam kilku rzeczy to co będzie w maju?
![]() ![]()
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, dziewczyny ten komputer w moim pokoju szkodzi mojej edukacji ![]() ale jak gg się ma wyłączone to da się dużo zrobić.. za sobą mam już zadanie z matmy, polskiego, pouczyłam się z anglika.. teraz zadanie na religię i nauka na informatykę ![]() a potem muszę jakoś ładnie wypisać kartkę urodzinową dla kumpeli z szkolnej ławki która jutro ma 8-nastkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A póki co, czekając na hula-hop robię sobie "spacery" na steperze - dziś 1300 kroków. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.