A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 12:31   #1291
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

DZIEWCZYNY, u mnie wczoraj bylo 25 stopni, dzis 22!! Ja takiej wiosny na wyspach nie pamietam ;p mam dzis wolne, ale TZ sie uczy wiec nawet nigdzie niec pojdziemy ...;/ tak mnie korci zeby pojsc do salonu poogladac (pomierzyc?) Suknie, ale sama nie wiem ..

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
U nas teraz ślub schodzi na dalszy plan. To, co najważniejsze już mamy, dla mnie jest teraz czas pisania magisterki i intensywnego organizowania prac wykończeniowych w naszym przyszłym domku. Dzisiaj po południu idę właśnie do studia złożyć oficjalne zamówienie na nasze mebelki do kuchni Potem 7 tygodni czekania i na początku czerwca będą nam je już !
Alez Wam zazdroszcze!! Tez bym juz chciala miec mozliwosc urzadzania naszego gniazdka .. ale poki co jeszcze wlasnych 4 scian nie mamy, ale mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Nie powiem, że się zakochałam w tej sukni, ale podoba mi się bardzo
Co o niej myślicie?
Mam podobne odczucia co Ty. Nie zakochalam sie, ale bardzo mi sie podoba. Ma cos w sobie

Cytat:
Napisane przez sandrar Pokaż wiadomość
DOTK4 właśnie kamerzysty nam brakuje, nie chciałabym kogoś kto będzie z "lampą" zaglądał ludziom w talerze :P szukam czegoś nowego, ciekawego Może macie kogoś do polecenia z kuj-pom?
to zrozumiale janiestety nikogo Ci nie polece bo dokladnie z drugiego konca Polski jestem ale wybor jest naprawde duzy, wiec wierze ze znajdziecie kogos dla Was idealnego
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 12:36   #1292
vesna84
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Dotk4! zazdroszcze pogody!!!
u mnie zimno, pochmurno, wogóle nie czuc wiosny....
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 12:37   #1293
(kicia)
Zakorzenienie

u mnie dzis rano było -0,5 stopnia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 12:40   #1294
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
O mamo .. co to za wiosna?! Ale slyszalam ze od czwartku 20 stopni ma byc norma

Btw, gratuluje tysiecznego posta hehe
Stary 2011-04-11, 12:45   #1295
ewela11
Raczkowanie

Witam wszystkie szczęśliwe narzeczone Czy znajdzie się jeszcze miejsce na forum dla kolejnej szczęśliwej?
ewela11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 12:45   #1296
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
O mamo .. co to za wiosna?! Ale slyszalam ze od czwartku 20 stopni ma byc norma

Btw, gratuluje tysiecznego posta hehe
wow bym nawet nie zauważyła.

No dosyć tego dobrego czas pojecchać na uczelnię

do wieczora
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 12:47   #1297
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewela11 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie szczęśliwe narzeczone Czy znajdzie się jeszcze miejsce na forum dla kolejnej szczęśliwej?

witam i gratuluję kolejnej PM-ce 2012!!:roza :
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 12:48   #1298
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Miejsca dla nikogo nie zabraknie
Opowiadaj o Was, o zaręczynach, planowanym weselu, co macie załatwione, kiedy wymarzony ślub i skad jesteś
czyli wszystko

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 12:52   #1299
ewela11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Miejsca dla nikogo nie zabraknie
Opowiadaj o Was, o zaręczynach, planowanym weselu, co macie załatwione, kiedy wymarzony ślub i skad jesteś
czyli wszystko
Dzięki
Oboje rocznik 87 Jesteśmy ze sobą prawie 9 lat. Wiem,wiem. To będzie mały szok ale jestem bardzo szczęśliwa,że moja pierwsza miłość okazała się tym jedynym i ostatnim Zaręczyny były 8 marca ubiegłego roku, a ślub bierzemy 21.07.2012 w imieniny TŻ.
Do tej pory załatwiliśmy salę i zespół. A teraz zastanawiamy się nad wyborem fotografa i kamerzysty. I jakoś czuję,że nie będzie łatwo
Stary 2011-04-11, 12:52   #1300
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Jak szczesliwa, to jak najbardziej witamy

Opowiadaj nam cos o sobie kiedy slub kiedy byly zareczyny, ile czasu jestescie razem, co juz macie zalatwione ciekawskie jestesmy ;p
Stary 2011-04-11, 12:52   #1301
magdziaS
Podróżniczka

Dzień dobry dziewczyny! Mam dzisiaj dobry dzień. Wszystkie sprawy udało mi się załatwić tak jak chciałam. Może wreszcie los się zaczyna odwracać na moją korzyść (?)

Cytat:
aaaa dziewcznki dostałam odpowiedź z salonu

Panie mi napisały ze możemy w umowie wpisać że najpierw tą kwotę wpłacę co mam a potem resztę dostałam też info że maja wiele sukien aktualnie na wyprzedaży więc mogę przyjechać mierzyć

Już się ustawiam z kumpelami i w piątek ruszam do salonu ale jestem podekscytowana
No widzisz Powodzenia na przymierzaniu Ja może uderzę na salony, po powrocie z wakacji, w czerwcu

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
widze mamy podobne preferencje
ja nie mogę się doczekać aż pojadę mierzyć suknie - mam jakieś tam wyobrażenie w głowie tej wymarzonej i jestem ciekawa jak to wyjdzie w konfrontacji z rzeczywistością
cały czas się zapieram że nie chce księżniczkowatej, bezowatej itp a może się okaże że w takiej mi najlepiej
Ha, ha. Właśnie zastanawiam się co jeśli tak będzie. Bo generalnie bezy i księżniczki mi się nie podobają i ciężko będzie mi się pogodzić z faktem, że w takiej miałoby mi być najlepiej

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
No niestety... ja 81 TŻ 79
Cytat:
A ja 82 Jak to powiedziała ostatnio moja siostra - ty jesteś już taka młoda babcia
Łączę się z Wami . Myślałam, że to ja jestem jedną ze starszych i późno mi się do ożenku zebrało Jestem z rocznika '83 Wszystkie koleżanki w moim wieku już pożenione i z dziećmi, więc jakiś czas temu miałam z tego powodu kompleksy, ale teraz się nie przejmuję jestem młoda duchem

Cytat:
Czy mogę się do was dziewuszki dołączyć ? Ślub 28 IV 2012
Cytat:
Witam nowe PMki

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 12:55   #1302
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Oboje rocznik 87 Jesteśmy ze sobą prawie 9 lat. Wiem,wiem. To będzie mały szok ale jestem bardzo szczęśliwa,że moja pierwsza miłość okazała się tym jedynym i ostatnim Zaręczyny były 8 marca ubiegłego roku, a ślub bierzemy 21.07.2012 w imieniny TŻ.
Do tej pory załatwiliśmy salę i zespół. A teraz zastanawiamy się nad wyborem fotografa i kamerzysty. I jakoś czuję,że nie będzie łatwo
nooo 9 lat to sporo czasu ale co najważniejsze- szczęśliwego
napisz może z jakiego województwa jeszcze jesteś bo czesto polecamy sobie kamerzystow, zespoly itp

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 12:57   #1303
karolinka85
Rozeznanie

Witam wszystkie nowe PMki
ewela11 skąd jesteś?
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 13:00   #1304
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki
Wow, 9 lat? To chyba masz najdluzszy staz posrod naszych PMek. A moze sie myle? Sala i zespol to moim zdaniem najwazniejsze rzeczy, wiec fajnie ze to juz macie klepniete jesli Wasza sala i zespol maja strony intrnetowe to pochwal sie nam na fotografa i kanerzyste macie jeszcze czas. My tez jeszcze z fotografem nie mamy umowy podpisanej
Stary 2011-04-11, 13:01   #1305
ewela11
Raczkowanie

Cytat:
nooo 9 lat to sporo czasu ale co najważniejsze- szczęśliwego
napisz może z jakiego województwa jeszcze jesteś bo czesto polecamy sobie kamerzystow, zespoly itp
Województwo mazowieckie. 30 km od warszawy
Stary 2011-04-11, 13:03   #1306
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Mamy tu pare PMek z tego rejonu, wiec pewnie podsuna Ci jakies pomysly
Stary 2011-04-11, 13:05   #1307
ewela11
Raczkowanie

Cytat:
Wow, 9 lat? To chyba masz najdluzszy staz posrod naszych PMek. A moze sie myle? Sala i zespol to moim zdaniem najwazniejsze rzeczy, wiec fajnie ze to juz macie klepniete jesli Wasza sala i zespol maja strony intrnetowe to pochwal sie nam na fotografa i kanerzyste macie jeszcze czas. My tez jeszcze z fotografem nie mamy umowy podpisanej
No niestety stron nie mają, ale może uda mi się znaleźć gdzieś jakieś zdjęcia sali.
Niby mamy jeszcze sporo czasu no i podobno lipiec nie jest taki wzięty ale wcale terminarze usługodawców u nas nie są takie puste
Stary 2011-04-11, 13:08   #1308
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Szlak do Doliny Pięciu Stawów, ponad Doliną Roztoki

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

W porównaniu z większością z Was to ja to dopiero star dupa jestem Rocznik 82 Dobrze jestem zakonserwowana - chyba na mrozie...
82?? wow! no nie wygladasz[IMG]file:///C:/Users/Paulinka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] (to komplement[IMG]file:///C:/Users/Paulinka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG])

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
ja jestem 1989 ze stycznia więc też stara dupa??

taka stara jesteś, że ledwo dałaś radę nie zostać starą panną
weź lepiej doprowadź do tego ślubu, żeby się nie rozmyślił

a tak serio - ja w moim środowisku sieję zgorszenie, bo w wieku 23 lat wychodzę za mąż i to dla wszystkich jest takie chore

nikt nie zauważa jednak, że jesteśmy ze sobą od 2004 czyli jakby nie patrzeć prawie 7 lat
jednak nie jestem jeszcze tak stara jak mi sie wydawalo[IMG]file:///C:/Users/Paulinka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] czyli Ty tez nie, bo miedzy nami niby rok (rocznikowo) a tak naprawde to miesiac roznicy[IMG]file:///C:/Users/Paulinka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]

Słuchaj Alufa! Moj TZ wlasnie dzwinił do tego Twojego fotografa(ja staralam sie wszystko podsluchac oczywiscie:P) no i ten fotograf mowi: "ooo to Wy jestescie od tej kolezanki.. no jak Ona sie nazywa..." (no i beka, bo my tez nie wiemy jak Ty sie nazywasz:P) no ale dobra, dalej mowi:" no jak juz mowilem Pana narzeczonej kolezace, za komplet foto+kamerka 3000, no i ze na GG z nia pisze.." itp itd:P hehe no i sie umowilismy z Nim w Gemini na 18 kwietnia
[IMG]file:///C:/Users/Paulinka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG] to wiecej pogadamy[IMG]file:///C:/Users/Paulinka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]

Wogole my bedziemyw Polsce 17 kwietnia. A 18 kwietnia mamy tak zawalony ze masakra! o 9 ogladamy sale, na 12 mamy spotkanie z notaruszem w sprawia naszej dzialki, o 15 fotograf,a o 18 fotograf nastepny:P no masakra, nie wiem czy ten dzienn przezyje
[IMG]file:///C:/Users/Paulinka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]

Cytat:
witam nową PMkę
W końcu miałam czas na nadrobienie zaległości..
Wczoraj miałam wykłady na których musiałam być, a wieczorem TZ przyjechał do mnie z małą siostrzenicą
A dzieci jak dzieci pełne energii, a ja wieczorem już padłam na łóżko
A od samego rana już posprzątałam pokój, wymyłam podłogi, itp
W poniedziałki zawsze jakaś taka żywa jestem
Widze że zdjęcia wrzucacie
genialny pomysł na prawdę i wszystkie jesteście super laski! A raczej kobiety
na tym komputerze nie mam żadnych zdjeć więc ściągnę z portalu i dołączę
Może innym razem ze starego kompa wygrzebie jakieś z Tż
Ale ladna jestes!

Cytat:
Nie powiem, że się zakochałam w tej sukni, ale podoba mi się bardzo
Co o niej myślicie?
bardzo ladna ale bez razmiaczek

Cytat:
no nie zartuj! za tydzien zamawiam min. 20 stopni i piekne słońce

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

cos mi sie pomieszalo w tych wypowiedziach:/
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 13:09   #1309
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
No niestety stron nie mają, ale może uda mi się znaleźć gdzieś jakieś zdjęcia sali.
Niby mamy jeszcze sporo czasu no i podobno lipiec nie jest taki wzięty ale wcale terminarze usługodawców u nas nie są takie puste
Sama wiesz najlepiej z jednej strony w okolicach duzych miast duzo par bierze slub i terminy moga byc faktycznie pozajmowane, ale z drugiej liczba osob ktore oferuja swoje uslugi jest wyzsza wiec jestem pewna, ze znajdziecie kogos kto bedzie Wam odpowiadal

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 13:13   #1310
ewela11
Raczkowanie

Cytat:
Sama wiesz najlepiej z jednej strony w okolicach duzych miast duzo par bierze slub i terminy moga byc faktycznie pozajmowane, ale z drugiej liczba osob ktore oferuja swoje uslugi jest wyzsza wiec jestem pewna, ze znajdziecie kogos kto bedzie Wam odpowiadal
Oczywiście i narazie się tym nie przejmuje tylko na spokojnie szukamy Gdybyście miały jednak coś poleconego bardzo chętnie wysłucham i będę wdzięczna
Stary 2011-04-11, 13:22   #1311
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
witaj a zdradzisz z jakich okolic dokładnie jesteś?albo chociaż tak mniej więcej

Cytat:
aż mną zatrzęsło

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
u mnie zimno, pochmurno, wogóle nie czuc wiosny....
u mnie za oknem to samo, co za pogoda
Stary 2011-04-11, 13:26   #1312
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Witaj!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 13:29   #1313
ewela11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
witaj a zdradzisz z jakich okolic dokładnie jesteś?albo chociaż tak mniej więcej
Jasne, Grodzisk Mazowiecki. cokolwiek to komu mówi

aż mną zatrzęsło

u mnie za oknem to samo, co za pogoda
Cytat:
Witaj!
Hej
odrazu mi raźniej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 13:36   #1314
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Ile masz lat? Strasznie młodziutko na tym zdjęciu wyglądasz a i piękna z Ciebie dziewczyna
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
dziękuję

podłaczam sie do ewiki z pytaniem o to ile masz lat?? młodziutko wygladasz
o rany, dziękuję nie wiem czy to wina tego zdjęcia czy faktycznie, no ale mam 26 lat prawie, więc młodziutka nie jestem
to zdjęcia jest z zeszłych wakacji, wiec nie najnowsze aktualnego brak
Cytat:
DZIEWCZYNY, u mnie wczoraj bylo 25 stopni, dzis 22!! Ja takiej wiosny na wyspach nie pamietam ;p mam dzis wolne, ale TZ sie uczy wiec nawet nigdzie niec pojdziemy ...;/ tak mnie korci zeby pojsc do salonu poogladac (pomierzyc?) Suknie, ale sama nie wiem ..
zazdroszcze pogody u nas tak średnio... pochmurno i ok 10 stopni

Cytat:
witaj

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 13:53   #1315
evoonia86
Zakorzenienie

ewela11 oczywiście, że kojarzę te okolicę często tak jestem służbowo
Stary 2011-04-11, 13:55   #1316
ewela11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
ewela11 oczywiście, że kojarzę te okolicę często tak jestem służbowo
O, to miło już myślałam,że to całkiem nierozpoznawalna dziura
Stary 2011-04-11, 14:04   #1317
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Hej ja również jestem z maz. i 40 km od Warszawy tylko że z drugiej strony
Witam Nowe PM-ki
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 14:27   #1318
Irmelin333
Raczkowanie

Hej Dziewczyny! Nie było mnie weekend a tu tyle stron. Weekend spędziłam u TŻ i jak zwykle zleciał jak z bicza trzasnął.
Po podaniu przez Was linka do www.machej.pl postanowiłam zadzwonic i dowiedziec sie ile koles bierze. Przypuszczałam ze bedzie to cena kosmiczna i sie nie pomyliłam........ full opcja-8000 zł!
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 14:28   #1319
Chatka
Wtajemniczenie

Dziewczyny, Wy jesteście równo porąbane!! Weekend, a te zamiast obcałowywać swoje żaby i księciuniów to cholera wiszą na wizażu! A żeby Was tak , za to wszystko, co tu od wczoraj nadrabiam

Dobra, ale do rzeczy - JAKIE WY PIĘKNE! Aż normalnie same modelki, jedna cudniejsza od drugiej, jak Wy już teraz tak wyglądacie, to co dopiero w ślubnej sukni, makijażu i fryzurze!!! Niech Bóg ma w opiece tych Waszych biednych TŻtów... Chociaż Oni znów wcale nie lepsi heros na herosie i to w najlepszych gatunkach, zamawiałyście ich przez neta, czy wybierałyście na wystawie?
Aż wstyd własną facjatę ukazywać, jak tu same z żurnala wycięte piękności

Część z Was zupełnie inaczej sobie wyobrażałam, ale np. kicia jest dokładnie taka, jak myślałam jagodzia mnie zbiła z tropu chyba najbardziej, pisze tu ciągle, że gruba, że brzydka, a tu się takie cudo objawiło, że jeszcze raz usłyszę jakąś taką głupotę, to normalnie lanie będzie!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Także czekam na opinie blond czy brąz??
Mnie się podobasz tak i tak Chociaż w brązie tak, hm, jak to powiedzieć, szlachetniej

Cytat:
Kochana tu chyba jest nawet dziewczynka z rocznika 91... a mi mówią że ja się śpieszę ze ślubem... a coraz więcej dziewczyn w moim wieku to mężatki... a moja znajoma starsza ode mnie o 5 lat mówi że sobie nie wyobraża jak można brać ślub przed 30stką
no rzeczywiście, jak tak można

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Ja jestem z sierpnia 1987. Mój TŻ to dopiero stara dupa rocznik 1975, też z sierpnia. Tak więc w dniu ślubu ja będę miała 24 lata, a On 36. Niby różnica wieku duża, ale każdy, nawet moi Rodzice, mówi, że tej różnicy w ogóle nie widać. Jesteśmy jak dwie połówki pomarańczy, zresztą same chyba zauważyłyście że jesteśmy charakterologicznie siebie warci A na dodatek jesteśmy bardzo podobni z wyglądu, tyle ze On ma brązowe oczy, a ja szare. Pamiętam że jak bronił doktorat to Jego recenzentka się zastanawiała czy ja jestem Jego siostrą czy dziewczyną Jak się poznaliśmy, miałam 19 lat, a On 31. W życiu się tak nie zakochałam jak wtedy, chociaż wcześniej wydawało mi się że byłam zakochana w takim jednym. Ale o tym "jednym" zapomniałam jak tylko zobaczyłam po raz pierwszy mojego przyszłego Męża... Wiedziałam od razu, że spędzę z Nim resztę życia
Piękna historia Wiek się nie liczy, ważna jest dojrzałość na podobnym poziomie, a widać, że tak jest u Was

Cytat:
aaaa dziewcznki dostałam odpowiedź z salonu

Panie mi napisały ze możemy w umowie wpisać że najpierw tą kwotę wpłacę co mam a potem resztę dostałam też info że maja wiele sukien aktualnie na wyprzedaży więc mogę przyjechać mierzyć

Już się ustawiam z kumpelami i w piątek ruszam do salonu ale jestem podekscytowana
3mam kciuki, żeby dobrze pasowała

Cytat:
Czy mogę się do was dziewuszki dołączyć ? Ślub 28 IV 2012
Cytat:
Witajcie świeże nabytki, udzielajcie się dzielnie i dzielcie swoimi działaniami

W ogóle wczoraj mieliśmy taką zaskoczkę, przychodzą do nas Przyjaciele - para, która ma zaplanowane wesele na sierpień tego roku i mówią: a wiecie, mamy niusy - kupiliśmy mieszkanie i wzięliśmy cywilny. To są takie stare wkrętacze, więc się tylko śmiejemy, mówię, że może jeszcze w ciąży jesteście - a Oni nie no, naprawdę, Rodzina na swoim zmienia warunki i to była ostatnia opcja, żeby wziąć dobre mieszkanie - i się hajtnęli Tak po prostu z dnia na dzień załatwili, tylko świadkowie i Rodzice byli i nawet nie noszą obrączek, bo twierdzą, że prawdziwy ślub jest w sierpniu, a teraz to nawet nie czują się małżeństwem. Normalnie szok, bo się wcześniej tak zarzekali, że nie wzięliby cywilnego dla kredytu wcześniej, a tu się tak szybko zmienić poglądy potrafią
Ale ciesze się, bo fajne mieszkanko im się dostało, niedaleko od nas, więc bardzo fajnie

A tu nasza stronka narzeczeńska, zakładana już daaawno temu i mało co tam jest ogólnie, bo nic od tego czasu nie pisaliśmy tam. Uzupełniliśmy tylko fotki, żeby nas było lepiej widać Można je obejrzeć w zakładce Nasz blog ślubny, w temacie Zdjęcia
http://www.e-narzeczeni.pl//witaj-gosciu.html

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-04-11 o 14:33
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 14:39   #1320
Jamee
Zakorzenienie

Wróciłam z rozmowy i . W ogóle jak dla mnie to dziwna ona jakaś była. Najpierw dali nam test na 8 stron o nowościach wydawniczych (no to jeszcze rozumiem) a potem mieliśmy wczuwać się w sytuację. Problem w tym, że do rozwiązania problemu było 17 kandydatów i czas na rozwiązanie 10 min. Rozwiązanie problemu przedstawiała tylko jedna osoba. A rozmów indywidualnych nie było w ogóle. Jak dla mnie porażka.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości