|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
czesc
Cytat:
mam nadzieje ze rozmowa sie uda Martoolka87 bardzo ładna bizuteria, Danaeee84 gratulacje,
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Też bym musiała się zabrać za listy motywacyjne,a le czasu na to nie mam
No cóż... robota nie zając - nie ucieknie Cytat:
![]() Dzięki Jak samopoczucie? |
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Martoolka87 z samopoczuciem bywa roznie
dzis nie jest zle,ide na jakiegos filma dobranoc
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
Mooniczka trzymam kciuki za rozmowę, Twoja teściowa nie miałaby serca gdyby robiła jakieś "ale" jeszcze tym bardziej w takiej sytuacji, trzymaj się
Danaaaee gratuluję wszystko co dziś wklejałyście dziś fajne ![]() a my dziś załatwiliśmy do końca jubilera, akty chrztu, spisaliśmy protokół, załatwilismy zapowiedzi i jestesmy
|
#1296 |
|
BAN stały
|
No as, as z tego mojego tż-ta,Marta
No czas najwyższy się wziąc za nauke tańca. ![]() Też mnie miła rzecz? spotkała.Stojąc na przejsciu i czekając na zielone światło,by móc przejśc na druga strone,podeszła tez pewna pani z mężem i dzieckiem. Noi zagadała do nas,a bardziej do mnie,bym uważała bo mi wystaje z tylniej kieszeni pewien papierowy pieniądz.Podziękowałam,bo całkiem zapomniałam że tam wsadzałam. To mile z jej strony
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-21 o 21:27 |
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ekspresowe załatwienie spraw Cytat:
A w tylnej kieszeni to faktycznie lepiej nie nosić niczego ważnego. TŻ kiedyś w ten sposób zgubił kasę, a ja dowód osobisty (bo szłam rodzicom piwko kupić i nie chciało mi się całego portfela brać, a że młodo wyglądam to często ode mnie wołają dowód na szczęście sąsiad znalazł i na drugi dzień mi przyniósł, a ja nawet nie wiedziałam, że go zgubiłam )
|
||
|
|
|
#1300 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No fakt,jakby mi zakosili miałabym nauczke,by nic tam nie nosić. No to nieźle wam się pogubiło. ![]() Haa ,witam w klubie siostro Też młodo wyglądam na swój wiek. ![]() Przypomniałaś mi coś. Jak byłam jakiś czas temu na zakupach z kumpelą,ona ma ponad 30 lat,też wyglada na o mniej,bo nizutka,drobna.Kupowała tzn płaciła za zakupy przede mną,min piwa,winko,puder dla dzieci ( dla jego faceta bo nurkuje i mu było potrzebne do smarowania ) i również inne zakupy.Alkohol jest,ano jest tzn był zakupowany,ale od niej babka nie chciała dowodu.A ja kupowałam rogaliki,dwa deserki tiramisu i 0,7 whisky i co???Babka poprosiła mnie o dowód. ( faceta ) winko dla niej,puder dla dziecka.A ja co,rogaliki kupiłam pewnie pomyślała,że tylko dla siebie,deser pewnie też dla siebie noi może pomyślała że sama też chce obalic o,7 whisky
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-21 o 21:36 |
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś naksrobałyście kobitki! Ledwo co was nadrobiłam
Ogólnie jestem padnięta troche, niewyspana od rana jakoś czy coś . Tak w skrócie to:Moniczko - nie przejmujcie się teściową, ślub robiony w sali remizy wcala nie jest gorszy do tego w restauracji. Casami anwet moze być lepszy Teściowa powinna zrozumieć Waszą sytuację, nie martw się 83mika, to super, że weekendzik się udał Ellin - masakra z tymi opłatami za studia, przesadzają powinni się cieszyć, że tak pragniemy wiedzy a nie jeszcze tak zdzierać kasiurke ze studentów. asiulek - znam ten ból niestety, wylecz to dobrze i dbaj o siebie biedactwo Dana - gratuluję obrony! ![]() Martoolka - to dobrze, że masz zaufane koleżanki do pisania tej pracy biżuterie masz piękną Właściwie to o czymś takim myślałam na początku, ale już sama niewiem co bedzie najlepiej pasować do mojej sukni. A co do stroju tż/ta to pewnie też tak zrobimy że wszystko w jendym sklepie kupimy i bedzie z głowy ![]() Co do braku ruchu to ja też ostatnio mam masakre, brzuszek coraz większy ![]() Mad.. dobrze, że są jeszcze tacy ludzie na świecie facet mojej mamy kiedyś zgubił telefon pod blokiem i koleś który go znalazł zaczął dzownić na numery z książki żeby sie dowiedzieć kogo jest i jak moze oddać Co do weekendu to było bardzo miło, pomimo tego, że wczoraj cały dzień padało. Mieliśmy bardzo przytulny pokoik na poddaszu z widokiem na gwiazdy w nocy ![]() Dziś wróciła mama z Irlandi, jest zachwycona lotem samolotem dostałam bardzo fajną, słodką koszulke nocną i Martini (ale mnie rozpija ) grzecznie podziękowałam, chociaż tak szczerze Wam powiem że śpie bez a tż Irlandzkie piwko dostał
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie, że weekend udany ![]() A co do koszulki to |
||
|
|
|
#1303 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To też miło z tego pana strony,że chciał zwrocić telefon a nie np: zatrzymać dla siebie, bądz gdzieś np mógł telefon sprzedać. ![]() Cytat:
Romantycznie. Cytat:
To fajno,że mama zachwycona lotem. Skoro spisz bez to zawsze możesz na chwile chociaż założyc,a potem tżet ją z ciebie zedrze tzn zciągnie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-21 o 23:07 |
||||
|
|
|
#1304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ejjj chyba sie skusze na ten sam komplet mamy ten sam gust ![]() nie martw sie teraz prawie wszystkie dziewczyny maja ta przypadlosc, ja niestety tez
|
|
#1305 |
|
Rozeznanie
|
Hejka Dziouszki... Pewnie mnie nie pamiętacie...
Niestety zniknęłam na kilka miesiecy bo miałam brak internetu...Jak już mi się naprawił to nie miałam czasu żeby wchodzić na neta(przygotowania przedślubne) a teraz juz po ślubie...było mineło.Szkoda że mnie nie było z Wami przez ten cały czas, no ale zawsze moge sobie z Wami posiedziec teraz i popisac.Już nie jako Panna Młoda,ale jako żona
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
też tak myśle
Cytat:
muszę to koniecznie nadrobić Własnie tak zrobiłam ogólnie koszulki są dwie jedna szara druga różowa i są z primarka chyba ostatnio rozmawiałyście o tym sklepie, ale kupione w jakimś innym sklepie na P, penneys czy cosik takiego założyłam ... i tż spytał czy ta koszulka od mamy to prezent dla mnie czy dla niego powiedziałam że chyba wspólny, bo wszystko w jednej torebce było no a potem ... to już było jak opisałaś ![]() Dziś jadę z pryzjaciółką na obronę, 3majcie kciuki proszę też za nią w sumie to gdyby nie to, że jej eks narzeczony, który się okazał mega głupkiem (żeby nie napisać inaczej ) i powinnam go to też byłaby pm 2010. No ale będzie później jak najbardziej odpowiedni kandydat już się pojawił Miłego dnia kobitki
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
a ja teraz siedzę w pracy i sobie uświadomiłam ze za 2 miesiące będę sobie siedzieć na plaży wylegiwać się i nic nie robić i normalnie odpłynęłam ![]() chce żeby już było te za 2 miesiące
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
postanowiłam wpaść do Was przed pójściem do pracy i się przywitać ![]() miłego dnia |
|
|
|
#1309 |
|
Przyczajenie
|
a moje wesele juz za 3 tygodnie!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaa!!!
)))
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
opowiedz cos wiecej o sobie
|
#1311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1312 | ||
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Pennys,to jest to samo co Primark, tylko że w Irlandi właśnie ma inną nazwe. Tak,tak pisałyśmy wcześniej o Primarku,ja nawet wczoraj w tym sklepie byłam i kupiłam sobie te wkładki żelowe. Ha,to fajno że tak było jak pisałam. Cytat:
Może to dobrze,że przed ślubem a nie po okazało się jaki jest jej eks narzeczony.Trzymam kciuki. ![]() Miłego dnia aceilnko.
|
||
|
|
|
#1313 |
|
Wtajemniczenie
|
PMki jak nie Wy to kto mi doradzi/pomoże/podpowie?
Przejdę do sedna. Chodzi o bukiet ślubny. Niebawem muszę pójść do kwiaciarni z konkretnymi już pomysłami. A ja kompletnie nie wiem jaki kształt będzie pasował, co do koloru to chciałam połączenie fioletu/lawendy z bielą, fajnie by było gdyby znalazł się niebieski dodatek. Przeglądałam mnóstwo zdjęć, ale już sama nie wiem Dla przypomnienia wkleję foty sukni (niestety nie na mnie), tylko moja będzie biała, bez trenu i zdecydowanie lepiej się będzie układać niż na modelce. Aaaa wspomnę o swym wyglądzie 166cm wzrostu, jasna karnacja (przyciemnię ją trochę), czarne włosy, oczy zielononiebieskie. Na tym niewyraźnym zdjęciu to druga suknia od prawej. http://igar.pl/galeria/suknie_slubne...010/elvee.html
|
|
#1314 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super,ze jedziecie do Pl,na dlugo?my bylismy tylko na 4 dni pod koniec maja,ale duzo udalo nam sie zorganizowac ,bedziemy tez 4dni w sierpniu,ale mamy wesele,wiec watpie,ze uda nam sie cos zalatwic,a potem to juz tylko na slub i to we wtorek przed slubem i w pn juz wracamy![]() Cytat:
![]() Kobietki,jak to jest z tymi zawieszkami na alkohol?Tak,jak juz pisalam zamierzamy zrobic sami,ale nie mamy pojecia ile tego ma byc?Zawiesza sie na kazda butelke na stole i pozniej przewiesza czy wiesza nowa?I jak dajemy butelke gosciom to tez z zawieszka,czy lepiej z naklejka np na bramy,konkursy itd.Czy to przypadkiem nie jest malo praktyczne? ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Asiulek ja Ci niestety nie pomoge,bo mam ten sam problem,nie umiem sie zdecydowac
|
|
#1315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam w sobie cos takiego, że potrafię innym doradzić a sobie już nie bardzo ![]() Co do zawieszek, my wprawdzie sami nie robimy, ale będziemy zamawiać i doszliśmy do wniosku, że tak mniej więcej połowę z tego ile będzie sztuk alkoholu. Nie ma sensu więcej, ze stołów gdy są zbierane butelki to razem z zawieszkami, więc wystarczy zawiesić na "nowych". A naklejki mnie osobiście się nie podobają
|
|
#1316 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kwiatuszki, brakuje mi czasu, żeby się bardziej udzielać tutaj
, ale po weekendzie będę luźniejsza i na pewno więcej będę pisać ![]() Miłego dzionka
|
#1317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dostalismy od fotografa albumy dla rodzicow i dla nas, u rodzicow jest po 40 zdjec a u nas 60, fajna pamiatka i co najwazniejsze - musielismy tylko do tego wybrac fotki Ale tutaj pusto ostatnio... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakos widze , ze do tej sukni mogą storczyki pasowac, wkleje Ci fryzure jaka mi sie podoba i bukiet wrzucam tez cos od fioletu i niebieskiego (pewnie kiedys je wrzucalam , ale to dawno ) (ale moim skromnym zdaniem, nie pasuje do tej sukni niebieski/fiolet)
|
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
|
Martoolka: placilas za przesylke bizuterii tylko raz czy podwójnie? bo mi uzytkownik narazie nie odpisal
![]()
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

zalana po dach

No cóż... robota nie zając - nie ucieknie
A tż na moją poprozycje nauki tańca stwierdził,że no i zatańczyłabyć dla mnie.
To jeszcze nic,bo za chwile powiedział: też powinniśmy zacząć tańczyć,nie tylko w łóżku.
dzis nie jest zle,
za załatwienie spraw ślubnych

)

) i powinnam go
to też byłaby pm 2010. No ale będzie później

Dla przypomnienia wkleję foty sukni (niestety nie na mnie), tylko moja będzie biała, bez trenu i zdecydowanie lepiej się będzie układać niż na modelce. Aaaa wspomnę o swym wyglądzie