Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-21, 07:55   #1291
aneczka555
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

dzien doberek wszystkim

Carol77 wspolczuje przeziebienia,lykaj lekarstwa zeby szybko ci przeszlo i wracaj do zdrowia

mam pytanie do zafasolkowanych juz-jakie mialyscie objawy ciazy jeszcze przed @ no i jakie po?? chodzi mi o te najwczesniejsze.....

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 09:38   #1292
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane!!!!

Dziękuję Wam bardzo za życzonka powrotu do zdrowia!!!!!!

Dla Was wszystkich duże
Nos mnie dalej męczy, ale nie kaszlę, więc nie jest źle, jeszcze jakieś 2 dni i mi powinno przejść
U mnie weekend minął za szybkooooooooooooo
Co do tego dysku, to napisaliśmy maila już do firmy odzyskującej dane, oby się to dało naprawić...
Zaraz Wam wkleję fotkę mojego kolorku, to prawie mój naturalny kolor. Troche za ciemny wyszedł i marudze każdemu, ze wyglądam jak czarna zmora rodzince się podoba, no cóż, wierzę, ze mówią prawdę tak wyszło, ze zgrał się idealnie z moimi brwiami i kolorem oczu-czego na zdjęciu nie widac
Proszę szczerze co myślicie

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-09-21 o 09:49
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 09:47   #1293
niutek
Raczkowanie

ja myślę , że całkiem fajnie..
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 09:50   #1294
Carol77
Zakorzenienie

dziękuję

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-21, 09:57   #1295
aneczka555
Zadomowienie

dobrze ci w tym kolorku,ja tez mysle o przyciemnieniu swoich niestety kiedys rozjasnialam (mam ciemny blond-naturalne) a teraz mecze sie z odrostami bo chcialabym wrocic do koloru sprzed farbowania,a jak sie nie uda to pofarbuje na jasny braz albo ciemny blond a kolorek naprawde interesujacy ci wyszedl,moge spytac jaka farba robilas????

Stary 2009-09-21, 09:59   #1296
niutek
Raczkowanie

cześć dziewczyny..oczywiście miałam już wizyte u gin..odnośnie owulacji no i też testy robiłam no niby jest po środku można powiedzieć. Mój cykl prawie nigdy nie jest regularny można zakładać że spóżni mi się miesiączka koło 4 do 7 dni. Praktycznie od zawsze mam problemy z przechodzeniem miesiączki , mój pierwszy dzień jest okropny.
Jak byłam u gina to nie dostałam nawet głupich witamin bo stwierdziła że nie są potrzebne. Mąż pracuje na delegacji wiec z owulacją i trafieniem w ten dzień no niestety jest różnie...Podobno jak się strasznie chcę to nic nie ma...i trzeba przestać chcieć, tylko jak ? przestać
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 10:03   #1297
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
dobrze ci w tym kolorku,ja tez mysle o przyciemnieniu swoich niestety kiedys rozjasnialam (mam ciemny blond-naturalne) a teraz mecze sie z odrostami bo chcialabym wrocic do koloru sprzed farbowania,a jak sie nie uda to pofarbuje na jasny braz albo ciemny blond a kolorek naprawde interesujacy ci wyszedl,moge spytac jaka farba robilas????
Dziękuję kochana ja tez właśnie z powodu tych odrostów chciałam trochę przyciemnic, ale wyszedł ciemniejszy niż sie spodziewałam, ale już teraz nic nie zrobię i się przyzwyczajamwklejam ci foteczkę tej farby, tylko nie patrz na kolor na zdjęciu, bo jak widzisz po moich włosach jest to bardziej jasny brąz niż jasny blond, ehh te farby sklepowe

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-21, 10:07   #1298
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niutek Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny..oczywiście miałam już wizyte u gin..odnośnie owulacji no i też testy robiłam no niby jest po środku można powiedzieć. Mój cykl prawie nigdy nie jest regularny można zakładać że spóżni mi się miesiączka koło 4 do 7 dni. Praktycznie od zawsze mam problemy z przechodzeniem miesiączki , mój pierwszy dzień jest okropny.
Jak byłam u gina to nie dostałam nawet głupich witamin bo stwierdziła że nie są potrzebne. Mąż pracuje na delegacji wiec z owulacją i trafieniem w ten dzień no niestety jest różnie...Podobno jak się strasznie chcę to nic nie ma...i trzeba przestać chcieć, tylko jak ? przestać
Kochana, ja przestałam chcieć, choć sama się sobie dziwię, ze tak umiem musisz się nastawić, ze coma byc to będzie i nie martw się, na pewno Ci się uda, a gin to jakiś głupek, idź najlepiej do innego, moze będzie bardziej kompetentny i Ci doradzi.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-21, 10:16   #1299
aneczka555
Zadomowienie

dziekuje

niutek ja nie chce sie wymadrzac ale sila psychiki odgrywa bardzo duza role(bynajmniej u mnie) jak juz kiedys pisalam cykle mam baaardzo nieregularne odkad zaczelismy starac sie o maluszka, cykl kiedy tak na maxa chcialam zajsc w ciaze i non stop o tym myslalam wynosil 69 dni (wszystkie cykle byly oparte na pomiarze temperatury)
potem juz troszke wyluzowalam ale kolejne cykle wynosily ok 45 dni i 41 ten ostatni,teraz( powiedzialam sobie koniec z tym bo sie wykoncze i nie uwierzycie ale w 14 dniu cyklu mialam owulacje(wiem pomimo tego ze nawet nie mierzylam temperatury bo stwierdzilam ze jak mierze to tylko czekam na ten nieszczesny skok i obsesyjnie o tym mysle) od piatku piersi bola mnie masakrycznie no i mialam duzo sluzu....teraz raczej bialy z polaczeniem sucho. tylko na moje nieszczescie juz wlacza mi sie myslenie po owulacji-udalo sie czy nie???
proboje sie czyms zajac by o tym nie myslec

Stary 2009-09-21, 10:43   #1300
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!!!!

Dziękuję Wam bardzo za życzonka powrotu do zdrowia!!!!!!

Dla Was wszystkich duże
Nos mnie dalej męczy, ale nie kaszlę, więc nie jest źle, jeszcze jakieś 2 dni i mi powinno przejść
U mnie weekend minął za szybkooooooooooooo
Co do tego dysku, to napisaliśmy maila już do firmy odzyskującej dane, oby się to dało naprawić...
Zaraz Wam wkleję fotkę mojego kolorku, to prawie mój naturalny kolor. Troche za ciemny wyszedł i marudze każdemu, ze wyglądam jak czarna zmora rodzince się podoba, no cóż, wierzę, ze mówią prawdę tak wyszło, ze zgrał się idealnie z moimi brwiami i kolorem oczu-czego na zdjęciu nie widac
Proszę szczerze co myślicie
Super ci wyszedł ten kolorek! ja nie wiem co ty chcesz ze niby za ciemny LOL
ja robiłam tym co wkleiłam poniżej a porównaj efekt ze zdjęciem co wczesniej wklejałam :P
to fajne w lorealach ze za to kolorki bardzo naturalnie wychodza:P

Edytowane przez etherna83
Czas edycji: 2009-09-21 o 10:45
etherna83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 10:45   #1301
etherna83
Raczkowanie

aha a co do auta...to wyniesie nas robota 1400 zł...masakra...
Stary 2009-09-21, 10:54   #1302
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez etherna83 Pokaż wiadomość
Super ci wyszedł ten kolorek! ja nie wiem co ty chcesz ze niby za ciemny LOL
ja robiłam tym co wkleiłam poniżej a porównaj efekt ze zdjęciem co wczesniej wklejałam :P
to fajne w lorealach ze za to kolorki bardzo naturalnie wychodza:P
Wiesz, jak się ma jaśniutkie pasemka, a potem taki ciemny, to szok dla człowiekano ale moze się troche spłucze pewnie kupię jaśniejszy następnym razem a ten Twój też inny niz na opakownaiu wyszedł, powiedziałabym, ze na Twoich włoskach duzo ąłdniejszy jest!!
I cieszę,że mój Ci się podoba

To sporo, ale mnie pewnie tyle wyjdzie odzyskanie danych z dysku....nic tylko trzymać się za kieszeń...

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-21, 10:59   #1303
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
hanjah ja ci powiem z wlasnego doswiadczenia ze wole nie mierzyc temp z tego wzgledu ze zawsze co rano denerwowalam sie przed mierzeniem i w glowie ciagle mysl-bedzie w koncu ten skok czy nie bedzie??? i czekalam,czekalam,czekala m....a teraz powiedzialam sobie-koniec z mierzeniem i faktycznie jest latwiej bo sie nie mysli o tym

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

a powiedzcie mi gdy macie owulacje to bola was piersi???tzn nie tak bardzo ale przy dotyku...
mnie pod wieczor tak rwal prawy jajnik ale nie wiem czt to to...bo nigdy nie czulam bolu jajnika przy owulacji takze sama juz nie wiem...
Mnie przed owu to ewentualnie bola jajniki lub czuje takie dretwienie a piersi najbardziej bola w 2-3 dni po skoku tempki nawet przed okresem mnie tak nie bola jak wlasnie wtedy po owu!
Cytat:
Napisane przez dawcia Pokaż wiadomość
hej dziewczyny to ja zakoncze tydzien dobra wiadomoscia

JESTEM W CIAZY

ciesze sie niesamowicie . jestem najszczesliwsza kobieta pod sloncem mowie to jednak tylko wam bo jeszcze z mezem chcemy to zachowac dla siebie poczekamy jeszcze troszke. jestem w 2 tygodniu wiec same wiecie troszke sie martwie aby wszystko bylo w porzadku .

pozdrawiam was bardo serdecznie i zycze owocnych staran
No to gratulacje u nas na drugim watku tez sie juz 2 ciaze posypaly ja chce byc nastepna
Cytat:
dziekuje

niutek ja nie chce sie wymadrzac ale sila psychiki odgrywa bardzo duza role(bynajmniej u mnie) jak juz kiedys pisalam cykle mam baaardzo nieregularne odkad zaczelismy starac sie o maluszka, cykl kiedy tak na maxa chcialam zajsc w ciaze i non stop o tym myslalam wynosil 69 dni (wszystkie cykle byly oparte na pomiarze temperatury)
potem juz troszke wyluzowalam ale kolejne cykle wynosily ok 45 dni i 41 ten ostatni,teraz( powiedzialam sobie koniec z tym bo sie wykoncze i nie uwierzycie ale w 14 dniu cyklu mialam owulacje(wiem pomimo tego ze nawet nie mierzylam temperatury bo stwierdzilam ze jak mierze to tylko czekam na ten nieszczesny skok i obsesyjnie o tym mysle) od piatku piersi bola mnie masakrycznie no i mialam duzo sluzu....teraz raczej bialy z polaczeniem sucho. tylko na moje nieszczescie juz wlacza mi sie myslenie po owulacji-udalo sie czy nie???
proboje sie czyms zajac by o tym nie myslec
dokladnie psychika jest niesamowita ja zawsze mialam okres co 28-29 dni, jak w zegarku, chyba ze bylam chora lub jakies antybiotyki to roznie bylo! A odkad sie staramy to mam w kratke-gdzies skrocily mi sie cykle same zobaczcie:
I - 24 dni (ale tu byla sesja i kuracja antybiotykowa)
II - 28 dni
III - 29
IV - 29
V - 29
od czerwca slub i staranka i mamy:
VI - 24 dni
VII - 29
VIII - 27 dni
ostatni cykl VIII/IX - 25 dni

Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 11:01   #1304
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz, jak się ma jaśniutkie pasemka, a potem taki ciemny, to szok dla człowiekano ale moze się troche spłucze pewnie kupię jaśniejszy następnym razem a ten Twój też inny niz na opakownaiu wyszedł, powiedziałabym, ze na Twoich włoskach duzo ąłdniejszy jest!!
I cieszę,że mój Ci się podoba

To sporo, ale mnie pewnie tyle wyjdzie odzyskanie danych z dysku....nic tylko trzymać się za kieszeń...
podoba mi sie ten kolorek co teraz masz i wez pod uwage ze nie mam żadnego interesu zeby ci słodzić podoba mi sie wiec mówię jak jest jakby mi sie nie podobało to wierz mi że bym ci powiedziała....cóż jestem czasem po prostu zbyt szczera
a mój kolorek faktycznie wyszedł inaczej niz na opakowaniu ale ja mam odpowiednie podejście do farb którymi robie w sumie od lat i wiem jak mam dobrać te loreale żeby efekt był fajny
Nastepnym razem jesli chcesz jasniejszy to zrób tym co ja miałam na ślubie.
Loreal Excellence 10.21 Jasny Blond Perłowy
Stary 2009-09-21, 11:06   #1305
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
podoba mi sie ten kolorek co teraz masz i wez pod uwage ze nie mam żadnego interesu zeby ci słodzić podoba mi sie wiec mówię jak jest jakby mi sie nie podobało to wierz mi że bym ci powiedziała....cóż jestem czasem po prostu zbyt szczera
a mój kolorek faktycznie wyszedł inaczej niz na opakowaniu ale ja mam odpowiednie podejście do farb którymi robie w sumie od lat i wiem jak mam dobrać te loreale żeby efekt był fajny
Nastepnym razem jesli chcesz jasniejszy to zrób tym co ja miałam na ślubie.
Loreal Excellence 10.21 Jasny Blond Perłowy
Słodka dzięki Basiu ja tez jestem szczera do bólu
Tylko powiedz mi czy nie wyjdzie mi żółty jak go położe na ten kolorek? Mnie najbardziej podoba się kolor taki jak ma Jennefer Aniston, tyle, że ona ma do tego pasemka.
A wiesz...może się przyzwyczaje i nie będe już kombinować, ale chyba sama w to nie wierzę heheh

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-21, 11:09   #1306
Linka24
Wtajemniczenie

dawcia gratulacje!! no w końcu coś się ruszyło. Może dobra passa nas natknęła! Mam nadzieję, że wszystkie. A wiec kto następny?? Ja będę testować gdzieś 2 października, wiec jeszcze trochę. Nawet nie myślę o tym. Bo co ma być to będzie.
Co do waszych kolorków, Carol masz śliczny ten kolor! Naprawdę, wogóel masz taki delikatny typ urody więc ten kolorek jeszcze to podkreślił. Bardzo ładnie!!! Ja tam się ze sobą afiszować nie będę, bo nie ma czym sama nie weim w czym mi ładnie wieć teraz nie farbuję i nic z nimi nie robię. jedynie reguralne ścięcia. Zastanawiam się ciąglę nad tym co z nimi zrobić.. ech. Ale nie wazne. Ważne że mamy kolejną zafasolkowaną. Więc dawcia i to już nam tu pozytywne fluidki dla każdej z osobna poprzesyłać Dobra ja lecę sie wyszykować bo za niedługo do pracy.... 3majcie sie kochane!!!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 11:14   #1307
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
dawcia gratulacje!! no w końcu coś się ruszyło. Może dobra passa nas natknęła! Mam nadzieję, że wszystkie. A wiec kto następny?? Ja będę testować gdzieś 2 października, wiec jeszcze trochę. Nawet nie myślę o tym. Bo co ma być to będzie.
Co do waszych kolorków, Carol masz śliczny ten kolor! Naprawdę, wogóel masz taki delikatny typ urody więc ten kolorek jeszcze to podkreślił. Bardzo ładnie!!! Ja tam się ze sobą afiszować nie będę, bo nie ma czym sama nie weim w czym mi ładnie wieć teraz nie farbuję i nic z nimi nie robię. jedynie reguralne ścięcia. Zastanawiam się ciąglę nad tym co z nimi zrobić.. ech. Ale nie wazne. Ważne że mamy kolejną zafasolkowaną. Więc dawcia i to już nam tu pozytywne fluidki dla każdej z osobna poprzesyłać Dobra ja lecę sie wyszykować bo za niedługo do pracy.... 3majcie sie kochane!!!
Dziękuję kochana bardzo to mnie podniosłyście na duchu!!!
Ja już miałam doła, ze fatalnei wygladam, a wiecie jak jest z rodzinką, czasaminie powiedza złego słowa żeby człowieka nie zdołować
ja mam ten sam problem, ze nie wiem w czym mi dobrz ei niemiłosiernie marudzę, sama się dziwię jak ten mój chłop ze mna wytrzymuje a Ty na pewno ślicznie wyglądasz!!!
Ja tez od rana pracuje i najchętniej bym się walnęła spać, bo zatoki mi rozrywa, ale nie ma mnie kto zastąpić... ehh cóż miłej pracki Ci życzę i do usłyszonka!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-21, 11:20   #1308
aneczka555
Zadomowienie

moj termin @ to tez cos okolo 2 pazdziernika

buziakiiiii i do uslyszonka

Stary 2009-09-21, 11:24   #1309
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc kobitki
DAWCIA gratuluje:jup i:naste pna zaliczona

CAROL, ETHERNA ale dziewczyny z Was to sa piekne kobitki nic dodac nic ujac :natura i piekno

ANUSIA z tymi objawami to ciezko.bo sa one podobne do tych sprzed malpy.ale ja mialam dwa objawy po ktorych poznalam,ze cos jest nie tak.
pierwszy to to,ze zapominalam caly czas np zakrecic gazu przy gazowce(nigdy to mi sie wczesniej nie zdazalo,zawsze chodzilam i innym zwracalam uwage),a to mojego tz dwa razy w przeciagu 5 min pytalam sie czy zjadl sniadanko,albo zamiast mleka to platki podgrzewalam na gazie
a drugi objaw to byl taki,ze zawsze spalam do pozna.wstawalam po 12,a jak zaszlam juz po ok ponad tyg wstawalam wczesnie rano np juz o 7 i spac nie moglam
to byly moje pierwsze objawy-bardziej dotycza one zachowania,a po tesciku doszly smakowe i innne

kobitki ja do pracy zaraz smigam milego dzionka

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 11:36   #1310
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Słodka dzięki Basiu ja tez jestem szczera do bólu
Tylko powiedz mi czy nie wyjdzie mi żółty jak go położe na ten kolorek? Mnie najbardziej podoba się kolor taki jak ma Jennefer Aniston, tyle, że ona ma do tego pasemka.
A wiesz...może się przyzwyczaje i nie będe już kombinować, ale chyba sama w to nie wierzę heheh
nie powinien wyjść żółty. Ale odczekaj zanim go położysz. Jak juz bedziesz miała odrosty przy tym obecnym i ten co masz trochę przyblaknie to wtedy zastosuj ta farbe. Efekt widziałas na moich włoskach. Tylko ze ja juz kolejny raz go kładałam wiec na początku nie wyjdzie ci taki jasny jak ja miałam. Dopiero za drugim lub trzecim razem będzie taki jak ja miałam. A bez pasemek na gładkim kolorku bardzo ci ładnie tymczasem nie zmieniaj nic
Stary 2009-09-21, 11:38   #1311
aneczka555
Zadomowienie

dziekuje Agnieszko i czekam na dalsze pierwsze objawy ciazowe od innych zafasolkowanych kobitek moze to cos nam (niezafasolkowanym jeszcze )pomoze moze rozpoznamy je u siebie czego wam i sobie zycze!

Stary 2009-09-21, 11:49   #1312
Linka24
Wtajemniczenie

heheh Aneczka szukasz pierwszych objawów?
Stary 2009-09-21, 11:56   #1313
aneczka555
Zadomowienie

hehe Linka jeszcze nie teraz
mialam bardziej na mysli te kobietki ktore sa blizej miesiaczki,a mi jeszcze zostalo ok 10 dni

no i o czyms przeciez trzeba pisac,bo to watek mamusiowo-staraczkowy

Stary 2009-09-21, 12:00   #1314
Linka24
Wtajemniczenie

Faktycznie źle zrozumiałam, dlatego zapytałam. no to widzę czekamy razem na TEN dzień no więc miejmy nadzieję że ta cholera nawiedzi kogoś kto faktycznie czeka z utęsknieniem
Stary 2009-09-21, 12:12   #1315
marlenka0505
Zakorzenienie

Carol kolorek super
Etherna83 to Ty naszą wątkową wizażystką zostaniesz Ja teraz jeszcze odświeżam pasemka, ale już myślę nad jednolitym kolorkiem. To tak za jakieś 2 miesiące będę do Ciebie "pukać" o radę co do koloru
Stary 2009-09-21, 12:16   #1316
aneczka555
Zadomowienie

dokladnie,a powiedz czy masz zamiar testowac przed @ ?? bo ja chyba w tym cyklu sobie odpuszcze testowanko , no chyba ze do 3-4 pazdziernika nie dostane @ w poprzednim cyklu robilam chyba 2 testy wszystkie przed terminem @ , a malpa i tak przyszla.a najsmieszniejsze ze po zrobieniu testu gdzie wyszla 1 krecha doszukiwalam sie drugiej ktorej tak naprawde nie bylo ale ja ja widzialam psychika jest straszna

Stary 2009-09-21, 12:24   #1317
Linka24
Wtajemniczenie

hahahhaa.. no to ładnie świrujesz. Może powinnaś sobie jeszcze założyć okulary? a nóz ta druga by się nagle pojawiła) Wybacz Ja nigdy nie testuję przed @ i zamierzam podobnie jak ty, 3-4 paź. ale oczywiście nastawiam się na to ze przyjdzie i nie bedzie potrzeby robic testu. Ot takie myślenia na odwrót może coś da
Stary 2009-09-21, 12:34   #1318
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
czesc kobitki
DAWCIA gratuluje:jup i:naste pna zaliczona

CAROL, ETHERNA ale dziewczyny z Was to sa piekne kobitki nic dodac nic ujac :natura i piekno

ANUSIA z tymi objawami to ciezko.bo sa one podobne do tych sprzed malpy.ale ja mialam dwa objawy po ktorych poznalam,ze cos jest nie tak.
pierwszy to to,ze zapominalam caly czas np zakrecic gazu przy gazowce(nigdy to mi sie wczesniej nie zdazalo,zawsze chodzilam i innym zwracalam uwage),a to mojego tz dwa razy w przeciagu 5 min pytalam sie czy zjadl sniadanko,albo zamiast mleka to platki podgrzewalam na gazie
a drugi objaw to byl taki,ze zawsze spalam do pozna.wstawalam po 12,a jak zaszlam juz po ok ponad tyg wstawalam wczesnie rano np juz o 7 i spac nie moglam
to byly moje pierwsze objawy-bardziej dotycza one zachowania,a po tesciku doszly smakowe i innne

kobitki ja do pracy zaraz smigam milego dzionka
Cytat:
nie powinien wyjść żółty. Ale odczekaj zanim go położysz. Jak juz bedziesz miała odrosty przy tym obecnym i ten co masz trochę przyblaknie to wtedy zastosuj ta farbe. Efekt widziałas na moich włoskach. Tylko ze ja juz kolejny raz go kładałam wiec na początku nie wyjdzie ci taki jasny jak ja miałam. Dopiero za drugim lub trzecim razem będzie taki jak ja miałam. A bez pasemek na gładkim kolorku bardzo ci ładnie tymczasem nie zmieniaj nic
Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Carol kolorek super
Etherna83 to Ty naszą wątkową wizażystką zostaniesz Ja teraz jeszcze odświeżam pasemka, ale już myślę nad jednolitym kolorkiem. To tak za jakieś 2 miesiące będę do Ciebie "pukać" o radę co do koloru
Hej Agusiu!!!!
Dziękuję Ci bardzo powiedz jak Ty się czujesz?? Wszystko w porządku z maluszkiem??Mam nadzieję, że tak!!! Miłej pracki kochana

Basiu dziękuję za poradę, marlenka ma racje, Ty powinnas zostac naszą wizażystka słuchaj urządzimy spotkanko i Cię wykorzystamy eheh co Ty na to???

Marlenka kochana wielkie dzięki!!!!!!!To teraz po tylu Waszych pochwałach już nie myślę, że wygladam jak zmora

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-21, 12:36   #1319
marlenka0505
Zakorzenienie

Ja też staram się zachowywać spokój, chociaż o świrowanie nie jest trudno A co do tych objawów, to nie ma co się sugerować "cudzymi" objawami, bo każdy jest inny i jak będziemy uważnie szukać, to zawsze znajdziemy u siebie te właściwe - ja jak zaczęłam się przygladać swoim piersiom, to też zauważyłam siateczke niebieskich żyłek, ale stukłam się w łeb i sama siebie pytam - a skąd wiesz że nie były one tam od zawsze???
Więc czerpię od Carol spokój i mówię co ma być to będzie I masz rację Linka nie warto robić testu przed terminem @
Stary 2009-09-21, 12:45   #1320
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Ja też staram się zachowywać spokój, chociaż o świrowanie nie jest trudno A co do tych objawów, to nie ma co się sugerować "cudzymi" objawami, bo każdy jest inny i jak będziemy uważnie szukać, to zawsze znajdziemy u siebie te właściwe - ja jak zaczęłam się przygladać swoim piersiom, to też zauważyłam siateczke niebieskich żyłek, ale stukłam się w łeb i sama siebie pytam - a skąd wiesz że nie były one tam od zawsze???
Więc czerpię od Carol spokój i mówię co ma być to będzie I masz rację Linka nie warto robić testu przed terminem @
I tak trzymaj kochana!!!!!!!!!! Ja mam mnóstwo różnych objawów, które mogłyby sugerowac ciążę, ale olewam je, czekam na termin@ i jak nie przylezie to się przetestuję będzie co ma być, wiecie co, a ten mój spokójnawet mnie samą dziwi

Olusia
Filipek

Adaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości