|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
mam takie pytanko: w 15 miałam zamówienie na kwote wymaganą do USB.zamówiłam to USB ale teraz chciałabym zrobic zwrot.czy w takim wypadku dostane to USB?
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kadzidełka można kupić za 34,90 bez żadnego warunku a jak kupisz kadzidełka to możesz wtedy kupić płatki różane za 9,90
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już napisalam, ale zamiast się użerać wolalabym,aby myśleli i pakowali je na dno paczek, a nie pomiędzy cięzki żele i balsamy. |
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A4 prawie wchodzi - np teczkę trzeba trochę wygiąć ![]() Wczoraj składałam zamówienie i mam ten błyszczyk
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziwne trochę w katalogu 16 jest droższe a w 17 za niewiele niższą cenę można kupić dwa
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam.....źle ujęłam moje braki
Miałam te towary na fakturze a oni mi ich nie przysłali ![]()
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W kulki sobie lecą ![]() Ciekawe co to będzie przed samymi świętami ![]() Zrobiłam promocję -15% na droższe zapachy, dołaczyłam strony zapachowe ze starszych katalogów, zeby klientki poznały jak najwięcej zapachów - może coś jeszcze dojdzie do zamówienia
|
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
Nio dokładnie....lecą w kulki jak cholera
![]() czasem sie zastanawiam, czy osoby pakujące te towary umieją liczyć do 10?? To juz moja druga przeprawa z nimi.... Mam nadzieję, że przed świętami nic nie wywiną głupiego ![]() Bez sensu to jest....potem to my sie musimy tłumaczyć przed klientkami a nie oni ![]() |
|
|
|
#1300 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie do kiedy można wysyłać rozwiązania krzyżówki nr 45?
nie wiem jak wy ale ja jeszcze niestrudzenie wysyłam mając nadzieję że podadzą kiedyś wyniki...
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#1301 |
|
Raczkowanie
|
ja miałam w swoim zamówieniu zestaw in bloom i był ok i balsam i żel wyglądały na pełne za to spotlight niestety objawił się częściowo niedopełnionym balsamem
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1303 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Rozeznanie
|
Przeczytaj dokładnie regulamin tego programu bo o ile dobrze pamiętam to coś było napisane że jeśli zwroty Ci pomniejszą te 250zł to trzeba bedzie zapłacic za np. usb pełną cene. Aczkolwiek czytałam to dawno i nie dokładnie kojarze o co chodzilo, ale pamietam ze sie zdziwilam..
![]() edit: Ale to chyba chodziło o te zwroty bieżace, teraz to juz chyba sie nie liczy:P Nie wiem.. Przepraszam, zamotałam się
Edytowane przez aqqA Czas edycji: 2009-11-19 o 13:36 |
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Raczkowanie
|
Mam do Was takie pytanko odnośnie tuszu super shock zamówiłam go w zestawie z perełkami i zastanawiam sie czy to normalne ze on tak strasznie śmierdzi taka stęchlizną nie wiem czy to przez to ze specjalna edycja czy jak date produkcji ma w porzadku bo pisze 8.11.2009.Naprawde fajnie mi rzęsy podkręca ta szczoteczka tez jest ok ale ten smrodek mnie dobija. To moj pierwszy zakup tego tuszu dlatego sie zastanwiam czy wszystkie tak śmierdza? czy poprostu dostałam jakiś niewypał
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15374237]jasne onie i tak naciskają aby to kupowac, nie martw sie przeciez nie moglas przewidziec ze ktos cos zwroci, ja tez tak zwracam i jest ok.
[/QUOTE]Cytat:
|
|
#1308 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, widziała któraś z Was 'na żywca' torebkę Yoko ?
Będę dziś składać zamówinie i nie wiem czy w ogóle jest warta zachodu. W katalogu jak zwykle wygląda iteresująco, elegancko, ale to jednak siedem dych. Można trochę dorzucić i ma się za podobną cenę np. Vera Bags. Hm... kusi mnie ona ![]() Będę wdzięczna za każdą opinię
|
|
|
|
#1309 |
|
Raczkowanie
|
tess_d Dziewczyny, widziała któraś z Was 'na żywca' torebkę Yoko ?
Będę dziś składać zamówinie i nie wiem czy w ogóle jest warta zachodu. W katalogu jak zwykle wygląda iteresująco, elegancko, ale to jednak siedem dych. Można trochę dorzucić i ma się za podobną cenę np. Vera Bags. Hm... kusi mnie ona ![]() Będę wdzięczna za każdą opinię ![]() Ja ją oglądałam ostatnio w COK-u....według mnie jest super i jak na torebki Avonove jest naprawdę fajnie wykonana. Więc polecam, a i ten kolorek jest przesliczny...taka czerń wpadająca w granat Ja ją sobie zamawiam ale w kat 17/2009 bo jest tańsza |
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w katalogu 16 jest za 69,99 a w 17 za 69,90 to żadna oszczędność
|
|
|
|
|
#1311 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To wygląda na to, że ulegnę jednak pokusie, i to w 16-tce. A co ! Będę rozrzutna i nie będę czekać na niższą cenę
|
||
|
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
andziat ale sie zakręciłam
Przepraszam, ale mi się pomięchało....nie wiem dlaczego ale byłam przekonana że ona teraz kosztuje 59,90 zł w kat 17/2009.....i temu jej nie zamawiałam w kat 16/2009 Nieeee...ja to czasem |
|
|
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"torba Yoko - przepiękna, przecudna, prześliczna, będzie moja, kolor w katalogu wygląda na czarny, napisali, że jest kobaltowy i faktycznie jest taki kobaltowy, ciemno-grafitowy z odcieniem pięknego granatu, lśni bo taka jakby trochę lakierowana jest i ma efekt krokodylej skóry jak to napisali w katalogu, na prawdę jest boska, polecam, ma krótką rączkę więc jest do noszenia w ręku, jest porządna i bardzo elegancka. Zapinana na suwak, wydaje się porządny. Spora, A4 na pewno się zmieści w środku, nie wiem jak z włożeniem do środka bo "otwór" jakiś taki chyba mały. Nie mogłam jej przymierzyć, bo miała nawpychanych jakiś kamieni chyba bo nie można było jej za bardzo podnieść "Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-19 o 14:29 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie: czy balsam do ust Naturals z serii miodowej jest tylko w katalogu 16, a potem go juz nie ma??? Bo na szybko przejrzałam kolejne katalogi i go tam nie widze. Moge miec maly problem z zamowieniem z tego katalogu i chcialabym go kupic pozniej. Przepraszam, jesli ktos juz o tym pisal.
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyznam się szczerze, że przeszukałam tylko ten wątek, a może w poprzednich były opinie o tej torebce. Trochę martwi mnie to, że nie można jej nosić na ramieniu. Jeszcze nad nią pomyślę, bo nie przepadam za noszeniem takich dużych torebek w ręce.
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
A z tego co ja widzę to seria Naturals waniliowa wraca na życzenie klientów ale tylko w 16 i 17
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jakaś dziewczyna, która miała okazję ją zmierzyć się wypowie ![]() no właśnie Hosenka ma rację
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-19 o 14:49 |
|
|
|
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.