Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-06, 13:43   #1291
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Oj, to ja chyba ślepa jestem Zerknę jeszcze raz

Ja się zakochałam przez An Angel Wtedy jeszcze na TVP2 ok 19.30 szły teledyski i tam czesto leciało.

Za to zawsze rozśmiesza mnie jedna z nowszych piosenek i teledysk do niej: http://www.youtube.com/watch?v=kS5dbEh6T4k

A tu "twoja" swinka http://www.youtube.com/watch?v=sggCOZScWzA

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-06 o 13:49
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 14:04   #1292
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja zaczynałam od nóg i niesteyy szybko si.ę nabawiłam pajączków i musiałam przestać.. Więc zaczęłam z pachami- żadnego bólu praktycznie- tylko ja mam włoski w miarę cienkie
No ja też od nóg - na łydkach pajączków nie mam, ale uda tylko raz spróbowałam i po pierwsze - to był najgorszy ból, jaki przeżyłam (oprócz kanałowego), miałam potem cały dzień czerwone nogi no i wyskoczyły mi pająki Także ud też nie dotykam depilatorem, wolę je golić Za to zastanawiałam się nad woskiem w salonie YR - reklamują go jako super delikatny - może by mi nie popękały naczynka... Była tam któraś z Was??

Cytat:
wakacje od kosmetyków- dobre ale u mnie nierealne
Ja bym się tak zmordowała, że to by nie były wakacje
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Oj, to nie było śmieszne <foch>
Uważma, ze to była prawdziwa miłość Przez to, że się nie spotkaliśmy Paddy poszedł do zakonu a ja trafiam na samych gupków
Ojoj, przepraszam Śmiałam się, bo nigdy nie przeżyłam takiej miłości do gwiazdy - ani piosenkarza ani aktora... Tylko Clooney mi się podoba, ale jednak jest za stary i nie osiągalny

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
EDIT: no i znów się poryczałam...
Też mam takie piosenki, czasem nawet nie mogę się powstrzymać od łez jak nie jestem sama
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 14:13   #1293
Hosenka*
Zakorzenienie

Dla mnie taką piosenka, jest M.J. Will you be there - powstała jak byłam dzieckiem i strasznie przeżywałam jak szła w radiu czy teledysk w TVP. Do teraz mam gęsią skórkę i łzy w oczach.
http://www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ

OJ, faktycznie przegapiłam tą gazetkę

O nie ... sa w promocji żele z oliwką Lirene na które się czaję Poczekam na następną promocję - z pewnością przecież będzie

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-06 o 14:16
Stary 2009-07-06, 14:37   #1294
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie taką piosenka, jest M.J. Will you be there - powstała jak byłam dzieckiem i strasznie przeżywałam jak szła w radiu czy teledysk w TVP. Do teraz mam gęsią skórkę i łzy w oczach.
http://www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ
O rany, ja jak słucham Jacksona ostatnio to płaczę przy każdej piosence. A ta jest przepiękna. Mojego cienia In the Garden nie ruszyła jazda na rowerze, a zmył go Michael

Stary 2009-07-06, 14:44   #1295
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Nie umieraj, bo będę zmuszona wziąć wszystko dla siebie
To może jednak umrę?
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Wiem Ale ja nie wiem, czy możesz je zamówić, bo co robią cienie w Twoim podpisie?

Widzę, że obejrzałaś więcej z ich strony niż ja Fajne w tym jest to suszenie w dół, świetna sprawa... ale wygląda jakby można to było zrobić samemu w domu... tylko z czego...
No ja sama nie wiem, coś jest nie tak z moim podpisem
Cytat:
O kurczę, świetny pomysł, gdzieś skądś znam tę folię ale nie moge sobie przypomnieć skąd
Właśnie zastanawiam się czym to można zastąpić, ale nie mam pojęcia spytam chyba jeszcze mamy, może ona coś wymyśli.
Cytat:
O rany, ja jak słucham Jacksona ostatnio to płaczę przy każdej piosence. A ta jest przepiękna. Mojego cienia In the Garden nie ruszyła jazda na rowerze, a zmył go Michael
Ah Ci faceci ;

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 14:45   #1296
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to romantycznie brzmi

Instagram

Stary 2009-07-06, 14:57   #1297
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak to romantycznie brzmi

Je je je! Zrobiłam zamówienie z SN Przepraszam Estello, że przeze mnie łamiesz odwyk

A teraz muszę znikać, mam gościa - chociaż kilak godzin nie będę myśleć o minerałach

Miłego wieczoru Wam życzę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-06, 16:41   #1298
rzyrafka
Zakorzenienie

Michela piosenki kocham, ta też mnie wzrusza ale jeszcze bardziej Earth Song, they don't care about us i to ze statuą wolności w teledysku i jeszcze kilka staroci, których teraz zapomniałam tytułów
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 17:11   #1299
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Je je je! Zrobiłam zamówienie z SN Przepraszam Estello, że przeze mnie łamiesz odwyk
No nie wiem, czy Ci wybaczę za karę musisz zapłacić za moje zamówienie już się nie mogę doczekać tych róży, na zdjęciach wyglądają przepięknie.

Jak się obronię to kupię w nagrodę róż Joko - te wypiekane są przepiękne, delikatne - najbardziej podoba mi się brzoskwinia i jasny róż na stoisku kosztują 30zł; fajne są też pudry mineralne (czy raczej pseudo mineralne) za 33zł, skóra staje się lekko świetlista, pudry są satynowe

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-06, 17:11   #1300
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Angela ja też uwielbiam, tylko dlaczego on nie pachnie na mnie tak jakbym chciała? Na mojej skórze pachnie leśno-ziołowo i świeżo(dlatego używam go nawet w upalne dni). Dopiero po kilku godzinach zaczynam wyczuwać coś na kształt karmelków, czekolady itp.
Oj to bardzo kapryśny zapach, który ma piekielny charakterek Nigdy nie będzie klasycznym łagodnym jadalniaczkiem - ale to dobrze Wiem o czym mówisz Dokładnie tak pachnie na mnie żel pod prysznic z serii uzupełniającej - też ciekawie.

Moja bardzo dobra koleżanka na zlocie perfumiar powiedziała o mnie nim pachnącej coś bardzo miłego - pozwolę sobie na cytat

Cytat:
Napisane przez Kattarina
Endżi pachniala Angelem i moge napisac, ze jeszcze nigdy nie poznalam tak lagodnego oblicza tego zapchu: miekka, "kruszonkowa" wanilia, na pajeczynie utkanej z nitek waty cukrowej- po prostu: mniam
Cytat:

Wklejałaś na zbiory perfumowe?
Wklejałam - i to nie raz i nie dwa Działam od bardzo dawna na Perfumach - jeszcze pod poprzednim nickiem.

Mogę podać linka do ostatnich - choć już silnie nieaktualnych fotek kolekcyjnych KLIK1 , KLIK2

Dziewczyny drogie - dzisiaj poszalałam...

Kupiłam:
- żel pod prysznic Joanna Sweet Fantasy - czekolada
- to samo w wersji waniliowej
- peeling do ciała Luxe Noir Sephory
- płyn do demakijażu oczu Sephory
- EDT Wanilia&Paczula Sephory na zapas (chyba rzeczywiście wycofują )
- lakier/nabłyszczacz z filtrem dla blondynek John Frieda

I jeszcze w Sephorze przenośną pamięć USB - bajerancką z kryształkami. Ale to taki straszny badziew, że masakra Nie mogę tego na luzie otworzyć i zamknąć - kryształki odpadają i przesuwają się, a miałam to w ręku może 2 minuty Jutro pójdę i będę chciała to oddać. Myślicie że nie będą robić problemów ?
Stary 2009-07-06, 17:29   #1301
isa666
Zakorzenienie

Przyszło moje zamówienie z BU! Jestem w szoku, że tak szybko, bo zamówiłam w tamten poniedziałek, we wtorek tata popołudniu zapłacił z banku, więc kasę mieli na koncie we środę a dziś odczytałam maila, że w piątek wysłali paczkę. Byłam pewna, że dostanę ją koło środy a tu szok, bo przyszła już dziś
Póki co przetarłam buźkę hydrolatem z kwiatu pomarańczy - ma nieco dziwny i ziołowy zapach, ale przyjemny. Mam nadzieję, że okaże się dobry
Niuchnęłam też olej kokosowy, pięknie pachnie Olej z róży rdzawej otworzę jak skończę resztkę oleju z owoców leśnych.
Póki co oba nowe oleje i ten z poprzedniego zamówienia(monoi) wsadziłam do lodówki, bo przez te upały z postaci stałej zamieniły się w płynną.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-06, 18:00   #1302
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

A ja właśnie mam włączoną vive i leci M.J
Jego osoba mnie denerwowała ale piosenki ma piekne. Bardzo piekne.
I uważam że jest legendą, postacią która stworzyła fundamenty muzyki.
Szkoda tylko że teraz taką komercję wokół tego tworzą .........

Żel miętowy Luksji jest boski. Póki co mój numer jeden, cudownie odświeża, jest gęsto, robi duuuużo pianki i dodaje poweru
Wymoczyłam stopy w soli farmony i od razu mi lepiej

I tak mi bosko z Innocentem dzisiaj
Stary 2009-07-06, 19:29   #1303
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
A ja dziś chcę obejrzeć nowości Joko, róż i puder wyglądają świetnie - seria Universe.
W ogóle fajne są róże w tej "czarnej" serii Joko. Z wypiekanych też mi się podoba brzoskwinka. W inermisie kosztuje 24 zł.

Cytat:
ooo, w ross jets promocja na żele Palmolive, nagroda z apowstrzymanie się od zakupów
Wąchałam je dziś, bo opakowania i nazwy rzeczywiście urzekające, ale bardzo się rozczarowałam. Są strasznie.. zwykłe. Nie pachną niczym konkretnym, jak setki innych żeli.

Co do Michaela, to mi się podoba jedna jego piosenka i nigdy nie rozumiałam fenomenu tej postaci.

Kupiłam sobie dziś kolejne majtki w Oysho i w H&M, a poza tym upolowałam na H&Mowej wyprzedaży kolczyki za 5 zł, 5 zł i 2 zł i najlepsze jest to, że na te ostatnie się kiedyś czaiłam.
Stary 2009-07-06, 19:40   #1304
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

your Angel ile masz skarbów! I to wszystkie które chcę mieć!A podobają mi się bardzo
- Cat Deluxe at Night
- Addict
- Organzy
- Lolitki obie
- Hypnose EDP
- Ange ou Demon
- Angel
- My Insolence
- Sweet Darling
- Nina
- Amor Amor
- The One
- Miss Dior Cherie

Flowerbomb nigdy nie wąchałam...

Em
, wkleisz kolczyki? mnie bardzo cieszy jak uda mi się coś na co polowałam kupić po tak okazyjnych cenach! Ja to chyba pojadę kiedyś do Orsaya i wydam ze 100zł na ich biżuterię!

Nieźle mi idzie odwyk! Już szósty a ja nic nie kupiłam! No może tylko preparat na komary i kleszcze ale to się nie liczy. Ale za to poszaleję w czwartek trochę w Naturze.Ale bez zbędnych szaleństw

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-07-06 o 19:43
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 19:50   #1305
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
W ogóle fajne są róże w tej "czarnej" serii Joko. Z wypiekanych też mi się podoba brzoskwinka. W inermisie kosztuje 24 zł.
Widziałam, ale jak dojdą koszty przesyłki to wychodzi na jedno, a inne rzeczy są mi niepotrzebne...chyba
Seria naprawdę robi wrażenie, a odcienie róży piękne

Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-06, 19:54   #1306
emememsik

Cytat:
Em, wkleisz kolczyki? mnie bardzo cieszy jak uda mi się coś na co polowałam kupić po tak okazyjnych cenach! Ja to chyba pojadę kiedyś do Orsaya i wydam ze 100zł na ich biżuterię!
Postaram się wkleić zdjęcia dziś wieczorem.
Stary 2009-07-06, 20:05   #1307
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Przyszło moje zamówienie z BU! Jestem w szoku, że tak szybko, bo zamówiłam w tamten poniedziałek, we wtorek tata popołudniu zapłacił z banku, więc kasę mieli na koncie we środę a dziś odczytałam maila, że w piątek wysłali paczkę. Byłam pewna, że dostanę ją koło środy a tu szok, bo przyszła już dziś
Póki co przetarłam buźkę hydrolatem z kwiatu pomarańczy - ma nieco dziwny i ziołowy zapach, ale przyjemny. Mam nadzieję, że okaże się dobry
Niuchnęłam też olej kokosowy, pięknie pachnie Olej z róży rdzawej otworzę jak skończę resztkę oleju z owoców leśnych.
Póki co oba nowe oleje i ten z poprzedniego zamówienia(monoi) wsadziłam do lodówki, bo przez te upały z postaci stałej zamieniły się w płynną.
Kurczę, ja się kompletnie na biochemii nie znam, ale hydrolat z kwiatu pomarańczy i olej z owoców leśnych brzmi super Ten hydrolat to na buzię? I olej też?

Na olej kokosowy na włosy nastawiam się od miesiąca Ale nie wiem który wziąć i w ogóle...

Cytat:
your Angel ile masz skarbów! I to wszystkie które chcę mieć!A podobają mi się bardzo

- Addict
- OI
- L LL
- Angel

Flowerbomb nigdy nie wąchałam...
Hihi, uprzedzałam że fotencje się w międzyczasie zdeaktualizowały Z wymienionych pozostało tylko to co zostawiłam w cytacie

A Flowerbomb po prostu MUSISZ powąchać To jedne z najpiękniejszych perfum świata - poważnie Są dostępne tylko w Sephorze jakby co
Stary 2009-07-06, 21:36   #1308
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

Wąchałam je dziś, bo opakowania i nazwy rzeczywiście urzekające, ale bardzo się rozczarowałam. Są strasznie.. zwykłe. Nie pachną niczym konkretnym, jak setki innych żeli.

Co do Michaela, to mi się podoba jedna jego piosenka i nigdy nie rozumiałam fenomenu tej postaci.

Kupiłam sobie dziś kolejne majtki w Oysho i w H&M, a poza tym upolowałam na H&Mowej wyprzedaży kolczyki za 5 zł, 5 zł i 2 zł i najlepsze jest to, że na te ostatnie się kiedyś czaiłam.
Jesli chodiz o żeliki to u mnie w 90% decyzja zapada po obejrzeniu opakowania

A co do Michaela- to głównie dzięki niemu- paradoksalnie- świat zwrócił się w stronę czarnej muzyki, to on zrewolucjonizował śwtat teledysków, choreografii
Stary 2009-07-07, 06:59   #1309
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też chcem kolczyki i majtasy z Oysho Tylko zanim się wybiorę na zakupy wyprzedażowe pewnie wszystko będzie poprzebierane i zostaną same ochłapy A wybieram się w przyszłym tygodniu jeśli będę mieć urlop.

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Kurczę, ja się kompletnie na biochemii nie znam, ale hydrolat z kwiatu pomarańczy i olej z owoców leśnych brzmi super Ten hydrolat to na buzię? I olej też?

Na olej kokosowy na włosy nastawiam się od miesiąca Ale nie wiem który wziąć i w ogóle...
Hydrolat można stosować jako tonik a ten z pomarańczy też jako mgiełkę do włosków Oleje nakłada się na twarz, ale nie same, bo są tłuste. Miesza się je z żelem hialuronowym(ilość oleju wedle potrzeb i uznania), który jest dla mnie jakby podstawą całej tej biochemicznej zabawy. Do żelu hialu. można dodawać właściwie wszystko
Dziś mam na twarzy żel hialu. z odrobinką oleju kokosowego. Czuję, że przyjemnie nawilża twarz i mam nadzieję, że nie zapcha mnie. Na włosy jeszcze go nie nakładałam, ale myślę, że na końcówki jak najbardziej się nadaje Póki co jednak na końce nakładam codziennie na noc olejek z Himalai.
I jeszcze z tego co mówiła kiedyś Hexanna - najlepiej brać oleje mające w nazwie "ekologiczny"(mój kokosowy i monoi są właśnie ekologiczne).

Pachnę sobie dziś Black XS, dawno nie nosiłam tego zapachu na sobie i zapomniałam jaki on słodki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 09:17   #1310
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Żel miętowy Luksji jest boski. Póki co mój numer jeden, cudownie odświeża, jest gęsto, robi duuuużo pianki i dodaje poweru
Bardzo się cieszę, że Ci się spodobał

Cytat:
Nieźle mi idzie odwyk! Już szósty a ja nic nie kupiłam! No może tylko preparat na komary i kleszcze ale to się nie liczy. Ale za to poszaleję w czwartek trochę w Naturze.Ale bez zbędnych szaleństw
Gratulacje
Ja wczoraj kupiłam tylko małą Evelinkę, a zużyłam 3 kosmetyki (laser na pękniete naczynka Avon, piankę do mycia twarzy Boots, krem do depilacji Bielenda). Lada dzień skończy się olejek pod prysznic SSS Avon, krem pod oczy Eva Natura, maska do włosów owocowa (ze sklepu fryzjerskiego), serum antycelullitowe Eveline, szampon oczyszczajacy Avon i coś jeszcze, ale teraz nie pamiętam

Planowałam kupno w Avonie (K10) kremu lawendowego do stóp, ale jednak się powstrzymam i w K11 wezmę serum nawilżające

Lipiec zapowiada się nieźle

Instagram

Stary 2009-07-07, 09:29   #1311
Estella
Zakorzenienie

A u mnie lipiec się kiepsko zapowiada przez minerały co prawda dwa zamówienia były czerwcowe, ale jeszcze nie doszły.

Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-07, 10:55   #1312
Hosenka*
Zakorzenienie

A propos MJ - na Openfm leci własnie Man in the mirror - tez ją bardzo lubię http://open.fm/play/10

(w ogóle to fajne to openfm - jest nawet stacja z piosenkami do fitness, z piosenkami z reklam, disco polo ... tylko czemu nie ma punkrocka

EDYCJA:
(no już nie leci ta piosenka, ale za to będe miała gęsią skórkę, bo teraz Will you be there..)

Zrobiłam 400 podskoków

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-07 o 11:22
Stary 2009-07-07, 11:21   #1313
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A propos MJ - na Openfm leci własnie Man in the mirror - tez ją bardzo lubię http://open.fm/play/10

(w ogóle to fajne to openfm - jest nawet stacja z piosenkami do fitness, z piosenkami z reklam, disco polo ... tylko czemu nie ma punkrocka
Ja nigdy jeszcze nie korzystałam z tego openfm Za to w domu non stop leci u mnie kanał trance na www.di.fm Inne kanały tematyczne też tam są, ale nigdy ich nawet nie sprawdzałam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 11:35   #1314
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja też nie słuchałam wcześniej.

O rany ... na openfm w dziale "kids" leci Antkowiak - "Przyjaciel wie" - jakie to stare

Instagram

Stary 2009-07-07, 15:42   #1315
rzyrafka
Zakorzenienie

No i egzamin muszę poprawić we wrześniu, moze do tego czasudojrzeję do nauki
z zakupów na dziś- nowa rexona biorythm różowa 48H i 2faza Maybelline do oczu. Znalazłam Delię tylko akurat było mleczko a ja nie chciałam, będę zaglądać po micelka
Stary 2009-07-07, 16:18   #1316
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko dasz radę Tylko się przygotuj porządnie.

A ja zaczynam urlop jednak tydzień później niż było planowane, czyli dopiero od 20 lipca. Mam nadzieję, że będzie wtedy na tyle słonecznie i ciepło żeby złapać jeszcze trochę letniej opalenizny
Koleżanka z pracy ciągnęła mnie dziś na zakupy ciuchowe do Kazia, ale jakoś nie chciało mi się jechać przez ten upał.
Póki co zaraz się zabieram za pazury u nóg i rąk - muszę zmyć lakier PR i nałożę coś innego. Chyba turkus H&M.
Stary 2009-07-07, 16:24   #1317
emememsik

Kolczyki H&M - 5 zł, 5 zł i 2 zł.

rzyrafko, ważne, że masz jeszcze jedną szansę - no i całe wakacje na przygotowanie się!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 002.jpg (25,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 003.jpg (24,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 006.jpg (32,7 KB, 31 załadowań)
Stary 2009-07-07, 16:28   #1318
isa666
Zakorzenienie

emuś ja się czaiłam kiedyś na te pierwsze, ale w końcu tak wyszło, że nie kupiłam, a kurczę za 5 zł brałabym je w ciemno
Stary 2009-07-07, 16:34   #1319
sleepy
Zakorzenienie

hej

Cytat:
No i egzamin muszę poprawić we wrześniu, moze do tego czasudojrzeję do nauki
z zakupów na dziś- nowa rexona biorythm różowa 48H i 2faza Maybelline do oczu. Znalazłam Delię tylko akurat było mleczko a ja nie chciałam, będę zaglądać po micelka
Mam od niedawna taką kulkę ij estem bardzo zadowolona. 100% ochrony nie daje ale radzi sobie

Cytat:

Koleżanka z pracy ciągnęła mnie dziś na zakupy ciuchowe do Kazia, ale jakoś nie chciało mi się jechać przez ten upał.
A ja chyba teraz przejadę się na małe zakupy, upał już mija a mnie kusi parę drobiazgów, np nowe japonki w h&m.

Cytat:
Kolczyki H&M - 5 zł, 5 zł i 2 zł.
Ale fajne te za 2zl! Teraz to już koniecznie muszę zajść do h&m i pogrzebać w biżuterii.
Stary 2009-07-07, 19:11   #1320
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

cześć

chciałam donieść, że przez zizka złamałam odwyk, bo kupiłam perfumy Ralph Wild za 49zł no ale za taką cenę i to w stacjonarnej Sephorze żal nie brać.
I chciałabym jeszcze raz złamać odwyk, ale nigdzie nie mogę dostać tego różanego balsamu Eveline

Wkleiłam swoje perfumy -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3663
Niedługo zmobilizuję się i wkleję też pielęgnację

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości