![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ufff wreszcie nadrobiłam, miałam coś pisać, ale że wczoraj większość nadrobiłam to juz nie pamietam ![]() A sylvi nie myśl nawet, że przez aparat będziesz brzydko wyglądać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zadomowienie
|
witam
![]() u mnie tez słoneczko ![]() Red Apple mam nadzieję że z tż wszystko ok. zjadłam przed chwilą danio waniliowe spijam kawkę z mleczkiem. a i miałam się pochwalić ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-03-26 o 09:45 Powód: pomyliłam nicki ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1295 |
Zadomowienie
|
no też się tego obawiałam, bo to tłuste, gęste, klejące. ale po dwukrotnym umyciu włosów i porządnym spłukaniu zeszło bez problemu
![]() aaaa. jak ja bym chciała żeby mi szybciej włosy rosły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Raczkowanie
|
suszycie włosy suszarka? czy zostawiacie je w spokoju aż wyschną same ?
![]()
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy używam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18687
bardzo fajny, ładna opalenizna i w ogóle ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak w ogóle to ta dziewczyna jest super ładna https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1237999383 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Ale też jestem zakatarzona
![]() ![]() Zakuwam właśnie inzynierię genetyczną ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Moderator
|
Czesc Wielbicielki Piekna
![]() Co do balsamów brązujących to ja nie lubię J&J. Jak dla mnie jest on za gesty i tym samym mało wydajny i śmierdzi. Byc może w Polsce sa jakieś inne. Ja kupiłam tutaj i po 2 razach rzuciłam w kat. Duzo bardziej wole Garnier. Jak dla mnie ma super konsystencje (rzadką) i fajnie sie rozprowadza przez co nie robi plam. Pachnie jak dla mnie lepiej niz J&J ale później i tak śmierdzi ![]() Ja sie wybieram na solarium ale dojść nie mogę bo mam dosc daleko i mi sie isc nie chce. Wczoraj bylam z TZ na rozmowie u ksiedza. Mialam stresa ale w sumie niepotrzebnie bo nie bylo zle. Zapomniałam dodać fotki. Delikatny brąz. (jak nie chcecie żebym wstawiała to napiszcie)
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-03-26 o 12:10 Powód: Dodanie zdjeć |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zadomowienie
|
dla mnie najlepszy samoopalacz to loreal sublime bronze ( ja mam ten w żelu barwiony z drobinkami) jedyne co mnie w nim denerwuje to że jest bardzo lejący, ale wysycha bardzo szybko. praktycznie zaraz po nałożeniu ubieram ciuchy. daje ładny brązowy odcień (zaznaczam że ma naturalnie dość ciemna karnację) no i dla podtrzymania opalenizny tez balasam brązujay z loreal chyba nutri bronze. dla mnie jak narazie najlepsze a uzywałam duzo. no i czasem solarka ( ale naprawde staram sie rzadko)
a teraz się namierzam na samoopalacz Lirenee, bo w Danii go nie dostane a pamietam ze Czekoladka z AG go uzywała i miała zawsze fajny kolorek na buzce ![]() Tylkokasia rozmowa z ksiedzem ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- a makijaże jak zwykle śliczne ![]() ![]() ![]() zaraz jade do miasta to poszukam pędzelka do rozcierania cieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Moderator
|
Tequila nauki juz za nami. Wczoraj spisywaliśmy protokół przedmałżeński a tam jest duzoooo pytań no i jak odpowiadałam ja to TZ musiał wyjść (i odwrotnie) a potem porównywał nasze odpowiedzi... Ogólnie jak juz pisałam (tylko nie wiem czy tutaj) mamy trochę utrudniona sprawę bo ślub bierzemy w PL a wszystko załatwiamy tutaj.
I polecam ci kupić minimum ze 2 pędzelki bo jak sie robi makijaż z kilku kolorków to przy jednym pędzelku musiałabyś go ciągle czyścic. W ogóle ostatnio próbowałam rozcierać pacynka i tez fajny efekt. Tylko ja miałam z taka dłuższa rączką (kurde jak to nazwać - taka jak przy pędzelkach a nie taka malutka) i wtedy mniej się chyba dociska jak jest dłuższa rączka i lepiej sie rozciera.
![]() |
#1305 |
Raczkowanie
|
messinka chrzan jest dobry
![]() ![]()
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
Zadomowienie
|
to może wezmę i pędzelek i pacynkę
![]() cholera laski. jadłam przed chwilą tego batonika z płatków nesquik i ząb mi się ukruszył ![]() ![]() a na przeziębienie dużoooo czosnku. miod i cytryna też ale nie w herbacie, bo powyżej temp. 60 stopni obydwa tracą swoje właściwości lecznicze, witaminy itp a ze zwyklych leków to ja zawsze biore fervex, a na noc dwie aspiryny albo polopiryne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chcemy twoje oczyska ![]() ![]() ![]() A ja byłam dzisiaj z pieskiem u weterynarza, wszyscy byli przekonani, że to pies a okazało sie że to suczka ![]() ![]() ![]() ![]() Jak wam dzień mija? ja ide zaraz do kosmetyczki żeby się umówić na żele bo jestem umówiona gdzieś w połowie kwietnia a to jest jednak za długo ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Ja tylko pędelków używam jakoś pacynki mi nie pasują ![]() ![]() Ostatnio jak się pomaluje to sięjakoś tak brzydko czuje, dni paszteta mnie dopadły ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |||
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje ,ze wszystko z Tztem wporzadu.. Cytat:
Cytat:
![]() tylkokasia co tu duzo mowic,jak zawsze b.ladnie ![]() ![]() Kiedy weselicho? ![]()
Edytowane przez <<livia>> Czas edycji: 2009-03-26 o 13:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
messinka kup takie coś jak Agrol i inhalację sobie zrób, mi to pomaga
![]() chyba zacznę stosować ten olejek rycynowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Rozeznanie
|
Ide robic salatke wyrzywna
![]() a gdzie messi ![]() ![]()
#1312 | ||
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() A weselicho pod koniec czerwca - juz za 93 dni ![]() Co do suszarki to ja używam zawsze bo jak jej nie użyję to włosy żyją własnym życiem i szybciej mi sie przetłuszczają. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Ja dziś planuje zrobić sernik z brzoskwiniami i morelami. A ze nigdy nie robiłam to nie wiem co z tego wyjdzie. Tylko nie mam proszku do pieczenia a sklep polski mam daleko wiec nie wiem czy dziś go zrobię. Ale resztę produktów mam wiec może jakoś dam rade ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz juz Kasiu sukienke??? I wlasnie tequilla pisalas o swiadkowaniu.Prawdopodobn ie tez mnie to czeka ![]()
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
suszarką czasami suszę.
a ten olejek rycynowy trzeba rano zmyć, tak? kurde bo rano to nie mam czasu głowy myć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Kasia
No już nie wstawiaj tak tych swoich oczków, bo wpadam w kompleksy... ![]() Śliczne, boskie, piękne! Ja też mam jakiś katar i gardło mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ja właśnie poćwiczyłam teraz zielona herbatke popijam ![]() RedApple współczuje ![]() Kasia super oczy ![]()
#1318 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1320 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.