|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
ja tez chce ciasto!
![]() miałam tez sobie umalowac paznokcie ale malowałam i co chwile zmywałam bo cos nie pasowała,po polnocy sie wykąpie to pozniej umaluję,a na razie posiedze na czatachy,poszukam jakis zdjęc nowych bo coś się mało kręci
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Dla wszystkich starczy Ja też będę musiała poszukać jakichś nowych zdjęć ,niby krótko siedzę, ale nawet nikt mnie nie podglądnął na razie... Ale to zostawię sobie na poniedziałek ![]() Napisał do mnie taki koleś Ja go poznałam na imprezie jeszcze chyba w grudniu , byłam wtedy z Desperadosem i resztą znajomych Poznałam go gdzieś na parkiecie, wymieniliśmy się numerami telefonów i chwilę się razem bawiliśmy ,a później wparował Desperados i mi zrobił scenę i tyle wyszło z nowej znajomości I ten chłopak chce się spotkać Proponował jutrzejszy wieczór, ale odmówiłam , bo późno wrócę do domu Problem w tym, że ja za nic w świecie nie pamiętam jak on wyglądaChyba koło 23 przejadę się na miasto w wiadomym celu... |
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ładnie ![]() tak tak dzien bezD dniem straconym
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ciemno w pokoju , a brat ogląda telewizornię i nie mam możliwości , aby zapalić dużą lapmę No chyba się spotkam Pisałam z nim chwilę i pytał ,czy nie poszłabym z nim na wesele bo ma za tydzień Haha dokładnie Poza tym on ostatnio widział mnie chyba w poniedziałek, a tak to ja go gdzieś tam wyczaiłam, więc na pewno się stęsknił za moim widokiem |
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ee tam idz na wesele,przynajmniej sobie pojesz za darmo ![]() no tak,on tam pewnie juz usycha z tęsknoty! lec koniecznie
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmieniałaś sobie zdjęcia ? Gdyby to była inna data to może i bym poszła, bo po tym poprzednim pokochałam wesela Ale w takich okolicznościach nie nie Gwałtu na pewno by nie było, bo przecież tego kolesia w ogóle nie znam Za tydzień jest ta impreza, na którą chce mnie wziąć 'jednonocny' , więc jeśli wypali, to tam będzie gwałt ewentualnie Byłam , nie było go nigdzie On usycha z tęsknoty , a ja jeszcze bardziej
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zdjęc nie zmieniałam bo nie znalazłam nic![]() aaa no chyba ze! nie wazne gdzie wazne zeby sobie ulżyć ojeju,bidny on biedna Ty! ![]() pomalowałam te paznokcie ale nie jest perfect! ![]() tak sobie teraz gruchamy z Romkiem i stwierdził,że nie mogę do niego przychodzić,a ja a on bo dzisiaj byłas tak ubrana ze myslałem ze korki wywalą moja reakcja![]() powoli tracę wiare w facetów
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie jeszcze lepiej No biedna Jak on mógł się gdzieś wybrać... beze mnie ?! A co tam zmalowałaś na tych paznokciach znowu ? O masz Może mu o jakieś inne korki chodziło D nie ma na gg, zawsze był o tej porze Pewnie też poszedł na dzifki
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee nie pewnie siedzi w domu i sobie marzy o Tobie ![]() ![]() ![]() czekoladowa płytka i takie duże liscie białe 2 od kącika ![]() moze eee nie moze siedzi na czacie! dalej wchodz kilienta masz!
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poniedziałek może nadrobię , bo jutro nie bardzo będę miała czas na siedzenie ![]() Haha oj nawet nie wiesz, jak chciałabym , żeby tak było ![]() Ale chyba sama w to nie wierzysz ![]() O kurcze, ale wymyślnie Ty to masz cierpliwość do tych pazurków ![]() Oo , a gdzie błądziły ? Powstrzymywałaś te jego zaloty , czy raczej nie protestowałaś ?![]() W ogóle to było jakieś buzi ? Czy grzecznie ?![]() Hahah ja mu kurna dam czaty Jest średnio 2 miesiące za granicą, otoczony samymi facetami, no bo w pracy sami goście, a po pracy to tego czasu zbyt wiele nie ma . No i kiedyś rozmawialiśmy coś o seksie i o dogadzaniu sobie samemu, a on mi się wyparł, że sam sobie dogadza Przecież ja w życiu nie uwierzę w to, że przez tyle czasu ani raz nie spuści z krzyża Już wszedł na gg i się odezwał
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnei zprawdziłam mam 22.99eee na pewno tak jest! a moze nawet w łazience face to... yyy no wiesz trochę się bawiłam po łapach pare razy dostał buzi nie było ale tez tylko dla tego ze się odsuwałam nie ma tak lekko,jeszcze pomysli ze ja łatwa!phi!ooo i co tam ciekawego pisuje?
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wypłatka będzie już na stówę, jak po kilku dniach tyle uzbierałaś ![]() Haha jasne, dobrze, że za marzenia nie dostaje się wpier*ol , bo wiesz, co by dalej było... Haha i dobrze Ale buzi mu mogłaś dać, co tam takie małe buzi ![]() Ja wiem, że wali W ogóle on o wiele rzeczy wypytuje, ale sam o swoich upodobaniach nie mówi zbyt wiele A na żywo wcale nie jest wstydliwy czy nieśmiały, dlatego tak mnie to dziwi trochę ![]() A wkur.ił mnie i już go pożegnałam Tzn. z początku się przyjemnie rozmawiało. Później poszedł gdzieś, wrócił i zaczął mi strzelać fochami, gdy powiedziałam coś nie po jego myśli. Nie będę mu nadskakiwać, bez przesady... A fochy to niech pokazuje innym idiotkom , które go będą głaskać po dupie... ja nie mam zamiaru
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-20 o 00:15 |
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() eee tam pomarzyć nie zaszkodzi ![]() nie ma ,niech on sobie swoja Julkę całuje! ![]() moze skrywa jakieś zapedy sadomaso? ten facet gorszy jest niz baba! bardzo dobrze zrobiłas,niech nie mysli ze ma lekko ![]()
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie ładniejsza od Ciebie ! Wee dostałby kopa i poszedł do domu ![]() No żebyś wiedziała, że jest gorszy niż baba... Po takim dłuższym pobycie tam , odpier.ala mu równo Rozumiem, że na pewno mu się tęskni za Polską, że jest zmęczony itd , ale nie musi się wyładowywać na mnie... Dobrze, że dużo się ostatnio dzieje, dzięki temu zachowuję do wszystkiego taki zdrowy dystans i nie smucą mnie zbytnio takie sytuacje ![]() Nie chce mi się jeszcze spać, ale rozsądek nakazuje się kłaść Projektu oczywiście nie zrobiłam , więc jutro będę musiała zerwać się o 8 , żeby jakoś sklecić te 3 strony Kolorowych i erotycznych |
|
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondynka,takie małe gówienko,szczuplutkie malutkie,jak laleczka ale od razu mu scene zazdrosci zrobiła,bo wparowała do mieszkania a ja akurat miałam głowe na jego kolanach a on bawił się włosami,to jak fukneła to zesmy az poskoczyli![]() nic nie wiadomo co w człowiek siedzi,wiec uwazaj pewnie,nie ma co sie przejmowac jego fimerykami! ![]() ja pojde moze sie wykąpać jak zostałam sama ech co ja z Wami mam...![]()
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka- dobre to było jak ta Julia wpadła
![]() Sunset- mój Tż też twierdzi że sobie nie wali co do tych catów to nie może być ciemno, ja mam zawsze włączoną lampkę która prosto na mnie świecigratuluję Wam dziewuszki zarobionej kasy ![]() Witam ![]() u mnie na śniadanie płatki z mlekiem ![]() ale się na***ałam wczoraj zadzwoniła koleżanka i poszłam z nią na piwo, wypiłyśmy z 5 piw i miałyśmy iść do domu, a zaczepiło nas kilku fajnych kolesi i poszliśmy z nimi na imprezę housową...ale się wytańczyłam no i wypiłyśmy morze wódki, byłam tak zalana że ledwo trzymałam się na nogach ok 4 wzięłam taxi i pojechałam do domu, Tż już nie było w domu bo poszedł na ryby przespałam się 4 h i czuję się jak nowonarodzona po śniadaniu to już w ogóle rewelacja a najlepsze jest to że przed chwilą był u mnie jeden z tych kolesi co z nimi poszliśmy na tą imprezę, bo zgubiłam dowód i mi go przywiózł pogadaliśmy chwile, ja w piżamce potargana a on do mnie że jestem strasznie słodka zaraz zrobię sobie kawkę i biorę się za robotę
|
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No masz z nami trzy światy Jakby nie ta szkoła, to posiedziałabym z Tobą dłużej ,a tak to sama rozumiesz Cytat:
No właśnie, ja przedwczoraj miałam włączoną dużą lampę i nikt nie płakał , że źle widać. W ogóle będę musiała kupić sobie nową kamerę, bo ta aktualna to jest porażka ![]() No to ładnie się pobawiłaś ! I bardzo dobrze, przynajmniej rozerwałaś się I powiedz mi jak Ty to robisz, że po wypiciu morza wódki i przespaniu jedynie 4 godzin czujesz się jak nowo narodzona ? ![]() Dobrze, że Twojego tż nie było , jak ten koleś przywiózł Ci dowód, bo chyba by były fochy , no nie ? ![]() Daj koniecznie znać, co Ci tam będzie pisał ciekawego ![]() Ja wstałam koło ósmej Niedziela bez kaca - już zapomniałam, jakie to uczucie Byłam z pieskiem na spacerze, wzięłam prysznic i niedawno skończyłam jeść śniadanie - sałatka z kurczakiem i dwie kromki chleba. Na dworze pada deszcz, miałam w planach jechać po szkole do dziewczyn, ale jeśli pogoda się nie poprawi, to zostanę w domu Teraz biorę się za pisanie tego projektu, ja pi.rdole jak mi się nie chce :/ Miłego dnia E Dzisiaj śniły mi się kobiety w ciąży, trzy Najpierw, że ja byłam w ciąży z tym chłopakiem ,z którym byłam na weselu i że zaraz po urodzeniu chciałam je oddać do adopcji, a przyszły tata nawet nie wiedział , że nim zostanie Druga to była koleżanka mojej mamy ,a trzecia to jakaś zupełnie nieznajoma, na którą ja patrzyłam z takim żalem, bo miała kochającego męża, piękny dom i do tego dziecko w drodze ,czyli pełnia szczęścia Zaraz sobie sprawdzę, co ten sen oznacza
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-20 o 09:21 |
||
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tańczyłam sobie to cały czas miałam wodę w ręku no i jak przyszłam to wypiłam sobie alca zelcer czy jakoś tak i poszłam spać no i wstałam i po śniadanku czuję się jak młody Bóg trochę jestem śpiąca ale kawki mnie obudzą ja nie umiem spać jak jest jasno![]() jakby TŻ był w domu i ten koleś przyjechał masakra by była rozje.al by mnie i jego![]() a co to za projekt robisz?? bo ja też muszę zrobić jakiś projekt do 2 lipca i nie wiem jak się za niego zabrać bo nigdy projektów nie robiłam czytam tą instrukcję co pani dr napisała i nie wiem o co tam chodzi![]() ale miałaś pyszne śniadanko a o której jedziesz do szkoły?? ja mam we wtorek dwa egzaminy muszę się dzisiaj trochę pouczyć![]() wypiłam kawusię i od razu lepiej mi się myśli zaraz wypiję drugą ale najpierw pójdę z psem
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spróbuję na drugi raz pamiętać o piciu wody , na razie tak w ramach eksperymentu ![]() Robię projekt o islamofobii w Polsce, tzn. już skończyłam robić, ale nie skończyłam projektu :/ Nie ma w necie wystarczającej ilości informacji na ten temat i sama nie wiem, co jeszcze mogłabym tam napisać :/ I dlatego pomyślałam sobie, że na uczelni podpatrzę u koleżanki ,co ona tam popisała , a jak wrócę do domu ,to dokończę te swoje wypociny i wyślę prowadzącej mailem . Mamy mieć co najmniej 3 strony , a ja nawet półtorej nie mam i w ogóle nie mam pomysłu na to , co można tam jeszcze ująć... Dla mnie projekty to norma , w każdym semestrze mam co najmniej 5 A Ty na jaki temat masz zrobić ? Do szkoły jadę jakoś po dwunastej , zaraz idę się ogarniać, bo jeszcze w piżamie leżę A z czego masz egzaminy ? Nie martw się, mnie też czeka kopa nauki... Ja mam następne zjazdy za dwa i za trzy tygodnie i wówczas mam same egzaminy i kolosy na każdych zajęciach , drżę na samą myśl Ale potem będę miała wakaaaacje i koniec kurna szkoły , przynajmniej na te 3 miesiące Zaraz idę do lodówki ukroić sobie kawałek ciasta hihih
|
|
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to ja mam zupełnie co innego bo to z przedmiotu"zarządzanie projektami" i projekt ma być taki prawdziwy jak to się robi w profesjonalnych biurach np projekt budowania wybrzeża i w tym projekcie musi być wszystko począwszy od zatrudniania osób i kosztorysu po analizę SWOT czyli mocne i słabe strony projektu i jego szansę na realizację zupełnie nie wiem jak to zrobić, gdybym miała chociaż do wglądu jakiś przykładowy projekt to z pewnością byłoby mi łatwiej...babka niestety nie poda żadnego "gotowca" bo liczy na naszą inwencję twórczą dzisiaj przejrzę trochę internet, chociaż wczoraj szukałam trochę i nic nie znalazłam![]() przede mną też ciężkie 3 tygodnie, 2-4 lipca mam ostatnią sesję a potem do 10 lipca nauka na obronę, no ale później upragnione wakacje ![]() ja dopiero co się ogarnęłam trochę i załączyłam czaty, ciekawe czy coś będzie się działo ![]() Tż poszedł zagłosować, ja idę później po obiedzie, a Wy głosujecie dzisiaj??
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na mojej uczelni jest tak , że z każdego przedmiotu oprócz egzaminu i kolosa mam właśnie robić jeszcze projekt, czyli takie wypociny w 90 % zerżnięte z internetu ,oczywiście sparafrazowane,żeby nie było No to życzę powodzenia na czatach daj znać, jak tam idzie Ja chyba też skoczę jeszcze przed szkołą o ile zdążę, chciałabym zagłosować na Napieralskiego a Ty na kogo ?
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno zajmie mi to mnóstwo czasu niestety, a najgorsze jest to że nie mam za bardzo czasu żeby to robić, bo tu praca tu nauka a nie chcę mieć poprawki bo wtedy obrona będzie we wrześniu![]() ja kolosy mam tylko z angielskiego no ale teraz w lipcu mam końcowy egzamin więc już nie będę miała w tej szkole żadnego kolosa ![]() ja chyba zagłosuję na Komorowskiego bo nie chcę żeby była druga tura, tylko dlatego, ogólnie to zamierzam zagłosować po prostu przeciwko Kaczyńskiemu
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj mam kolosa z angielskiego , oczywiście nawet nie zajrzałam do książek , ale na angielski nigdy się nie uczyłam , więc nie mam obaw ![]() Mi Komorowski jakoś nie pasuje , ale znając życie to on wygra Byle tylko nie wygrał Kaczyński, bo wtedy to już porażka... Sprawdzałam sobie ten sen o ciążach w senniku no i same dobre rzeczy wyczytałam he
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;20115325]cisza wyborcza
![]() zaraz policję naślę [/QUOTE]Cisza wyborcza dotyczy kandydatów i kampanii Ja jako zwykły szaraczek mogę sobie rozmawiać do bólu , więc nasyłaj śmiało
|
|
|
|
#1316 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po obronie zaleję się w trupa![]() ja niestety na angielski muszę się uczyć bo u tej baby co z nią mam króluje gramatyka a z gramatyką nie jestem za pan brat ![]() jak Kaczyński wygra to ja wyjeżdżam z kraju wszystkie mohery pewnie będą na niego głosować![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;20115325]cisza wyborcza ![]() zaraz policję naślę [/QUOTE]cicho tam ![]() a Ty jeszcze nie możesz chyba głosować co? a szkoda![]() odpaliłam czaty na razie zarobiłam tylko 7 € ale co chwilę mi się internet rozłącza nie wiem dlaczego
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;20115625]aaaaa, alee się zgasiłam
[/QUOTE]Hehe Cytat:
![]() Oj ja też mam problemy z gramatyką, tzn jakieś tam drobne byki robię, ale nigdy nie uczę się na pamięć ,tylko jakoś tak na wyczucie I dobrze na tym wychodzę na razie ha Moja babcia na stówę poszła zagłosować na Kaczyńskiego I szczerze mówiąc to ja się obawiam , że dużo ludzi się zlituje nad nim po tej tragedii w Smoleńsku i przez to zagłosują na niego ,ale byłby zonk jakby wygrał ![]() Kurde, Ty zarobiłaś 7 € w kilka minut, a ja nigdy tyle nie zarobiłam przez cały dzień |
|
|
|
|
#1319 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie że możesz jechać ze mną ![]() matko jakby on wygrał to emigruję na bank przecież to będzie koniec Polski i to jego anty nastawienie do Rosji, jak mnie to wku.wia ale ogólnie polityka to nie jest moja mocna strona, za szybko się wkur.iam![]() co do czatów to ja ustawiłam sobie stawkę 51 centów i wszedł mi jeden koleś i po 14 minutach rozłączyło mi neta ale jak nie ma ruchu to ustawiam 25 centów i wtedy więcej ludzi wchodzi![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;20115810]noo ![]() ale może to i lepiej przynajmniej nie obwinią mnie, że głosowałam na złego [/QUOTE]ogólnie rzecz biorąc moim zdaniem nie ma w ogóle odpowiedniego kandydata na prezydenta i należy wybrać mniejsze zło ![]() jednak mam kaca suszy mnie jak chłopa w żniwach już wypiłam butelkę wody
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

On usycha z tęsknoty , a ja jeszcze bardziej
a on bo dzisiaj byłas tak ubrana ze myslałem ze korki wywalą moja reakcja

Pewnie też poszedł na dzifki

po łapach pare razy dostał
Tzn. z początku się przyjemnie rozmawiało. Później poszedł gdzieś, wrócił i zaczął mi strzelać fochami, gdy powiedziałam coś nie po jego myśli. Nie będę mu nadskakiwać, bez przesady... A fochy to niech pokazuje innym idiotkom , które go będą głaskać po dupie... ja nie mam zamiaru
zadzwoniła koleżanka i poszłam z nią na piwo, wypiłyśmy z 5 piw i miałyśmy iść do domu, a zaczepiło nas kilku fajnych kolesi i poszliśmy z nimi na imprezę housową...ale się wytańczyłam