|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Anima bo ja jeszcze nie pokazałam Wam nic, a sama widziałam Wasze
![]() A ja dzisiaj oglądałam ,, Rozmowy w toku " i byly babki co mają sponsorów. Oglądał ktos może? Niektóre mają po trzech, a głupi faceci płacą..grube tysie za spotkania z nimi. A w piątek mają być ,,Dziewczyny z dyskoteki" ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Wtajemniczenie
|
Nie mam już siły rozmawiać o tej pracy.
Nie nastawiałam się, żę wogóle wypali, ale jak zawsze pożeganli mnie słowami" prosze czekać-zadzwonimy" ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Niestety w szkole jestem;/ ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- A całkiem niedawno, parę dni temu na wątku o seksie analnym wyczytałam jak to jedna wizażanka krwawiła z odbytu po ostrych analnych "zabawach" i nie widziała w tym nic złego, bo przecież jak straciła cnotę (w sensie: błonę dziewiczą przy pierwszym razie) to też jej krew leciała. A to był pierwszy raz w tę drugą dziurkę ![]() taki cytat znalazłam na tym forum który jedna z was podała ![]()
![]() |
#1293 |
Zadomowienie
|
Qudlatku Moja znajoma też była dziś w tym sklepie i pytali ją o to samo co i Ciebie.I normalnie cholera ją wzięła. Po co im info o rodzinie, rodzeństwie, narzeczonym, gdzie mieszka.....??????? I usmaiłam się naj napisałaś to,że pracują tam dziewczyny, które nie są po slubie bo dzieci nie będą miały. Jak by bez tego niemożna ich niby mieć
![]() Ale wiecie, jak ja byłam na rozmowie o przedłużenie stazu to pierwsze pytanie jakie mi zadano to czy planuję dzidzię, bo wiedzą,że za mąż wychodzę i nie zamierzają płacić mi macierzyńskiego ![]() Dzięki dziewczyny za odp co do tej hurtowni. ![]() Teksty z tej książki są zabójcze ![]()
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2010-03-03 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
A ja tym razem nie mam zjazdu
![]() ![]() To ja się żegnam Dziewczynki, a Ty Qdlatek już nie myśl o tym bo nie uśniesz, a nie ma sensu tak się przejmować. Jutro będzie lepszy dzień ![]() No to papa, idę spać ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A to z tą spermą to skąd dokładnie pochodzi? Po prostu genialne, chcę podać dalej.
![]() |
#1296 |
Wtajemniczenie
|
#1297 |
Rozeznanie
|
A ja Wam pokażę hotel i miejsce w którym będę od niedzieli
http://www.youtube.com/watch?v=WtT_H38EDBY Ale super.... szkolenia międzynarodowe to nie tylko wiedza, ale też ładne miejsca.
#1298 |
Zakorzenienie
|
Qdlatku i co, szukalaś mnie na tej nieszczęsnej NK? A woalki wyglądają tak (notabene jak moja mama ją zobaczyła to się jej przypomniala, że sama też miała na ślubie toczek z woalką - więc powstała tradycja rodzinna
![]()
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Anima fajnie bedziesz miała
![]() Ostrowczanka śliczne sa niektóre ![]() jeszcze jeden cytat: "taki test, od dziada pradziada jest stosowany, mianowicie: jak sprawdzić, czy mężczyzna zdradzał? należy kazać mu kucnąć nad miednicą z wodą, jak jądra toną , to znaczy że wierny, a jak pływają, to znaczy że zdradzał. " ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze:
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
I koniec. Ech, aż się rozmarzylam oglądajac...
![]() |
#1302 |
Rozeznanie
|
Fajny pogląd plus fajny komentarz.
Cytat: Napisane przez cholernarejestracja ![]() Na wątku z pytaniami pojawiło się pytanie, czy jeżeli mamusia i tatuś w chwili poczęcia są pijani, to dziecko urodzi się pijane. Bo gdzieś tak usłyszała. Będzie się zataczać i podśpiewywać sprośne przyśpiewki zaraz po porodzie gorsząc tym pielęgniarki na neonatologii. ![]()
#1303 |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja idę spać Kobietki. Do jutra.
#1305 |
Wtajemniczenie
|
Ostrowczanko śliczne sa te oftki, ale biorąc mnie pod uwagę to ja nigdy w czapkach nie chodze, bo nie lubie, więc raczej bym tego nie założyła, mimo że slicznie wygladają w tym te kobiety
![]()
#1306 |
Zadomowienie
|
Hej hej,jestem i ja.
Kurka,w ogóle się nie wyspałam ![]() ![]() No i jak z naszym spotkaniem?? Kiedy przypuszczamy szalony atak na Margheritę? ![]()
#1307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jejku ale czas leci......... tak mi sie wydaje ze co dopiero slub nasz byl, a tyle czasu juz mienelo.... Ja w pracy siedze i lenia mam ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-03-04 o 07:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki.
Nie moge z tych tekstów. Veroeve a Ty juz pobiłaś wszystkie. Az brzuch mnie boli ze smiechu ![]() Kurde ja bym sie zastanowiła nad tą woalką bo widze tu jeszcze ładniejsze od tej którą ja przymierzalam. No ale wszystko sie wyjasni jak wybiore suknie, bo niewiadomo czy bedzie pasować. Znowu piękne sloneczko za oknem tylko ze na ziemi ok 10 cm śniegu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Rozeznanie
|
Witam i ja
Dzisiaj w końcu wolne i miałam spać do południa - ale oczywiście jak nie trzeba wstać to jak się budzę i tyle. U nas teżsłonko, ale chyba zimno na dworze
#1310 |
Rozeznanie
|
Hejka,
w Krakowie pięknie świeci słońce, a ja i tak śpiąca jakaś jestem. Wracając jeszcze na chwilę do kwestii absurdalnej rozmowy kwalifikacyjnej, nasuwa mi się tylko jeden wniosek - chodzić na rozmowy z dyktafonem i wszystko nagrywać. Ten babsztyl powinien odczuć na własnej skórze, że nie można bezkarnie upokarzać ludzi. Wielka pani kierowniczka, która nagle poczuła się wszechmocna. A niekompetencja wylewa się z niej uszami. I jeszcze jedno: przed snem zaczęłam czytać książkę pt. "Rodzinne gniazdo", jej autor nazywa się Vitus Droscher. Po przeczytaniu zaledwie dwóch rozdziałów już jestem poruszona. Książka jest poświęcona relacjom rodzinnym w świecie zwierząt. Jest o tym, jak rodzi się instynkt macierzyński, jak silna jest ta miłość, a u zwierząt po prostu jakaś odgórna siła, która każe chronić swoje potomstwo nawet z narażeniem własnego życia. To wszystko zilustrowane, wstrząsającymi czasem, przykładami zwierzęcego heroizmu i determinacji sprawia, że innymi oczami zaczyna się patrzeć na rodzicielstwo ludzi. Niezwykła książka. Znajomy psycholog uważa ją za lekturę obowiązkową dla wszystkich kobiet, zamierzających starać się o dziecko. Ja po przeczytaniu dwóch rozdziałów podpisuję się pod tym obiema rękami.
WB(R) ![]() Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2010-03-04 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() ![]() Oczywiscie teksty wymiataja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Ale idziecie jak burza ![]() ![]() Wczoraj was podczytywałam ale jakoś nie miałam weny nic pisać. A ja szukam cały czas pracy i niby Wrocław takie duże miasto a pracy zero ![]() ![]() ![]() I dziwić się,że ludzie wyjezdzają za granice ![]() ![]() Olajka bardzo ładne miałaś to przybranie na samochodzie ![]() ![]() ![]() Ja swojego namawiam na kurs tańca ![]() ![]() ![]() Qdlatek nie przejmuj się tą rozmową.A swoją drogą to siedzą takie baby pseudo wielkie kierowniczki i udają co to nie one ![]() ![]() Justys a ty masz jakąś fotke w swojej sukni??Jestem ciekawa jak wyglądasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Nie mam jeszcze, jutro jade na uczelnie to przed nia, jade do salonu zamowic suknie i obgadac szczegoły to zrobie zdjecie i wstawie obowiazkowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Rozeznanie
|
No to trzymam cię za słowo Justyś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
no pewnie Justyś że chcemy zobaczyć fotki. Najważniejsze że się dobrze w niej sama czujesz.
A ja się zapisałam w sobotę do fryzjerki na farbowanie, teraz się zastanawiam czy powtórzyć swoje czerwone pasemka czy coś innego. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- a wczoraj sie dowiedziałam że 24.07 wychodzi za mąż moja koleżanka z podstawówki. Mówiła mi gdzie wesele ma tylko zapomniałam, albo w Pasji albo w Impresji ![]() ![]()
#1316 |
Zakorzenienie
|
Gusiak a idziesz na to wesele?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Rozeznanie
|
wpadłam tylko na chwilę się przywitać bo obiecałam sobie częściej do was zaglądać. Byłam dziś na drugiej rozmowie o pracę w jednej firmie i znowu muszę poczekać na odpowiedź, na szczęście dyrektor był miły i nie wypytywał mnie o prywatne sprawy, ale pamiętam jak byłam na rozmowie w pewnej firmie o staż i kierownik zapytał czy jestem mężatką i jak usłyszał, że tak to tylko westchnął i powiedział niby do siebie, że no właśnie już jedną taką zaraz po ślubie mają i szukają kogoś na zastępstwo bo tamta jest w ciąży. Aż się szukać pracy odechciewa.
Mam pytanie, orientuje się któraś z was ile po skończeniu stażu można odbyć drugi staż?długo trzeba czekac? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Niewiem ile trzeba odczekac, ja miałam staz w 2005 roku(po nim pracowałam prze 3,5 roku) i teraz 2 mam. Oba na 3 m-ce wiec, tak jakby poł roku wykorzystałam i jeszcze poł roku mam do wykorzystania. Tylko sie zastanawiam, bo jak skoncze szkołe teraz i jak nie wykorzystam tych 6 m-cy to one mi przepadaja? No i mysle o przedłuzeniu stazu, ale pani mi powiedziała, Ze oni nie przedłuzaja, ta jasne, jak sie chce to sie da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
nie idę, tak tylko głośno myślę
![]() Ostatnio mi koleżanka opowiadała, że jak była na rozmowie kwalifikacyjnej w szkole to dyrektor ją też o takie prywatne rzeczy pytał. I wprost jej powiedział że z racji tego, że jest młodą mężatką to nie dostanie pracy
#1320 |
Zakorzenienie
|
Mnie nigdy to nie spotkało. Ale raz padło pyt.. Sytuacja: Przychodzi klient i chce rozmawiac z danym pracownikiem, z którym załatwia od zawsze sprawy i nie chce kim innym gadac, ale on jest na pogrzebie i czy bym zadzwoniła do niego. Juz po tym pyt.odechciało mi sie starac o ta prace wiec odp.ze zalezy kogo byłby to pogrzeb, gdyby rodziców, dziecka, małzonka,rodzenstwa to nie zadz.bo to bliska rodzina. Pewnie odp.tej pani sie spodobała sie, cóz....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.