|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Mała
![]() Bosze co za nasienieeeeeee
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh faceci...
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
nudzę się
młoda usnęła dopiero 14.30 więc jeszcze naście minut pośpi.wyciągnęłabym dziś małża do m1, może trafiłabym buty dla Igi bo chyba już czas lżejsze kupić, po świętach u mamy będę tydzień więc muszę jakieś mieć. może się uda, choć on w piątki nie lubi jeździć. |
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby zimowe buty ma 21 ale jak usiłowałam jej dziś założyć adidasy w tym rozmiarze, które nosiła jesienią to za małe ![]() a na wypad do Poznania muszę niestety czekać do wypłaty czyli po świętach ![]() ooo, jedynie czapkę wiosenną jej ubiorę
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z ubrań jednak nic nie kupię. spodni ma ze 3 pary takich akurat, cieniutką pomarańczową kurtkę też - pod nią ze 3 sweterki. bluzki na długi rękaw dobre więc spokojnie do maja ma co nosić. a potem to już letnie - tych mam raptem kilka sztuk (teściowa w ubiegłe lato w Turcji jej kupiła takie duże rozmiary) - więc to letnie będę kupowała. albo i nie bo przecież po świętach koło maja pojedziemy do teściów
może być tak,że się mi zostanie zakup obuwia.a poza tym, tak jak wcześniej latałam po all za ciuszkami, tak teraz okropnie mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- ja tu gadu gadu a tu już ta godzina ! lecę budzić młodzież. papa |
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, ja się zapomniałam i moja jeszcze śpi
trzeba będzie jednak ruszyć zad i zrobić obiad bo już mnie ssie
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
CZe baby!
U nas w koncu wiosna! cieplusio, kwieciscie, nareszcie! az sie zyc chce ![]() Kristi pytalas o ta marke AGD.. pytalam sie tesciwoej i mowi, ze to dobra marka, ale nigdy nie miala z niej nic. Lodowki i pralki zwykle kupuje z Indesit lub Whirpool |
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu takie puchy?
Na polku faktycznie cudnie. Czuć wiosnę Mati podreptała (ostatnio jest dziki wrzask jak chcę ją wziąć na ręcę, tak więc chodzimy jej tempem ), weszliśmy do sklepu po kaszkę, panna sama sobie wybrała i nie oddała swojego zakupu zanim do mieszkania nie weszła ![]() Teraz już śpi, a ja nauczona doświadczeniem rozłożyłam kanapę w jej pokoju (wczoraj spałam na złożonej ) No, ale oby przespała noc
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babencje
Ja mam dziś dzień pod znakiem gości, super było bo odwiedziła mnie Leoncia i kuzynka z obie z maluszkami Jutro o 12 sterylizacja kotki, oj ciekawe jak to będzie ![]() Ola coś znowu w jakiś okres marudy wkracza, chyba przez trójki na górze bo widzę że wyłażą, dziąsła bordowe i spuchnięte Pogoda dziś przepiękna tylko wiatr taki, że czachę urywało, mam nadzieję że jutro będzie już bez wiatru Maluśna mam ten sam problem, Oli przydałyby się buty na wiosnę i niestety u nas jeszcze czapka
|
#1302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to już przed 20-tą spała a jak w temacie kup jesteśmy, to u nas problem się zaczął Maja robi raz na 2-3 dni, dziś wieczorem próbowała i nic nie wiem co jej dać żeby poszło próbowałam deserek suszone śliwki+jabłko - kiedyś go lubiła ale teraz gardzi...nie pija soczków przecierowych, z owoców tylko banana lubi pewnie to dlatego...![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
haha, mówisz i masz przecież wiesz...![]() Cestusia - trzymam kciuki za spokojną nockę
|
||
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Malusna Ty to jesteś kochana
Co do kup Ola rąbnęła dziś 3 konkrety Przychodzę po prysznicu a mąż mnie pyta czy lubię kasztanki (czekoladki), a ja że owszem... to mnie poczęstował wręczając mi Olgierdę. Bezczelny samiec!A tak w ogóle moja córa dziś zjadła 3 parówki...na kolację 3 to ja jem mimo że to nie są takie te najdłuższe to jestem w szoku, rzadko jej daję wiadomo wartości odżywczych to one nie mają zapewne ale dziś tyle wprowadziła że nie mogę wyjść ze zdziwienia Maluśna zazdraszczam Ci przełokrutnie tego spania Majosławy ona wie co jest dobre w życiu moja fiksuje tu dziś jeszcze niestety, ale mam nadzieję że w okolicy 21 padnie...
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu - no na spanie Majuchny naprawdę nie mogę narzekać (mimo drobnych wyjątków
) aktualnie może mieć drzemkę 3 godzinną, wstać o 17-tej a i tak po 20-tej bankowo śpi obawiam się, że ten stan rzeczy się zakończy za jakiś miesiąc lub dwa...bo o tej godzinie będzie jeszcze jasno, dzieciaki będą hałasować na dworze więc zero warunków do spania ![]() ja to ci zazdroszczę jedzenia Olgierdy moja to na konkrety nie bardzo
|
|
|
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna Poulette a ja tu z glodu konam
tak bym cos dobrego zjadla najlepiej pizze
|
#1308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulka rozwalił mnie twój małz ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - ona chyba dużo pije
dziennie jakieś 300ml herbatki ale akurat malinową jej daję albo sok malinowy z wodą ostatnio...mówisz, że jabłkowa lepsza?
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
hello
jestem po całym dniu w meblowym postanowiłam pomóc ciężarnej pufie w myciu okien, ale ona mnie zbeształa, że musi ćwiczyć podskoki żeby szybciej urodzić zapodalam w takim razie im obiad, rybkę duszoną z warzywami (cebulka, seler naciowy,czosnek,kapusta włoska,papryka czerwona) oraz na deser popisow ptysiaki, żeby przetestować ich piekarnik a z Mikim pojechaliśmy busikiem, jezus maryja, ludziska się nie myją i nie lubią rozbierać w środkach transportu mimo że duchota i ciepło na maksa byłoMiki wyszalał się z taboretową, że padł mi w samochodzie w drodze powrotnej, bo małż zawitał, ale rozkazał mi wracać, a ja tak nie cierpię wracać nieoświetlonymi trasami, którymi walają sie pijaczki, no normalnie się tak denerwuję, że popijam drinka dla relaksu Kasiulko, no kasztanki palce lizać |
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym mlode przepada za kubusiami a to na kupke najlepsze
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kubusie wiem, że by pomogły ale co z tego jak ona się krzywi jakbym trutkę podawała i pić tego nie chce
|
|
|
|
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy ile ci zje ![]() moj je duzo, to duzo odrzutów ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
moja pije tylko wodę
no ale wyjścia nie miała bo my lecimy tylko na mineralce ja raz na dwa dni robię sobie zieloną czy czerwoną herbatkę fusiastą, a tych torebkowych nie kupuję wcale bo dla mnie to tylko barwiona woda na ciepło. Igulec na ciepło rano dostanie kapkę soku i tyle, potem już tylko mineralnej dolewam.nigdzie nie byłam, małż wrócił o 20.30. zakupy jutro przed południem. w ogóle to muszę na jutro budzi nastawić |
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Anis racja
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
jak niedawno pisałam, od czasu do czasu Miki pije soczki a'la jakieś Kubusie, nie za często bo zaworek mi sie oblepia i robi sie nieefektowny, no ale chcę mu dodać troszkę witamin w zimie
a tak to woda , a jak było zimno, to herbatka dziecieca rozpuszczalna, musi wykończyć pudełko wiec ma jeszcze parę słodziutkich drinków
|
|
|
|
#1317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak moj kwiczy jak przebiera kasztana to jam niewzruszona, nawet tym ze daje sobie bluzke na nos jak zemsta kasztana jest, to wtedy pomagam conajwyzej usunac zakasztanione ubranie ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
ja to was podziwiam,że jesteście w stanie myć nasze 12-kg klocki chusteczkami
ja to pieluchowanie znoszę jeszcze tylko dlatego,że myję tyłek w 15 sek. pod prysznicem i nawącham się tyle co nic pojadłam oliwek i mało mi tak mnie kusi maślana bułeczka z twarożkiem z lidla
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
witam
miałam wcześniej tyle do pisania ale niestety ciągle mi ktoś przeszkadzał a teraz to już nie mam sił na to więc napisze tylko tak robi się ciepło a moich katar rozkłada wczoraj tylko Karolek miał katar a dziś ma jeszcze Krystianek zamiast korzystać z ładnej pogody to oni zaczynają chorować nic tylko sobie w łeb palnąć a teraz jeszcze słyszę że karolek mi pokasłuje od czasu do czasu na spaniu byłam dziś w salonach oglądać wystroje łazienek bo chcemy robić łazienkę i mało co mi się podobało bo ta nowa moda mi się w ogóle nie podoba może ma któraś fajne strony z łazienkami do pooglądania to bym bardzo prosiła bardziej mnie interesują takie w stylu średniowiecznym / w stylu retro /bo teraz w modzie same kanciaste style potem wpadł do mnie wujek z dziewczyną akurat dziś przyjechał z Anglii i postanowił mnie odwiedzić bo nie dawno miałam urodziny, no i się zasiedzieliśmy \\ aa i odezwała się do mnie babka od ekspresu że on jednak był cały zamaraszony i dlatego działał jak działa ale mówiła że już usterka usunięta i we wtorek będę miała ekspresik u siebie jak myślicie powinnam jeszcze chcieć przedłużenie okresu gwarancyjnego bo praktycznie już jest po gwarancji tyle że on już działał tak od początku ale ona mówiła że mam go jeszcze przetestować a teraz jak mam na to patrzeć proszę poradźcie mi coś ![]() hmm a miałam nic nie pisać no to teraz mogę iść spać dobrej nocki życzę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

młoda usnęła dopiero 14.30 więc jeszcze naście minut pośpi.

) No, ale oby przespała noc

pewnie to dlatego...

i nie lubią rozbierać w środkach transportu mimo że duchota i ciepło na maksa było