|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
spodnie kupiłam ostatnio 42 ![]() TŻ mówi, że nie muszę się odchudzać, a tak poza tym to ciągle nakręcony i ciągle komplementy ![]()
|
|
#1292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a z mamą to mi jedną rzecz przypomniałaś - rozmawiałam z nią przez tel i żaliłam się że nikt nie zauważa że coś schudłam a ona "bo wiesz L. (jej psiapsióła) mi mówiła że widać sporą różnicę ale że nie wie czy ci mówić, czy się z tym źle nie poczujesz..." no normalnie przecież wiadomo że takie słowa mobilizują
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
a jaki ZAZDROSNY..
heheh mówię mu dzisiaj, że zadzwonię po kolegę, a on że niee.... ale kolega sam zadzwonił, ale nie mówiłam mu żeby przyjechał bo pozniej mozemy pół nocy gadać a ja na 7 idę do pracy.. hehe w ogóle kiedyś był u mnie i TŻ akurat wrócił z pracy to odrazu uciekł jak zobaczył jego minę ![]() ![]() a kiedyś mi ten kolega rolety powiesił jak mieszkałam sama. to tż powiedział, że on je źle powiesił, ściągnął, kupił nowe i mówi, że teraz to on je dobrze powiesił..
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
a w Dęblinie nawet motyle maja barwy bojowe
waga najwyzsza 130 waga najnizsza 79,9 105.....99.....95....89.. ...85.....79...75 Edytowane przez Pandzia_2010 Czas edycji: 2011-06-07 o 12:30 |
|
|
|
#1295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:brzydal : bo ja dziś właśnie pierwszy raz te dżinsy nowe założyłam.ostatnio znajoma mi powiedziała, że inaczej wyglądam a faceci widzę jak się gapią z dołu do góry, aż mi na prawdę czasem głupioa dzisiaj klient jeden.. siedział u koleżanki a my mamy takie przegródki... a on się zaczął wychylać i patrzeć i tak ze 2 razy, to się patrze na niego zdziwiona a on " no co, lubię sobie czasem popatrzeć" ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- fujjjj
|
|
#1296 | |
|
Konto usunięte
|
boski motyl!!!!!
Cytat:
ale faktycznie jest co podziwiać |
|
|
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
niezly ten gosc
hi hiu mnie TŻ tez juz mi dogryza zapomnij ze w tej spodnicy pojdziesz do pracy a jak sie poklocimy to zawsze chudnij wiecej to wcale nie bede zazdrosny i kazdy mu gada ze glodzi mnie odkad sami mieszkamy
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
idę już dziewczynki spać!! jesteście kochane!! dziękuję za komplementy!!
|
#1299 |
|
Wtajemniczenie
|
ja posiedze do 2 ech mam nadzieje ze mnie rano nie zobaczycie
|
#1300 |
|
Zadomowienie
|
Ja to też się chyba już kładę,próbuję coś czytać,ale i tak nic mi nie wchodzi do głowy
Trzymajcie kciuki To już ostatni raz i zostawiam Wasze paluszki w spokoju Oby 6 punktów i będzie haraszo |
|
|
|
#1301 |
|
Wtajemniczenie
|
bedzie wiecej :P punktow powodzenia
|
#1302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś usłyszałam komplemety od dwóch osób, które regularnie widuję co tydzień... ale dziś miałam inne spodnie - bo musiałam być galowo ubrana, no i mi mówiły, że taaaak schudłam i że nie mogą się napatrzeć a potem przypadkiem spojrzałam w jakieś wyszczuplające lustro i się przestraszyłam kto tam stoi, a to jakurcze, tak mi się spać chce, a muszę jeszcze pracę pisemną napisać:/
|
|
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
juz mu odstawilam singulair bo stwierdzilam ze za duzo tego dostaje
jakas masakra. 26 jedziemy do alergolog to sie dowiem moze czegos wiecej
|
#1304 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a mi się jakoś spać zupełnie nie chce... co nie zmienia faktu że uczyć też mi się nie chce więc mogę się 'sennością' wymienić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zamień się, zamień... napisałam tę pracę, ale nie mam już argumentów na poparcie tezy. jutro o 12 muszę to oddać, więc może wstanę rano, przejrzę to na spokojnie (bo teraz oczka mi się zamykają) i coś jeszcze wymyślę. także, lecę spać trzymajcie się i dużych spadków jutro!
|
|
|
#1306 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie obejrzałam kawałek filmu "świnki" masakra
|
#1307 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Łobuziarki!!!
Jejku jaka zmęczooooooooooona jestem, byłam wczoraj na juwenaldzkich koncertach. Jeszcze w nocy przygoda mnie spotkała. Wyobraźcie sobie, że nagle się budzę i widzę że światło w kuchni się pali, wstałam, poszłam żeby zobaczyć co się dzieje. A tam- stoi mój były współlokator który przyjechał na juwenalia i nocuje u mnie, no i szuka czegoś usilnie w szafce. Domyśliłam się że szukał czegoś słodkiego (ma cukrzycę), bo spadł mu cukier, a wcześniej gdy wracaliśmy z koncertów, mówiłam mu że w razie czego w szafce są czekoladowe zajączki wielkanocne które zapomniałam dac koleżankom przed świętami. Ale on stwierdził, że czekolady nie chce a szukał cukru. Dobrze, że miałam w zapasie dla gości do herbaty, gdy się ktoś nawinie. Zapomniałam powiedzieć mu gdzie ten cukier jest a on nie obudził mnie żeby o niego zapytać. Cały szkopuł polega na tym, że ten cukier nie był w zwyklej torebce, tylko w pudełku po twarogu. Później gdy się położyłam nie mogłam spać bo w głowie tłukły mi się myśli, że powinnam go poinformowac gdzie ten cukier leży, że on już ledwie co stał i co by było gdybym się nie obudziła??? Wszystko co mam w domu, jest bez cukru nawet syrup z lidla który stoi na szafce nie jest słodzony cukrem!!!! ![]() jestem już po śniadanku a teraz kawka ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
będę trzymać za dziś również choć wiem, że będzie dobrze, baaaa nawet bardzo dobrze![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- o szok ale świetnie wyglądasz!!!!! wow To, że płeć męska się na Ciebie ogląda powinno być dla Ciebie oznaką, że wyglądasz już super, przecież gdyby tak nie było to nie zwracaliby na Ciebie uwagi ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Oczywiście do EXTRAVAGANCE wcześniejszy post- coś mi nie za cytowało:/
|
|
#1308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki hehe dzisiaj też mi powiedziały w pracy, że chyba tyle nie ważę
|
|
#1309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1310 |
|
Zadomowienie
|
no chyba
bo u teściowej zawsze 6kg mniej pokazuje niż u mnie, ale moja jest elektroniczna, a tamta taka zwykła, więc wydaje mi się, że nie waży źle.. chociaż pragnę tego chyba![]()
|
#1311 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sprawdź się jeszcze na trzeciej wadze na pewności Ja już po maturze 16 na 20 punktów. 80% więc nie jest źle Ale tyle stresu było... Temat mi trochę nie podpasował - sport,ale coś tam wydukałam,drugi temat to szukanie pracy,więc jestem na bieżąco hehe To już koniec Do niczego nie trzeba się już przygotowywać NARESZCIE ! z dumą mogę powiedzieć,że ostatecznie zaczęły mi się wakacje
|
||
|
|
|
#1312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz ciesz się wakacjami![]()
|
|
#1313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nareszcie zapiszę się na basen i aerobik
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, nie zdążyłam Was nadrobić, a już muszę się pożegnać... Mam zapalenie nerek więc dukanie odchodzi w zapomnienie ;(
Mam tylko nadzieję, że te 5 kg które zeszły nie wrócą. będę starała się część dukanowych przykazań w miarę możliwości utrzymać. Będę też co jakiś czas do Was zaglądać, póki co dziękuję na wsparcie i pomoc
|
|
#1315 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie spadeczek -0,1 niewiele, ale jest od jutra PW
|
|
|
#1316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulacje!! muszę powiedzieć "a nie mówiłam" teraz masz wakaccccjeeeeeeeeeee!!!!: cmok:
|
|
#1317 | |||
|
Konto usunięte
|
co to za film? masakra ale dobry czy jakaś chała? ;>
Cytat:
gratki! i widzisz, pięknie ci poszło ![]() Cytat:
) którą lepiej umiałam to nie chciałam na chemię iść która potem bardzo dobrze mi poszła ![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 | |||
|
Rozeznanie
|
Ja też nie wierzę co do Twojej wagi
szok ! a jesteś naprawdę ładniutkaCytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- gratulacje !! Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Trzymaj się ;* będę trzymać kciuki by kg nie wróciły ;* Cytat:
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- hej dziewczyny ! ja postanowiłam się was posłuchać i postawić na więcej ruchu a tym samym zacząć III fazę i wiecie co dziś wchodzę na wagę a tam 55,9 spadek -0,2 niby nie duży ale to 55 z przodu jest motywujące i to jeszcze na III fazie ![]() Teraz miasto , a wieczorkiem koncerty
|
|||
|
|
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
chcialabym przejsc przez diete dukana ale jestem na to za slaba
brakuje mi samozaparcia ;(kilka dni daje rade a jak sie zdenerwuje to jem, i jem, i jem, i...... masakra;( |
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeloł!
Wróciłam z pracy... jutro się dowiem czy będę miała przełużoną umowę Jutro podliczymy miesiąc i jeśli znów będzie na minusie,rezygnujemy z gabinetu ![]() Ograbiłam dziś warzywniak i zrobiłam sobie sałatkę z rzodkiewką, ogórasem gruntowym-pychota! Pomidorkiem malinowym-takich słodkich pomidorów już dawno nie mogłam znaleźć , do tego koperek i kefirek, w rękawie upiekłam 2 cyce kuraka ale się nażarłam tego mi było trzeba
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

przecież wiadomo że takie słowa mobilizują
ale faktycznie jest co podziwiać 

jakas masakra. 26 jedziemy do alergolog to sie dowiem moze czegos wiecej
będę trzymać
za dziś również choć wiem, że będzie dobrze, baaaa nawet bardzo dobrze