![]() |
#1291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
![]() ![]() Właśnie znalazłam wątek o ostatnio obejrzanych filmach - może znajdę coś ciekawego co polecają wizażanki. A Tobie jak ten film się podobał? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam, wczoraj też ogladałam. A widziałas ''Wyspa tajemnic'' tez mega.
![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My ostatnio widzieliśmy: Sherlock Holmes 2 Gra cieni - podobał mi się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1296 |
Raczkowanie
|
Morenica gratulacje
![]() ![]() Ifwka znam ten ból! ja dzisiaj upuściłam mój aparat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Ifwka współczuję akcji z telefonem.
Mi ostatnio telefon wpadł do wc, ale w porę się zorientowałam, że mi coś wpadło i wyciągnęłam - byłam strasznie zaspana, bo było to o 5.30 rano - wyciągam, a tu mój telefon - wysuszyłam i działa. Dobrze, że to było przy podnoszeniu deski klozetowej ![]() Mojej koleżance telefon wpadł do wc gdy wpuszczała wodę i tyle widziała swój telefon ![]() Niunia super, że będziecie mieć dziewczynkę :juypi: Ja też bardzo chciałam córcię - następnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Córeczka? Super. Gratuluję. Najważniejsze, żeby zdrowa była ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niedziela się zapowiadała tak spokojnie, a tutaj telefon od teściowej i się wkurzyłam. Bo się zaczęło, że po 1. kota trzeba się pozbyć, bo kot to pewnie mi dziecko zje, bo ja na kota miesięcznie wydaję majątek, bo kot to jakaś 10 kg krowa, która zajmuje w mieszkaniu tyle miejsca, że szkoda gadać. po 2. że jeszcze powinnyśmy poczekać rok aż ja znajdę pracę, aż się wszystko unormuje. I tylko moja babcia naprawdę szczęśliwie się cieszy, że będzie prababcią ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Morenica z tym kotem to trochę racja, bo kot może Cię zarazić toksoplazmozą, która dla Ciebie nie jest groźna, ale dla maluszka bardzo. Najważniejsze, żebyś nie sprzątała jego kuwety i nie miała styczności z odchodami kocimi, bo w tym najwięcej jest tego cholerstwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My widzieliśmy starą serię i jest mega ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo lepsza. Amerykańce jak zawsze wszystko spieprza ![]()
![]() |
![]() |
#1304 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam historię że dało się uratować, moja siostra piwem zalała - naprawili, kolega w WC topił - naprawili, ale po 1,5 h prania nie da sięnic zrobić. Odzyskuję powoli kontakty, jednak niektóre straciłam na zawsze. ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Nie ma tak naprawdę co czekać, my niby się staramy ale na razie bez jakiegoś strasznego parcia, i czasem Tż przebąkuje że może jednak zaczekamy jeszcze trochę, ale jak się pytam na co mamy czekać, to w sumie nie wie.
![]() |
![]() |
#1307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() niewiem czy to dobrze ale moja teściowa by chyba do mnie takich rzeczy przez telefon nie mówiła. Potrafi wbić szpilę ale ja z nią rozmawiam tylko jak jedziemy do domu a tak to mąż z nią rozmawia przez tel. Mam ten sam problem z pracą, wszyscy co chwile się pytają a mi już ręce opadają i jest to bardzo frustrujące kiedy na pewne rzeczy niestety nie mamy wpływu a rodzicom się wydaje że to wręcz niemożliwe żeby nie było normalnej roboty. Mi już tyle ludzi obiecało że pomoże w tej kwesti a jakoś nadal siedzę w domu. Jak ostatnio mieliśmy podejrzenia że to ciąża to mąż chyba się bardziej cieszył ode mnie, bo ja to już fiksuje i w głowie mam tylko jedno że nie mam pracy a tu jeszcze dodatkowe koszta i w ogóle... ehhh jak ja niektórym zazdroszczę sytuacji, bo ja mam wrażenie że zatrzymałam się w miejscu. Kiedy masz wizytę u gina?
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2012-01-16 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Według prognoz spowolnienie gospodarcze ma potrwać jeszcze kilka lat, a nie rok. Więc nie ma co za szybko liczyć na nowe miejsca pracy. Jak masz własny dom i chociaż jedno z Was ma pracę to już jest luksus. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do teściowej lepiej ją odciąć od Waszych wydarzeń, nie mówić jej za wiele tylko to co musicie, a jej gadanie przemilczeć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
co do kotów to ja od zawsze miałam koty w domu i nie miałam toxo.
nawet lekarz mi mówił, że częściej idzie się zarazić od surowego mięsa, niemytych owoców niż od kota. morenica na pewno dostaniesz skierowanie na toxo. ja teraz muszę powtórzyć badanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Szczęsiara, mój nawet nie dygnął jak Tż próbował go włączyć, był dotykowy noi na wyświetlaczu widać ślady zalania.
![]() |
#1312 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe, ktora teraz nastepna bedzie mamusia ![]() Cytat:
![]() Nie ma co liczyc w 100% na sprzety elektroniczne, lepiej zapisac gdzies na kartce ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dawno mnie nie było w naszym wątku, zapomniałam zupełnie o tym ![]() Widzę, że tu oczekiwania na dzieciątka, gratulacje dla Mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szlak mnie trafia jak ktoś się mnie pyta o pracę. Jakaś wyczulona już chyba jestem albo po prostu jest mi wstyd i dlatego reaguję złością. Dwa dni temu dostaję smsa od męża koleżanki "cześć, co słychać? Robisz gdzieś?" albo wczoraj od koleżanki "Hejka, co u Ciebie? Jak tam z mężem? Pracujesz?". A może to ja już przesadzam? Chociaż ja nikogo nie wypytywałam się czy znalazł pracę, bo wiem, że może to być krępujący i drażliwy temat... A ja się tak zastanawiam czy kiedykolwiek znajdę pracę na stałe. Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić... Tez bym się martwiła gdyby teraz zaszła w ciążę. Rodzice i tak pomagają, a gdyby jeszcze dziecko było? Zapadłabym się chyba pod ziemię ze swojej niezaradności. W końcu niby założyłam własną rodzinę, a nawet utrzymać się nie dawałoby rady. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I nie jesteś wcale wyczulona, po prostu osoby które za każdym razem o to pytają nie rozumieją tego, nigdy nie były w takiej sytuacji albo nie tak długo. Przynajmniej my będziemy wiedziały jak się zachować gdy ktoś inny będzie w takiej sytuacji jak my.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
To jest racja, ale kuwety chyba nie zalecają sprzątać mimo wszystko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.