etorebka.pl - część IX - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 10:56   #1291
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Ok to tak. Insane na plotkoqym tandemowym zrobila jakby zam
owoenie od poczatu aby kazdy kto chce mogl sie wpisac. Insane ma kolor brazowy.. wpisujecie kolejno insane, zamowienie na ci
chobiegi, swoj rozmiar: )

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:00   #1292
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Ona ma pasek stałe długości bez możliwości regulowania
Dzięki za szybką odpowiedź. Zaraz się przyjrzę zdjęciom w katalogu, czy jest jakieś zdjęcie na ramieniu... Fajna jest.. jakby mi wpłynęły pieniążki z zasilenia rabatowego z pobrania, to czemu nie... ale jakoś długo to trwa...
Stary 2010-05-25, 11:03   #1293
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahahaha ja się tam ochrzanu nie boję hehe ale tak powaznie, to poczekamy co napiszą....tam jest taka jazda że ja się zakręcę i nie odkręcę a zaraz do pracy muszę wybyć
W sumie ja też nie
Właśnie ja jestem cały czas w domu, więc będę patrzeć co z tego wyniknie. Wstępnie się zgłosiłam, jeśli znajdzie się komplet to super, bo buty są bardzo fajne
Ja to w ogóle mam ostatnio jazdy z butami Okazało się, że po wypadku (chyba, no bo po czym innym?) zmniejszyły mi się stopy Wszystkie buty mam za duże

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:09   #1294
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
W sumie ja też nie
Właśnie ja jestem cały czas w domu, więc będę patrzeć co z tego wyniknie. Wstępnie się zgłosiłam, jeśli znajdzie się komplet to super, bo buty są bardzo fajne
Ja to w ogóle mam ostatnio jazdy z butami Okazało się, że po wypadku (chyba, no bo po czym innym?) zmniejszyły mi się stopy Wszystkie buty mam za duże
Kurdę, jak teraz patrzyłam to były 3 wolne 40 a teraz..Ty masz jedną, jakaś laska już wpłaciła, trzecia też już się zgłosiła...nie wiem co z tego będzie kochana, zerkaj tam i nadaj sprawom bieg...

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Dzięki za szybką odpowiedź. Zaraz się przyjrzę zdjęciom w katalogu, czy jest jakieś zdjęcie na ramieniu... Fajna jest.. jakby mi wpłynęły pieniążki z zasilenia rabatowego z pobrania, to czemu nie... ale jakoś długo to trwa...
Nie ma za co jak grzywka ??

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:17   #1295
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurdę, jak teraz patrzyłam to były 3 wolne 40 a teraz..Ty masz jedną, jakaś laska już wpłaciła, trzecia też już się zgłosiła...nie wiem co z tego będzie kochana, zerkaj tam i nadaj sprawom bieg...
Jeszcze lepiej- teraz dopiero przeczytałam, że tu chodzi o kolor brązowy, a ja chcę czarny O żesz no kurde. Ok, zobaczymy co z tego wyniknie, problem pewnie będzie z tymi najmniejszymi rozmiarami, bo nie dość, że one w ogóle normalnie są malutkie to jeszcze rozmiarówka niestandardowa... Coś mi się wydaje, że będzie problem.

Stary 2010-05-25, 11:26   #1296
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Kurcze nie ma bata abym nadrobiła tydzień... :placze:
pamięta mnie ktoś w ogóle....
ktoś może w jakimś mega skrócie co tu się działo? jakieś nowości??
oprócz Imogene na którą się ślinię...
myślicie że będzie w sierpniu?
założyłam się z koleżanką w pracy, że do końca sierpnia nie kupię tej torebki-i póki co wygrywam
ja jej kupuje słoik nutteli bo ona tak łyżeczką sobie wyjada jak ma psma....a ja dostanę...krówki-ciągutki jak wygram....
ale nie powiem-ciężko jest
a tak w ogóle to mam mega chandrę i dlatego też tak mało piszę...

bardzo dziękuję za skorzystanie z mojego kodu
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:34   #1297
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Jeszcze lepiej- teraz dopiero przeczytałam, że tu chodzi o kolor brązowy, a ja chcę czarny O żesz no kurde. Ok, zobaczymy co z tego wyniknie, problem pewnie będzie z tymi najmniejszymi rozmiarami, bo nie dość, że one w ogóle normalnie są malutkie to jeszcze rozmiarówka niestandardowa... Coś mi się wydaje, że będzie problem.
Łoo Mamooo nienawidzę brązu jak ja się załapię to chyba walnę...Ciebie tam widać że już jesteś na liście, ja też napisałam że chcę czarne jak coś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 11:52   #1298
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co jak grzywka ??
Uśmiechnęłam się, że o niej pamiętasz..
Opracowałam taki patent, że zaczesuję ją dłuższymi włosami zbieranymi z boku głowy do przodu i lakieruję, wydaje się nieco dłuższa.. Gorzej martwię się tym wypadaniem, ale niech się tylko skończy O. ;-) to pędem będę robić wyniki, by łysa nie zostać I tak mam wrażenie, że za długo czekałam.

Znalazłam taką torebkę na all http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1019229936
Trochę podobna do Tolli, ale mniejsza, i nie wiem jak z jakością.

W pracy mamy ostatnio taki lajt, że tylko wskazówkę zegara śledzę...
i wcale się z tego nie cieszę.
Stary 2010-05-25, 11:55   #1299
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Uśmiechnęłam się, że o niej pamiętasz..
Opracowałam taki patent, że zaczesuję ją dłuższymi włosami zbieranymi z boku głowy do przodu i lakieruję, wydaje się nieco dłuższa.. Gorzej martwię się tym wypadaniem, ale niech się tylko skończy O. ;-) to pędem będę robić wyniki, by łysa nie zostać I tak mam wrażenie, że za długo czekałam.

Znalazłam taką torebkę na all http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1019229936
Trochę podobna do Tolli, ale mniejsza, i nie wiem jak z jakością.

W pracy mamy ostatnio taki lajt, że tylko wskazówkę zegara śledzę...
i wcale się z tego nie cieszę.
Grzywka zaraz odrośnie Ja właśnie zaraz spadam do pracy i mam z tego powodu depresję A torebka....ciężko powiedzieć bo to zdjęcia...a nasza eTorebkowa mnie kusi mocno

Stary 2010-05-25, 11:57   #1300
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Łoo Mamooo nienawidzę brązu jak ja się załapię to chyba walnę...Ciebie tam widać że już jesteś na liście, ja też napisałam że chcę czarne jak coś
Ja też nie lubię brązu. Jedyny jaki dobrze na mnie wygląda to opalenizna, ale i z tym nie przesadzam. Wiele razy próbowałam się przekonać do brązowych cieni do powiek, czy też ubrań, ale wyglądam z tym tak mdło! że lepiej nie...
Poza tym, jestem zimowym typem urody
Ale jestem na etapie szukania fajowego bronzera takiego 2w1 w rozświetlaczem. Może Rimmel...?

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-05-25 o 11:58
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:08   #1301
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Witam

mam mały problem.. może doradzicie

Opłaca się zamówić Haddi za 26 zł (już razem z przesyłką)?
Czy lepiej poczekać i domówić jeszcze jakąś torebkę?

Z jednej strony to bym poczekała... ale z drugiej boje się,że Haddi wróci do normalnej ceny... a nic mi się w obecnej kolekcji nie podoba na tyle,zebym domówiła... no może Alice ale na ten moment bedzie niepraktyczna bo potrzebuje dużej, karmelowej torebki...

Może widziałyście taką w jakiejś sieciówce?

Ostatnio pisałam o jednej z Top Secret ale jak ją zobaczyłam niewypchaną to zrezygnowałam... wyglądała jak placek

...Ale głód torebkowy i tak zaspokoiłam
Kupiłam śliczny kuferek w Zarze
Objeździłam za nim wszystkie Zary we Wrocławiu i znalazłam go dopiero w ostatniej więc musiał być mój

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 12:12   #1302
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
Witam

Z jednej strony to bym poczekała... ale z drugiej boje się,że Haddi wróci do normalnej ceny... a nic mi się w obecnej kolekcji nie podoba na tyle,zebym domówiła... no może Alice ale na ten moment bedzie niepraktyczna bo potrzebuje dużej, karmelowej torebki...

Może widziałyście taką w jakiejś sieciówce?

Ostatnio pisałam o jednej z Top Secret ale jak ją zobaczyłam niewypchaną to zrezygnowałam... wyglądała jak placek

Objeździłam za nim wszystkie Zary we Wrocławiu i znalazłam go dopiero w ostatniej więc musiał być mój
Hmmm, ja bym zaczekała...
Stary 2010-05-25, 12:14   #1303
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm, ja bym zaczekała...
właśnie też tak myśle,że nie opłaca sie... gdybym zamawiała dwie to zawsze na wysyłce bym zaoszczedziła...

EDIT

To moj 1000 post

Edytowane przez Fixi_Pixi
Czas edycji: 2010-05-25 o 12:15
Fixi_Pixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:17   #1304
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Grzywka zaraz odrośnie Ja właśnie zaraz spadam do pracy i mam z tego powodu depresję A torebka....ciężko powiedzieć bo to zdjęcia...a nasza eTorebkowa mnie kusi mocno
Ja też zaraz spadam do pracy i tam nie będę się nudzić. Zazdroszczę dodeczce bo z chęcią bym połaziła po mieście w takie słoneczko

Cytat:
Ja też nie lubię brązu. Jedyny jaki dobrze na mnie wygląda to opalenizna, ale i z tym nie przesadzam. Wiele razy próbowałam się przekonać do brązowych cieni do powiek, czy też ubrań, ale wyglądam z tym tak mdło! że lepiej nie...
Poza tym, jestem zimowym typem urody
Ale jestem na etapie szukania fajowego bronzera takiego 2w1 w rozświetlaczem. Może Rimmel...?
Dodeczko ja za rimmelem nie przepadam. Kupiłam kiedyś bronzer w kamieniu z wytłoczonym słoneczkiem na wierzchu puderku ale leży sobie i czeka na lepsze czasy - o ile się jeszcze nie przeterminował

A mogę polecić z drobinkami rozświetlającymi z IsaDora. Bardzo go lubię. Mam dwa odcienie numer 83 i 84. Kosztuje jakoś 50zł ale bardzo wydajny. Niedawno upadł mi na kafle i się potłukł to pędusiem poleciałam i kupiłam taki sam

Natomiast nie polecam z Burjuois o ile dobrze napisałam. Fajne ma kolory ale jakiś twardy bardzo i muszę kilkanaście razy mazać żeby był widoczny. Może trafiłam na taki egzemplarz

Z tańszych bardzo lubie Viperę w okrągłym wieczku. Teraz numerka nie pamiętam ale w razie wu to służę pomocą.

Dziewczymy, jutro będzie u mnie Haddi w fiolecie na resztę must have nie mogę sobie teraz pozwolic
Stary 2010-05-25, 12:45   #1305
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ja też zaraz spadam do pracy i tam nie będę się nudzić. Zazdroszczę dodeczce bo z chęcią bym połaziła po mieście w takie słoneczko

Dodeczko ja za rimmelem nie przepadam. Kupiłam kiedyś bronzer w kamieniu z wytłoczonym słoneczkiem na wierzchu puderku ale leży sobie i czeka na lepsze czasy - o ile się jeszcze nie przeterminował

A mogę polecić z drobinkami rozświetlającymi z IsaDora. Bardzo go lubię. Mam dwa odcienie numer 83 i 84. Kosztuje jakoś 50zł ale bardzo wydajny. Niedawno upadł mi na kafle i się potłukł to pędusiem poleciałam i kupiłam taki sam

Natomiast nie polecam z Burjuois o ile dobrze napisałam. Fajne ma kolory ale jakiś twardy bardzo i muszę kilkanaście razy mazać żeby był widoczny. Może trafiłam na taki egzemplarz

Z tańszych bardzo lubie Viperę w okrągłym wieczku. Teraz numerka nie pamiętam ale w razie wu to służę pomocą.
A u nas za oknem z częstotliwością zmian co 10 min ulewa + grad, a potem słońce osuszające plac... Jak się deszcz zrywa to jakby stado koni pędziło
Rimmel mówisz odpada... Poszukam jeszcze. Isadorę obejrzę, jak będę miała okazję być na mieście. A jeszcze MF wypuścił jakieś ładne bronzery w takim samym pudełeczku jak Cream Puff. Taki złocisty, pięknie wygląda na allegro. Szukam takiego trójwymiarowego efektu. Renuś, jakbyś mogła wkleić zdjęcie pudełeczka tego z Isadory byłabym wdzięczna. Szybciej wiedziałabym czego szukać. Mi też niedługo 1000 post stuknie

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-05-25 o 12:48
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:58   #1306
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
A u nas za oknem z częstotliwością zmian co 10 min ulewa + grad, a potem słońce osuszające plac... Jak się deszcz zrywa to jakby stado koni pędziło
Rimmel mówisz odpada... Poszukam jeszcze. Isadorę obejrzę, jak będę miała okazję być na mieście. A jeszcze MF wypuścił jakieś ładne bronzery w takim samym pudełeczku jak Cream Puff. Taki złocisty, pięknie wygląda na allegro. Szukam takiego trójwymiarowego efektu. Renuś, jakbyś mogła wkleić zdjęcie pudełeczka tego z Isadory byłabym wdzięczna. Szybciej wiedziałabym czego szukać. Mi też niedługo 1000 post stuknie
Rimmel może być dla Ciebie w porządku. Ja jakoś nie bardzo do niego Obejrzyj sobie te z IsaDory - ja mam takie ciemniejsze odcienie, niewiem jakiego szukasz.
A puder Creme Puff kocham uzywam go na codzień i jestem bardzo zadowolona z odcienia 41 Medium Beige. Ostatnio kupiłam 05 Transculunet czy jakoś tak i niestety nie kryje wcale, więc dobry będzie na podkład do poprawek na jakieś wyjścia. A tego bronzera z MF nie widziałam, ale może być dla mnie dobry skoro CP jest idealny
Zdjęcia będą wieczorkiem, bo już muszę się ubierac i lecę na pociąg.
W każdym razie to się nazywa Blush bronzer takie okrągłe małe brązowo rudawe opakowanie. Buziaki!
Stary 2010-05-25, 13:00   #1307
annah33
Zakorzenienie

No gdzie mój kurier???
annah33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:15   #1308
Arrasando
Rozeznanie

Tolla już przyszła.. jest świetna
wieczorem wstawie zdjęcia
..`
Arrasando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:17   #1309
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Rimmel może być dla Ciebie w porządku. Ja jakoś nie bardzo do niego Obejrzyj sobie te z IsaDory - ja mam takie ciemniejsze odcienie, niewiem jakiego szukasz.
A puder Creme Puff kocham uzywam go na codzień i jestem bardzo zadowolona z odcienia 41 Medium Beige. Ostatnio kupiłam 05 Transculunet czy jakoś tak i niestety nie kryje wcale, więc dobry będzie na podkład do poprawek na jakieś wyjścia. A tego bronzera z MF nie widziałam, ale może być dla mnie dobry skoro CP jest idealny
Zdjęcia będą wieczorkiem, bo już muszę się ubierac i lecę na pociąg.
W każdym razie to się nazywa Blush bronzer takie okrągłe małe brązowo rudawe opakowanie. Buziaki!
Dziękuję
Muszę troszeczkę poprawić swój koloryt. Wyjątkowo blado jak na mnie ostatnio wyglądam. Nawet balsam opalający jakoś leniwie sobie stoi na półce.. Odnośnie świecenia się i matowienia, musiałabym to robić co 2h...;/ i zawsze starannie wykonany makijaż spływa ze mnie po tym czasie, a krem mam matujący ;/

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Arrasando Pokaż wiadomość
Ale fajnie!
zacieram ręce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 13:31   #1310
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Właścicielki małych rozmiarów !:

Podobają Wam się te buciki ?

Przyszły do Nas, ale rozmiarówka jest bardzo zaniżona
Popatrzcie może chciałybyście takie buciki (w linku numery wkladek i zdjecia):
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=875
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=876

Piszcie jeżeli byłybyście chętne na któreś buty w tym wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=412691&page=105

Dodeczko poratuj
One są czarne, czy brązowe?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:01   #1311
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Przyszła już dla siostry szara Haddi
Na żywo jeszcze łądniejsza!! Zastanawiam się, czy sama sobie takiej nie sprawić. Kolor to cudny szary, myślałam, że będzie jasny. Pozytyw
Stary 2010-05-25, 14:06   #1312
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Wg mnie i mojego monitora, zdecydowanie czarne

Jeśli chodzi o CP, to nigdy nie umiałam się zdecydować na kolor, czy właśnie 41 czy 05. Kupiłam wtedy z tej niewiedzy Yardleya, ale z kolorem też nie trafiłam, wzięłam Trancelucent II i okazał się ciemny;/ nie było testerków, tylko pudełeczko otwarte można było w lustrze do koloru buzi przyrównać.. ;/ czy puder "napodkładowy" lepiej jest kupować jaśniejszy? bo wiadomo, że idealnie z kolorem zgrać jest ciężko.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Przyszła już dla siostry szara Haddi
Na żywo jeszcze łądniejsza!! Zastanawiam się, czy sama sobie takiej nie sprawić. Kolor to cudny szary, myślałam, że będzie jasny. Pozytyw
Widzę, że szał na Haddi panuje
moim zdaniem jeśli już to właśnie szary najładniejszy
Stary 2010-05-25, 14:15   #1313
Pauleena
Rozeznanie

Cytat:
Witam

Ja wczoraj zamówiłam Haddi, ale z przesyłkę wyszło mi 3 zł po odjęciu tego co miałam na koncie Wiec jestem zadowolona Gdybym nie miała tej zniżki to wolałabym poczekać i kupić więcej przy tej samej cenie za przesyłkę

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo jutro zdaje egzamin, którego się cholernie boję, niestety będę musiała odpowiadać, a nie pisać , a przy odpowiedzi bardzo się stresuję

Yesterday
is a past,
Tomorrow is a mystery
Today is a gift!

Pauleena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 14:20   #1314
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Kurcze nie ma bata abym nadrobiła tydzień... :placze:
pamięta mnie ktoś w ogóle....
ktoś może w jakimś mega skrócie co tu się działo? jakieś nowości??
oprócz Imogene na którą się ślinię...
myślicie że będzie w sierpniu?
założyłam się z koleżanką w pracy, że do końca sierpnia nie kupię tej torebki-i póki co wygrywam
ja jej kupuje słoik nutteli bo ona tak łyżeczką sobie wyjada jak ma psma....a ja dostanę...krówki-ciągutki jak wygram....
ale nie powiem-ciężko jest
a tak w ogóle to mam mega chandrę i dlatego też tak mało piszę...
Hej Czyżby Twoja chandra była spowodowana ślubem?

Cytat:
Pochwalisz się
Stary 2010-05-25, 14:51   #1315
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Ja też chcę zobaczyć kuferek z Zary <3.
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:55   #1316
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrajoanna Pokaż wiadomość
Ja też chcę zobaczyć kuferek z Zary <3.
oto on
Fixi może wkleić zdjęcie realne
Stary 2010-05-25, 14:59   #1317
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Jaki piękny <333. Ile dałaś?
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 15:01   #1318
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Raczej się na nie nie załapię, pierwszeństwo mają te osoby które wcześniej były na liście. No nic trudno.
Cytat:
Napisane przez Arrasando Pokaż wiadomość
O super, będą fotki Tolli

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Na zdjęciach wyglądają na czarne, ale Iduś pisała chyba, że Insane ma brązowe.

Stary 2010-05-25, 15:02   #1319
201710160952
Konto usunięte

Buu, a moje torebki miały dzisiaj przyjść, a będą jutro.

Dzwoniłam do kuriera kilka razy, powiedziałe, że nie zna terenu. Wyszłam nawet przed blok, by mógł szybciej trafić, ale on nawet nie przyjechał! Dzwonię kolejny raz, a on mi wmawia, że był, ze dzwonił kilka razy, a ja nie dobierałam. No co za cham! Kłamie mi w żywe oczy (no dobra, przez telefon, ale jednak)! Przepraszam, ale jestem wściekła. Rozumiem, że można nie znać a całego miasta na pamięć, ale jeżeli dzwonię i uprzejmnie pana proszę, by przyjechał, że wyjdę, ze poczekam, a on mnie chamsko i bezczelnie olewa? Po godzinie dzwonię kolejny raz, a on, że dziś już nie da rady, że ma dużo 'paczuszek takich jak moja' (sory, ale co to za argument?:/). Powiedziałam, że jak jest kurierem, to ma obowiązek przyjechać, więć powiedział, że będzie. Kurczę staram się to grzecznie załatwić, a jego dalej nie ma i nie ma. Powiedział, ze będzie, a mnie olał totalnie. Nieznosze takiego bezczelnego zachowania. Zadzwoniłam do DHLu i paczka będzie jutro lub w czwartek. Już pal licho tę paczkę, ale tak kłamać w żywe oczy! Wmawia mi, że do mnie dzwonił, że był, a najzwyczajniej w świecie w nosie ma swoją pracę. Grrrr tylko mi humor popsuł. Mam nadzieję, że na niego nie trafi żadna z Was.
201710160952 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 15:02   #1320
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrajoanna Pokaż wiadomość
Jaki piękny <333. Ile dałaś?
kosztuje 229 zł

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości