|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D
Zdziwiłam sie ze to najmniejsze tak sobie daje rade, ale zdjecie jest w pokoju, koło mebli, ok
![]() Twoja przemiana super! Cytat:
chociaż teraz wydaje mi się ze te modelki mają za chude ręce![]() Ale Ty powinnaś chyba noramlnie ćwiczyć to co wybierzesz i tylko dbać o to by zjęść po treningu i do tego ładnie kcal uzupełniać, a Ci sie samo wymodeluje... To nie tak łatwo takie plecy sobie zrobić...
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wystarczy popatrzeć na zdjęcia robione przez paparazzich. Jakie są "jędrne i sprężyste"... |
|
|
|
|
#1293 |
|
Rzabbocop
|
Np. takie
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię patrzeć na takie foty
To mnie motywuje i mówi mi, że mam zgrabniejsze ciało od gwiazd
|
#1297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze jest, a będzie jeszcze lepiej ![]() VS już obrosły takimi mitami na temat ich pięknego ciałka... To ja idę poćwiczyć pośladki co by nie mieć czegoś takiego
|
|
|
#1298 |
|
Rzabbocop
|
Ela super
![]() to pokazywanie pleców to dlatego, że u kobiet szybciej widać coś na plecach i ramionach niż na nogach czy tyłku ![]() Na tyłek najlepsze ATG i MC |
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
Od dwóch dni jestem przeziębiona , dzisiaj w połowie ćwiczeń wymiękłam ale normalnie zrobiło mi się słabo i miałam zimny pot na czole ,ogólnie spociłam się okrutnie ,myślicie że to od przeziębienia
czy coś mi ciało sygnalizuje? pierwszy raz tak miałam że nie dałam rady dokończyć treningu.
|
|
|
|
#1300 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Rozeznanie
|
Tak właśnie chyba zrobię,chociaż powiem że ciężko tak bez treningu bo uzależniona jestem bardzo,już pisałam ale powiem to jeszcze raz wiem co muszą przeżywać sportowcy,którzy też nie mogą z różnych przyczyn w danym czasie trenować
|
|
|
|
#1302 |
|
Rzabbocop
|
Mnie nosi od 2 tygodni
|
|
|
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
mogę zastąpić martwy ciąg na prostych nogach na przysiad ze sztangą na barkach? moja sztanga już nie przyjmie większego obciążenia (mam do dupy rozłożoną wagę talerzy i jak dołożę jeszcze jakieś to nie dokręcę śrub). martwy ciąg nie wypruwa ze mnie flaków
|
|
|
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
a co dopiero muszą przeżywać Ci którzy z jakiegoś powodu nie będą mogli do końca życia trenować w końcu zdarzają się i takie przypadki... ja sobie nie wyobrażam jakbym teraz powiedzmy złamała nogę i nie mogła ćwiczyć przez jakiś czas chyba bym się zaryczała. Ale tak ostatnio myślałam czy nie przydało by mi się kilka dni regeneracji bo coś czuję że moje mięśnie się za bardzo przyzwyczaiły do ćwiczeń i mało co na nie działa tylko się zastanawiam ile dni takiego resetu można zrobić żeby nie odbiło się to na kondycji i żebym nie musiała po powrocie do siłowego zaczynać od mniejszych ciężarów(??)
|
|
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby było inaczej miałabym nogi w avku he heAle tak sobie pomyślałam, że lepiej być z czegoś zadowolonym, choćby były to plecy i niewielkie zmiany, niż wiecznie jęczeć nad rozbudowanymi udami, które w rzeczywistości pokryte są fatem, a nie mięśniami ![]()
|
|
|
#1306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
Jak sobie złamałam palce u nogi to musiałam kombinować z treningami bo głupiego przysiadu nie mogłam zrobić
|
|
|
|
|
#1308 | |
|
Raczkowanie
|
czy te wznosy albo supermeny nie nadwyrężają dolnego odcinka kręgosłupa? mnie zawsze jakieś bóle chwytały po tym ćwiczeniu..A całkowicie zaprzestałam kiedy dowidziałam się, że pogłębia ono wygięcie kręgosłupa w odcinku lędźwiowym (miednica jest 'wypchnieta' to przodu)
![]() Cytat:
ha ha, jak tylko przestało boleć wróciłam do cwiczeńRzabba..dziewczyny mam straszne problemy ze snem. Zasypiam (choć problem i z tym bywa) ale śpie bardzo płytko, budzę się po kilka, kilkanaście razy w nocy! w ciagu dnia nie mam z tym problemu, zmarzluchem jestem strasznym.Zastanawiałam sie nad suplementem na spokojny sen, ale nie wiem co melisa nie działa (a nawet 'szkodzi' bo do toalety w nocy musiałam wstawać![]() Ela87 -świetne efekty!
Edytowane przez sarayy Czas edycji: 2013-03-05 o 13:44 |
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Sarayy, pierwsze co mi przyszło do głowy to tarczyca... Masz zbadaną?
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
tak. robiłam niedawno (pierwszy raz w życiu) jak okazało się, ze moja mama ma niedoczynność..u mnie poziom TSH w normie. Poziom innych hormonów (badania zlecone przez gin) w normie ale na niskich wartościach (stąd problemy z okresem, na co takze wpływa niska waga, niskie ciśnienie też nie pomaga w 'rozkręceniu' organizmu. Badania krwi robiłam pół roku temu i kilka tygodni temu- wszystko zachowane niemal na identycznym poziomie-prawidłowym poziomie
![]() no i nie wiem dziękuję za zainteresowanie i troskę, konspiracja |
|
|
|
#1311 |
|
Rzabbocop
|
Zacznij od magnezu w megadawkach.
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
ale można brać po pół tabletki
|
#1313 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1314 | ||
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co to za modelka?
Cytat:
Cytat:
Oczywiście jestem jak najbardziej za ćwiczeniami na całe ciało, wzmacniającymi mięśnie, ale bez przesady, żeby zaraz było widać jakieś zarysy. Wystarczy zaokrąglony tyłek, chociaż trochę... |
||
|
|
|
#1315 |
|
Zadomowienie
|
Oto ciała, które są dla mnie wzorem i do których chciałabym upodobnić swoje. Może i dla Was one mają płaskie tyłki, ale ja mam i tak znacznie bardziej płaski i chciałabym mieć brzuch równie płaski jak mają one, oraz tyłek taki jak one i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba. Rozumiem, że dla Was mogą to nie być piękne ciała, ale mi się takie podobają i nic na to nie poradzę.
Edytowane przez Aredhel125 Czas edycji: 2013-03-05 o 18:46 |
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Będę miała koszmary w nocy
|
|
#1317 |
|
Rzabbocop
|
Ta z pierwszego zdjęcia ma lordozę
|
|
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
doutzen kroes
akurat ta pani naprawde duzo cwiczy na innych fotkach widac jej umiesniony brzuch
|
#1319 | |||
|
Raczkowanie
|
faktycznie...moje rozdrażnienie i apatia zarazem (NIC mi się nie chce, to co robię to z wielkim ociąganiem się, a do jakichś nowych projektów i akcji nie mam zapału
![]() Cytat:
właśnie szukałam na necie opini, żeby nie być zdaną w aptece na panią w białym fartuchu ![]() Cytat:
jeśli by tak było to same fitness modelki chodziłyby po ulicach nie bój się, że 2-3 treningi w tyg. na siłowni uczynią z Ciebie kulturystkę! Tym bardziej, że na początku trener raczej skieruje Cię na maszyny. Żeby było 'coś' widać potrzeba czasu, ciężarów i dobrej diety..żeby było widać mięśnie- jeszcze więcej czasu, większych ciężarów i więcej dobrego jedzenia![]() Zauważ, ze modelki VS mają podobna budowę ciała- wysokie, smukłe, maja długie kości rąk i nóg, długi tułów - to geny! A lekko fit sylwetkę zawdzięczają regularnej aktywności jak: pilates, joga, treningi z taśmą, skakanką, pływanie..a także ćwiczenia siłowe! No nie da sie inaczej podnieść i zaokrąglić pupy-trzeba ją ćwiczyć! Cytat:
ładne, szczupłe-estetyczny i przyjemny widok szanuję Twój wybór Twojego ideału ![]() ale wzór mam inny: http://media-cache-lt0.pinterest.com...3577492d48.jpg
|
|||
|
|
|
#1320 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

czy coś mi ciało sygnalizuje? pierwszy raz tak miałam że nie dałam rady dokończyć treningu.

ha ha, jak tylko przestało boleć wróciłam do cwiczeń
mam straszne problemy ze snem. Zasypiam (choć problem i z tym bywa) ale śpie bardzo płytko, budzę się po kilka, kilkanaście razy w nocy!