![]() |
#1291 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() ---------------------------------------- 1. to bolesne i mnie nie zadowala . można jeszcze raz? 2. u stomped on my heart . /złamałeś mi serce/ 3. now she's your babydoll . /a teraz to ona jest twoją laleczką/ 4. sometimes I wanna be alone, yet others I wanna be with u . /czasami chcę być sama, jeszcze czasami chcę być z Tobą/ 5. well, I was wrong . /no dobrze, myliłam się/ 6. czy wiesz, że masz twarz stworzoną do uśmiechu ? ![]() 7. for MY sake of mine it's gettin` the best of me I need u next to me . /dla mojego dobra, dla doskonałego samopoczucia potrzebuję cię obok/ 8. caught him from the corner of my eye . ![]() /kątem oka złapałam twoje spojrzenie/ 9. she was given the world so much, that she couldn't see . /dawała światu tak wiele, ale tego nie dostrzegała/ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-04-15 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Raczkowanie
|
Po raz pierwszy jesteś w mojej głowie;*
Ej kotku Ty wiesz co jest prawdą a co snem... Moja miłość jest prawdziwa... Kochanie... Życzę Ci szczęścia u jej boku. I dał jej 20 róż... Zapomniał o 21, tej sztucznej. Oczarowałeś mnie. Na całą wieczność. Miałam tak mało. Dzięki Tobie mam tak wiele. Te które okradłam ![]() agatka944,Martusssia, bajkowa,Martusssia, NieidealnaJa, marikab, Magari91, Magari91, xGoldAngelx, z innej bajki ![]()
Chciałabym być szczęśliwa, chciałabym czuć się Tobie potrzebna... ![]() Karolek;* Razem od 27.06.2009r. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200906273438.html Edytowane przez ForMyAngel Czas edycji: 2010-04-15 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Rozeznanie
|
miło słonko
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() od dzisiaj fioletowy to mój ulubiony kolor. tak, wiem miałeś dzisiaj fioletowy sweter. na pytanie "jaka jesteś?" odpowiadam zawsze "taka jakie lubisz" gdzieś pomiędzy siedmioma dniami tygodnia. tak nie wiele o mnie wiesz, a uważasz za ideał.
![]() |
#1294 |
Raczkowanie
|
Myślą, że nie mam serca... To co tak wali po lewej stronie na Jego widok?
#1295 |
Raczkowanie
|
jesteś formalnym początkiem dnia i jego miłym końcem ; *
nieistotne jak bardzo tęsknię. spojrzałeś na mnie tak obiecująco i tak wyczerpalnie, że nie byłam w stanie odwrócić wzroku, nie teraz, nie w tej chwili. |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Wtajemniczenie
|
__Fallen Angel__, myCh, Magari91 - być przez was okradaną i wymienianą to jedna z najwspanialszych rzeczy, moje słoneczka małe ;** <3.
Straciłam poczucie własnej wartości, straciłam rozum, lada moment stracę i Ciebie. Mogąc nazwać Cię moim światem, chcę wyrazić tylko jak wiele dla mnie znaczysz. Staram się dać Ci wszystko co mam, niestety, jeszcze nie potrafię nie zostawić czegoś sobie tylko dla siebie samej. Jesteś jakiś kawałek drogi ode mnie, kawałek drogi za daleko byś poczuł woń mojej tęsknoty. Poproś mnie. Oddam Ci całą siebie, nie tylko na teraz, nie tylko na wieczory albo poranki. Na każdą porę dnia.
#1297 |
Zakorzenienie
|
truskawkowa1993 -stokrotko moja <3
![]() myCh - okradaj do woli ja też Cie okradłam;** Magari91 - love you <33 One for all - trzmam kciuki powodzenia skarbie! <3 paulqa94 ![]() ![]() --- potrafimy sie unieść,potrafimy latać na swój sposób. "Im dłużej pozwala się kobiecie tęsknić, tym bardziej rośnie miłość." nauczona bezpiecznie grać z boku. oczy me wpatrzone są w niebo. `Żeby coś mieć trzeba próbować wszystkich swoich sił. Ja spróbowałam i miałam coś co nie miał nikt.` `Przepadnę w pustce zniknę w otchłani , zgaszę ogień złości, który mocno pali.` W głowie mam tysiące odcieni. |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Raczkowanie
|
Magari91- dziękuuję miło mi bardzo
![]() ![]() Kto zatrzyma dla mnie czas, który zapie****a jak głupi?
najtrudniej jest mi gdy jeszcze ciepła od twych dłoni chwytam nowy dzień. przy śniadaniu zastanawiam się czy makaron ma równie skomplikowane życie jak ja coś męczy, coś gryzie od środka straszliwie. związane jest to z dosłownie z wszystkimi dziedzinami życia, z przeszłością, teraźniejszością i przyszłością. nie wiem gdzie się podziała kilkudniowa euforia, czekam na to wiosenne słońce, które musi zdziałać cuda.
#1299 |
Raczkowanie
|
^^. miłość ? chodzi ci o to niebo na ziemi ?
![]()
#1300 |
Zakorzenienie
|
<3
" jak człowiek kocha, to nie chce się rozstawać z tą osobą. prawda? "
chwile, które rozrywają moją duszę jak sztylety. poharatana od środka? wszystko, co mogło być najlepsze - przepadło. czołgając się przez ten świat.
![]() |
#1301 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
łzami zaszły jej oczy . drżały jej wargi . łamiącym się głosem powiedziała , że miłości nie ma . - dlaczego życzysz mu jak najgorzej? - niech żyje w szczęściu, dobrobycie i ... - ... i ? dokończ ! - ... i niech wreszcie pożałuje ! mała, związki na odległość też mają szansę przetrwać - mnie nie wychodzi nawet jak z kimś mieszkam - Powinnam cię przeprosić, ale wcale nie jest mi przykro.. - A mi powinno być przykro, że tobie nie jest przykro, ale też nie jest mi przykro.. -zwariowałaś. -zdarza się najlepszym
04.09.2009-nasz początek ;* ![]() " <K3" ♥.Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej.♥ Edytowane przez agatka944 Czas edycji: 2010-04-15 o 16:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Raczkowanie
|
Magari91 oh. ah. jak miłoo
![]() Rano moje włosy pachną jego perfumami. Nowy zapach. Inny...odkrywam,że jednak całkiem przyjemny. ulubione wino nie pomaga zagłuszyć natłoku myśli i przyprawia o kaca i ból głowy. Budzik nie daje spać, pies jest niespokojny a ja mam ochotę zostać w łóżku. I już nigdy się z niego nie podnosić.
niecodzienna obserwatorka rzeczy dziwnych i ulotnie pięknych . Teoretycznie to było tylko niewinne " ja też tęsknię " , takie bardziej od niechcenia , obrona przed ciszą w słuchawce . Wiem dobrze że nie powinnam tak mówić . Wiem nawet że nie chciałam tego powiedzieć .Dlaczego powiedziałam ? Różnica pomiędzy teorią a praktyką pisana życiem. Słońce, świeże powietrze, biegające dookoła Nas psy i Twoja ręka co chwilę poprawiająca mój szalik. A potem Myślę o Tobie ![]() ![]() ![]()
#1304 |
Przyczajenie
|
weź nóż do ręki i zabij mnie! patrząc mi prosto w oczy.
to, że człowiek się uśmiecha nie znaczy, że jest szcześliwy. - wygodnie Ci się siedzi? - gdzie? - w moich myślach. stawiam kroki - duże, małe, a czasem wcale.. to niezrozumiałe. nie rób z siebie rapera na pół gwizdka. i wciąż te same uczucie, że Cię nie zatrzymam. bo widzisz.. ze mną nie ma happy end-ów. to się niezmieni. przywyknij. mój 8 grzech główny to tonięcie w twoich oczach, a 9 nazwę zakochanie się w nich i niewałaściwej osobie.
emma. ![]() Edytowane przez BigHeart Czas edycji: 2010-04-15 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
i choćbym chciała nie zatrzymam wskazówek zegara.
Wrócimy jeszcze do tych dni, kiedy się spełniały sny. Czekam aż świat zazieleni się na śmierć. Ogromna siła wyobrażeń. Ale teraz pójdę spać, bo tak najłatwiej. i aby jutro obudzić się z uśmiechem na twarzy. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Nensie - wróciłaaaś. ![]() Dodawaj, dodawaj. Brakowało mi ich! ![]() Wśród marzeń stu, wybudować naszą przyszłość.
W Twoich objęciach odnaleźć szczęście. Pomyśl o czymś – ja to spełnię. *
![]() |
#1307 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;18593323] everyone isn't my friend and my friend isn'y everyone [/QUOTE](ang.każdy nie jest moim przyjacielem i mój przyjaciel nie jest każdym) Cytat:
Cytat:
Cytat:
zapisuję powyższe w swoich zbiorach ![]() ________________ Westchnienie, wzrok, zmieszanie, rumieniec na twarzy,
milczenie nawet wyda, co się w sercu marzy. Wszystko mówi w miłości, cichość sama zdradza..
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Wtajemniczenie
|
Kaaate90 dziękuje za wyróżnienie ; )
___ Na twardym dysku mózgu już nie mieścił mi się gniew.
Był jak zakazany sen. serca w głaz nie zamienisz. ej. serce ! jesteś głupie nie chcę cię. Dwadzieścia tysięcy słów, które są ucieczką. frajer. kolejny do kolekcji.taaak, wlasnie Ty . więc zróbmy coś by móc zapomnieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Przyczajenie
|
![]() |
#1310 |
Raczkowanie
|
Sexy Lala
![]() `Jako jeden z sępów latasz za nią. We know there is no happy end
Wiemy, ze nie będzie szczęśliwego zakończenia No more sweet music Just straight tell me straight If you got to do what you got to do... Nigdy więcej słodkiej muzyki Po prostu szczerość, mów mi szczerze Jeśli musisz robić to, co robisz...
C: I didn't eat for three days because I wanted to be lovely. skins Edytowane przez Tryska Czas edycji: 2010-04-15 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Rozeznanie
|
Nigdy nie pozwól by strach przed działaniem
wykluczył Cię z dalszej gry. * Gdybym miała wyjaśnić czym jest dla mnie miłość, pokazałabym na Ciebie. <3 * Chce Ci obiecać, że nigdy nie odejdę Moje uczucia zawsze będą niezmienne * to dziwne : nie mieć kogoś a bać się go stracić .. * Podobno miłość to skarb. Dla mnie to i tak jedno, wielkie gówno. * Patrzyłam na Ciebie, imponowałeś mi wszystkim. Twój cudowny uśmiech, aż przechodzi mnie dreszcz.. * i znów mam ochotę pie****** uczuciami o ścianę. * nienawidzę poranków. budząc, się uświadamiam, sobie, że znów czeka, mnie podła rzeczywistość. wstając, z łóżka, szepczę, do siebie, że jestem, gotowa ponownie się rozczarować. * Po pierwsze musi być wstęp. Że nam się n i e u d a ł o ...
![]() |
#1312 |
Raczkowanie
|
Magari91 marikab takdaleko - dziękuję wam, nie zasłużyłam
![]() Your pain is painful and its tearin' me down /
Twój ból jest bolesny i mnie rozdziera. I told God you didn't mean those nasty things you said. / Powiedziałam Bogu, że nie miałaś na mysli tych okropnych rzeczy które mówiłaś . Can we work it out? Can we be a family? / Czy nie możemy się dogadać? Czy nie możemy być rodziną?
#1313 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() *
`Człowiek, który nie boi się prawdy, nie musi wcale lękać się kłamstwa.' * __________________ `Life is Beautiful < , 3 Edytowane przez xGoldAngelx Czas edycji: 2010-04-15 o 18:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Przyczajenie
|
~
"- Jak smakuje gruszka? - Nie wiesz? - Nie wiem jak smakuje Tobie." ~
![]() |
#1315 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() ![]() Od dawna sledze ten wątek i bardzo mi sie spodobał ![]() Może i ja cos dorzuce ![]() ![]() - Widziałeś? To była ona! - Twoja królewna? - Właśnie! - Sorry, stary. Ona już ma swoją koronę. - Serce zapie*rdala jakszalone... - Jak to.? - No kiedy na niego patrzę... - To nie patrz. - Kiedy nie mogę... W pochłaniającej wszystko pustce samotności.. -Kilka uśmiechów rzuconych na bezdechu... -Telefoniczna Miłość Gdzieś W Pośpiechu.... Więc lepiej nie mieć nadziei? - Wtedy żyje się łatwiej... <SPAN style="FONT-FAMILY: Calibri"><SPAN style="FONT-FAMILY: Calibri"> |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zadomowienie
|
Mrs_Unfabulous , caroline060 - nic dodać , nic ująć. Poprostu idealne. <3.
latin , siatkarka18 - zabieram ![]() myszka23101 - cudeńko ![]() Nensie - I love You. <33. IIHHAATT ( IhateU ) - Oddajcie. ![]() -------- mało jest osób , które mają klucz do mojego serca. i idź obok mnie, niczym mój cień. nie chcę wszystkiego , chcę tylko Ciebie. Czy to aż tak wiele?
![]() |
#1317 |
Raczkowanie
|
myCh i ciiri -
![]() ![]() ![]() ____________________ kiedy jesteś przy mnie, czuję, że dotykam najwyższej z gwiazd.
kiedy chce - płaczę. kiedy chce, nawet kochać potrafię. poczuj jak wiatr zachęca do kochania. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Rozeznanie
|
My love. In my arms tight. | Moja miłość. Blisko w moich ramionach.
Every day you give me life. | Każdego dnia dajesz mi życie. Silence now the sound. My breath the only motion. | Cisza teraz dźwiękiem. Mój oddech jedynym ruchem. I held my head up high hiding hate, that burns inside, which only fuels their selfish pride. | Trzymam głowę wysoko ukrywając nienawiść, która we mnie płonie, która tylko napędza samolubną dumę. Within my heart are memories of perfect love, that you gave to me. I remember. | W moim sercu są wspomnienia perfekcyjnej miłości, której mnie nauczyłeś. Pamiętam. marikab , czekoladowe szczescie & Magari91 buziol. ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-04-15 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
blondii69
Genialne opisy ;* okradłam ![]() Przyznaje się bez bicia , że zabieram .;* Marzeń sto w miejscu , widzę je gdy zamknę oczy .
#1320 |
Zakorzenienie
|
Zawsze ma wtedy szelmowską minę, która wieści rozmaite atrakcje ku umileniu czasu.
Choroba psychiczna to unikanie rzeczywistości za wszelką cenę. Zdrowie psychiczne to pogodzenie się z rzeczywistością bez względu na cenę. Powietrze pachnie takim samym nonsensem. Nie potrafię zrozumieć. Znaleźć przytulny kąt i rozpływać się w marzeniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.