![]() |
#1291 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nocne Marki :D
Całą listę mam w podpisie
![]() ![]() BTW, mam sporo tych avonowych i uważam za jedne z lepszych, jeśli nie najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
wiem coś o tym. właśnnie mam czerwien na rękach
![]() ![]() musze to do jutra zmyc na egzamin, bo ustny z taka baba glupią ![]() To było do lotty o trudnosci zmywania czerwonego lakieru
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Sorry za nagla zmiane tematu ale mam pytanie: jestescie pewne, ze chcecie mieszkac w Polsce czy rozwazacie mozliwosc emigracji?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Konto usunięte
|
Ja nawet nie biorę pod uwagę możliwości wyjazdu, jakkolwiek w Polsce by nie było, a nie wiem, czy może być gorzej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Nie rozwazam wyjazdu za granice na dłużej niż 2-3 miesiące
![]() Gdyby mnie coś do tego zmusiło byłabym baaardzo nieszczęśliwa ![]()
![]() |
#1296 |
Konto usunięte
|
Idę spać, jutro znowu znikam na cały dzień
![]() Dobranoc, dziewczęta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
orlica: zawsze moze byc jeszcze gorzej...
Jutro pobudka o 9, za wczesnie jak na mnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Ja sie dzis wogogle nie klade spac:/
Trzymajcie za mnie jutro tez kciuki ![]()
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
gupku uczysz się czy co ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
udaje ze sie ucze
![]() Pozatym nie dam rady sie nauczyć wszytskiego bo umiem material z cwiczen caly oprocz 2 krotkich rzeczy "wymienic zalozenia ped. humanistycznej i antyped). Z wyladow duzo pokrywa sie z cwiczeniami, wiec tez mi jakos szalenie duzo nie zostało.... Tylko że dwoeidziałam się że trzeba umieć duzo rzeczy o ktorych ja nie slyszalam nigdy w zyciu nie mam z tego notatek ani niespecjalnie moge to znalesc na necie:/ ---------- Napisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:47 ---------- Wiec maluje paznokcie i siedze na wizazu zamiast sie uczyć, uczyc zaczne sie o 4 ![]() Spalam dzis do 14;30 coś więc dam rade ![]() ---------- Napisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ---------- P.S ale sie fajnie robi na wizażu jak się pisze post pod postem ![]()
![]() |
#1301 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki
Kurcze, ledwo się semestr zaczął, a ja mam wrażenie, że już ze 2 miesiące minęło, taki nam dają wycisk... Nawet na wizaż nie mam czasu zaglądać ![]() lotta6: co do Twojego pytania to nie tyle, że rozważam możliwość emigracji, co w zasadzie nie biorę innej opcji pod uwagę. Gdyby nie studia to bym już wyjechała. Nie chcę zostać w Polsce, nie czuję się tu dobrze. Zdecydowanie nie moje miejsce na ziemi i byłabym bardzo nieszczęśliwa gdybym tu została. |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Zdaałaaaam
![]()
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
e no to gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
wsiowy_gupek: gratuluje. a wyniki z poniedzialki juz masz?
cay: no ja bym chciala gdzies stad wyjechac, najlepiej do jakiegos bardziej slonecznego kraju (bo naslonecznienie ma duzy wplyw na moj nastroj) i ludzie bardziej zadowoleni z zycia. I gdzie za pensje mozna sobie cos kupic a nie zyc od 10 do 10. Ale w najblizszym czasie to jeszcze sobie stad nie pojade. Ale nie wykluczam tego w przyszlosci. Wkurzyla mnie dzis moja grupa, mielismy do wyboru z jednego przedmiotu kolokwium i prace badawcza. Wygral kolos jednym glosem a tamci co chcieli pisac prace dra ryje na calego. Co za dekle, przeciez na kolosa (1,5h co 2 tyg) nauka zajmnie mniej niz robienie jakiejs pracy z badaniami. Ale musza sie wykazac geniusze przeciez ![]() Jak pragna moga sobie dodatkowo wiecej zrobic. Skad w ludziach co maja 19/20 lat jeszcze zyje, przekonanie ze jak beda pilnymi studentami to podbija swiat. Z choinki sie chyba urwali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój nastrój też zależy od pogody, ale za bardzo pokochałam anglię i jestem gotowa się poświęcic dla tej miłości i zrezygnować ze słonecznego miejsca. Już nawet sobie obczaiłam szpital w którym bym chciała kiedyś pracować ![]() wsiowy_gupku: gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Sa jeszcze lampy do nastwietlen w sumie.
Za jakis czas przesilenie wiosenne, juz widze siebie peeelna energi ![]() wsiowy_gupek: i jak ten plyn mincelarny? jak zmywa makijaz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
DZIEKI DZIEKI
![]() Płyn micelarny z makijażem radzi sobie tak samo dobrze jak plyn dwufazowy ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jka wygląda zakalec bo chyba mi wyszedł, a przynjamniej koleżanka stwierdziła że chyba to zakalec ale ogolnie ciasto mi smakuje ![]()
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
No wtedy ciasto ma nierowny kolor, rzuca sie to w oczy. No i ciasto jest zbyt wilgotne.
Ja tam ciast nie pieke, moze kiedys. Wczoraj bedac na zakupach w kauflandzie przegladalam ksiazke 'perfekcyjna pani domu' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Hmmm nie wiem...Dla mnie jest dobre ale ja mam może jakieś wypatrzone smaki
![]()
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedys najadlam sie ciasta mojego brata, a potem moja kuzynka stwierdzila, ze cos z nim nie tak. I nic mi nie bylo :P
Ale moj zoladek duzo wytrzymuje, chociaz z czasem coraz mniej... Musze zaczac o niego dbac.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
Gratulacje
![]() ![]() Mało tego, modliłam się o 3 a wyszło 4,5 ![]() ![]() ![]() ![]() No i sesja zakończona ![]() ![]() ![]() ![]() Laleczki nie spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Konto usunięte
|
Do nas dziś wpadła fryzjerka, jej ofiarą padłam ja, mama i mój 2letni brat ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11064357]Do nas dziś wpadła fryzjerka, jej ofiarą padłam ja, mama i mój 2letni brat ^^[/quote]
haha ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Konto usunięte
|
Młody miał już takie włoski fajne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, z innej beczki, ale denerwuje mnie strasznie dwulicowość ludzi, szczególnie tych znanych i próbujących stać sie wzorem, chodzi mi o zachowanie Kamila Durczoka http://video.azbuz.com/video-izle/Du...01052697#set:0 co o tym myślicie?
#1316 |
Konto usunięte
|
Też człowiek... Wulgarny, ale człowiek, może mieć 'zły dzień'. Ani trochę nie siedzę w życiu publicznym, omijam temat jak ognia, ale on jest tylko (?) prezenterem, czy może uchodzić za jakiś wzór? No nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Raczkowanie
|
kasandra 82 witaj
![]() mnie również denerwuje ta dwulicowość, w pewnych sytuacjach ludzie pokazują się "drugą twarz" widziałam to parę dni temu i trochę w szoku byłam hehe nie miałam go za takiego gościa.. ale miał prawo się zdenerwować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Konto usunięte
|
Idę spać, dobranoc, dziewczyny
![]() ---------- Napisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Albo coś jeszcze opowiem. We wrześniu byłam w "Jaka to melodia?" jako widownia. Muszę powiedzieć, że Janowski zawiódł wszystkich. O ile na ekranie wydaje się takim spokojnym, wyluzowanym, sympatycznym gościem, o tyle na żywo zgrywa wielkiego gwiazdora i cwaniaka, cały plan musiał na niego czekać, bo on stwierdził: "Wku*wiony jestem, idę zajarać". W przerwach między ujęciami był wręcz chamski chwilami. Eee... |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
A ja nie uważam żeby Durczok wyrażał się jakos super nienormalnie. Większość ludzi zachowuje się tak w trakcie kiedy jest zdenerwowane. Może dodatkowo miał zły dzien i...
![]() Dzis ide po wyniki z psycho, jak zdałam to sesja zlaiczoan ![]() ![]() ---------- Napisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Eee ogladnelam to (wczesniej tylko czytalam o tym) i powiem ze myslalam ze on bardziej klnie. Ja jak wpadne w szał to nie tak gadam ![]() ![]() zreszta widać że profesjonalista bo na koncu dodal ze chodzi o szacunek do ludzi co im sie pokazuje. Tak to zinterpretowałam. Dla mnie spoko koleś. Jest normalny ![]() Orlica co robił Ci fryzjer? Tzn siecie malowani? ![]()
![]() |
#1320 |
Konto usunięte
|
Gupku, tylko mnie podcięła i wycieniowała lekko
![]() Co do Durczoka... mi też chyba zdarza się we wściekłości bluzgać bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.