|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Cytat:
Ale mi nie chodziło o krawaciki i podwiązki, tylko o te drugie zawieszki. Sama możesz je zrobić.
![]() |
#1292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
ale cicho sie zrobilo. ja chyba skocze do sklepu bo mam ochote na spaghetti carbonara
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Spagethii? My na spagethii idziemy w sobote, bo mamy 2 rocznice zareczyn.
A teraz chyba biore sie za pisanie pracy, bo i tak nie mam co robic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam makarony i kiedys byly na obiad kilka razy w tygodniu a odkad jestem w ciazy to jadlam tylko raz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
uff wrocilam wlasnie ze spaceru z psiakiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
1 jajko
3 łyżki oleju 1 łyżeczka maggi 1 łyżeczka słodkiej papryki ( ja dałam czerwone curry ) 2 małe łyżeczki vegety ( ja dałam przyprawę gyros-kebab ) ząbek czosnku 2 łyżki mąki ziemniaczanej pieprz Oczywiście na więcej osób większe proporcje trzeba. Z tego zrobić jednolitą masę i połączyć z pokrojoną w kostkę podwójną piersią z kurczaka, odstawić do lodówki na godzinkę lub dłużej i potem smażyć na patelni. Najlepiej wylewać łyżką trochę mięska trochę masy - w takie ala kotlety schabowe. Im drobniej pokroimy mięso tym ładniej kotlecik wygląda. Polecam bo można dać takie przyprawy jakie się lubi, z każdymi sensownymi mieszkankami wychodzi i jest pyszne. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Ja mało piszę dziś, bo dużo na głowie. Kurier dostarczył mi zajęcie (klatka dla myszek przyszła) i buduję willę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
dzieki za przepis moze byc fajne.
ja juz pokroilam cebulke i boczek i musze czekac az moj skarb wroci bo niestety gotowac nadal nie daje rady ![]() ![]() ale tu ciszaaaaaaa ![]() ![]() ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-12-03 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Justys ja zamawiałam na allegro, wykonane bardzo solidnie
![]() ![]() Wrócilismy własnie z Kielc i jestem padnięta. Nie wiem kiedy ja ten pierwszy rozdział napiszę, mam czas do wtorku ![]() Gusiak o tą kosmetyczkę na Pułanakch to pewnie chodziło o ten nowy salon Nefretete bo tam na szyldzie pisze, że wykonują makijaze wieczorowe i okolicznościowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Pokaze Tztowi i zobaczymy czy mu sie spodobaja to moze po nowym roku sie zamowi.
Ja pisałam prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Ja się dziś dowiedziałam, że moja prawie-szwagierka (od strony brata stryjecznego) będzie otwierać salon kosmetyczny w Ostrowcu- m.in. będzie tam robić pazurki (co jeszcze nie wiadomo). Pewnie zareklamuję ją na wątku, bo mi, siostrze ciotecznej, mamie robiła pazurki na mój ślub i były super.
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
A ja się dowiedziałam, że nasi tacy dalsi znajomi się rozwodzą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
mehja to niefajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Rozeznanie
|
Azakowana uciekłam dlatego że jakoś nie wyobrażam sobie siebie w tej całej oprawie, i wiem że nigdy nie bede wyglądac w tym dniu tak jak bym chciała
![]() Nie dobrze z tymi rozwodami się dzieje. Viris chyba wypróbuje ten przepis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
byli zareczeni ale nie mieli jeszcze konkretnych planów kiedy slub, dzidzius wszystko przyspieszył
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zadomowienie
|
Dziewcyzny ile kosztuje założenie tipsów u p. Marty na Młyńskiej?
#1309 |
Zakorzenienie
|
nie pamietam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Mehja moja kolezanka najprawdopodobniej tez bedzie, 4 lata po slubie, dziecko ma 3,5 roku, u nich tez dziecko przyspieszyło wszystko. Z reszta niewiem jak tam u tamtych, ale tutaj krzywda działa sie i jej i dziecku.... Wiec ja jej miejscu zrobiłabym to samo....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
justys pewnie ze jesli dziala im sie krzywda to lepiej bedzie bez tatusia
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Raczkowanie
|
Moim skromnym zdaniem- przynajmniej ja bym tak zrobiła, gdybym wpadkę zliczyła- nie ulegać presji rodziny i poczekać ze ślubem aż dzidzia się urodzi- jeśli facet nie sprawdziłby się w roli ojca i partnera w takich warunkach to ślub niczego nie polepszy tylko pogorszy...lepiej wtedy mieć otwartą drogę na kogoś odpowiedniego...co prawda ojciec jest ojcem i jesli go dziecko by interesowało to przecież nie problem, ale nie ma sensu wiazać się na siłę, bo się trafiło dzidzi...takie związki na siłę są ze szkodą dla wszystkich łącznie z tym maluszkiem...
#1313 |
Zakorzenienie
|
Coś Ateny ostatnio nie ma. Mam nadzieję, że z jej zdrowiem wszystko ok. Pisała, że idzie do lekarza ale się potem nic nie odzywała.
#1315 |
Zakorzenienie
|
Chyba nawet nie parę
![]()
#1316 |
Zakorzenienie
|
Pokazałm Tztowi te zawieszki podwiazki i muszki i spodobały mu sie, wiec teraz tylko pyt.czy zamowic czy nie. Bo cos na ta wodke by sie przydało jakas ozdoba, a z drugiej strony chcac zaoszczedzic troche, to na czym trzeba a zawieszki nie sa az tak potrzebne.... Jak zwykle w gre wchodzi kasa....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
justys warto to przemyslec. z tego co mehja pisala to nie byl jakis straszny koszt. my chcielismy te krawaciki zamowic ale potem stwierdzilismy ze szkoda kasy i czasu na zawracanie sobie tym glowy. no i 3 dni przed slubem stwierdzilam ze jednak lyso te butelki beda wygladac wiec zawiazalismy chociaz wstazeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Dokłanie tak jak mówi Ania. To całkiem niewielki koszt. A tak może upiększyć butelki i goście na pewno będą zachwyceni
![]()
#1319 |
Rozeznanie
|
Mnie te zawieszki zauroczyły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
No własnie niewiem, chcac zawiesic na kazda butelke to troszke pojdzie kasy, bo watpie by moj tata, bawił sie w przekładanie tego zanim rozniesie wodke. Z drugiej strony na poprawinach tez to fajna byłaby ozodoba.
Mowicie ze niewielki koszt ok.ale gdzie indziej tez niewielki koszt i z tych niewielkich kosztów uzbiera sie pokaźna suma. Wydaje mi sie, ze nie da sie zoszczedzic na kosztach wesela ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-12-03 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.