![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Też jakaś daleka rodzina w Niemczech mieszka i kiedyś od wielkiego święta jak się spotkaliśmy to też coś był temat o tych opłatach kościelnych
![]() monka Śniezynce to chyba o kolor płytek/drewna chodziło ![]() A ja się właśnie zastanawiam czy nie zaszczepić Zosi przeciwko grypie w tym roku - planuje któraś? Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2009-08-22 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Edycia a no mozemy sie tylko domyslec co miala na mysli z ta brzoskwinka bo jest i takie i takie wyjscie
Sniezynka widzialas ta stronke? masz tam kilka stron to sobie zalicz a noz cos bedzie http://images.google.pl/images?hl=pl...title&resnum=1 http://www.sklep.gardenplanet.pl/tar...d153,1,pl.html Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-08-22 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Moniczko kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytcia zaraz wysle priva... niedawno sciagnelam do domu ![]() Aljaka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a moze cos z tego http://www.bruk-bet.pl/index.php?s=produkty&ids=7,1,0 , a ja juz myslalam ze jakis bajeczny tarasik z drzekwami itd wymyslasz hehe, ale jak ogladam to cuda mozna zrobic , cos dodac inaczej ulozyc i fajnie wyglada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie jakis fajny uklad a juz calkiem inaczej moze wygladac taras. Na okolo niego chce takie doniczki z kwiatami, zaraz pokaze Ci o co mi chodzi.
Dzieki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Takie cos ma byc na okolo tarasu : http://www.diephaus.de/rand-wandbefe...riosteine.html Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-08-22 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka jak tak lukam na te tarasy to kolorystycznie sa mniej intensywne, a twoj pomarancz jest bardziej blady czy intensywny "Intensywne barwy kostki oraz płyt (wyrazista żółć, czerwień, niebieski, pomarańczowy) nie komponują się dobrze z zielenią ogrodu."Intensywne barwy kostki oraz płyt (wyrazista żółć, czerwień, niebieski, pomarańczowy) nie komponują się dobrze z zielenią ogrodu". Jeden rodzaj plyte kupujecie? cz dwa? zeby pobawic sie troche? napewno cos znajdziesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Monka wlasnie u mnie brak koncepcji... Moze byc 2 kolorowy, zeby jakos inaczej wygladalo, nie tak prosto... A kwiaty ja lubie, naturalnie z umiarem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka koncepcja sie znajdzie ogladaj fotki, mozna cudowac, zaokraglac, ze schodkami, stopniami, scinane, odroznic mozna czesc do siedzenia i czesc np do schodzenia poziomami czy ksztaltem, jedna mozna dac polokraglo ze schodkami a druga czesc tarasu bardziej prosta , ciezko jest tak napisac, jakbym byla u ciebie to bym ci pokazala hahaha. A hamak jaki chcesz? od drzewa do drzewa czy te na stojakach drewnianych masywne? czy od sciany domu do drzewa czy jakiegos stojaka specjalnego?U nas ponad 200f kosztuja juz takie masywne i solidne i czaderskie
![]() ![]() cos podobnego a w miejscu murku dasz te swoje doniczki http://www.jarmur.pl/uploads/images/...aturalnego.jpg, mozna poszerzyc , zmniejszyc nie patrz ze to drewno , bo zamienisz je na plytki http://gardenplanet.pl/grafiki/galeria/105/295.jpg Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-08-22 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Monka szukam, szukam caly czas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
ha mam , fotka 8 i hamaczek na drzewach, super a i 7 ogrod a zwlaszcza to drzewo strasznie mi sie podoba i trawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Monka znasz ten przyrzad ??? :
http://www.allegro.pl/item704706525_..._cellulit.html Chyba sie zdecyduje i kupie, tylko kurka wodna czy wato ?!?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
![]() Śnieżynko spróbuj poszukać na różnych forach informacji o tym urządzeniu. Ja bynajmniej nie mam pojęcia czy naprawdę działa ![]() Monka na ile Kartal będzie chodził do przedszkola?? Znasz już plan dnia? Mają dzieci przewidzianą drzemkę? My w czwartek, piątek i poniedziałek mamy dni adaptacyjne dla dzieci. Myślę, że dowiem sie w koncu co muszę jeszcze kupić. Na razie dokupiłam tylko szczoteczkę. Na pewno jeszcze muszę kupić drugie kapcie, kubeczek do szczoteczki i co jeszcze nie wiem ![]() Aljaka ja opisywałam ciuszki pisakiem do płyt. W przypadku ubranek chyba powinno wystarczyć. Opisałam też nim kubeczek ale po pewnym czasie napis sie zmył.
![]() |
#1303 |
Raczkowanie
|
monka23 - jak to migdał: powiększony i powodował ciągle choroby gardła i górnych dróg oddechowych + katar. Ale to ma po mnie. Ja też miałam mieć wycinany ale mama się nie zgodziła + jeździliśmy nad morze co roku i jakoś przeszło. Dlatego ja też nie chciałabym od razu wycinać. Zobaczymy jak będzie w tym roku. Bioaron już kupiłam
![]() doridee - szczoteczka i drugie kapcie? ![]() ![]() Tekst naszego synia do koleżanki, która stwierdziła, że nie wie, czy jeszcze do niego przyjdzie - "Niestety, ale ty jestes moja!" ![]()
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Wstalam dzis o 14
![]() ![]() Sniezynka nie mam takiego czgos, hmmm sama ciekawa jestem. Wydaje mi sie ze moze dzialac , ale w jakim stopniu to nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee nic nie wiem, wiem tylko ze bedzie od 8 do 12 takze jedno wielkie nic ![]() Aga u nas nie bylo chorobsk, ale zatkany nos, maly charczal z nosa nic nie lecialo i straszne chrapanie i bezdechy, wiec wyjscia nie bylo. Lekarka mi mowila ze duza czesc dzieci ma problemy z migdalem , ale w wiekszosci wraca wszystko do normy. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-08-23 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Niewiele pisza o tym, ale juz zdecydowalam ze kupie
![]() Bylismy dzisiaj na dluugim spacerze, padnieta jestem. Olivia poszla jeszcze z sasiadami na cmentarz kwiaty podlac ;-) A tutaj widze cisza, jak makiem zasial... w kocnu niedziela. U Was tez takie upaly ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciliśmy z podwórka i jest zimnooo, brrr
![]() Aga drugie kapcie właśnie do przedszkola bo mam tylko jedna parę do domku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1307 |
Raczkowanie
|
monka23 - no tak, w takim wypadku wycięcie to ulga dla dziecka.
sniezynka21 - u nas pogoda w sam raz na pójście na spacer i na wystawę psów. Taką dziś mieliśmy imprezkę ![]() doridee - fakt, coś musiałam źle zrozumieć. No właśnie, też myślałam o szczoteczce ![]() ![]() ![]() Dodałam kilka zdjęć z dzisiaj - także z TŻ (jeszcze o tym nie wie ![]()
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
ale mam lenia o ludzie
![]() Aga superr fotki, hehe tz cie przeswieci ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Doridee u nas dzieci zabkow nie myja w przedszkolu .Maja 2 razy w roku wizyte stomatologa, okulisty i lekarza ogolnego. Od nich zawsze dostaja rozne rzeczy np. pasy, szczoteczki, husteczki itd...
Aga fajne zdjecia, a Ty naprawde wygladasz baardzo mlodo, oczywiscie na plus dla Ciebie ![]() Monka a ja znowu moglabym gory przenosic, wszystko chce mi sie robic ![]() ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2012-02-15 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
monka Ty śpiochu, tez bym chciała taki jeden dzień, wstać tak późno. Albo chociaż o 10tej
![]() Śniezynka dzięki. Faktycznie masz speeda - 82 pulpetów OMG ![]() agnieszka moim zdaniem to też na zdjęciu to góra na 25 wyglądasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka eeee tylko 82 sztuki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edycia hehe nom ma sie te sposoby ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Monka te pulpety robilam z piersi z indyka
![]() ![]() ![]() ![]() Edytcia nie ma sprawy ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
monka23 - może nie prześwięci, bo w sumie to dobry TŻ jest
![]() snieżynka - wow! tyle pulpetów! ![]() Dzięki dziewczyny za komentarze co do zdjęć! ![]() A u nas dziś w nocy była jazda. Wiktor sobie wymyślił, że chce z nami spać, nas złapało na bycie konsekwentnymi i tak to się ciągnęło ze dwie godziny ![]() ![]() Ale nic, w przyszłym tygodniu biorę urlop, wyśpię się (może).
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Aga wspolczuje nocki, ja sie wyspalam
![]() ![]() Sniezynka tez robie zapsy ![]() ![]() ![]() U nas dzis deszcz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
monka - mówisz? odpuścić? qrcze, ale boję się, że jak tak odpuszczę raz, drugi, trzeci (w różnych sprawach) to mi wyrośnie jakiś tyran
![]() ![]() to Cię nie pocieszę, u nas gorąco... ![]()
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Aga u nas jest tak, że Ala zasypia w swoim łóżku ale ZAWSZE do nas przychodzi w nocy. Czasem jest to godzina 2.00 a czasem 7.00. Ja odpuszczam, wychodzę z założenia że potrzebuje bliskości
![]() ![]() Śnieżynka niezła jesteś z tymi zapasami ![]()
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Monka mam zamrazarke ta pozioma dlatego robie zapasy
![]() Doridee jak idziesz do restauracji tez nie robia Ci na swiezo Twojego zamowienia- wszystko jest mrozone. Ile trzymam ?? Hmmm roznie, az sie zje ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie na szczescie nikt w nocy nie przychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Aga wiem wiem o co dokladnie chodzi. Mysle ze z umiarem i tlumaczenie dziecku co i jak sprawdzi sie, a wy sie przynajmniej wyspicie. To tez zalezy jak ugodowy jest twoj maly czy szybko przyzwyczaja sie do roznych sytuacji, nie tylko tych dobrych. Powiem ci jak u nas bylo. Maly spal jakos do 2?
![]() ![]() ![]() Sniezynka dlatego nie jem w restauracjach ![]() ![]() O ile pamietam to juz kiedys kiedys tez o tym jedzeniu zamrazanym pisalysmy ![]() Mam tyle prania i prasowania ze to sie w pale nie miesci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Raczkowanie
|
Coraz częściej dochodzę do wniosku, ze jakaś wyrodna matka jestem. Może dlatego, że Wiktor ma silny charakter? Już sama nie wiem, ale czasem mi źle być tym "złym policjantem". Tylko wiem, że nie może być (nie powinno?) dwóch "dobrych
![]() Sorki, ale chyba jakiegoś doła łapię. Za dużo spraw na głowie no i niewyspana jestem ![]() monka - też się tak bujałam samolotem sama z Wiktorem. Za pierwszym razem stresa miałam okropnego czy sobie poradzę, ale za czwartym - rutyna ![]()
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Monka dokladnie tak, kiedys pisalysmy na temat mrozonego jedzenia
![]() ![]() Ja tez mam prasowanie, ale umowilam sie z kolezanka i miala przyjsc o 13:00 i do tej pory jej nie ma ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Agnieszka widze ciezkie dni masz... jak mozesz myslec, ze jestes wyrodna matka ?? Przestan, chyba nie wiesz jak wyglada wyrodna matka !! Przestan tak myslec, uszy do gory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.