Majowe Panny Młode - część IV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-19, 12:09   #1291
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Takay no czekamy czekamy Koleżanka ma maszynkę do wycinania więc chcę sobie wyciąć pierwsze literki imion A reszta to nie wiem co to
Natalko szalona To możecie szybciej brać ślub hihi Calutka ubrana A moja kiecka jeszcze nie skrócona mamma mia Pięknie
Monitko piękne A ten brylancik w środku-hehe dobre

Dobra spadam sprzątać
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:21   #1292
monicca1989
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Jeszcze tylko 49 dni
Jak ten czas leci:p
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:30   #1293
__Paulinka__
Zakorzenienie

DELL nie dochodzenie tylko mieszkam obok Luzina:P jak zobaczyłam CZARDASZ to cos znajomo mi sie wydalo:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:46   #1294
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuleczka777 Pokaż wiadomość
Mi też się nie widzi żeby facet miał diamencik w obrączce.

Ewka za zapowiedzi u nas już były i jeszcze w tą niedziele mają być ostatnie.

Ewuś tobie zostało już tylko miesiąc i 12 dni zleci jak cza
a no juz sie tak doczekac nie moge ze masakra

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Obrączka TŻ nie będzie miała brylancika, tylko moja Ta firma TWINS robi obrączki z dwoma kamieniami wyciętymi z jednego większego (to takie niby romantyczne ) i potem obrączka kobiety ma brylancik na zewnętrznej stronie, a mężczyzny po wewnętrznej (wieć praktycznie go nie wiedać, ale jest ). Mój TŻ jednak woli klasyczną obrączkę.
a no to w sumie nie widac faktycznie

kiedys widzialam na kolezanki zdjeciu ze i Ona i On mieli brylanciki i jak dla mnie to smiesznie wygladalo

a ogladalam plyte z wesela kuzyna wczoraj i jest nagrane jak oni obydwoje dziekuja wszystkim gosciom do kamery tylko no i mi sie to bardzo spodobalo fajnie tak i tak jakos sie poczulam doceniona
i jeszcze sa urywki jak kamerzysta chodzi po sali i goscie skladaja zyczenia do kamery tez mi sie podoba
Stary 2011-03-19, 17:14   #1295
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczyny Po trzech dniach abstynencji wkońcu piję sobie herbatkę zieloną, ahhhhh.... ja dobrze

Pochwalę się Wam, że zamówiliśmy wczoraj obrączki. Mają być z białego złota, półokrągłe, 3 mm, i ja skusiłam się na brylancik w mojej Będą robione na wzór takich, które wklejam ponżej, ale obrączka TZa nie będzie miała brylancika w środku (głupotka nie?), i nie będą firmy TWINS, tylko zrobi je nam po prostu jubiler na zamówienie
Monitka, i jak samkowała herbatka po tych 3 dniach??
za obrączki!!!

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
DELL nie dochodzenie tylko mieszkam obok Luzina:P jak zobaczyłam CZARDASZ to cos znajomo mi sie wydalo:P
normlanie swojskie klimaty

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
a ogladalam plyte z wesela kuzyna wczoraj i jest nagrane jak oni obydwoje dziekuja wszystkim gosciom do kamery tylko no i mi sie to bardzo spodobalo fajnie tak i tak jakos sie poczulam doceniona
i jeszcze sa urywki jak kamerzysta chodzi po sali i goscie skladaja zyczenia do kamery tez mi sie podoba
fajny pomysł z tym podziękowaniom gościom..chyba zgapię tylko obyśmy o tym pamiętali...

tylko co by goście już za bardzo wcięci nie byli, bo wtedy to głupoty gadają
DELL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 17:24   #1296
little pea
Raczkowanie

GG do little pea

Witajcie majóweczki
tylko parę dni urlopu a tu już nowa część
a my mieliśmy prawdziwe urwanie głowy
rozdawanie zaproszeń, popisywanie protokołu, fryzura próbna (nie będę wklejać fotki bo wyglądałam jak narzeczona Frankenstein'a )
ale się stęskniłam za Wami
little pea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 17:37   #1297
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość
fajny pomysł z tym podziękowaniom gościom..chyba zgapię tylko obyśmy o tym pamiętali...

tylko co by goście już za bardzo wcięci nie byli, bo wtedy to głupoty gadają
no wlasnie to jest smieszne bo jedni wierszami sypia a inni od serca mi sie to naprawde bardzo spodobalo i to jeszcze jak pan mlody z zonka dziekowali wszystkim gosciom oczywiscie tylko do kamery tak na boku ze nikt o tym nie wiedzial no naprawde super

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez little pea Pokaż wiadomość
Witajcie majóweczki
tylko parę dni urlopu a tu już nowa część
a my mieliśmy prawdziwe urwanie głowy
rozdawanie zaproszeń, popisywanie protokołu, fryzura próbna (nie będę wklejać fotki bo wyglądałam jak narzeczona Frankenstein'a )
ale się stęskniłam za Wami
daj fotke co ci zalezy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-19, 20:33   #1298
Haniula
Zakorzenienie

Witam was majóweczki dopiero wczoraj zauważyłam ze to kolejna częsć prujecie jak szalone

Niedawno przyszły do mnie buciki z białebuty.com i szczerze moge polecić. naprawde są śliczne, porządnie wykonane i pasują jak ulał
doszła też bielizna, równie ładna i dobra, wiec jestem barzo zadowolona bo bałam się kupowac te rzeczy przez internet ale jak widać nie taki diabeł straszny

Zaproszena już prawie rozdane, w poniedziałek jeszcze pare bede wysyłać, i ostatne pojdziemy rozdać. Potwierdzenie mamy do 15 kwietnia, do ewentualnie się jeszcze kogoś zaprosi
Ależ sie nie moge doczekać
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 00:57   #1299
Amcizia
Rozeznanie

nie pamietam, kotra sie pytala o kancelarie i czy trzeba miec zaplacone zpaowiedzi TZa, otóz nie trzeba i nawet nie da sie tego miec, bo parafia w ktorej beirzecie slub wypisuje karteczke na zapowiedzi, ktora trzeba zaniesc do swojej parafii i przynosi sie ja potem na drugie spotkanie w kancelarii, tuz przed slubem

moj TZ wlasnie mial ja znaiesc w tym tygodniu to oczywiscie ze zapomnial, nie mial czasu itd, jak nie zrobi tego w poniedzilek to normalnie go bo do slubu juz tylko 2 miesiace zostały

dobrej nocki

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png

Amcizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 15:58   #1300
Amcizia
Rozeznanie

ale tu cicho? a ja sie nudze, bo coz tego ze TZ przyjechał, cały czas siedzi na laptopie i robi ten swój projekt, normalnie już mam go coraz bardziej dosc, znaczy sie tego projektu, doceniam to co zrobil, bo to olbrzymia robota, ale on w pracy to robi, w domu to robi, u mnie to robi, weekend a ja nic z niego nie mam, tyle, że przyjechał i moge sobie popatrzec na niego jak pracuje na laptopie, normalnie jestem niedopieszczona, niech mi tylko po slubie spróbuje tak pracować po 24h/dobe. musialm sie wygadac

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png

Amcizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 20:34   #1301
badziabadzia
Zakorzenienie

Takaya czyżby pojawienie się tych :http://www.bialebuty.com.pl/A_1450_A...LONY-2048.html bucików na bialebuty.com.pl to po części Twoja sprawka? Bo wcześniej nie rzuciły mi się w oczy
badziabadzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 23:22   #1302
takaya
Zakorzenienie

AAAAAAAAAAAAAA!!!! BADZIA BO TO SĄ MOJE BUTY!!!!

Hej dziewczynki my niedawno wróciliśmy od rodzinki TŻta rano w sob przed wyjazdem porobiłam zdjęcia, ale nie miałam czasu już ich wrzucić więc zaraz wrzucę.
Sprawka zieleni na białych Butach to je w całości moja zasługa!!! Bo jak dzwoniłam do babeczki w styczniu to mówiłam, że sporo dziewczyn szuka zielonych butków i ciężko jest takie dostać

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

ooooo pomyłka, tamte nie są na platformie TO są MOJE:
http://www.bialebuty.com.pl/Gotowe_d...r_41-2052.html
tylko dziwie się, bo przecież mieli malować ten obcas... już nie wiem

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2011-03-21 o 00:32
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 00:29   #1303
takaya
Zakorzenienie

No to Kochane, może tu to wrzucę tylko zdjęcia drugiej-beżowej księgi a na oglądanie mojej odsyłam na bloga Przyznam się, że nie chce mi się wrzucać aż tylu zdjęć
Zdjęcia w fazie w wstępnej (w ramce będzie najpewniej napisz "Księga gości X i Y") oczywiście pod grubą folia (widać ją na zdjęciach) na rogach zamocuję narożniki.
Całość w beżach z odrobiną złota, bo zainspirowały mnie narożniki (okładka nie będzie się szarpała) i ten super guziol!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ks2.jpg (45,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ks.jpg (44,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ks4.jpg (48,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ks5.jpg (23,4 KB, 17 załadowań)
Stary 2011-03-21, 08:17   #1304
Dark lady
Zakorzenienie

Witam,

Takaya obie przecudne!

Dziś 2 miesiące!

Wczoraj widziałam nasze zapowiedzi wiszące przed kościołem (nadal nie wierzę że tak niewiele sobie kościół liczy )

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 08:55   #1305
passion80
Zakorzenienie

Takaya, bardzo ładne te księgi, masz talent dziewczyno
Dark, dla Ciebie i dla reszty dziewczyn z 21 maja

W weekend kupilismy garnitur dla TŻ
Rozdalismy 2(slownie dwa) zaproszenia(mieliśmy awarię w domu) i poszlismy do tej rodziny TŻ ciotka coś na pewno się żniesz.... a teściowa: noooo, musi się zastanowić najlepsze że to nei byl żart
A przy temacie teściowej facet od garnituru opowiedzial nam dowcip:
Syn przyprowadza do domu 3 dziewczyny, siadają na kanapie i mówi do swojej mamusi:zgadnij ktora jest moja? Ta w środku! Skąd wiedziałaś?! Bo już mnie wku.rwia!
Stary 2011-03-21, 09:16   #1306
monita01
Zakorzenienie

Jejku dziewczyny, dwa miesiace.... Stres mnie zlalapl! Na szczescie juz prawie wszystko gotowe: zostala proba i wybranie menu, dekoracja kosciola i ewentualnie sali (zobaczymy, co sala sama zaproponuje), druga fryzurka probna, probny makijaz (dzwonilam w sobote do makijazystki, ale nie odbierala, sprobuje dzis raz jeszcze wieczorem, jak nie odbierze: szukam innej, kurcze, w koncu to jej powinno zalezec na klientach!) i wybor bukietu, aha i samochod (ustalenie kto nas zawiezie, ale TZ powiedzial, zebym sie nie martwila, ze on na pewno kogos wymysli). Aha, no i jeszcze wybrac muzyke na slub, poszukac kawalkow na wesele i kupic prezenciki dla gosci.... kurcze, duzo tych ✂✂✂✂✂✂✂ek!
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 09:30   #1307
takaya
Zakorzenienie

Passion DOBRE!
Dziewczynki cieszę się, że księga się podoba
2 miesięce równiutko ŚWIĘTUJEMY !!!:p ijemy:
Stary 2011-03-21, 09:31   #1308
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

Cze dziewczynki.

Passion kawał super

Takaya butki cudowne księga też super

Amcizia nie przejmuj się pracą TZ też tak mam zobaczysz jak zamieszkacie razem będzie miał więcej czasu dla Ciebie.

Dark brawo i dla wszystkich dziewczyn z 21.05

Monitko mnie stres chyba trzyma już od jakiegoś czasu i nie chce coś puścić

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png
kuleczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 09:56   #1309
takaya
Zakorzenienie

Monitka ja tez właśnie sobie uświadomiłam ile ja mam jeszcze do zdobienia Czy ja się wyrobię w 2miechy!!?? Musze zrobić winietki i mape stołów, księga jeszcze dziur nie ma, uwidzialam sobie to pudełko na koperty i muszę znaleźć odpowiednie a później okleić. Miałam szyć wstęgi na krzesła a zepsuła mi się maszyna
Stary 2011-03-21, 10:04   #1310
monita01
Zakorzenienie

Takayjka, winietki i mapke stolow zrobisz sobie w jeden-dwa weekendy. Poszukasz tez pudeleczka a maszyne, hm..... moze oddasz do naprawy? Lub darujesz sobie wstegi. Nadal mamy 8 weekednow, to sporo czasu mysle

Ja jeszcze musze sie zapisac do kosmetyczki i na solarke
Stary 2011-03-21, 10:17   #1311
takaya
Zakorzenienie

aaa no i przypomniało mi się,że jeszcze nie złożyliśmy papierów z nazwiskami świadków! No i muszę się na ten próbny makijaż zapisać.
Stary 2011-03-21, 10:25   #1312
I_K
Zakorzenienie

Witajcie
dwudziesto-pierwszo majóweczki zostało nam dwa miesiące
Takaya butki i księga cudna
Mnie wkurzył teściu na weekendzie, jeździł z nami i pokazywał nam gdzie mieszka rodzina (bo TZ nie wie :/) no a my szliśmy i rozdawaliśmy zaproszenia, bardzo nam to sprawnie szło no ale do paru wszedł i siedliśmy na chwilę. Niby wszystko w porządku a jak mnie już odwieźli to się teściu żalił teściowej ze źle zapraszamy !!! i za mało się staramy!!! no przepraszam, klękać mam jak ludzi proszę czy co??? I stwierdził że resztę zaproszeń rozwiezie sam z teściową! No i wczoraj pojechali i rozwieźli ze 20 zaproszeń, mam nadzieje że ta reszta się obrazi i nie przyjdzie
Stary 2011-03-21, 10:25   #1313
takaya
Zakorzenienie

Jeszcze jak na złość dostałam dziś okresu, mam nadzieję, że za te dwa miesiące jakoś mi się przesunie i nie dostanę też dokładnie 21go
Stary 2011-03-21, 10:29   #1314
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Jeszcze jak na złość dostałam dziś okresu, mam nadzieję, że za te dwa miesiące jakoś mi się przesunie i nie dostanę też dokładnie 21go
takaya ja też mam :/ chyba wczoraj była pełnia... zaraz sobie sprawdzę jak to będzie w maju
Stary 2011-03-21, 10:30   #1315
monita01
Zakorzenienie

No co Ty Takaya, musialabys miec 31-odnidniowe cykle, a one jednak za zwyczaj sa krotsze I_K, przynajmniej Was tesciu wyreczyl Macie 20 zaproszen z glowy, no ale rozumiem, ze sie wkurzylas.
Stary 2011-03-21, 10:34   #1316
I_K
Zakorzenienie

Takaya w maju będzie 17 więc spoko
Stary 2011-03-21, 10:43   #1317
takaya
Zakorzenienie

I_K też coś ŹLE ZAPRASZACIE? No to sobie wymyślił Ty to masz perypetie z tą rodzinką TŻta
A ja właśnie dostałam maila od białych butów, że moje będą miały zielone obcasy
Para, która jest u nich na stronie jest testowa ale już uzyskali odpowiedni kolor farby by odbarwić obcas i będą teraz robili zielone

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Monitka a ja właśnie mam cykl 30-31dni zazwyczaj (w lutym tylko się zmienia) mam tak,że co miesiąc tego samego dnia +/- 2 zaczyna mi się okres. No chyba, że zachoruję to wtedy mi się zmienia.
Stary 2011-03-21, 10:45   #1318
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Hej Dziewuszki

Takaya piękne te Twoje księgi Matko ja się muszę wziąć za swoją koniecznie A narożniki gdzie kupowałaś? Fajnie wyglądają

Myśmy wczoraj byli z zaproszeniami. I chyba żadna para nie przyjdzie. Daliśmy 3 zaproszenia. Ale mają inne wesele w tym samym dniu-bliższej rodzinki więc chyba tam pójdą. No trudno. Dzisiaj znowu jedziemy z zaproszeniami Ale mi się chce...

Nic spadam Dziewuszki

No i faktycznie... 2 miesiące Wam niektórym zostało O matko...
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 10:52   #1319
monita01
Zakorzenienie

Ooo, Takaya, no to dlugi... ups, to moze akurat sie wstrzelic... no trudno, co zrobisz? Nie masz nad tym kontroli, wiec nie ma sie co martwic!
Stary 2011-03-21, 10:56   #1320
takaya
Zakorzenienie

Zabezpieczę się w przeciwbólowe a raczej jakieś rozkurczowe, których normalnie nie biorę i tony podpasek w razie jakbym zapomniała wziąć

Joasiunia na wizażu jedna dziewczyna sprzedawała, jakieś marne pieniądze chciała za nie to kupiłam, co prawda nie bardzo mi pasiło,że złote ale za taką kase to nie marudziłam tylko brałam

No u nas na to wygląda, że z rodzinki TŻta prawie nikogo nie będzie (tzn 3 już nam potwierdziły a reszta się waha, czyli pewnie nie przyjedzie)

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2011-03-21 o 11:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości