Wielbicielki Piękna - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-25, 22:25   #1291
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Kurde Tż mi teraz pisze że poparzył twarz gorącym olejem jakimś, wybuchnął mu w twarz jak cos spawał pod samochodem i ponoc wygląda jak kwazi modo

ja przez niego zawału dostane..
ojj oby nic powaznego mu sie nie stalo;/..daj koniecznie znac
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 07:54   #1292
kasiaaczek
Zakorzenienie

Dzień dobry u mnie słoneczko świeci
ufff wreszcie nadrobiłam, miałam coś pisać, ale że wczoraj większość nadrobiłam to juz nie pamietam

A sylvi nie myśl nawet, że przez aparat będziesz brzydko wyglądać bo to nie prawda, a będziesz mieć potem śliczne proste ząbki
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 09:44   #1293
tequilla.sunrise
Zadomowienie

witam
u mnie tez słoneczko

Red Apple
mam nadzieję że z tż wszystko ok.

zjadłam przed chwilą danio waniliowe spijam kawkę z mleczkiem. a i miałam się pochwalić położyłam wczoraj olejek rycynowy na włosy na dwie godz przed myciem. w skórę głowy wtarłam sam a na resztę włosów pomieszany z odżywką nivea. bałam się że tego nie zmyje bo tłuste to jak cholera ale dwa razy umyłam i zeszło bez problemu.potem jeszcze polożyłam maskę z loreala na chwilkę i włoski po wyschnięciu piękne, miękkie, fajnie się układają...no super

Edytowane przez tequilla.sunrise
Czas edycji: 2009-03-26 o 09:45 Powód: pomyliłam nicki ;)
tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 09:57   #1294
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
witam
u mnie tez słoneczko

Red Apple

zjadłam przed chwilą danio waniliowe spijam kawkę z mleczkiem. a i miałam się pochwalić położyłam wczoraj olejek rycynowy na włosy na dwie godz przed myciem. w skórę głowy wtarłam sam a na resztę włosów pomieszany z odżywką nivea. bałam się że tego nie zmyje bo tłuste to jak cholera ale dwa razy umyłam i zeszło bez problemu.potem jeszcze polożyłam maskę z loreala na chwilkę i włoski po wyschnięciu piękne, miękkie, fajnie się układają...no super
Jejq ja jak zapuszczalam wlosy tez uzywalam tego olejku rycynowego to zawsze byl problem zeby ten tłuszcz zmyc

Feel sexy day by day !!
bastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 10:11   #1295
tequilla.sunrise
Zadomowienie

no też się tego obawiałam, bo to tłuste, gęste, klejące. ale po dwukrotnym umyciu włosów i porządnym spłukaniu zeszło bez problemu

aaaa. jak ja bym chciała żeby mi szybciej włosy rosły teraz mam tak do zapięcia stanika (najdłuższe, bo są pocieniowane) a do września bym chciała żeby były tak "porządnie" za łopatki bo we wrześniu będę świadkową na ślubie hehe
Stary 2009-03-26, 10:50   #1296
2406kamila
Raczkowanie

suszycie włosy suszarka? czy zostawiacie je w spokoju aż wyschną same ?

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

2406kamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 10:59   #1297
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 2406kamila Pokaż wiadomość
Ja suszę suszarką, bo z reguły nie mam na tyle czasu, żeby mi same wyschły, a poza tym wtedy mi się robią straszne fale. Właśnie kilka dni temu kupiłam nową suszarkę jak na razie jestem zadowolona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suszarka-rowenta-cv-4062-movel-2.jpg (27,1 KB, 5 załadowań)
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 11:13   #1298
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Dzień dobry u mnie słoneczko świeci
ufff wreszcie nadrobiłam, miałam coś pisać, ale że wczoraj większość nadrobiłam to juz nie pamietam

A sylvi nie myśl nawet, że przez aparat będziesz brzydko wyglądać bo to nie prawda, a będziesz mieć potem śliczne proste ząbki
dokładnie zgadzam się będziesz się szczerzyła

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
witam
u mnie tez słoneczko

Red Apple

ja tak mam po waxie, że są takie świetne aż uwielbiam je dotykać i tak samo miałam mama kupiła ostatnio jakąś odżywkę z Rossmanna taką dużą za 15 zł i miałam takie gładziutkie włosy

Cytat:
ja za każdym razem czekam, aż same w spokoju wyschną

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 11:31   #1299
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bastka Pokaż wiadomość
a można wiedzieć jakie?
Na dzień dzisiejszy używam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18687
bardzo fajny, ładna opalenizna i w ogóle Ale jednak to nie jest mój KWC. W sumie to jeszcze nie znalazłam, używałam także z gerniera tego wiesz "Skóra muśnięta słońcem", ale nie byłam, aż tak zadowolona. Zastanawiam się czy nie kupić takiego droższego w granicy 50zł. Może on będzie tym którego poszukuje
Cytat:
on po prostu nie lubi tego co źle wpływa w jakikolwiek sposób na zdrowie kiedys na solarium za dlugo byłam i czerwona chodziłam... uzywalam złego fluidu to mnie wysypalo ... i sie tylko wkurza .. bo on i ja wiemy jakie moga byc skutki ale ja i tak swoje robie ..jestem kobieta przeciez
ja np. za kazdym razem jak mnie cos boli bruszek czy glowa biore cos przeciwbolowego.... jak juz nie wytrzymuje
a TZ nigdy ... nawet jak jest chory nic nie bierze
ale efekty sa... glowa go zaboli raz na miesiac.... choruje tez bardzo rzadko

wiadomo wsyztsko ma sowje wady i zalety
Hehe rozumiem. Mój nie lubi jak kombinuje z włosami (ścinam farbuje...chociaż i tak od 2 lat jestem przy jednym kolorku i bardzo mi się podoba) bo nie raz mu płakałam, że to nie to co ja chciałam, a wtedy mu było smutno.
Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1237999383 boskie mają te koszulki tylko nie umiem takiej znalesc

Ja planuje zrobić kolczyk tylko boje się blizny
ojjj też chce taką!

a tak w ogóle to ta dziewczyna jest super ładna https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1237999383

neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 11:44   #1300
messinka
Zakorzenienie

Ale też jestem zakatarzona Macie jakieś domowe sposoby na pozbycie się tego cholerstwa?
Zakuwam właśnie inzynierię genetyczną

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 11:46   #1301
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Ale też jestem zakatarzona Macie jakieś domowe sposoby na pozbycie się tego cholerstwa?
Ciepłe mleczko, miodek, masełko (ale to chyba na gardełko) A tak to też uwielbiam cebulke z miodkiem i czosnkiem. Dużo czosnku jedz to jest naturalny antybiotyk

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 11:56   #1302
tylkokasia
Moderator

Czesc Wielbicielki Piekna
Co do balsamów brązujących to ja nie lubię J&J. Jak dla mnie jest on za gesty i tym samym mało wydajny i śmierdzi. Byc może w Polsce sa jakieś inne. Ja kupiłam tutaj i po 2 razach rzuciłam w kat.
Duzo bardziej wole Garnier. Jak dla mnie ma super konsystencje (rzadką) i fajnie sie rozprowadza przez co nie robi plam. Pachnie jak dla mnie lepiej niz J&J ale później i tak śmierdzi .
Ja sie wybieram na solarium ale dojść nie mogę bo mam dosc daleko i mi sie isc nie chce.
Wczoraj bylam z TZ na rozmowie u ksiedza. Mialam stresa ale w sumie niepotrzebnie bo nie bylo zle.
Zapomniałam dodać fotki. Delikatny brąz. (jak nie chcecie żebym wstawiała to napiszcie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Brazk01.jpg (23,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg braz.jpg (26,8 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Braz02.jpg (28,3 KB, 47 załadowań)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2009-03-26 o 12:10 Powód: Dodanie zdjeć
tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 12:12   #1303
tequilla.sunrise
Zadomowienie

dla mnie najlepszy samoopalacz to loreal sublime bronze ( ja mam ten w żelu barwiony z drobinkami) jedyne co mnie w nim denerwuje to że jest bardzo lejący, ale wysycha bardzo szybko. praktycznie zaraz po nałożeniu ubieram ciuchy. daje ładny brązowy odcień (zaznaczam że ma naturalnie dość ciemna karnację) no i dla podtrzymania opalenizny tez balasam brązujay z loreal chyba nutri bronze. dla mnie jak narazie najlepsze a uzywałam duzo. no i czasem solarka ( ale naprawde staram sie rzadko)

a teraz się namierzam na samoopalacz Lirenee, bo w Danii go nie dostane a pamietam ze Czekoladka z AG go uzywała i miała zawsze fajny kolorek na buzce któraś z was może używała??

Tylkokasia rozmowa z ksiedzem nauki przedmałżeńskie?

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

a makijaże jak zwykle śliczne
zaraz jade do miasta to poszukam pędzelka do rozcierania cieni
Stary 2009-03-26, 12:19   #1304
tylkokasia
Moderator

Tequila nauki juz za nami. Wczoraj spisywaliśmy protokół przedmałżeński a tam jest duzoooo pytań no i jak odpowiadałam ja to TZ musiał wyjść (i odwrotnie) a potem porównywał nasze odpowiedzi... Ogólnie jak juz pisałam (tylko nie wiem czy tutaj) mamy trochę utrudniona sprawę bo ślub bierzemy w PL a wszystko załatwiamy tutaj.
I polecam ci kupić minimum ze 2 pędzelki bo jak sie robi makijaż z kilku kolorków to przy jednym pędzelku musiałabyś go ciągle czyścic. W ogóle ostatnio próbowałam rozcierać pacynka i tez fajny efekt. Tylko ja miałam z taka dłuższa rączką (kurde jak to nazwać - taka jak przy pędzelkach a nie taka malutka) i wtedy mniej się chyba dociska jak jest dłuższa rączka i lepiej sie rozciera.

Stary 2009-03-26, 12:24   #1305
2406kamila
Raczkowanie

messinka chrzan jest dobry jak masz to zrob sobie kanapke z jakas wędlinką i posmaruj chrzanem.. mi kiedys to troche pomogło...

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

2406kamila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 12:37   #1306
tequilla.sunrise
Zadomowienie

to może wezmę i pędzelek i pacynkę spróbuje jedno i drugie

cholera laski. jadłam przed chwilą tego batonika z płatków nesquik i ząb mi się ukruszył górna prawa szóstka leciutko niby ale w przyszłym tygodniu się rejstruję do dentysty. w sumie zrobię pewnie jeszcze jakiegoś zęba to mi z 250pln pójdzie. ranyyy

a na przeziębienie dużoooo czosnku. miod i cytryna też ale nie w herbacie, bo powyżej temp. 60 stopni obydwa tracą swoje właściwości lecznicze, witaminy itp
a ze zwyklych leków to ja zawsze biore fervex, a na noc dwie aspiryny albo polopiryne.
Stary 2009-03-26, 12:54   #1307
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
ja wczoraj zacezlam ogladac ,7dusz, w polowie... znudzona wylaczylam...
moze dzis sprobuje obejrzec do konca to powiem czy fajny czy nie... do polowy wedlug mnie nuda nuda nuda

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

jakiego balsamu używasz???
Dove,do ciemnej karnacji,dla mnie jest dobry
Stary 2009-03-26, 12:58   #1308
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Suszarka, bo bez wyglądają okorpnie i nie moge ich potem ulożyć i nigdy nie mam czasu na to żeby same wyschły

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Czesc Wielbicielki Piekna
Co do balsamów brązujących to ja nie lubię J&J. Jak dla mnie jest on za gesty i tym samym mało wydajny i śmierdzi. Byc może w Polsce sa jakieś inne. Ja kupiłam tutaj i po 2 razach rzuciłam w kat.
Duzo bardziej wole Garnier. Jak dla mnie ma super konsystencje (rzadką) i fajnie sie rozprowadza przez co nie robi plam. Pachnie jak dla mnie lepiej niz J&J ale później i tak śmierdzi .
Ja sie wybieram na solarium ale dojść nie mogę bo mam dosc daleko i mi sie isc nie chce.
Wczoraj bylam z TZ na rozmowie u ksiedza. Mialam stresa ale w sumie niepotrzebnie bo nie bylo zle.
Zapomniałam dodać fotki. Delikatny brąz. (jak nie chcecie żebym wstawiała to napiszcie)
też się na solarium już chyba dwa miesiące wybieram i dalej nie poszłam
Chcemy twoje oczyska wklejaj bo makijaże robisz fantastyczne no i masz śliczne oczyska

A ja byłam dzisiaj z pieskiem u weterynarza, wszyscy byli przekonani, że to pies a okazało sie że to suczka coś mi właśnie ostatnio nie pasowało

Jak wam dzień mija? ja ide zaraz do kosmetyczki żeby się umówić na żele bo jestem umówiona gdzieś w połowie kwietnia a to jest jednak za długo

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Ja tylko pędelków używam jakoś pacynki mi nie pasują ale musze nowy kupić bo mi się mój ulubiony gdzieś zapodział
Ostatnio jak się pomaluje to sięjakoś tak brzydko czuje, dni paszteta mnie dopadły
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 12:59   #1309
<<livia>>
Rozeznanie

hej laseczki

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Kurde Tż mi teraz pisze że poparzył twarz gorącym olejem jakimś, wybuchnął mu w twarz jak cos spawał pod samochodem i ponoc wygląda jak kwazi modo

ja przez niego zawału dostane..
ojojstrasznie mi przykro
mam nadzieje ,ze wszystko z Tztem wporzadu..

Cytat:
Hm,ja susze, ale tylko czasami gdy chce miec wlosy bardziej podniesione u nasady to wtedy z taka nakladka do tego przeznaczona.

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Na przeziebienie rewelacyjnie pomagaja inchalacje z rumianku.Mnie zawsze to ratuje

tylkokasia
co tu duzo mowic,jak zawsze b.ladniei oczywiscie ,ze wklejaj swoje makijaze!!Na pewno zadna nie ma nic przeciwko i wszystkie chetnie poogladamy
Kiedy weselicho?

<<Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach>>

Edytowane przez <<livia>>
Czas edycji: 2009-03-26 o 13:03
<<livia>> jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 13:12   #1310
Soph
Zakorzenienie

messinka kup takie coś jak Agrol i inhalację sobie zrób, mi to pomaga

chyba zacznę stosować ten olejek rycynowy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 13:13   #1311
<<livia>>
Rozeznanie

Ide robic salatke wyrzywna

a gdzie messi

Stary 2009-03-26, 13:16   #1312
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość

Chcemy twoje oczyska wklejaj bo makijaże robisz fantastyczne no i masz śliczne oczyska
Cytat:
Napisane przez <<livia>> Pokaż wiadomość
hej laseczki

tylkokasia
co tu duzo mowic,jak zawsze b.ladniei oczywiscie ,ze wklejaj swoje makijaze!!Na pewno zadna nie ma nic przeciwko i wszystkie chetnie poogladamy
Kiedy weselicho?
Dziękuje bardzo dziewczynki
A weselicho pod koniec czerwca - juz za 93 dni

Co do suszarki to ja używam zawsze bo jak jej nie użyję to włosy żyją własnym życiem i szybciej mi sie przetłuszczają.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez <<livia>> Pokaż wiadomość
Ide robic salatke wyrzywna
Ja dziś planuje zrobić sernik z brzoskwiniami i morelami. A ze nigdy nie robiłam to nie wiem co z tego wyjdzie. Tylko nie mam proszku do pieczenia a sklep polski mam daleko wiec nie wiem czy dziś go zrobię. Ale resztę produktów mam wiec może jakoś dam rade

Stary 2009-03-26, 13:37   #1313
<<livia>>
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo dziewczynki
A weselicho pod koniec czerwca - juz za 93 dni

Ja dziś planuje zrobić sernik z brzoskwiniami i morelami. A ze nigdy nie robiłam to nie wiem co z tego wyjdzie. Tylko nie mam proszku do pieczenia a sklep polski mam daleko wiec nie wiem czy dziś go zrobię. Ale resztę produktów mam wiec może jakoś dam rade
A ja nie mam ogorkowmusze pozniej kupic

Masz juz Kasiu sukienke???

I wlasnie tequilla pisalas o swiadkowaniu.Prawdopodobn ie tez mnie to
czeka Masz juz cos na oku, jakies plany co do ubioru??

Stary 2009-03-26, 13:40   #1314
Soph
Zakorzenienie

suszarką czasami suszę.

a ten olejek rycynowy trzeba rano zmyć, tak?
kurde bo rano to nie mam czasu głowy myć

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 13:43   #1315
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Kasia
No już nie wstawiaj tak tych swoich oczków, bo wpadam w kompleksy...
Śliczne, boskie, piękne!

Ja też mam jakiś katar i gardło mnie boli
Stary 2009-03-26, 13:55   #1316
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczoraj zacezlam ogladac ,7dusz, w polowie... znudzona wylaczylam...
moze dzis sprobuje obejrzec do konca to powiem czy fajny czy nie... do polowy wedlug mnie nuda nuda nuda

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Wiesz ja oglądałam 7 dusz. Powiem, że z początku też mnie nudził, ale jest to naprawdę szokujący film Naprawdę, z jednej strony chciało mi się na nim płakać. Usiądź na spokojnie i obejrz a sama stwierdzisz że jest świetny
Stary 2009-03-26, 14:10   #1317
honey1012
Wtajemniczenie

Witam jak dzień mija?
Ja właśnie poćwiczyłam teraz zielona herbatke popijam

RedApple współczuje daj znać co z TŻetem.

Kasia super oczy

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 14:33   #1318
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
rzadko kiedy susze..jak juz naprawde sie spiesze..ale zazwyczaj zostawiam do wysuszenia
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:21   #1319
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

Cytat:
Ja zalezy od sytuacji Jak się z domu nie ruszam to same schną ale jak planuje wyjscie to na grubą szczotkę suszę

Feel sexy day by day !!
bastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:37   #1320
tarjaa
Rozeznanie

Cytat:
Ja zawsze zostawiam je, żeby same wyschły

Tylkokasia - śliczny maijaż Sama często maluję oczy na brązy i beże Wydaje mi się, że najbardziej pasują do niebieskich oczu
tarjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości