|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
Zresztą kilka rzeczy mogłam skopiować, zostaje mi tylko nauka tych mądrości ![]() Cytat:
Jak widać nie zawsze wcześniej znaczy lepiej Ja właśnie jeszcze wkleiłam zdjęcie żeby ta moja prezentacja nie była taka "sucha" Dobranoc i kolorowych snów ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
|
#1292 |
|
Zadomowienie
|
głębia jej myśli sczyszcza mnie do końca
moja mama na to "taki wstyd..na całą Polskę" a piękny Kazio... słowo żal to mało... co to jest za para... to jest nawet gorsze niż AH1N1 + H5N1 w jednym organizmie...ona wali lepsze teksty niż Violetta Kubasińska :P ![]() też idę spać dobranoc ladies
|
|
#1293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wziąć się w garść i to ładnie wszystko napisać!!!!! nie pozostaje nam w takim razie nic innego, jak tylko siadać i skrzętnie pisać teofano niezłe ![]() ja już się zbieram do spanka, dobranoc Dziewczynki
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam tylko życzyć Wam miłego dnia Ja zmykam na wydział.
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram kobiety
Autobus mi się tak wlekł, że miałam trzy minuty na dotarcie z przystanku do pracy. Zwykle idę jakieś 8 minut. Więc rzuciłam się biegiem i wyglądałam chyba jak uciekający złodziej Zdążyłam, ale teraz oddechu nie mogę złapać ![]() Miego dnia
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
A ja sobie siedzę spokojnie w pracy
rano oczywiście pobutka o 4 00 i pociąg o 5 17 ale jak narazie trzymam się niezle Mikołaj o mnie też zapomniał i poskąpił prezętu ale na szczęście jeszcze tylko 10 dni i do mamuni ![]() Sweet nie umieraj
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), tylko niestety mojego promotora więcej nie ma na seminariach, jak jest i trochę przez to stoję w miejscu.Piję właśnie kawę i próbuję się zmotywować, żeby ruszyć tyłek z mieszkania, bo muszę załatwić kilka spraw na mieście Pogoda ujdzie w tłoku, choć szału ni ma ![]() |
|
|
|
|
#1298 | |||
|
Rozeznanie
|
hej
dziękuję i Tobie również super udanego i miłego dzionka życzę Cytat:
uciekający złodzieju ![]() teraz usiądź chwilę i odsapnij troszkę ![]() Cytat:
Cytat:
nie no żartuję of course dasz radę
|
|||
|
|
|
#1299 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oj widzę, że kondycji brak ![]() Cytat:
Cytat:
Mama nadzieje, że za te kuchy się na mnie nie obrazisz
|
|||
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Z racji wolnego dnia zabieram się za pisanie pracy Sweet musicie odbijać karty jak przychodzicie do pracy czy coś w tym stylu? Stałoby się coś jakbys się spóźniła minutę? Patrysia z jednej strony Ci współczuję tego porannego wstawania a z drugiej zazdroszczę pracy. Ja miałam szukać ale mi się nie chce. W styczniu rozejrzę się za jakąś pracą bo w grudniu raczej zwalniają niż zatrudniają
|
|
|
|
#1301 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo muszę już coś zacząć pisać w końcu, bo mnie lenistwo pożera ![]() Ale Antunko masz w 100% rację najgorzej się zabrać, a później już pójdzie z górki ![]() dlatego się właśnie do tego teraz zabieram buźki Kochane i miłego dzionka
|
|
|
|
|
#1302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
ja Wam tylko ładnie dzieńdobry powiem i chyba na tym zakończę wypowiedź
jaka u mnie beznadziejna pogoda - leje jak nie wiem nic mi sie nie chce. tzn w sumie i tak nie mam nic do zrobienia |
|
|
|
#1304 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1305 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja jaki mialam weekend, mowie wam, teraz leze pod kolderka i odpoczywam. Musze zrobic cos z klawiatura bo mi sie spsula i opisze wam moje przygody
|
|||||
|
|
|
#1306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety komputerowi nie wytłumaczysz, że był korek albo auto nie chciało odpalić. Cytat:
Ja nie mogę za bardzo pisać bo nie mam wszystkich książek i na razie pracuję z jedną. Ale później i tak będę to poprawiała. Od razu lepiej się czuję z tą świadomością, że zaczęłam ![]() Przyjemnego pisania
|
||
|
|
|
#1307 |
|
Raczkowanie
|
Lick nie codziennie wstaję o 4 rano tylko dziś bo wracałam z Kołobrzego do Szczecina i akurat mialam tak pociąg
A normalnie to wstaję o 6 0 0
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój weekend -pamiętacie, jak mówiłam, że sprzątam? W sobotę rano siedziałam sobie w pokoju i czekałam, aż TŻet się wykąpie - patrzę, a na łóżku coś łazi - pluskwa! O, możecie mi wierzyć, byłam w szoku, szczególnie, że pluskwy bardzo ciężko jest zabić. Złapałam ją, pokazałam dla TŻeta i zadzwoniliśmy do jego siostry, co robić? Ona miała jeszcze jakieś płyny od tego ohydztwa, więc pojechaliśmy po nie (1,5h w jedną stronę), wróciliśmy, wyrzuciliśmy łóżko i wszystko - meble, podłogę i nasze ciuchy spryskaliśmy tym płynem. Wróciliśmy do jego siostry i nocowaliśmy tam. W niedzielę okazało się, że pociągi od niej dziś nie jeżdżą ![]() A w domu sprzątanie po raz drugi - trzeba było zmyć ten płyn ze wszystkiego i zrobić pranie. Do 23 posprzątaliśmy pół pokoju i umyliśmy dywan oraz zrobiliśmy 3 prania oraz tortille na kolacje . Zostało mi jeszcze drugie pół pokoju i dwa worki ubrań a najgorsze, ze sprzątaliśmy przy otwartym oknie, zeby się nie zadusić chemikaliami i dziś obudziłam się z gorączką i bolącym gardłem. I teraz siedzę targana wątpliwościami - czy iść kupić ziemniaki i garnek czy karmić TŻeta wczorajszą kolacją?
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Raczkowanie
|
To masakra z tymi robalami ojoj ale jeśli wspólokatorzy mają to i tak do was wrócą wiec oni też powinni posprzątać swoje pokoje i wogóle całą chate bo tak w pojedynkę to nic nie da
A ja jeszcze nie mam wyników odnośnie tej islandii i coraz bardziej się denerwuje grrr już wolałabym wiedzieć tak lub nie a nie życ w takiej niepewności
|
#1310 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też bym chciała nie mieć nic do robienia ![]() Cytat:
dziękuję, napisałam 1,5 strony i zaraz lecę na uczelnię na jakiś śmieszny fakultet ![]() ale cieszę się, że już się za to w końcu zabrałam, bo tak jak stwierdziłyśmy obie, najciężej jest się zabrać... więc mam nadzieję, że teraz to już tylko z górki będzie! Cytat:
![]() na kostce czeko cały dzień przeżyłaś?! o nie, masakra jakaś ![]() Ajjj współczuję pluskiew :/ bleee... co one robią? zżerają coś, czy co? bo nie wiem ![]() w każdym bądź razie sama ich nazwa już obrzydza... bidulka
|
|||
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Jak zobaczyłam tę pluskwę to myślałam, ze padnę na zawał. W ogóle, najskuteczniej wytłuc je może tylko ogień - ale przecież nie podpalimy pokoju Mam nadzieję, że te chemikalia pomogły. Teraz właśnie siedzę i suszę farelką pranie, żeby wstawić nowe hehe I nie mam soli, a nie chce mi się po jedną sól taki kawał biec, więc biedny TŻecik będzie musiał się zadowolić wczorajszym obiadem
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Nulko pozamawiałam sobie książki w bibliotekach i w środę po nie skoczę. A mam książkę napisaną przez moją promotorkę a to jest moje główne źródło wiedzy, więc nie jest tak źle.
Przed chwilą odwiedził mnie mikołaj (czyt. kurier) z głupią szczoteczką do zębów a cieszę się jak dziecko Czekam na obiadek i ruszam na jakiś spacer mózg przewietrzyć. I potwierdzam zdanie Silver co do ampułek Radical. Kończę pierwsze opakowanie i włosy zdecydowanie mniej mi wypadają. Już się nie mogę doczekać efektów po całej kuracji. Także jak któraś chce kupić to niech od razu leci do apteki bo warto |
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Co do pogrubionego to bardzo mnie rozbawiło No ja nie wiem czy jakbym nie była na waszym miejscu czy nie spróbowałabym tego ![]() Mam nadzieję, że jednak te chemiczne sposoby będą wystarczające Cytat:
Bo moje biedne włosy wciąż tracą liczebność Niedawno wróciłam z wydziału, teraz kawka i trzeba zaprzyjaźnić się z materiałami na jutro ![]() Miłego popołudnia
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pavlinecka ja w życiu na oczy pluskwy nie widziałam i nie chcę doznać takich "rozkoszy". Mam nadzieję, że wam się udało je wytępić i będziecie spać spokojnie |
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
teraz jak tylko coś kogoś zaswędzi, to oglądamy się, czy to aby nie ta cholera
. Ale w każdym razie oprócz tej jednej po wywaleniu łóżka i pościeli nie znaleźliśmy żadnej. Paskudztwo obrzydliwe.Dziewczyny, a jak gotujecie ( jeśli hehe ) to znacie jakieś strony z fajnymi przepisami? Szukam czegoś cool
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ładny mam av? ![]() A ja się dziś męczyłam z angielskim (list formalny) a i tak nieiwele wymyśliłam. jutro będę musiała ostro przysiąść a od środy birę się za niemiecki (ambitne plany ).A tak w ogóle to spojrzałam dziś tak dkładniej w lustro i stwierdziłam, że wyglądam potwornie - piersi do niczego, brzuch to już w ogóle woła o pomstę do nieba. Czyli widać do czego doprowadziło lenistwo. Ech, trzeba zabrać się za ujędrnianie
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o co chodzi? zupa, danie, deser czy opcja full wypas? ![]() mucho bueno |
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1320 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ Cytat:
Oj nie przesadzaj, na pewno tak źle nie wyglądasz Ja na swoje uda i pupe nawet nawet nie patrzę, bo po co się dołować Na tabsach dorobiłam się cellulitu, ale olewam to![]() Mówię sobie, że jestem the best i od razu uśmiech od ucha do ucha
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

Super. Masz jeszcze jutro dzień i na głupka na pewno nie wyjdziesz.
Zresztą kilka rzeczy mogłam skopiować, zostaje mi tylko nauka tych mądrości
:brzyd al:
dobranoc ladies
Autobus mi się tak wlekł, że miałam trzy minuty na dotarcie z przystanku do pracy. Zwykle idę jakieś 8 minut. Więc rzuciłam się biegiem i wyglądałam chyba jak uciekający złodziej
Zdążyłam, ale teraz oddechu nie mogę złapać 
ale na szczęście jeszcze tylko 10 dni i do mamuni 

Co do pogrubionego to bardzo mnie rozbawiło 
Na tabsach dorobiłam się cellulitu, ale olewam to