|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dla mnie to nie było takie oczywiste, nigdy jakoś się nie zastanawiałam, że mogę to mieć... hmmm... w sumie długo brałam leki anty i wtedy tego tak nie odczuwałam...
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super, ze Tobie też się podoba wózeczek!! Ja nie chce drogiego i do kitu, a takich mnóstwo już widziałam, mężusiowi tez mój wybór od razu przypadł so gustu ![]() 1. wałeczki do spanka: http://www.allegro.pl/item845618657_..._polecamy.html 2. chusta do noszeni abejbika nie wiem jeszcze czy zwykła czy kółkowa http://www.allegro.pl/item840407580_..._piaskowa.html http://www.allegro.pl/item845000067_...mb_gratis.html A swoją droga Ty już nic nie rób dzisiaj, bo padniesz!! Podziwiam Cię, ze tyle zrobiłaś!!!ja to wcale nie mam siły,jak siedze albo leżę jest dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Motylku Ty udana jesteś ![]()
![]() |
#1297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A więc do juterka Laseczki!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Anulko dzicko wojny heheheheheh udana jesteś
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1299 |
Wtajemniczenie
|
oj kochane wy to udane jestescie
![]() ![]() ![]() Pepus tobie sie zbiera znowu!!! i ja zaraz ci w pupe dam a co!!!
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- oki ja też mykam bo tz wrócił z wawki (dziś szkołę miał)... idę się poprzytulać (ale tak zwyczajnie) bo się stęskniłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Ja tez zmykam do wyrka kochane, miłej nocki i słodkich snów
![]()
#1302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz obiecuje nic nie robie dzisiaj, ide spac bo ledwie zyje ![]() kochane moje buziaki! motylku trzymam kciuki ![]() A jutro..... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
kurcze jakie piekne te chusty!!! tak mi sie podoba jak kobiety nosza dzieciaczki w chustach, jest sie wtedy tak blisko dzieciaczka i w ogole. jeju nie mam sily nawet pisac. buziolki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
no ja dopiero teraz dorwałam normalny komputer, tak to podczytywałam was przez telefon bo mężuś siedział na kompie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Wtajemniczenie
|
wy jeszcze wszystkie spicie pewnie,a ja musialam juz wstac,wiec witam was serdecznie nadrobilam zaleglosci z wczoraj,i sobie jade milej niedzielki dziewczynki
#1305 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki! ja łaśnie z mężusiem od wczoraj się staramy
![]() ![]() ![]() pzdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Raczkowanie
|
![]()
witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!!!!
Po pierwsze to : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANIU, DUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI I MIŁOŚCI!!! SPOKOJNEJ CIĄŻY I DELIKATNEGO PORODU ![]() Aniu pytałaś o dzidzię, więc w dniu usg miało 9 tyg i 3 dni , a mierzyło 2,56 cm ![]() ![]() Rozmawiałam z moją panią gin. i powiedziała że w ostatnim tyg grudnia albo w pierwszym tyg stycznia mam iść na usg takie prenatalne z pomiarami i te testy pap. Powiedziała że wszystko wygląda dobrze i mam się nie martwić. Kochane co do mdłości to u mnie się ostatnio nasiliły wcześniej czułam tylko taki dyskomfort, a teraz to wszystko mi się cofa ![]() Kochane a jak u was? Te co już noszą dzidzię to mam nadzieje że dolegliwości ciążowe wam nie dokuczają. A za te co czekają to bardzo mocno trzymam ![]() Czekam z niecierpliwością na wieści o II kreseczkach. Ja wczoraj jak większość z was miałam mega lenia, tylko tak pobierznie sprzątnełam mieszkanie a za tydzień general cleaning ![]() Powiem wam że u mnie też słabość daje o sobie znać, po prostu nie mam siły na nic, a jak coś porobie to mi sie w głowie kręci |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Laseczki!
Aneczka wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1309 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Trzymam mocno kciuki.
![]() |
#1311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Anulko nasza kochana!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Elenka jasne, ze Cię przyjmiemu i trzymamy mocno kciuki za szybkie zafasolkowanie!!!!!!!!!!! Madziorka ja brałam ponad 7 lat regulon i w 3 cyklu po odstawieniu sie udało. Tabletki nie wpływają na to, ze możesz byc bezpłodna, jednak kazdy organizm po ich odstawieniu inaczej wraca dostanu sprzed brania. Jeśli piszesz, ze masz owulację, to super, widocznie tak sie poukładalo, ze jeszcze się nie udało, ale nie załamuj się i dalej próbujcie, 6 miesięcy to niedużo, jeśli po roku Wam sie nie uda, wtedy zasięgnij porady lekarza i przebadajcie się. A najlepiej jak będziecie się przytulac co 2-3 dni bez stresu i myślenia , ze musi s ię udac. Trzymam mocno kciuki zebys wkrótce cieszyła sie bobaskiem. Karolinko biedaczku kochany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Carol77- dziękuję za słowa otuchy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziorka_82 Czas edycji: 2009-12-13 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może to oznaki na fasolkę? Lepiej sprawdzić to i zrobić badania. Zawsze myślałam, że dziewczyny o krótkich cyklach mają większe szanse na bejbika. Carol77 śliczna karteczka i ładne życzenia. Jak ty je robisz? Ja też bym chciała takie robić. Czy do tego potrzebny jakiś program?
Edytowane przez Pepus Czas edycji: 2009-12-13 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Raczkowanie
|
raczej nie oznaki na fasolkę bo to coś mam odkąd pamiętam...tylko nigdy nie wiedziałam co to takiego a lekarza nie pytałam. Tak czy owak, zaraz dokonuję zakupu na allegro - 20 testów owulacyjnych+5 ciążowych gratis
![]() ![]() ![]() Dziękuję za rozmowę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochane!!! Dziekuje za zyczenia!! Karolku piekna karteczka, jak milo tak z rana usiasc przy komputerze i zobaczyc tak mile zyczenia!!! Ja wlasnie chcialam upiec ciacho zaraz ale oczywiscie nie mam w domu polowy produktow i szukam sklepu otwartego w neidziele, bo neistety w Norwegii nei jest tak prosto. Smiesznie bo ja naprawde urodzla sie wlasnie w niedziele ![]() DZIEKUJE ZA ZYCZENIA!!!! sle urodzinowe buziaki ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
moja dzidzia miala 7 mm w prawie 8 tygodniu, ale od zaplodnienia bylo lekko ponad 5 tylko, wiec moze to dobra wielkosc. Dziekuje za zyczenia kochana, takie jestescie tu wszystkie kochane, naprawde, az sie chce was czytac i do was pisac ![]() Ja mdlosci dzis z rana nawet znosne, poszlam sie przewietrzyc, moze dlatego mi to troche pomoglo, sama nie wiem, no zobaczymy. na razie tz robi urodzinowe sniadanko a ja szukam sklepu w poblizu otwartego w niedziele ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | ||||
BAN stały
|
Witajcie!
![]() Aniu, wszystkiego najlepszego, zdrowka, szczescia pomyslnosci i pieknej fasoleczki !! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Choc sa kobiety ktore mialy w ciazy takie krwawienia jak normalny @ obfite wiec to tez nie regula ![]() Cytat:
Nie ma to zwiazku z ciaza badz jej brakiem i raczej nie jest zadnym objawem, skoro duzo wczesniej je zauwazylas. Pociesze Cie tym ze moja przyjaciolka brala Cilest przez 7 czy 8 lat i juz tydzien po odstawieniu byla w ciazy. Sa jednak kobiety ktore potrzebuja dluzej. Byc moze tez jest cos nie tak z Twoim TZ, moze zolnierzyki sa za slebe, za wolno sie ruszaja- sa to problemy do zniwelowania i nie sa zbyt ciezkie. Ja proponuje przede wszystkim sie wyluzowac, na chwile przestac myslec o dziecku, nie wyszukiwac objawow, nie obserwowac sie tak wnikliwie ![]() ![]() Powodzenia! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!!
Anulka najlepsze zyczonka dla Ciebie ![]() ![]() No nie ile ja mialam nadrabiania od wczoraj!!! Chyba pobilyscie rekord bo w weekendy nigdy tak nie piszecie ![]() Tak nam zszedl czas w IEKI wczoraj ze jak wrocilismy to ja po prostu padlam na twarz. Tz wlaczyl jakis film ale nawet sie nie zaglebialam bo wiedzialam ze usne ![]() ![]() ![]() ![]() Rowniez witam nowe kolezanki ![]() ![]() ![]() madziorka tabletki nie maja wplywu na nasza plodnosc. Ja sie dolaczam do rad dziewczyn i twojej pani ginekolog... wrzuc na luz troszke. To ze w czasie przytulanek nie myslisz o dzidzi to za malo. Do zaplodnienia dochodzi pozniej kiedy ty juz wpadasz w swoje obsesyjne myslenie czy juz sie udalo... Potem zagniezdzenie ktore jest bardzo skomplikowanym procesem... Stresujesz sie i zadreczas w najbardziej kluczowych momentach skarbie. Zrobcie sobie przerwe i to naprawde moze zdzialac cuda kochana ![]() No ja dzisiaj znowu bede z wami z doskoku niestety bo musze przystroic ladnie domek i potem ugotowac obiad dla 4 osob bo przychodza nasi znajomi... Ja bede odmawiac winka. Co zabawne bede ukrywac czemu przed znajomymi i tz-em tez ![]() ![]() ![]() Milego dnia kochane. Odezwe sie pozniej skarbki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
Cosmaa, Kasiu dziekuje za zyczenia!! A Ty Kasiula moze ten tescik zrob jak nie dla TZ todla nas chociaz bo przeciez mowie pewnie w imieniu nas wszystkich, nie mozemy sie juz doczekac!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiscie Aniu wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
i WITAMY NOWE KOLEZNAKI
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.