![]() |
#1291 |
po prostu Łinli
|
Dot.: Zodiakalne Rybki - stwórzmy nasze akwarium :)
no to sie cieszę, że u Ciebie dobrze
![]() ![]() laparoskopie ![]() ![]() goi mu się, przedwczoraj już miał zdjęte szwy, wiec dosyc szybko to wszystko się odbyło. Ale miesiąc ma zwolnienei z pracy ![]() ![]() poza tym straszniebył zdołowany, bo musi sobie też odpuścić na razie windsurfing...a dzień przed tym jak wylądował w szpitalu kupił sobie nową piankę i chciał juz pływać ![]() Gorzej, gdyby miał wylądować w szpitalu pod koniec czerwca, bo wtedy mielibyśmy open'era z głowy, a juz bilety kupione - także teraz mimo wszystko był najlepszy czas na to ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-04-21 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Winly Mój jakby nie mógł uprawiać sportu (jego najwieksza miłośc) to by chyba oszalał. Niech powoli dochodzi do siebie, a teraz chyba musisz być bardzo wyrozumiała ![]() Ja dziś planuje zrobić coś dobrego na kolacje. Zjadłabym sobie jakiś makaron zapiekany, ale nie mamy piekarnika w naszym kąciku ![]() Moze jakiś makaronik z sosem śmietanowym...mmm chyba zaszaleję ![]() nice będzie dobrze. Najważniejsze jest zaufanie. Jeśli tak jest i chcecie być ze sobą to Wasze indywidualności mimo tego nie powinny Wam przeszkodzić ![]()
![]() |
#1293 |
Moderatorka z pazurem
|
Witam po dlugiej przerwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
po prostu Łinli
|
witaj
![]() ![]() ![]() Steffka, mój też wariuje, jak jest wietrzny dzień, patrzy za okno a tam pływają, same żagle na zatoce a on nie może ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moze to wiosna w sercach ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-04-21 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Zadomowienie
|
jak faaaaajnie
![]() ![]() Też tak chceee ![]()
![]() |
#1296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niedługo wszystko się zagoi a on wróci do swojego poprzedniego tybu życia, zawsze lepiej przebyć chorobę wcześniej niż później ![]() Ucałuj go tam mocno od wizażanek ![]() Cytat:
![]() Jeżeli się czegoś bardzo chce to wiadomo, że musi wyjść ![]() Teraz tylko mogę się zrobić bardziej zazdrosna, bo wkroczyła inna dziewczyna do naszego związku. Wczoraj kupiliśmy hondę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Moderatorka z pazurem
|
Roses niegrzeczna byla wiec sie na wizazu nie pokazywala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
ja również po długiej przerwie się witam
![]()
![]() |
![]() |
#1299 |
Rozeznanie
|
sis zrobila mi kogel-mogel
![]() ![]() ![]() ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
ona dobrą masz sis
![]()
![]() |
![]() |
#1301 |
Moderatorka z pazurem
|
mi sie kogiel mogiel kojarzy z wakacjami u babci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz zrobię sobie jajecznicę z szyneczką
![]()
![]() |
![]() |
#1303 |
Rozeznanie
|
taka na wakacjach zrobilam exowi:/
Hot dobra dobra, bo mlodsza to sie nie zdazyla jeszcze zepsuc ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1304 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moze samochód pomoze, mój po zakupie auta to przedz dwa miesiące siedział przy nim w każdej wolnej chwili, aż bywałam zazdrosna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie było identycznie tylko w odwrotnej kolejności! Najpierw @, potem zapalenie pęcherza, a na końcu te sprawy z wyrostkiem ![]() ![]() I tż mi już tak smęcił, że aż głupie to było ![]() Ja bym sobie też odpicowała taki samochód. Lubię furki, ale słabo się na nich znam, na prawko idę się zapisać 11 maja ![]() Ja przez tż zawsze się tak wczuwam w te jego klimaty, że potem zaczynam się tym interesować. Już sobie obejrzałam: Szybcy i wściekli, ściągam Za szybcy, za wściekli i Szybcy i wściekli- Tokio Drift. Tam w grę wchodzą tylko samochody, dobre na początek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
po prostu Łinli
|
hahaha, Tżet przed zakupem samochodu tez oglądał ze mną te filmy
![]() ![]() ![]() ja mam swój samochód, mam prawko dłużej od Tżeta, ale nie cierpię mojego auta i traktuję je jak autobus :P wsiadam, jade gdzie musze i wysiadam, nie dbam o niego za bardzo kochałam moje małe cudowne tico, ale zostałam zmuszona do sprzedaży, teraz skoda felicja- nie lubię jej ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-04-21 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy zamiar z tż w przyszłym roku zamieszkać razem, ale nie wyobrażam tego sobie. Będzie jeden samochód, jak zdam prawko to 2 osoby i wojna, kto jedzie do pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
po prostu Łinli
|
my sobie radzimy, bo mieszkamy u moich rodziców, wiec nie do końca na własną rękę. Chociaż płacimy połowę rachunków, kupujemy jedzonko itp
poza tym mój Tżet całkiem dobrze zarabia, nie studiuje... wiec jest OK. ja to prawie wszystko w studia wkładam ![]() A z tym samochodem to tak, że moi rodzice mieli ta felicje, a moja siostra miala tico. Ona postanowila sprzedac, dosłownie za grosze, wiec moi rodzice zdecydowali go wziaśc dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko że mama i Tżet ciagle narzekali, że to nie auto dla mnie, bo abrdzo niebezpieczne a ja mam ciężką stopę i szybko jeżdzę, bali się... rodzice kupili sobie fiata pandę, wiec sprzedalismy tico ( ![]() ![]() moze w przyszlym roku zaczne normalnie zarabiac, to zaczne odkladac na autko
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-04-21 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A wczoraj moje danie makaronowe cudowne. Ugotowałam makaron. Na oliwie z oliwek usmażyłam cycki kury pokrojone w kostke, dodałam czosnek, wlałam śmietane, doprawiłam pieprzem, bazylią tymiankiem i wtarłam sera ![]() Nie chwaląc się niebo w gębie ![]() Wczoraj kupiliśmy sobie lustro do mieszkania, bo tylko mięliśmy takie niewielkie w łazience i powiesiliśmy na ścianę. A TŻ jak narcyz zaczął się przeglądać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- A ja mieszkam z TŻtem od prawie 2 lat. A różnie to bywa. W sumie duzo za mieszkanie nie płacimy. Zimą ze wszystkim wszytskim (mieszkanie net prąd itp) mieścimy się w 800zl czyli 400 na głowę. Latem dużo mniej, bo odchodzi ogrzewanie. Ja w sumie zle nie zarabiam, ale szkoła wychodzi mi 500zl miesiecznie wiec czasem nic mi nie zostaje z poprzedniej wypłaty ![]() ale jakoś trzeba dać sobie radę. Pomagamy sobie nawzajem, ale już troche długów u TŻta mam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj z rozkazu mamy miałam zrobić spaghetti i zrobiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
Zadomowienie
|
[quote=nice6irl;11990349]
Wypróbuje! Już dawno miałam ochotę na coś takiego, ale wolę sprawdzone przepisy ![]() ![]() cycka miałam jednego, bo dla nas dwojga to starczyło (trochę wysmarowałam je delikatem żeby miały jakiś smak) śmietane wzięłam 18 a ser zwykły potarłam, bo zapomniałam kupić parmezanu i wyszło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Steffka, niedługo ja spróbuję, ciekawe czy mi wyjdzie takie dobre jak tobie
![]() A teraz siedzę i podjadam sos do spaghetti, jak rodzinka się zjawi to już nic nie zostanie ![]() I wypluwam- fee - wszystkie głupie myśli.
![]() |
![]() |
#1313 |
Zadomowienie
|
No doberek.
Ja jak zwykle z pracy piszę. Jakiś dziś mam słaby dzień- spaaaaać. I ogólnie po zawieszeniu dużego lustra w domu wczoraj stwierdziłam że jestem tłusta ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Jakoś pochmurnie się dzisiaj u mnie robi ![]() ![]() Steffka, ja już widzę tę twoją tłustość ![]() ![]() A gdzie się Winly podziewa?
![]() |
![]() |
#1315 |
po prostu Łinli
|
jestem
![]() ![]() ![]() u mnie piękna pogoda, bardzo ciepło ![]() bedę wieczorkiem dopiero, dziś pracowity dzień ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1316 | |
Zadomowienie
|
A Winly pewnie spedza czas z TŻtem bez przerwy.
Pisała przecież, że się zmienił i stal się "kochańszy" wiec pewnie korzysta do woli ![]() Ja dziś po pracy na piwo lecę ze znajomymi, choć szczerze- odechciało mi sie. A w weekend do TŻta mamy na wioske ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłej pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() Ooo, kocham wioski, małe i duże! Wszystkie! ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz buszuje na allegro i poszukuje sukienki. Tż kazał mi sobie wybrać sukienkę, w której pójdę na komunię, a którą później jeszcze ubiorę. Jest duży wybór i napewno wynajdę coś dla siebie. Jest tylko jeden problem - biust. Wszystkie rozm. M w biuście rozciągają się do max. 90 cm. Chyba będę musiała tą sukienkę jeszcze przerabiać ![]() Wybrałam ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2009-04-23 o 12:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
po prostu Łinli
|
jestem na chwilę, przepadła mi ostatni lekcja
![]() Steffko, właśnie nie spedzam czasu z Tżetem, bo ejstem ciagle w pracy, na ten weekend mam masę nauki bo mam 3 koła wiec w ogóle się nie widzimy ... dodam, ze on jest w tej chwili w swim domku, bo po tym szpitalu nie mógł być tutaj bo ja ciągle w pracy-wiec kto by się nim zajął ... wiec widzimy się raz na 3-4 dni, jak przyjedzie do mnie. Jak za dawnych, randkowych czasów ![]() ja też szukam sukienki, idę 17 na komunię, ciagle nic nie mam ![]() ![]() edit: ładna ta sukienka Malwinko ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-04-23 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też idę 17 maja na komunię ![]() Do tej sukienki zamierzam ubrać satynową czarną marynarkę lub bolerko, tylko muszę takie wypatrzeć. A jeszcze zastanawiam się nad tym, czy wejdę w te cudo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
po prostu Łinli
|
ufff, jak dobrze że juz po korkach
![]() ![]() ale na szczęście teraz dwa dni wolnego ![]() ![]() no pewnie że wejdziesz ![]() ja sie zastanawiam nad prezentem... ale chyba jakąś ksiażkę kupię. Nie mam zamiaru sie wydawać za bardzo ![]() edit: dopiero obejrzałam zdjęcia, ale łądna z Ciebie kobitka ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-04-23 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.