|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Takay no czekamy czekamy
Koleżanka ma maszynkę do wycinania więc chcę sobie wyciąć pierwsze literki imion A reszta to nie wiem co to![]() Natalko szalona To możecie szybciej brać ślub hihi A moja kiecka jeszcze nie skrócona mamma mia PięknieMonitko piękne A ten brylancik w środku-hehe dobre![]() Dobra spadam sprzątać ![]()
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Jeszcze tylko 49 dni
Jak ten czas leci:p |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
DELL nie dochodzenie
tylko mieszkam obok Luzina:P jak zobaczyłam CZARDASZ to cos znajomo mi sie wydalo:P
|
|
|
|
#1294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kiedys widzialam na kolezanki zdjeciu ze i Ona i On mieli brylanciki i jak dla mnie to smiesznie wygladalo a ogladalam plyte z wesela kuzyna wczoraj i jest nagrane jak oni obydwoje dziekuja wszystkim gosciom do kamery tylko no i mi sie to bardzo spodobalo fajnie tak i tak jakos sie poczulam doceniona ![]() i jeszcze sa urywki jak kamerzysta chodzi po sali i goscie skladaja zyczenia do kamery tez mi sie podoba
|
|
#1295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za obrączki!!!Cytat:
![]() Cytat:
tylko obyśmy o tym pamiętali... ![]() tylko co by goście już za bardzo wcięci nie byli, bo wtedy to głupoty gadają |
|||
|
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie majóweczki
tylko parę dni urlopu a tu już nowa część ![]() a my mieliśmy prawdziwe urwanie głowy rozdawanie zaproszeń, popisywanie protokołu, fryzura próbna (nie będę wklejać fotki bo wyglądałam jak narzeczona Frankenstein'a )ale się stęskniłam za Wami
|
|
|
|
#1297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was majóweczki
dopiero wczoraj zauważyłam ze to kolejna częsć prujecie jak szalone![]() Niedawno przyszły do mnie buciki z białebuty.com i szczerze moge polecić. naprawde są śliczne, porządnie wykonane i pasują jak ulał doszła też bielizna, równie ładna i dobra, wiec jestem barzo zadowolona bo bałam się kupowac te rzeczy przez internet ale jak widać nie taki diabeł straszny ![]() Zaproszena już prawie rozdane, w poniedziałek jeszcze pare bede wysyłać, i ostatne pojdziemy rozdać. Potwierdzenie mamy do 15 kwietnia, do ewentualnie się jeszcze kogoś zaprosi ![]() Ależ sie nie moge doczekać |
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
nie pamietam, kotra sie pytala o kancelarie i czy trzeba miec zaplacone zpaowiedzi TZa, otóz nie trzeba i nawet nie da sie tego miec, bo parafia w ktorej beirzecie slub wypisuje karteczke na zapowiedzi, ktora trzeba zaniesc do swojej parafii i przynosi sie ja potem na drugie spotkanie w kancelarii, tuz przed slubem
moj TZ wlasnie mial ja znaiesc w tym tygodniu to oczywiscie ze zapomnial, nie mial czasu itd, jak nie zrobi tego w poniedzilek to normalnie go bo do slubu juz tylko 2 miesiace zostałydobrej nocki
|
|
#1300 |
|
Rozeznanie
|
ale tu cicho? a ja sie nudze, bo coz tego ze TZ przyjechał, cały czas siedzi na laptopie i robi ten swój projekt, normalnie już mam go coraz bardziej dosc, znaczy sie tego projektu, doceniam to co zrobil, bo to olbrzymia robota, ale on w pracy to robi, w domu to robi, u mnie to robi, weekend a ja nic z niego nie mam, tyle, że przyjechał i moge sobie popatrzec na niego jak pracuje na laptopie, normalnie jestem niedopieszczona, niech mi tylko po slubie spróbuje tak pracować po 24h/dobe. musialm sie wygadac
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya czyżby pojawienie się tych :http://www.bialebuty.com.pl/A_1450_A...LONY-2048.html bucików na bialebuty.com.pl to po części Twoja sprawka? Bo wcześniej nie rzuciły mi się w oczy
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAA!!!! BADZIA BO TO SĄ MOJE BUTY!!!!
![]() Hej dziewczynki my niedawno wróciliśmy od rodzinki TŻta rano w sob przed wyjazdem porobiłam zdjęcia, ale nie miałam czasu już ich wrzucić więc zaraz wrzucę. Sprawka zieleni na białych Butach to je w całości moja zasługa!!! ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- ooooo pomyłka, tamte nie są na platformie TO są MOJE: http://www.bialebuty.com.pl/Gotowe_d...r_41-2052.html tylko dziwie się, bo przecież mieli malować ten obcas... już nie wiem Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-21 o 00:32 |
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
No to Kochane, może tu to wrzucę tylko zdjęcia drugiej-beżowej księgi a na oglądanie mojej odsyłam na bloga
Przyznam się, że nie chce mi się wrzucać aż tylu zdjęć ![]() Zdjęcia w fazie w wstępnej (w ramce będzie najpewniej napisz "Księga gości X i Y") oczywiście pod grubą folia (widać ją na zdjęciach) na rogach zamocuję narożniki. Całość w beżach z odrobiną złota, bo zainspirowały mnie narożniki (okładka nie będzie się szarpała) i ten super guziol!
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Takaya obie przecudne! Dziś 2 miesiące! Wczoraj widziałam nasze zapowiedzi wiszące przed kościołem )
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, bardzo ładne te księgi, masz talent dziewczyno
![]() Dark, dla Ciebie i dla reszty dziewczyn z 21 maja![]() W weekend kupilismy garnitur dla TŻ ![]() Rozdalismy 2(slownie dwa) zaproszenia(mieliśmy awarię w domu) i poszlismy do tej rodziny TŻ ciotka coś na pewno się żniesz.... a teściowa: noooo, musi się zastanowić najlepsze że to nei byl żart![]() A przy temacie teściowej facet od garnituru opowiedzial nam dowcip:Syn przyprowadza do domu 3 dziewczyny, siadają na kanapie i mówi do swojej mamusi:zgadnij ktora jest moja? Ta w środku! Skąd wiedziałaś?! Bo już mnie wku.rwia! |
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku dziewczyny, dwa miesiace....
Stres mnie zlalapl! Na szczescie juz prawie wszystko gotowe: zostala proba i wybranie menu, dekoracja kosciola i ewentualnie sali (zobaczymy, co sala sama zaproponuje), druga fryzurka probna, probny makijaz (dzwonilam w sobote do makijazystki, ale nie odbierala, sprobuje dzis raz jeszcze wieczorem, jak nie odbierze: szukam innej, kurcze, w koncu to jej powinno zalezec na klientach!) i wybor bukietu, aha i samochod (ustalenie kto nas zawiezie, ale TZ powiedzial, zebym sie nie martwila, ze on na pewno kogos wymysli). Aha, no i jeszcze wybrac muzyke na slub, poszukac kawalkow na wesele i kupic prezenciki dla gosci.... kurcze, duzo tych ✂✂✂✂✂✂✂ek!
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Passion DOBRE!
Dziewczynki cieszę się, że księga się podoba ![]() 2 miesięce równiutko ŚWIĘTUJEMY !!! :p ijemy:
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Cze dziewczynki.
Passion kawał super Takaya butki cudowne Amcizia nie przejmuj się pracą TZ też tak mam zobaczysz jak zamieszkacie razem będzie miał więcej czasu dla Ciebie. Dark brawo i dla wszystkich dziewczyn z 21.05 ![]() ![]() Monitko mnie stres chyba trzyma już od jakiegoś czasu i nie chce coś puścić
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Monitka ja tez właśnie sobie uświadomiłam ile ja mam jeszcze do zdobienia
Czy ja się wyrobię w 2miechy!!?? Musze zrobić winietki i mape stołów, księga jeszcze dziur nie ma, uwidzialam sobie to pudełko na koperty i muszę znaleźć odpowiednie a później okleić. Miałam szyć wstęgi na krzesła a zepsuła mi się maszyna
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Takayjka, winietki i mapke stolow zrobisz sobie w jeden-dwa weekendy. Poszukasz tez pudeleczka a maszyne, hm..... moze oddasz do naprawy? Lub darujesz sobie wstegi. Nadal mamy 8 weekednow, to sporo czasu mysle
Ja jeszcze musze sie zapisac do kosmetyczki i na solarke
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no i przypomniało mi się,że jeszcze nie złożyliśmy papierów z nazwiskami świadków!
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() dwudziesto-pierwszo majóweczki zostało nam dwa miesiące ![]() ![]() ![]() Takaya butki i księga cudna Mnie wkurzył teściu na weekendzie, jeździł z nami i pokazywał nam gdzie mieszka rodzina (bo TZ nie wie :/) no a my szliśmy i rozdawaliśmy zaproszenia, bardzo nam to sprawnie szło no ale do paru wszedł i siedliśmy na chwilę. Niby wszystko w porządku a jak mnie już odwieźli to się teściu żalił teściowej ze źle zapraszamy !!! i za mało się staramy!!! no przepraszam, klękać mam jak ludzi proszę czy co??? I stwierdził że resztę zaproszeń rozwiezie sam z teściową! No i wczoraj pojechali i rozwieźli ze 20 zaproszeń, mam nadzieje że ta reszta się obrazi i nie przyjdzie
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jak na złość dostałam dziś okresu, mam nadzieję, że za te dwa miesiące jakoś mi się przesunie i nie dostanę też dokładnie 21go
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
takaya ja też mam :/ chyba wczoraj była pełnia... zaraz sobie sprawdzę jak to będzie w maju
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty Takaya, musialabys miec 31-odnidniowe cykle, a one jednak za zwyczaj sa krotsze
I_K, przynajmniej Was tesciu wyreczyl Macie 20 zaproszen z glowy, no ale rozumiem, ze sie wkurzylas.
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
I_K też coś ŹLE ZAPRASZACIE? No to sobie wymyślił
Ty to masz perypetie z tą rodzinką TŻta A ja właśnie dostałam maila od białych butów, że moje będą miały zielone obcasy Para, która jest u nich na stronie jest testowa ale już uzyskali odpowiedni kolor farby by odbarwić obcas i będą teraz robili zielone ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Monitka a ja właśnie mam cykl 30-31dni zazwyczaj (w lutym tylko się zmienia) mam tak,że co miesiąc tego samego dnia +/- 2 zaczyna mi się okres. No chyba, że zachoruję to wtedy mi się zmienia.
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
Takaya piękne te Twoje księgi A narożniki gdzie kupowałaś? Fajnie wyglądająMyśmy wczoraj byli z zaproszeniami. I chyba żadna para nie przyjdzie. Daliśmy 3 zaproszenia. Ale mają inne wesele w tym samym dniu-bliższej rodzinki więc chyba tam pójdą. No trudno. Dzisiaj znowu jedziemy z zaproszeniami Ale mi się chce...![]() Nic spadam Dziewuszki No i faktycznie... 2 miesiące Wam niektórym zostało O matko... |
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, Takaya, no to dlugi... ups, to moze akurat sie wstrzelic... no trudno, co zrobisz? Nie masz nad tym kontroli, wiec nie ma sie co martwic!
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Zabezpieczę się w przeciwbólowe a raczej jakieś rozkurczowe, których normalnie nie biorę i tony podpasek w razie jakbym zapomniała wziąć
Joasiunia na wizażu jedna dziewczyna sprzedawała, jakieś marne pieniądze chciała za nie to kupiłam, co prawda nie bardzo mi pasiło,że złote ale za taką kase to nie marudziłam tylko brałam ![]() No u nas na to wygląda, że z rodzinki TŻta prawie nikogo nie będzie (tzn 3 już nam potwierdziły a reszta się waha, czyli pewnie nie przyjedzie) Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-21 o 11:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

Koleżanka ma maszynkę do wycinania więc chcę sobie wyciąć pierwsze literki imion
A reszta to nie wiem co to
Pięknie

za zapowiedzi u nas już były i jeszcze w tą niedziele mają być ostatnie. 
)

bo do slubu juz tylko 2 miesiace zostały

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

najlepsze że to nei byl żart
Stres mnie zlalapl! Na szczescie juz prawie wszystko gotowe: zostala proba i wybranie menu, dekoracja kosciola i ewentualnie sali (zobaczymy, co sala sama zaproponuje), druga fryzurka probna, probny makijaz (dzwonilam w sobote do makijazystki, ale nie odbierala, sprobuje dzis raz jeszcze wieczorem, jak nie odbierze: szukam innej, kurcze, w koncu to jej powinno zalezec na klientach!) i wybor bukietu, aha i samochod (ustalenie kto nas zawiezie, ale TZ powiedzial, zebym sie nie martwila, ze on na pewno kogos wymysli). Aha, no i jeszcze wybrac muzyke na slub, poszukac kawalkow na wesele i kupic prezenciki dla gosci.... kurcze, duzo tych ✂✂✂✂✂✂✂ek!
:p ijemy: