|
|
#1291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
amandi84 życzę udanej szaleńczej zabawy na wieczorze panieńskim
![]() |
|
|
|
#1292 |
|
Rozeznanie
|
mogę do Was dołączyć?
|
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1295 |
|
Rozeznanie
|
ja z Rybnikaa
i tudzież ślubujemy za równy miesiąc ;D
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
To chwal sie suknia
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
Od jakiegoś czasu Was podczytuję, więc postanowiłam dołączyć
![]() Nie przeczytałam jeszcze wszystkiego, ale myślę że jestem już na dobrej drodze ![]() Ślub cywilny odbędzie się 13 sierpnia o 12:30 w Katowicach, kościelnego na razie w planach nie mam. Trochę mnie to przeraża, bo jeszcze masę spraw do załatwienia, a czasu coraz mniej. Mykam do pracy, mam nadzieję że wieczorkiem uda mi się na spokojnie doczytać resztę i napisać coś więcej
|
|
|
|
#1299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wesele robicie czy tylko przyjęcie?
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
Odliczanie czas zacząć... do wielkiego dnia zostało 6 dni... jakiś stresik się pojawia
Czy ja panikuję, tak zaczynam panikować ![]() ![]() Muszę do sklepu po melise
|
|
|
|
#1301 |
|
Rozeznanie
|
suknią to się bardzo nie pochwalę ![]() bo: a) jeszcze się szyje ze względu na córcię w brzuchu żeby była idealnie dopasowana, będzie w domu kilka dni przed ślubem ![]() b) suknie w salonie poskładałam z 3. różnych modeli ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- idę 9-go na przymiarkę do salonu Sarah ale wiem, że cała nie będzie :Pi miło mieć kogoś z okolicy
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy... jak to jest...
W dzniu ślubu młody przychodzi do młodej, ma dla niej bukiet a dla jej mamy ma też kwiaty? Jest jakieś wykupienie? |
|
|
|
#1304 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój kuzyn miał zrobione przez jego siostrzelice pliki banknotów, gdzie 1 i ostatni było to prawdziwe setki, reszta z gazet powycinane
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1308 |
|
Rozeznanie
|
ale dodałam do Twojego posta
dziewczyny, kiedy robi się podziękowania dla rodziców? na zabawie czy po błogosławieństwie? |
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
The rock - no ciekawe jak tam Dotce poszło
na pewno super![]() U nas sa zawsze wykupiny,ale my ich nie chcemy,daremne cyrki jak dla Mnie. Podziekowania dla Rodzicow mamy na Sali,jak da nam znac orkiestra mowicie cos do mikrofonu??kwiaty Pan Mlody daje tylko Mlodej u Nas. Zostalo mi 10 Dni !! Jest: Kwiaciarka Kosciol zaplacony Sala -l.gosci podana Fryzjer jest Kosmetyczna jest kosze dla rodzicow sa dla dziadkow jest dla swiadkow sie kupi jutro ![]() buty mam suknie mam co jeszcze?????????????????? Niemam kolczykow,wizytowek na stol,kieliszkow do szampana i ..??? Tz buty bedzie kupowal dzien przed slubem ale to jego sprawa ![]() A i jeszcze jakbyscie mogli podac utwory kto mial skrzypki w kosciele
|
|
|
|
#1311 |
|
Rozeznanie
|
zaplanowaliśmy, że na sali.. ale teściowa wkurzona, bo to się robi po BŁOGOSŁAWIEŃSTWIE
i tylko się tż pokłócił z nią
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Senseds, Dotttka wyglądała pięknie
|
|
|
|
#1313 |
|
Rozeznanie
|
ja chcę wykupiny, bo frajda fajna..
ale nie wyobrażam sobie jak rodzinka mojego przyjedzie z kołoczem i będą mi dom szmuglowac, wygonie ich albo mnie nie bedzie w domu.. Powiedziałam nie, to mój tylko " że taka jest tradycja i on ją będzie podtrzymywać, bo to wszystko zamiera!".. kij mu w oko, nie będzie mnie w domu ![]() nie robimy za to podziękowań dla dziadków choćby mnie mieli teście wyklnąć ja nie chce i już dla mnie babcie tż, nie są moimi babciami.. Moja niezależna decyzja, którą tż popiera.
|
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a czy powiemy coś na podziękowaniach to się okaże
|
||
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
U nas wykupin się nie praktykuje. Kwiaty dla mamy podczas błogosławieństwa - nie. Przecież i tak później dostają kwiaty na podziękowaniu. U nas na sali.
A w ogóle.. wczoraj/dzisiaj miałam mój wieczorek panieński ))))))))))Organizowała świadkowa, nic nie wiedziałam. Miałam zawiązane oczy, wywieźli mnie na miejsce imrpezy, powitały mnie wszystkie jako króliczki, musiałam się przebrać w gustowne kuse wdzianko, pierwszy raz w życiu otwierałam szampana, tost, słomki z wiadomymi motywami, później mnóstwo konkursów, test na mamę, zakładanei pieluszki, różne inne atrakcje, tańce.. A najlepszy był test zgodności. Najpierw ja odpowiadałam na pytania, później puścili mojego TZ nagranego jak odpowiadał na te same.. Fantastycznie się bawiłam Był i obchód po mieście w uszkach w środku nocy. Super, moja świadkowa i reszta dziewczyn spisały się więcej niż na medal ![]() A dziś głowa boli..
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
Amandi,ja tez mialam wieczór Panienski
My pierwsze sie spotkalysmy w domu,pozniej jechalysmy do klubu, tanczylysmy,pilysmy(nie za duzo-dzis nie mam kaca,ale nie mam głosu ) Znadlysmy te ztam pizze i ogólnie bylo ok,takze byly gadżety![]() Wszystko sponsorowalam sama . Justi - a Dotka skąd jest ?? Skad wiesz ze slicznie wygladała ??
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę pisać skąd jest bo nie wiem czy sobie tego życzy. Znamy się osobiście, byłam na jej ślubie
Ona z resztą na moim też
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

!28.06.2011! 

na pewno super