|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część V
Różne są metody kradzieży, czasem się wbija na kasę tańszy towar, wynosi droższy, zawsze w razie czego można rżnąć głupa, że się człowiek pomylił, że jakiś nie taki kod był.
No a w takim H&M sprawa jest o tyle łatwiejsza, że tych szmatek jest dużo, kto tam zauważy, jak kilka (naście) ubędzie
|
|
|
|
#1292 |
|
Wtajemniczenie
|
Może ktoś napisze do takiego sprzedawcy z allegro skąd zniżkę ma
Z ciekawości tak, co odpisze.. Prawda jest taka, że sklep braki towaru na czymś musi odbić i długofalowo odbija się to potem na cenach.. Dla mnie to też jest straszne z tymi kradzieżami.. Pracowałam w sieciówce i nikomu z nas do głowy nie przyszło, żeby coś kraść,no ale jakby ktoś chciał to wyniesie co mu się podoba. Mieliśmy niby sprawdzane torby, ale wiadomo, że to każdy olewał, menedżerka czasem pilnowała, ale to też dla mnie trochę dziwne na sklepie przy klientach jak jeden drugiemu zagląda w torbę
Edytowane przez tiramisu_ Czas edycji: 2010-07-30 o 19:25 |
|
|
|
#1293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Nie, to glitter, kosztowała 32zł .
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Raczkowanie
|
ale te ciuchy nie przychodzą w jakiś opakowaniach po ileś tam sztuk? nikt kompletnie nie pilnuje? przecież w gruncie rzeczy gdzieś powinno im się to nie zgodzić. Ale słyszałam, że transporty zabierają jakieś rzeczy niby tego nie zaadowano lub gdzieś zgubiło się po drodze.
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
To przykre, że się tak dzieje
![]() Sprzedałam kilka rzeczy i napaliłam się na spodnie z nowej kolekcji jutro jadę przymierzyć
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Sklepy i tak mają te kradzieże wpisane w straty.
Ja myślę, że po prostu okazja czyni złodzieja. Podejrzewam że wielu sprzedawców, przed podjęciem tam pracy, też się zarzekało, że nic nigdy nie ukradnie. (oczywiście tego nie popieram, ale jestem w stanie sobie wyobrazić co tymi ludźmi kieruje) no i trzeba mieć świadomosć, że kupując takie rzeczy, daje się przyzwolenie na to co się dzieję (bo chyba prawie 100% kupujących zdaje sobie sprawe, że to sa rzeczy z kradzieży) Edytowane przez Kica. Czas edycji: 2010-07-30 o 20:33 |
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny czy pamiętacie może cenę tego żakietu? Nie mogłam znaleźć w sklkepie online (może ślepa jestem). Widziałam ostatnio dziewczynę w nim i mojej mamie bardzo się spodobał.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Będę w warszawie po 6 sierpnia na zakupach, i tu moje pytanie: Znajdę jeszcze coś ciekawego z wyprzedaży? Czy już nowa kolekcja tylko? pozdrawiam miłośniczki h&m
|
|
|
|
#1301 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo bym prosiła jakąś Dobrą Duszę o zakup dla mnie tych dzinsów za 39,90 tych najciemniejszych rozmiar 25. Oczywiście wszystkie koszty od razu pokrywam!!! BARDZO PROSZĘ!!!
|
|
#1302 |
|
Zadomowienie
|
129 zł
|
|
#1303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedyś pytałam dziewczyny z allegro skąd bierze te rzeczy, czy ma jakąś zniżkę ( miała około 20 par nowych dzinsów z bershki na aukcjach i jakieś tam inne szmatki). Odpisała że pracuje i ma zniżkę pracowniczą 50% i pozatym siostra jej przysyła z zagranicy.. ![]() Mam nadzieję że sprawiedliwość i tak ich dopadnie, bo tak czy siak jeśli kradną w sklepie i nie płacą to będą musieli zapłacić skarbówce podatek od sprzedaży na allegro ![]() Tylko dziwna sprawa, bo kupowałam kiedyś na allegro rzeczy właśnie z h&m od jakiegoś faceta, który miał ubrania tylko tej firmy i niemałe ich ilości. I jak przyszły do mnie to były szczelnie zapakowane w taką folię jak rzeczy z katalogów. I miały metkę - identyczną jak w sklepie tylko nie było na niej nadrukowanej żadnej ceny.. Nie wiem skąd to brał. |
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- oglądałam ją dzisiaj, ale zabij mnie - ceny nie pamietam. 129?? dział modern, wiec pewnie ciut droższa będzie
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiem Wam, że do mojego sklepu jak pracowałam przychodziła taka babeczka, która wlaśnie sprzedawała na allegro, ale kupowala normalnie a na allegro wystawiała drożej. Ze sklepu wychodziła zawsze z ogromną ilością ubrań, miała smykałkę do tego i sporo sprzedawała. No ale jak ktoś ma ceny ciuchów z nowej kolekcji niższe niż w salonie, to wiadomo skąd ma
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1306 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za wyjaśnienie działania i podanie koszów przesyłki z online shopu.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane po ile te spodnie są bądź były w sklepach?
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1162258715
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1310 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
czasami jak się wejdzie do jakiejś przymierzalni w takich popularnych sieciówkach to tylko klipsy leżą na podłodze. Zaobserwowałam, że sprzedawczynie coraz baczniej się patrzą ile ciuchów się bierze do przymierzenia (wyjątek był w H&M). Sprzedawcy ponoszą jakąś odpowiedzialność w ogóle za to, że ciuhy giną ze sklepów?
|
#1312 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Rozeznanie
|
jak wyglądają te jeansy za 39,90 ?
![]() za tydzień jadę do Łodzi ostoi się coś jeszcze ? Łodzianki lepiej do Galerii czy Portu ? ![]() i co myślicie o tej sukience? kupiłam jakiś czas temu, w sumie skończyło się na przymiarce, taka na imprezę raczej
|
#1314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy to Ty na zdjeciu czy nie, jednak na tej osobie sukienka wyglada super, swietna figura!
Edytowane przez ylkaa Czas edycji: 2010-07-31 o 13:10 |
|
|
|
|
#1315 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niemniej ja dalej innej możliwości wejścia w posiadanie w rzeczy z nowych kolekcji w ilościach hurtowych i często sprzedawanie ich nawet 50% taniej nie widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jest kilku sprzedawców, którzy (jak wynika z mojego doświadczenia) zaopatrują się właśnie tam (głównie w okresie przecen, gdzie wybór rzeczy jest dużo mniejszy a ceny spadają do kilku euro ) i później wystawiają to z zyskiem na allegro
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Galeria ma najgorszy H&M. Polecam Port (lub Manufakture)
|
|
|
|
#1317 |
|
Rozeznanie
|
ok, tak właśnie myślałam
![]() dzięki dziewczyny
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze 5 dni mnie nie było i już kilkanaście stron do nadrabiania
;PCzy możecie mi powiedzieć ile kosztuje ten wisiorek z klatką oraz bransoletka ze skrzydełkami i czy on są z divided czy ze zwykłego działu? w środę będe w H&M, ale nie wiem czy mogę sobie w ogóle rościć nadzieję, że będzie u mnie czy raczej muszę prosić o zakup
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2010-07-31 o 13:59 |
|
|
|
#1319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fantastyczna figura!!!! i wcięcie w talii takie jak uwielbiam!!!! napatrzec się nie mogę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

Z ciekawości tak, co odpisze.. Prawda jest taka, że sklep braki towaru na czymś musi odbić i długofalowo odbija się to potem na cenach.. Dla mnie to też jest straszne z tymi kradzieżami.. Pracowałam w sieciówce i nikomu z nas do głowy nie przyszło, żeby coś kraść,no ale jakby ktoś chciał to wyniesie co mu się podoba. Mieliśmy niby sprawdzane torby, ale wiadomo, że to każdy olewał, menedżerka czasem pilnowała, ale to też dla mnie trochę dziwne na sklepie przy klientach jak jeden drugiemu zagląda w torbę

jutro jadę przymierzyć