|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() dzięki Madziuśku dam znać we wtorek co mój enduś powiedział o tym wyniku ![]() o widzę że Gosiak odpisał ale jej nie zacytowałam tak więc dzięx Kochana no i za zdrówko w 2011
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Gosia być może
![]() Zawsze jest okazja do wspólnego ![]() A w lipcu jest taki tydzień, gdzie co drugi dzień im. Magdaleny ![]() Cytat:
Daj znać koniecznie ![]() ![]() Ale pomieszałam
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie zmechacona ona nie była. To był jakiś yyy glutek przyklejony i on to drapał ciągle i ciągle i ciągle. Może uszu nie umył i się wylało?
![]() A na malarza bym poszła! Ino tam trzeba złożyć chyba 50 prac różnych. No i trzeba umieć rysować/ malować coś więcej niż bajkowe obrazki A dziś na polskim rozbijałyśmy słówka z których powstały inne. I tak na przykład: donosicielstwo-> donosiciel-> donosić-> nosić. I nie pamiętam o co chodziło, ale któraś coś źle podała i pan nam kazał wymienić 10 słówek kończących się na -ość. Ale zdanie sformułował: "Proszę wymienić 10 słówek z -ość." No i koleżanka coś drugiej na ucho mówi, pan zobaczył i hasło: "Pani chciała miłość powiedzieć?" A ona tak patrzy i odpowiada: "Nie. Karp." |
|
|
|
#1294 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko brakujeCytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie u nas to i tak codziennie jakaś okazja do ![]() U mnie to raczej albo
|
||
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Szłam sobie dziś na autobus i przechodziłam koło sklepiku w którym są różne duperele do domu. I mają tam cudne zegary na ścianę. Stwierdziłam, że kupię sobie kalendarz na ścianę i taki zegar i powieszę na półce przed biurkiem żebym widziała ile czasu marnuję przed komputerem
![]() Tylko taaaaaak mi się nie chce ![]() Czy te zdania nie są za długie? ![]() *** Ej! Straszy mnie No ale znacie me plany
Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2011-01-05 o 16:43 |
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Andrea
. Jesteś moją idolką ![]() Ja nie lubię zegarów analogowych, bo cykają a mnie to przeraża, a w nocy przez to nie mogę spać |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam cykacze!
![]() A czemu idolka?
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
A do tej pory myślałam, że to tylko ja tak mam
Czemu? A bo ty taka szalona jesteś i Twoje wypowiedzi są takie zwariowane .
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 |
|
Zadomowienie
|
Hej , heej
![]() Mała w pudle - czyli oswajamy , oswajamy ![]() 1) To ja jestem taka głupia , czy moja książka ? Dla mnie to są stuprocentowe roborki. ![]() 2) Patrzy się Troszkę niewyraźne.3) Tu wygląda jak mysz 4) To zdjęcie musiało wyjść najładniejsze , bo zrobiłam je nie widząc wyświetlacza ... ![]() 5) Złapałam ją w stójce ![]() Białe wąsy ![]() 6) Dziwne i niewyraźne 7) Tu można zobaczyć jak już mała urosła ![]() Enjoy
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dżungara z roborkiem pomylic ...nieźle...Śliczna Amy
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ja chyba też mam tą książkę
![]() Muszę później to sprawdzić ![]() zdjęcie nr 5 jest superowe |
|
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepsiejsze zdjęcie Cudna jest Kremusia Usunęłam żele i tak jakoś mi dziwnie ![]() A jakie zniszczone pazurki ![]() No ale jakoś dojdą do siebie ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Co Wy za książki macie z ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Kama chyba się na mnie obraziła, zostałyśmy same w domu, a ona nie leży ze mną na łożku tylko poszłą do rodziców do pokoju i śpi na podłodze
|
||
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Mam cztery dni wolnego. Zaczęłam kolejny długi weekend. A ja co? Zaczęłam się uczyć
![]() A co do moich wypowiedzi to mam mega problem Bo piszę tak jak mówię i potem tworzę twory na kolokwium. Pytanie: szanse i zagrożenia amerykanizacji na wychowanie. Moja odpowiedź: "... Szanse pewno jakieś są tylko trzeba się nad tym poważnie zastanowić, a w tej chwili jakoś nie bardzo mi się chce. Żeby nie było napiszę takie na szybko wymyślone..."
|
|
|
|
#1308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie mogę sprzątać albo siedzieć i zbijać bąki tępo wpatrując się w wizaż na przykład
A tak łączę przyjemne z pożytecznym Słucham radia, przeglądam notatki, drugie i trzecie drukuję, odświeżam wizaż i jest kolorowo ![]() We wtorek mam kolokwium i egzamin, w środę dwa kolokwia, z czego z tego jednego zależy mi na jak najlepszej ocenie, bo chcę panu udowodnić, że nie tylko moja fanatyczna koralikowa prezentacja była na pięć
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi Was brakuje
![]() byliśmy z Tż w pizzy hut żeby wykorzystać 'środy z orange' zostaje do nast. czwartku ![]() ktoś wspominał o jakichś biletach.. czyżbyśmy jechały do Gosi?
|
#1311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|Naciesz się M. nami jeszcze zdążysz ![]() Cytat:
![]() No jacha W lipcu jedziemy, żeby opijać imieniny Magdalen
|
||
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Asia naprawdę??
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie zajęty termin to od 1-17.06 . Czekam na szczegóły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
IMG_6006.jpg Cytat:
Kama pewnie chce być sama ![]() Asiaaaa, foty dla Ciebie! Obiecałam Ci kiedyś pokazać.. 1. oko w soczewce Freshlook Caribbean Aqua 2. moje oko w normalnej soczewce 1. ooko2.jpg 2. ooko.jpg Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-01-05 o 22:21 |
||
|
|
|
#1317 |
|
Rozeznanie
|
A ja się pochwalę, że zamówiłam dzisiaj ten kołowrotek- talerzyk, ale muszę czekać na weryfikację PayPal (około 2 dni) i później przelać pieniążki z konta bankowego do Paypal (znowu trzeba czekać z 2 dni), no a na koniec przelew dla sprzedawcy ale tu powinno pójść ekspresowo. Sprzedawca ma dwa dni na wysyłkę towaru. No i czekać na przesyłkę, pewnie około 5 dni, albo dłużej. Narazie mi się nie pali, bo czekam na Tż żeby zaczoł normalnie chodzić to mi pomoże kupić i zamontować tą siatkę ocynkowaną, żeby mi roborki nie pouciekały. Na koniec poszukam lokatorek
. Eh tak najpóźnej do lutego by chciała mieć chomiczki.
Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-05 o 22:35 |
|
|
|
#1318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bunt?? ![]() Cytat:
![]() widać różnicę Cytat:
oby dotarło bez problmów ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Dziś rano mieliśmy DWT ![]() Teraz Gumiś śpi
|
|||
|
|
|
#1320 |
|
Rozeznanie
|
Mój bank jest jednak super
. Wczoraj po północy zrobiłam przelew z konta bankowego do PayPal i dzisiaj wstaje i patrze, że już są. A to niespodzianka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

moga być na lipiec 

za zdrówko w 2011 

brakuje
albo