![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
mam moje oczy tak pełne Ciebie, że w moim ciele miłość nie pozostawiła nawet kącika.
'zdecyduj co jesteś, a czego nie jesteś w stanie zrobić, traktuj przeszłość jak przeszłość, nie negując jej ani nie odrzucając. naucz się wybaczać sobie i wybaczać innym. nigdy nie mów, że jest na coś za późno.'
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-09-06 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Raczkowanie
|
katastroficzna - Tak Ty ;* I nie ma za co. Po prostu jestem szczera.
![]() * * * * * * I wreszcie mogłam szczerze powiedzieć, że Go nie kocham. * * * * * * Dlaczego zawsze gdy potrzebuję pomocy wszyscy nagle mają 'inne sprawy'? Dlaczego gdy sobie z nimi poradzę, ludzie chcą nagle okazać swoją wielkoduszność i bezinteresowność? Ja nie chcę być pocieszana 24 godziny na dobę, potrzebuję tylko przytulić się do kogoś usłyszeć słowa 'wszystko będzie dobrze, zobaczysz' . Czy to Ci ludzie są tak ślepi, czy ja taka głupia. Sama nie wiem. Wiem tylko jedno, w dzisiejszym świecie trudno o prawdziwego przyjaciela, który stara się o Twoje zaufanie nie po to aby je wykorzystać. * * * * * * Zobaczyłam w tłumie przystojnego czarnowłosego mężczyznę. Nie wiem czy to była miłość od pierwszego wejrzenia. Wiem tylko, że przez cały dzień myślałam tylko o tych piwnych oczach i tym uśmiechu, który spowodował u mnie szybsze bicie serca. Myślałam, że nie zauważyłeś kogoś tak przeciętnego jak jak. Na szczęście pomyliłam się. Wieczorem na festynie podszedłeś do mnie i z zadziwiającą nieśmiałością poprosiłeś o mój numer. Odebrało mi mowę, gdy patrzyłam na ten uśmiech brakowało mi powietrza, czułam, że za moment odlecę do innego świata bo wyglądałeś jak Anioł. Pisaliśmy przez wiele dni, spotkaliśmy się. Do dziś nie mogę zapomnieć zapachu Twoich perfum. Coraz bardziej zakochiwałam się w Tobie, dawałeś mi coraz większą nadzieję na to, że będziesz należał tylko do mnie . A wystarczyła tylko jedna mała niewinna kłótnia żeby tak bardzo nas poróżnić . Wystarczyło jedno nieporozumienie żebyś zmienił zdanie. Wszyscy mówią, żebym była silna.Jak mogę taka być bez kogoś kto mi tą siłę dawał?! * * * * * * Wiem, że trudno jest mnie kochać. Ale nienawidzić jest jeszcze trudniej. Uwierz . * * * * * * Zapomniałam o Tobie. Trwało to sześć miesięcy. Pół roku starałam się wymazać każde słowo, każdy gest, każdy pocałunek. Udało się. Po tylu przepłakanych nocach, zapomniałam. Żebyś Ty po tych sześciu miesiącach stanął w moich drzwiach błagają o drugą szansę. I te pół roku poszło się je*ać, bo gdy Cię zobaczyłam to wszystkie wspomnienia wróciły.:| Edytowane przez BoTylkoTyPotrafiszByc x3 Czas edycji: 2010-09-06 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, jesteście kochane! ♥
Ps. W najbliższym czasie i ja wymienię swoje aniołki.. Wieki już tego nie robiłam, a to źle, bo z każdym postem zasługujecie na pochwałę! Chodź ze mną, rozbijmy milion luster, ot tak,
żeby sprawdzić, czy można mieć większego pecha. Możesz mi nie mówić o miłości, kiedy jem? 80% kobiet ma chłopaka, pozostałe 20% ma mózg..
#1294 |
Zakorzenienie
|
Drift - co tam moja pomarańczko słodka <3?
xxgroszek07xx , dontgivemenames , Paralogiczna , Chocolaaate, Toogether93 okradłam was pierniczki <3 ![]() 3martyna3 - tak tak Ty mnie pączuszku <3 --- wciąż kocham twój uśmiech. jesteś tym którego kochać będę. szeptem proszę : "wróć" jesteś już tylko wspomnieniem. błagała go o szanse, że istnieją powroty, ze to nie musi się tak skończyć, ze słowo "żegnaj" nie padło z jego ust, chciała ratować ten związek, chciała kochać całą sobą.Nie potrafiła go zatrzymać. pieprzony idealista. uczucia zamknięte w skrzynce na listy. potrzebowała jednego oddechu. miłość przychodzi nieproszona. potrzebowała jego do bycia sobą. chować marzenia pod wycieraczkę. w Jego pocałunkach było coś co nie dawało o sobie zapomnieć. nie panowała nad emocjami. nie chciała i nie potrafiła skreślić go ze swojego życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
Czasami człowiek chciałby po prostu ominąć pewne momenty. 'Trochę zalękniona dziewczyna, która w chwili, gdy zaczynała śpiewać, natychmiast zapominała o całym otaczającym ją świecie i w tym śpiewaniu wędrowała gdzieś w tylko sobie znane krainy.' I tried to be someone else But nothing seemed to change. Próbowałam być kimś innym, ale wydaje mi się, że nic się nie zmieniło. I know now, this is who I really am inside Finally found myself. Teraz wiem kim naprawdę jestem wewnątrz, w końcu odnalazłam siebie. ________________ Bakteryja. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
BoTylkoTyPotrafiszByc x3 - dziękuję.
![]() a jeśli kiedyś będziesz chciał ode mnie odejść,
złapię rękaw Twojej bluzy i nie puszczę go. za bardzo jesteś mój. |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zadomowienie
|
Czasami, kiedy wieczorami zamykam oczy, widzę Cię.
A gdy rano je otwieram, wspominam sny, w których widzieliśmy się... Nieraz bym tak chciała, sen w rzeczywistość zamienić, tak aby każda rzecz mogła się spełnić. Odleciały kolorowe motyle Zostawiły smak na ustach dość kwaśny Przyleciały czarne motyle Pochowały miłosne wspomnienia Ty i te dni, które nie dają mi spokoju, jak fragmenty filmu przewijają się w głowie.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2010-09-06 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Składam ten świat po kawałku, poniewaz lustro, w którym się kiedyś odbijał rozsypało się w
drobny mak. Bo wystarczy, ze zabraknie jednego kawałka puzzli, a obraz nigdy nie będzie kompletny.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Rozeznanie
|
Ciągle Cię widzę.
Nie tylko tu, wszędzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Rozeznanie
|
panna_miodowa & _mandarynka - kocham Was tak samo mocno i dziękuję.
![]() I know, it's crazy, but you still can touch my heart. Wiem, że to szalone, ale Ty wciąż możesz dotknąć mojego serca. I still believe, someday you and me, will find ourselves in love again. Wciąż wierzę, że któregoś dnia, Ty i Ja, odnajdziemy się znowu w miłości. If there's one spark of hope left in my grasp, I'll hold it with both hands. Jeśli pozostała choćby jedna iskierka nadziei to będę ją trzymać obydwoma rękoma. It's worth the risk of burning, to have a second chance. Warto ryzykować, że się spłonie, aby tylko mieć jeszcze jedną szansę. If we believe, that true love never has to end, then we must know that we will love again. Jeśli uwierzymy, że prawdziwa miłość nie ma końca to znowu się w sobie zakochamy. / Mariah Carey - I still believe /
#1301 |
Zadomowienie
|
Pod Księżycem, poniżej gwiazd...
...małe serce <3 Ciepła kąpiel, dobry śmiech, stara piosenka którą znasz... ...próbowałam, ale to wszystko zostawiało mnie zmarzniętą. Twoją twarz Widzę W każdym odbiciu `moje serce kaleczy moj nastrój. Możesz zabrać te fotografie i oglądać jak blakną... Widzę siebie przez Twoje oczy... Bosa stopa na stłuczonej szklance Każdy krok przypomina mi o przeszłości...
![]() |
#1302 |
Rozeznanie
|
BoTylkoTyPotrafiszByc x3 - przesadzasz Dziubasku <3
naiwnie__ - okradam ;* czekoladko[chocolaate] moja Ciebie też okradam <3 ![]() kamisha - na zdrówko Niunia ; *** <3 Optymizm zawieruszył się między jednym dupkiem, a kolejną fałszywa przyjaciółką. Posłódź mnie cukrem, posmaruj czekoladą i powiedz, że jestem najwyśmienitszym łakuciem tego cholernego świata. Gdy świat otula szal granatu w drobiny świecących iskierek w kształcie gwiazd ja siedzę w oknie, marznę, lubię marznąć, polubiłam to. Kwestia przyzwyczajenia? Chyba tak, a do tego tak dla paradoksu ocieplam się żarem wypalanego papierosa, gniją mi płuca, zagnieżdża się rak zabójca, ale przecież nie ma idealnych stanów... Gdybyśmy poczekali kilka tygodni, byłoby łatwiej, ale Ty byś był tym samym frajerem, więc i tak jestem z siebie dumna. Będę prostytutką pod warunkiem, że będą płacić mi szczęściem, nie wiem jaką ono ma postać, ale je chce. Serce kierowało się rozsądkiem. Słuchaj jest sprawa, a mianowicie kocham Cię. Stale budzimy się w bałaganie życia, ubieramy się w pseudo prawdę i poddajemy się by prowadzili Nas niewidomi. Depresja, ale jak Ci wygodnie możesz nazywać to przeziębieniem. Idę przed siebie mając na nogach ciężkie buty upadku, a na ramionach plecach z popełnionymi błędami, jest ciężki, o wiele za ciężki. Zawsze miała jego obraz na rzęsach, w sercu mieszkał, a w jej myślach mieściła się jego szkoła. Miał cały swój świat w Niej. Uciekał przed jej wiadomościami, wzrokiem, dotykiem. Stój, poczekaj. Jeśli chodzi o miłość pukaj dwa razy, a jeśli by sprawdzić stan ran patrz przez okno.
#1304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aj ![]() ![]() Jak to dobrze Was mieć ![]() ![]() _ bo dziś noc ciemniejsza od ciemności jest. Spróbuj mnie. Skosztuj lepkich jak wata cukrowa myśli, co kleją mi się do ust. Jak ty to robisz, ze odchodzisz i nie wracasz? moje ręce zamykają oczy, kiedy czują otaczajacy je chłód. it's all right ma, i'm only bleeding. Otulmy samotność październikiem do snu. do you feel how cold i am? ...a nade mną fioletowe niebo, które sypie mi się do ust. hej, dziecinko, nie smuć się, odgarnij z oczu te deszczowe chmury. Let me feel, I don't care if I breakdown Let me fall, even if I hit the ground.
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
Tylko dla Ciebie mogę mieć dłuższe rzęsy niż spódnicę. .... Piję, to prawda. Nie byłam od roku u fryzjera, a moje paznokcie są nierówne. Nie rozstaję się z paczką Mocnych i mam dziurawe rajstopy. Tak, kochałam Go.
#1306 |
Zadomowienie
|
♥ kontrastowao - a ja Ciebie skarbeńku. ;* kamisha - :O _______________ Otworzył jej drzwi do obłędu. Powinna była nimi właśnie wtedy trzasnąć i wurzucić klucz, ale on uparcie trzymał klamkę i nie dawał za wygraną.. Przywiązanie do czegokolwiek uznawała tylko za źródło bólu. Twierdziła, że ten, kto umie się bez tego obejść, jest naprawdę wolny i szczęśliwy. Ona nie potrafiła.. Każdy człowiek wchodzi na drabinę. Szczeble uginają się pod jego ciężarem, a im wyżej się pnie, tym łatwiej może się potknąć i spaść. A co będzie, kiedy dojdzie na szczyt? Była naukowcem - każdego dnia zbierała i analizowała nowe dane, dokonywała obserwacji i eksperymentów z nowymi ideami i pomysłami.. I co dzień była zawiedziona, jak mało trzeba, by kogoś naprawdę poznać. Jeden wiekli kalejdoskop myśli, uczuć i mojej własnej paranoi.. Jej twarz czysta, porcelanowa i już bez skazy, niewzruszona.. Daję Ci całą siebie. Moje włosy, oczy, usta, ręce, nogi, a nawet moją miłość.. I co teraz zrobisz z tym fantem? ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-09-07 o 05:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Raczkowanie
|
W takich momentach jak ten
![]() |
#1308 |
Raczkowanie
|
jesteś moim aniołem stróżem.
miłość ![]() budząc się rano pierwszą rzeczą o jakiej myślę jesteś Ty Skarbie. _________________________ _____ Miłość zawodzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Nie zdołało zapomnieć moje serce tamtych smutnych, rozmarzonych oczu, które pokochałam.
Ciężko iść chodnikiem malowniczej uliczki, gdy boli rozczarowanie. Czym jest nadzieja, gdy nikt nie przychodzi z pomocą. jak trudno odnaleźć naukę prawdziwą pośród tylu bzdur.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Raczkowanie
|
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patryśka gdzieś na końcu, ale jest ![]() dziękuję, wyróżnienie od mojej małej ukochanej ;o ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Blask wschodu slońca powiedział, że czas już dorosnąc, zostawic tęsknotę w przeszlości.
Chcę spijać pocałunki z twoich ust jakby były kroplami rosy. a tam w powietrzu rysować Twoje imię wraz z moim. załuje, cóz to za słowo. poszlabym na bosaka na koniec świata, gdyby mozna było to odwrócic. Kamyczek gniewu ostry. zegarek tyka. Gromada cieni. nie ma juz we mnie strachu. Pudło kluczy donikąd.
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
zawsze tak jest, że po ataku euforii przychodzą kolory szarości
pamiętam jak tańczyłeś z moimi oczami, jak uczyłeś je swojego życia zachowujemy się tak, jakbyśmy oddychali całkiem innym powietrzem nie łudź się, że miłość jest łatwa. nawet nie wyobrażasz sobie, jak trudno ją zdobyć zdałam szczęście na piątkę |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
![]() " i nigdy nie powiem, że byłeś chcę pamietać, że jesteś twoje bezwładne ręce milczą w kieszeniach jeśli chcesz wiedzieć - nigdy nas nie było jeśli chcesz wiedzieć - teraz też nas nie ma to jest minuta ciszy po nas i jesli nawet się kochamy.. to tylko oddzielnie nie potrafię tego pojąć, nieobecności w jednej minucie człowiek jest, w następnej go już nie ma opowiadasz mu wszystko o swoim życiu, a potem... nie masz do niego dostępu, wykreślony numer w notesie wciąż myślę, że ten odcinek, głupi kawał skończy się niebawem on wróci i wszystko okaże się okrutnym żartem "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-09-07 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Rozeznanie
|
Paralogiczna, kamisha - dziękuję ![]() jestem, ale troszeczkę niewyraźna. Gdybyś istniał naprawdę, nie pytałbyś czy chcę. Przeżyła tylko dlatego gdyż obiecał, że wróci. Gdy wrócił, stwierdził, że jest szczęśliwa i odszedł, więc po co miałaby przeżyć drugi raz?
#1316 |
Zakorzenienie
|
za każdym razem, gdy moje życie jest okrutnie rozdrapane rodzi się nowa kraina cudowna i święta. i jeśli czujesz się stracony, i nie z tego świata to wtedy jest czas poznać nową lekcję od życia.
Czuję, że brak mi już sił, by próbować schwytać słońce. i dlatego, nawet jeślibym chciała, to i tak nie posłucham ani siebie ani własnego głosu. już nawet nie wiem, czy przeżyłam 10 tysięcy dni czy jeden dzień 10 tysięcy razy. więc dodam Cię do mojej historii, bo chcę zamieniać straty w zyski. 'Widzisz, czasami trzeba komuś powiedzieć coś, co nie jest prawdą, wbrew sobie, skłamać specjalnie, by się bronić, albo by czegoś nie stracić. A często zwyczajnie ze strachu. Przed samym sobą, przed tym, co będzie. Trzeba też pozwolić odejść ukochanej osobie, jeśli wasza miłość nie ma szans. On dokonał wyboru, nie umiał zdecydować inaczej. Dla niego to wszystko działo się za szybko i zbyt gwałtownie. Mówił ci, że to pierwszy raz, tak? I mówił, że go to przerosło. Marija, ty jesteś dawcą. Masz w sobie tyle ciepła, że mogłabyś ogrzać Antarktydę. On jest biorcą. Może się bał, że się przy tobie spali? W jednej chwili dostał od ciebie więcej, niż przez całe życie i nie wiedział, co z tym zrobić. Czas. Tylko czas. To wszystko, co macie. Poza tym, zdajesz się zapominać, ze facet ma mózg i móżdżek. Mózg między nogami, a móżdżek w głowie.' (facebook)
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
__________________ 'I wanna be perfect but I'm me. I wanna be flawless, but You see every little crack, every chip, every dent, every little mistake.' Chcę być doskonała ale jestem sobą. Chcę być nieskazitelna, ale widzicie każde małe pęknięcie, każdy odłamek, każde wgniecenie, każdy mały błąd. 'Maybe I'm from Venus, You're from Mars..' Może jestem z Wenus, wy jesteście z Marsa.. 'I`m on my way, I know. I`m gonna get there someday. It doesn`t help when You say ‘It won`t be easy’.' Jestem na dobrej drodze, wiem. Kiedyś dojdę do końca. I to nie pomaga kiedy mówisz ‘nie będzie łatwo’.
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
abunee - a ja skarbie odwzajemniam twoją miłość <3
-- ej skarbie!to tylko gra pozorów. posiadaczka najpiekniejszych wspomnień. puść moją dłoń, pozwól mi odejść. nie pozwól mi zostać samej. nie zabieraj mi tego po co żyję. blisko niej cierpienia. tysiące niewypowiedzianych słów. opuść serce moje. dotyk cierpienia. obiecaj,że odnajdziesz mnie za dnia. - nie obiecuje,że do ciebie wróce... - wiem, ale i tak będę czekać - proszę nie czekaj na mnie , ułóż sobie życie. - mojego życia bez Ciebie nie ma, nie proś mnie o coś czego nie potrafię. obudź mnie z tych koszmarów. nauczył mnie perfekcyjnie czekać. targały nią różne myśli, bała się ze jeśli zrezygnuje to straci Go zapewne na zawsze, a jesli zaryzykuje czekają ją kolejne lata cierpienia..wiedziała jednak ze niezależnie co wybierze jej świat i tak stanie w miejscu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.