|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
dzien doberek wszystkim
Carol77 wspolczuje przeziebienia,lykaj lekarstwa zeby szybko ci przeszlo mam pytanie do zafasolkowanych juz-jakie mialyscie objawy ciazy jeszcze przed @ no i jakie po?? chodzi mi o te najwczesniejsze.....
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!!!!
![]() Dziękuję Wam bardzo za życzonka powrotu do zdrowia!!!!!! Dla Was wszystkich duże Nos mnie dalej męczy, ale nie kaszlę, więc nie jest źle, jeszcze jakieś 2 dni i mi powinno przejść ![]() U mnie weekend minął za szybkooooooooooooo ![]() Co do tego dysku, to napisaliśmy maila już do firmy odzyskującej dane, oby się to dało naprawić... Zaraz Wam wkleję fotkę mojego kolorku, to prawie mój naturalny kolor. Troche za ciemny wyszedł i marudze każdemu, ze wyglądam jak czarna zmora rodzince się podoba, no cóż, wierzę, ze mówią prawdę tak wyszło, ze zgrał się idealnie z moimi brwiami i kolorem oczu-czego na zdjęciu nie widac![]() Proszę szczerze co myślicie
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-09-21 o 09:49 |
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]()
|
#1295 |
|
Zadomowienie
|
dobrze ci w tym kolorku,ja tez mysle o przyciemnieniu swoich niestety kiedys rozjasnialam (mam ciemny blond-naturalne) a teraz mecze sie z odrostami bo chcialabym wrocic do koloru sprzed farbowania,a jak sie nie uda to pofarbuje na jasny braz albo ciemny blond
a kolorek naprawde interesujacy ci wyszedl,moge spytac jaka farba robilas????
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny..oczywiście miałam już wizyte u gin..odnośnie owulacji no i też testy robiłam no niby jest po środku można powiedzieć. Mój cykl prawie nigdy nie jest regularny można zakładać że spóżni mi się miesiączka koło 4 do 7 dni. Praktycznie od zawsze mam problemy z przechodzeniem miesiączki , mój pierwszy dzień jest okropny
Jak byłam u gina to nie dostałam nawet głupich witamin bo stwierdziła że nie są potrzebne. Mąż pracuje na delegacji wiec z owulacją i trafieniem w ten dzień no niestety jest różnie... |
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez właśnie z powodu tych odrostów chciałam trochę przyciemnic, ale wyszedł ciemniejszy niż sie spodziewałam, ale już teraz nic nie zrobię i się przyzwyczajam wklejam ci foteczkę tej farby, tylko nie patrz na kolor na zdjęciu, bo jak widzisz po moich włosach jest to bardziej jasny brąz niż jasny blond, ehh te farby sklepowe
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz się nastawić, ze coma byc to będzie i nie martw się, na pewno Ci się uda, a gin to jakiś głupek, idź najlepiej do innego, moze będzie bardziej kompetentny i Ci doradzi.
|
|
#1299 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje
niutek ja nie chce sie wymadrzac ale sila psychiki odgrywa bardzo duza role(bynajmniej u mnie) jak juz kiedys pisalam cykle mam baaardzo nieregularne odkad zaczelismy starac sie o maluszka, cykl kiedy tak na maxa chcialam zajsc w ciaze i non stop o tym myslalam wynosil 69 dni (wszystkie cykle byly oparte na pomiarze temperatury)potem juz troszke wyluzowalam ale kolejne cykle wynosily ok 45 dni i 41 ten ostatni,teraz( powiedzialam sobie koniec z tym bo sie wykoncze i nie uwierzycie ale w 14 dniu cyklu mialam owulacje(wiem pomimo tego ze nawet nie mierzylam temperatury bo stwierdzilam ze jak mierze to tylko czekam na ten nieszczesny skok i obsesyjnie o tym mysle) od piatku piersi bola mnie masakrycznie no i mialam duzo sluzu....teraz raczej bialy z polaczeniem sucho. tylko na moje nieszczescie juz wlacza mi sie myslenie po owulacji-udalo sie czy nie??? proboje sie czyms zajac by o tym nie myslec
|
#1300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja robiłam tym co wkleiłam poniżej a porównaj efekt ze zdjęciem co wczesniej wklejałam :P to fajne w lorealach ze za to kolorki bardzo naturalnie wychodza:P
They say the child chooses the parent before they are conceived... "God gave me lists of mother's names and pictures of them too. I looked and looked they all looked the same and then I saw you." Edytowane przez etherna83 Czas edycji: 2009-09-21 o 10:45 |
|
|
|
|
#1301 |
|
Raczkowanie
|
aha a co do auta...to wyniesie nas robota 1400 zł...masakra...
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale moze się troche spłucze pewnie kupię jaśniejszy następnym razem a ten Twój też inny niz na opakownaiu wyszedł, powiedziałabym, ze na Twoich włoskach duzo ąłdniejszy jest!!I cieszę,że mój Ci się podoba ![]() To sporo, ale mnie pewnie tyle wyjdzie odzyskanie danych z dysku....nic tylko trzymać się za kieszeń...
|
|
#1303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a piersi najbardziej bola w 2-3 dni po skoku tempki nawet przed okresem mnie tak nie bola jak wlasnie wtedy po owu! Cytat:
ja chce byc nastepna ![]() Cytat:
ja zawsze mialam okres co 28-29 dni, jak w zegarku, chyba ze bylam chora lub jakies antybiotyki to roznie bylo! A odkad sie staramy to mam w kratke-gdzies skrocily mi sie cykle same zobaczcie:I - 24 dni (ale tu byla sesja i kuracja antybiotykowa) II - 28 dni III - 29 IV - 29 V - 29 od czerwca slub i staranka i mamy: VI - 24 dni VII - 29 VIII - 27 dni ostatni cykl VIII/IX - 25 dni |
|||
|
|
|
#1304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podoba mi sie wiec mówię jak jest jakby mi sie nie podobało to wierz mi że bym ci powiedziała....cóż ![]() a mój kolorek faktycznie wyszedł inaczej niz na opakowaniu ale ja mam odpowiednie podejście do farb którymi robie w sumie od lat i wiem jak mam dobrać te loreale żeby efekt był fajny ![]() Nastepnym razem jesli chcesz jasniejszy to zrób tym co ja miałam na ślubie. Loreal Excellence 10.21 Jasny Blond Perłowy
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Basiu ja tez jestem szczera do bólu Tylko powiedz mi czy nie wyjdzie mi żółty jak go położe na ten kolorek? Mnie najbardziej podoba się kolor taki jak ma Jennefer Aniston, tyle, że ona ma do tego pasemka. A wiesz...może się przyzwyczaje i nie będe już kombinować, ale chyba sama w to nie
|
|
#1306 |
|
Wtajemniczenie
|
dawcia gratulacje!! no w końcu coś się ruszyło. Może dobra passa nas natknęła! Mam nadzieję, że wszystkie. A wiec kto następny?? Ja będę testować gdzieś 2 października, wiec jeszcze trochę. Nawet nie myślę o tym. Bo co ma być to będzie.
Co do waszych kolorków, Carol masz śliczny ten kolor! Naprawdę, wogóel masz taki delikatny typ urody więc ten kolorek jeszcze to podkreślił. Bardzo ładnie!!! Ja tam się ze sobą afiszować nie będę, bo nie ma czym sama nie weim w czym mi ładnie wieć teraz nie farbuję i nic z nimi nie robię. jedynie reguralne ścięcia. Zastanawiam się ciąglę nad tym co z nimi zrobić.. ech. Ale nie wazne. Ważne że mamy kolejną zafasolkowaną. Więc dawcia i to już nam tu pozytywne fluidki dla każdej z osobna poprzesyłać Dobra ja lecę sie wyszykować bo za niedługo do pracy.... 3majcie sie kochane!!!
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie podniosłyście na duchu!!!Ja już miałam doła, ze fatalnei wygladam, a wiecie jak jest z rodzinką, czasaminie powiedza złego słowa żeby człowieka nie zdołować ![]() ja mam ten sam problem, ze nie wiem w czym mi dobrz ei niemiłosiernie marudzę, sama się dziwię jak ten mój chłop ze mna wytrzymuje a Ty na pewno ślicznie wyglądasz!!! Ja tez od rana pracuje i najchętniej bym się walnęła spać, bo zatoki mi rozrywa, ale nie ma mnie kto zastąpić... ehh cóż miłej pracki Ci życzę i do usłyszonka!!
|
|
#1308 |
|
Zadomowienie
|
moj termin @ to tez cos okolo 2 pazdziernika
buziakiiiii i do uslyszonka
|
#1309 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DAWCIA gratuluje ![]() ![]() ![]() CAROL, ETHERNA ale dziewczyny z Was to sa piekne kobitki ANUSIA z tymi objawami to ciezko.bo sa one podobne do tych sprzed malpy.ale ja mialam dwa objawy po ktorych poznalam,ze cos jest nie tak. pierwszy to to,ze zapominalam caly czas np zakrecic gazu przy gazowce(nigdy to mi sie wczesniej nie zdazalo,zawsze chodzilam i innym zwracalam uwage),a to mojego tz dwa razy w przeciagu 5 min pytalam sie czy zjadl sniadanko,albo zamiast mleka to platki podgrzewalam na gazie ![]() a drugi objaw to byl taki,ze zawsze spalam do pozna.wstawalam po 12,a jak zaszlam juz po ok ponad tyg wstawalam wczesnie rano np juz o 7 i spac nie moglam ![]() ![]() ![]() to byly moje pierwsze objawy-bardziej dotycza one zachowania,a po tesciku doszly smakowe i innne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kobitki ja do pracy zaraz smigam milego dzionka
|
#1310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tymczasem nie zmieniaj nic
|
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje Agnieszko
i czekam na dalsze pierwsze objawy ciazowe od innych zafasolkowanych kobitek moze to cos nam (niezafasolkowanym jeszcze )pomoze moze rozpoznamy je u siebie czego wam i sobie zycze!
|
#1312 |
|
Wtajemniczenie
|
heheh Aneczka szukasz pierwszych objawów?
|
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
hehe Linka jeszcze nie teraz
mialam bardziej na mysli te kobietki ktore sa blizej miesiaczki,a mi jeszcze zostalo ok 10 dni no i o czyms przeciez trzeba pisac,bo to watek mamusiowo-staraczkowy
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie
źle zrozumiałam, dlatego zapytałam. no to widzę czekamy razem na TEN dzień no więc miejmy nadzieję że ta cholera nawiedzi kogoś kto faktycznie czeka z utęsknieniem
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Carol kolorek super
Etherna83 to Ty naszą wątkową wizażystką zostaniesz Ja teraz jeszcze odświeżam pasemka, ale już myślę nad jednolitym kolorkiem. To tak za jakieś 2 miesiące będę do Ciebie "pukać" o radę co do koloru
|
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
dokladnie,a powiedz czy masz zamiar testowac przed @ ?? bo ja chyba w tym cyklu sobie odpuszcze testowanko , no chyba ze do 3-4 pazdziernika nie dostane @
w poprzednim cyklu robilam chyba 2 testy wszystkie przed terminem @ , a malpa i tak przyszla.a najsmieszniejsze ze po zrobieniu testu gdzie wyszla 1 krecha doszukiwalam sie drugiej ktorej tak naprawde nie bylo
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
hahahhaa.. no to ładnie świrujesz. Może powinnaś sobie jeszcze założyć okulary? a nóz ta druga by się nagle pojawiła
) Wybacz![]()
|
|
|
|
#1318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo powiedz jak Ty się czujesz?? Wszystko w porządku z maluszkiem??Mam nadzieję, że tak!!! Miłej pracki kochana![]() Basiu dziękuję za poradę, marlenka ma racje, Ty powinnas zostac naszą wizażystka słuchaj urządzimy spotkanko i Cię wykorzystamy eheh co Ty na to???Marlenka kochana wielkie dzięki !!!!!!!To teraz po tylu Waszych pochwałach już nie myślę, że wygladam jak zmora
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też staram się zachowywać spokój, chociaż o świrowanie nie jest trudno
A co do tych objawów, to nie ma co się sugerować "cudzymi" objawami, bo każdy jest inny i jak będziemy uważnie szukać, to zawsze znajdziemy u siebie te właściwe - ja jak zaczęłam się przygladać swoim piersiom, to też zauważyłam siateczke niebieskich żyłek, ale stukłam się w łeb i sama siebie pytam - a skąd wiesz że nie były one tam od zawsze??? Więc czerpię od Carol spokój i mówię co ma być to będzie I masz rację Linka nie warto robić testu przed terminem @
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

(wszystkie cykle byly oparte na pomiarze temperatury)

no ale moze się troche spłucze
nawet przed okresem mnie tak nie bola jak wlasnie wtedy po owu! 
ja zawsze mialam okres co 28-29 dni, jak w zegarku, chyba ze bylam chora lub jakies antybiotyki to roznie bylo! A odkad sie staramy to mam w kratke-gdzies skrocily mi sie cykle
same zobaczcie:
sama nie weim w czym mi ładnie wieć teraz nie farbuję i nic z nimi nie robię. jedynie reguralne ścięcia. Zastanawiam się ciąglę nad tym co z nimi zrobić.. ech. Ale nie wazne. Ważne że mamy kolejną zafasolkowaną. Więc dawcia i to już nam tu pozytywne fluidki dla każdej z osobna poprzesyłać