|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Dziewczyny oglądałyście ostatnio jakis dobry film? Poleccie coś
![]() Zrobiłam dzisiaj sałatke z tuńczykiem i zamiast czekac na obiad to zjadłam juz 2 porządne porcje ale miałam na nią smaka ![]() U nas cd brzydkiej pogody. Rano padał snieg a teraz mały deszczyk. Szaro i ponuro...
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
Inne to np. "Twój na zawsze" ![]() nie wiem co masz ochotę obejrzeć ![]() Ja jutro bede robić sałatkę z tuńczyka bo też mam na nią ochotę ![]() a w Krakowie się coś rozpogadza
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Twój na zawsze" oglądałam. Kilka dni temu obejrzałam sagę "Zmierzch". Bardzo podobały mi sie te filmy
^^^Moje skarby^^^ Jakub 20 czerwca 2009 r. Blanka 15 września 2011 r. Edytowane przez Cassandra 23 Czas edycji: 2011-03-19 o 15:19 |
|
|
|
|
#1294 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wysprzatalam chate , jeszcze prysznic musze umyc
dostalam @ i czuje sie do dupy jeszcze glowa mnie boli ![]() dzisiaj na obiad zrobilam placki z piersia kurczakową do tego ryz i warzywka - Werka tez sie zajadala az milo ![]() Cytat:
a nasivin tez nie pomaga??zdrowka dla chlopakow Cytat:
ja nic nie robie, czekam az ladnie odrosna Cytat:
a na lato musze kupic spodenki i bluzke z kr. rekawkiem Cytat:
![]() Cytat:
![]() a nie pisalam ze wazylam ostatnio Werke i waga poszla w gore-pokazala 11kg i 300g(+/_)
|
|
#1295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmierzch Czwarta część już się kręci i już się jej doczekać nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
mi się właśnie skończyła ![]() dobrze wiedzieć jakie Wy jesteście przydatne w życiu bym na to nie wpadła ![]() Przemek waży 13 kg i coraz mniej mam siły na noszenie go na rękach ![]() A najlepsze jest to, że wcale nie jest specjalnie "mięciutki", za to bardzo wysoki... wzrostem równy jest 2,5-3 latkom które znamy ![]() Rówieśnicy sa niźsi ![]() no i po mamusi jest grubokościsty
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-03-19 o 15:39 |
||
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ze ona mala bo mierzylam ja ostatnio przy scianie i wyszlo ze ma 80cm wzrostu , dziwne bo ciuszki nosi 86/92 , a teraz wiekszosc kupuje juz na 98 i z bluzeczkach rekawki tylko podwijam wcale nie sa sporo za duze a ile Przemko ma wzrostu mierzylas?
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, aż go jutro postawię pod ścianą ![]() Ja też będę właśnie zmieniać garderobę na 98 bo 92 już ryżawe... hm... ciekawe
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie doczytałam, ze będzie niedlugo 4 czesc i zapowiada sie ciekawie (na filmwebie jest recencja). Ksiązek nie czytałam. Ja także przenosze sie w inny swiat jak oglądam te filmy Mają taki swoisty kilmat Dwa dni temu ważyłam Kube na golaska i miał 13,700, czyli sporo przytył. Nie widac tego po nim bo tez jest wysoki (tak mi sie przynajmniej wydaje jak porównuje go z innymi dziećmi)
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Ada dziękuję za przepis
...mój Tata już zamówił powtórkę![]() Byłam dziś w Ross i wzięłam ich gazetkę Skarb a w niej bardzo fajny artykuł...tytuł od razu sprawił że pomyślałam o Was Wklejam zdjęcia gdybyście nie miały dostępu do gazetki może się przyda
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-03-19 o 17:44 |
|
|
|
#1300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za pierwszym razem saga tak mnie pochłonęła, że w 1,5 tygodnia przeczytałam 4 tomy... fakt faktem w domu robiłam minimum z koniecznego ![]() Teraz delektuję się każdym zdaniem ![]() Oglądam go ze względu na Edwarda ![]() łooo to Kubuś też sobie waży ![]() Cytat:
i smakowałoja też dawałam na oko ![]() ale ten majeranek w plackach był dla mnie miłym zaskoczeniem chociaż świeży pewnie byłby lepszy
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-03-19 o 18:00 |
||
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Cass u nas bez zmian. Oli nie lubi jak siedzę przy kompie, a wieczorem zawsze znajde sobie jakieś ciekawsze zajęcia. I tak czas leci..
Oli waży prawie 12 kg, jak pytam ile waży to mowi "naście "
|
|
|
|
#1302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, czekamy, może uda się nam Cię pocieszyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No ![]()
|
|
|
#1303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no u nas 92 jeszcze dobre sa Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
ale wiesz że w razie czego my tu jesteśmy
![]() Cytat:
Zdolną masz córcię ![]() --------------------------- Ja kończę zmianę i dzisiejsze pisanie też kolorowych snów Wam życzę no i do jutra jakoś
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-03-19 o 19:30 |
|
|
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Martynka dzisiaj zaczęła takim słodziutkim głosikiem mówić : "mama" i "tata" strasznie to dla mnie wzruszające, wiem że dla was to już normalka Do tej pory mówiła na mnie "ma" a na męża "ta"
|
|
#1306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusicie tym biegowym, kusicie ![]() To kupię ten nocnik z Ikei, tylko kiedy ja tam dojadę? Chociaż w sumie Kubie się nie śpieszy ![]() Nie sądzę, żebym za wysoko oceniała Kuba ma może zdrowy, ale nie jakoś bardzo urozmaicony ![]() Tak, o tej pisałam, przymierzam się do niej, tylko nie mogłam namierzyć niepalonej kaszy gryczanej, ostatnio byłam w Piotrze i Pawle i nie widziałam na dziale Zdrowej żywności, a szukałam , dzięki za info ![]() A smaczna jest taka z samym masełkiem i kefirem? Tymek sam popija kefir z kubka? Cytat:
![]() , a Kuba już ładnie przytył i znów mi schudł przez chorobę ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Do jutra Cytat:
, Kuba mówi od dłuższego już czasu, ale też słodziutkim głosikiem, zwłaszcza, jak czegoś chce ![]() *** Oglądam must be the music, składam pranie, sprzątam zabawki
|
|
|
#1307 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
To ja czekam na fotki paznokietek dzieciaków,bo Laura nie ma gładziutkich, ale większość czasu lata boso po domu, a buty to na chwilę włoży
Cytat:
Mnie też roczula moje dziecko ![]() Cytat:
bo leci rano i wieczorem po 2 krótkie odcinki Cytat:
opowiadaj, czekam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poleciałam się zważyć, jakieś 2 na plusie ![]() ![]() Cytat:
![]() Allle mnie wzięło na coś czosnkowego, i właśnie mama dowiozła mi śmieciową pite ![]() Laura też się rozgaduję, rozkręca z mową.Wczoraj bawiła się męża komórką i nagrała filmik brzmiący :tetełka digije ? digałje, ale oprocz tego pojedyńcze słowa takie zrozumiałe też: zejść, daj,ja,zdjąć-które mówi zdejm , nie mam, chce, kocham I cała masa których nie potrafię rozszyfrować
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
|
|
|
#1308 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja Kupiłam takie (u tego sprzedawcy - jest w porządku Cytat:
Niech już odpuszczą A Dzieciaki z kim zostawisz? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój też jeszcze niewiele mówi, dopiero zaczyna się rozkręcać
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To był odcinek o spotkaniu z byłą miłością prawdziwego Klossa ![]() Dzięki za opinię i za namiar , jak na szczupłą stopę, to dla nas jak znalazł Jak Kuba biega na golaska, to normalnie skóra i kości po mamusi ![]() , a polecasz jakąś firmę? Ja dziś kupiłam jednak jeszcze 2 pajace bez stóp w H&M, potem dokupię już dwuczęściowe.A mój to się rozkręci, jak Wasze będą już dawno rozkręcone ![]() *** Kupiłam dziś Kubie kilka rzeczy w H&M, na poprawę nastroju
|
|
|
#1310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze teraz popytac,moze juz są Czyli Ty juz wiesz co bedzie w IV części filmu? ![]() Tez lubie Edwarda...wogole ta ich miłość jest Troche był dla mnie za blady (ale w koncu grał wampira )Cytat:
Sporo waży Oli ![]() Cytat:
![]() Warto czekać na te słowa
|
|
|
#1311 |
|
Ola-Unhola
|
Kasiu, nie mam TVN Style. Tylko kilka pakietów"N", żeby jak najmniej tv oglądac
![]() morska, dzieci do szkoły, żlobka ![]() Bartek juz wlasciwie dobrze - dzisiaj kaszlnął 2 razy, katar sie skończył (tylko po nocy było trochę). Gorzej z Antosiem ![]() Miramej, co kupiłas ![]() Piję herbatkę Dziadka ![]() Zapraszam
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz poszukam na all i wstawię ![]() A cóż to za herbatka?
|
|
|
#1313 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Mój Tato Bartkowi taką specjalną robi, żeby trochę miodu przemycić ![]() I tak wnuczek ją ochrzcił ![]() Cytryna dziabana z cukrem, zaparzona na tym herbata, łyżeczka miodu i troszkę soku malinowego.
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/hm-snoopy-bluzka-8...516105403.html
http://allegro.pl/hm-bluzeczka-z-tyg...502897576.html http://allegro.pl/hm-koszulka-bluzka...517368030.html I jeszcze skarpetki z dinozaurami i dwupak tych pajacyków do spania
|
|
#1315 |
|
Ola-Unhola
|
No i super zakupki
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to znam, znam i też lubię , myślałam, że ta Twoja to jakaś z prądem ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Dzięki , a na all to już w ogóle porażka z tymi cenami
|
|
|
#1317 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Psiknę jeszcze przed spaniem (jeszcze Ant nie śpi - wstal o 18 , nie mogę go przestawić....)Piwko mam w lodówce, ale chyba mi się nie chce
|
|
#1318 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mala zasnela przy mleku to poszlam myc prysznic i slysze placz, malz poszedl do niej ale tak sie zanosila i wolala mamusie ze musialam do niej isc i ja ululac
![]() Cytat:
do jutra ![]() Cytat:
![]() jak slodko Cytat:
Werka umie powiedziec swoje imie a jak cos chce to mowi "ona chce pic" , "ona chce zobaczyc......" kazda jej prosba zaczyna sie od "ona" i pytam sie kto to jest ta ona to mowi Wejonika i mowie do niej ze ma mowic "ja chce albo Weronika chce" ale i tak mowi po swojemu ![]() uciekam juz dobranoc ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko Gingersa jestem w stanie przełknąć, ostatnio Małż mi kupił Redsa i niedobre było ![]() Cytat:
![]() No wiem, wiem, ale się nie mogę doczekać ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Coś Wam powiem, mój kolega kupił sobie laptopa w Media Markt i chciał takiego bez Windowsa, poprosił mojego Małża, żeby Mu zainstalował Linuxa. Za jakiś tydzień, dwa zapukała do Niego policja, sprawdzić, czy nie ma nielegalnego oprogramowania, podobno Media Markt ich informuje o takich przypadkach
|
|
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
|
Miramej zakupki fajowe, mam nadzieję,że trochę pomogły
Ja na pociechę oglądam kwatery w Chorwacji, może uda nam się pojechać unholy, miramej, a ten mucofluid jest waszym zdaniem lepszy niż deflegmin (stosowałyście kiedyś)? Tak myślę o Martynce bo też jeszcze zaflegmiona i pokasłuje ![]() Martynka bidulka kaszle jak się położy bo wszystko spływa...ale wam, powiem, że akcję dzisiaj w kąpieli mieliśmy, że hej Tata mniej przewidujący i myślący niż dzieckoMoja koleżanka urodziła dzisiaj zdrową córeczkę
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2011-03-19 o 22:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

ale miałam na nią smaka 

chyba mamy problem...
mi się właśnie skończyła
w życiu bym na to nie wpadła
i coraz mniej mam siły na noszenie go na rękach
, aż go jutro postawię pod ścianą 

...mój Tata już zamówił powtórkę
może się przyda 

strasznie to dla mnie wzruszające, wiem że dla was to już normalka
Ja myślę, że za wysoko oceniasz jadłosopis Tymka, pewnie Kuba ma równie dobry 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Niech już odpuszczą