|
|
#1291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
mi się podobają
|
#1292 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję
![]() Jeszcze jeden efekt mojej zabawy na wzorniku dzisiejszej ![]() Top mi nieco to rozmazał :< |
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
orliś super wyszlo a ta panda na dodatek![]()
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica fajnie wyszło
maliniak ja chciałam kupić takie 2duże pierścionki w hm to wykupili mi rozmiar s poszłam do natury na pociechę ale nic mi się nie podobało i sobie darowałam zakupy.
|
#1295 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() niestety jeszcze nie wiem ![]() Cytat:
i zakupy ![]() Cytat:
![]() moim zdaniem TAK. Cytat:
![]() Cytat:
i jak kryje? ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica fajnie wyszło
maliniak ja chciałam kupić takie 2duże pierścionki w hm to wykupili mi rozmiar s poszłam do natury na pociechę ale nic mi się nie podobało i sobie darowałam zakupy.
|
#1297 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27052073]Przyznam Wam się, że ta miniaturka irytuje mnie coraz bardziej, nienawidzę takich drobnych pędzelków i mam wrażenie, że lakier gęstnieje...
No, ale moje mocno skrócone pazurki:[/QUOTE] śliczne są teraz, mają porządny kształt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
A prosiłam kurka wodna prosiłam, żeby nie spamować Nie jestem w stanie Was nadrobić. Oblukałam tylko zdjęcia, wszystkie pazurki śliczne ![]() Odbębniłam nudny weekend na uczelni. Zakupiłam nowy lakier wibo, mam nadzieję, że znajdę czas żeby Wam zdjęcia wkleić, bo teraz sesyja mi sie zaczęła już i nie mam czasu na nic.
|
#1299 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27058392]A to takie moje na szybko dziś i wracam do nauki
[/QUOTE]ja bym zrobiła odwrotnie te trójkąty, bo tak to paznokcie poszerza, wg mnie ![]() ale tak to spoko ![]() ładnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() krzywa C to właśnie nie jest to co widać od boku, choć przez długi czas tak się uznawało, ale wprowadzono ujednolicenie w nazewnictwie. I teraz jest to łuk paznokcia(linia boczna paznokcia), a krzywa C i tunel to właściwie to samo i to to jak się paznokieć zawija (wolny brzeg). |
||
|
|
|
#1300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam o poranku
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27067483]No poważnie, sama jestem zdziwiona, okazuje się, że prawie pasteli nie mam [/QUOTE]zrób coś z tym czym prędzej ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27068539]OK, no to czas na moją próbę ![]() Kolory wyszły tak sobie na zdjęciu, cyknę Wam jutro jeszcze w dziennym, ale o dziwo, nie wygląda to źle [/QUOTE]Ładniutko, tylko właśnie tak jak Malinka mówi, wygląda jakby kwiatki nie miały dwóch kolorów. Ale skoro są to pewnie na zywo jest super ![]() Cytat:
Kiedy następna próba? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27070018]Dziękuję ![]() Jeszcze jeden efekt mojej zabawy na wzorniku dzisiejszej ![]() Top mi nieco to rozmazał :<[/QUOTE] Jaaaaakaaaaa panda ekstra ![]() ojj, ja mam chrapkę na komplet biżu w Orsay'u ale chyba mnie nie stać na razie... i mam tyle takich pierdół...
|
|
#1301 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uwielbiam duże kolczyki i bransoletki różnego rodzaju najlepiej jak tez są duze albo mają dużo przywieszekOrlica jaka słodka pandziorrraaa
|
|
#1302 |
|
Strażnik Wizażu
|
dziś zmaluję coś nowego i może wtedy wrzucę |
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
nie wytrzymam ja was krok po kroku nadrabiam już mi strona została i co przez przypadek mi się krata z odpowiedzią zamknęłajuż nie nadrabiam... Wszystkie pazurki ładniutkie i kolorki, nowe zakupy piękne Malinka ząbki zadrutowane ale jaki będziesz mieć piękny uśmiech--> ![]() i twoje pazurki w czerwieni pięknie się prezentują... Jak znajdę chwilę to wrzucę swoje
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Orli super panda
widziałam już jak ktoś tak rysuje zwierzątka na "rogu" bardzo fajnie to wygląda Anulka mogą być czerwonaczki? ![]() Cytat:
chociaż mnie się wydaje, że różnie to dziewczyny nazywają, łatwo się pogubić ![]() Alu za sesję, a teraz pokazuj pazury ![]() Agateczko oj mnie się tyle razy tak robi, że szlag trafia z tym cytowaniem/odpowiadaniem ![]() bolą mnie ząbki ![]() Orchidku mnie się podobały takie turkusowe pierścionki, ale uznałam, że nie mam do czego założyć...w ogóle nie mam się w co ubrać
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-23 o 11:06 |
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę w pracy jestem
Ale pokażę, pokażę. Jak nie dziś (powrót do domu przewiduję po 20.00, bo po pracy siłowania i zakupy) to jutro postaram się najpóźniej wrzucić
|
#1306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
troszczycie się o nas żebyśmy miały co czytać po powrocie Cytat:
szybko udało ci się zapuścić pazurki ja bym się nie odważyła![]() Malinka zadrutowana, ale za to będziesz mieć piękny Holywoodzki uśmiech ![]() Aguu fajnie wygląda ten fioletek u ciebie Morena nie łam się tylko maluj, ja też nie lubię mieć bardzo krótkich no ale trza im dać odżyć ![]() guinessi ciekawy ten undone, podoba mi się obawiałam się że będzie smużył, ale efekt końcowy ładniutki Orli skrócone pazurki wyglądają świetnie Dmka nie ostre fakt ale fajne kolorki glamour jeszcze ciut popracuj nad kształtem i będzie lux no a stópki też możesz wrzucić![]() o no i są stópki ładne![]() Orli fajnie wyszło Malinka pięknie pazurki wyglądają w tej czerwieni Mgiełko ty już a ja jeszcze dwie strony nadrabiania ![]() Sab świetne ![]() Malinka śliczne zakupki a ten pierścień po babci śliczny Orli jaka panda i vintage też fajnie ci wyszło No dobra dorobiłam kawy i nadrobiłam raz jeszcze ale na następny raz już tego nie zrobię ![]() Widzisz Malinko to wiem co czujesz w takim momencie
|
|||
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam z barbry 12 maja, a jeszcze nie mam przesyłki :x
|
|
#1308 |
|
Konto usunięte
|
Vintage w świetle dziennym:
|
|
|
|
#1309 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mgiełko, może to tylko u mnie tak :[ Orli, te vintage ci ładnie wyszły, rób więcej wzorków od ręki!!! |
|
|
|
|
#1310 |
|
Rozeznanie
|
Orlica są pięęęęękne
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
haha własnie listonosz był
![]() (Orchidku na kiedy się umawiamy?, dzisiaj jeszcze odchorowuję )sym no tak jak gardło boli, to akurat wielkie kapsuły do łykania, świetnie! :x u mnie raczej tak źle nie jest zdrówka Kochana
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
krakanie to coś negatywnego
ja przyciągnęłam listonosza za pomocą nadprzyrodzonych zdolności ![]() ale mam suche skórki na zdjęciu wypróbowałam matowniczka, ale chyba nie wytrzymam i pomaluję którymś...ach :x
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-23 o 12:19 |
|
|
|
#1314 | |
|
Rozeznanie
|
dorwałam dzisiaj lakiery z nowej kolekcji vipery..
1 kosztuje 17 zł, trochę dużo jak na lakier z tej firmy.. nie kupiłam bo nie było takich jakie chciałam ![]() ale już upatrzyłam sobie z bell http://www.bell.com.pl/pl/2/produkty/4/paznokcie/13/lakiery/90/lakier-do-paznokci-pastel-palette śliczne kolory i wracam po nie w tym tyg ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
|
#1315 |
|
Zadomowienie
|
O mamo, co za meczacy weekend za mna, moja siostra dala wszystkim w kosc tak, ze zpaomnialam calkowicie o Wizazu
Przejzalam tlyko zdjecia, pazury boskie Moze ktos mnie uswiadomic, o co chodzi z tymi paznokciami vintage ?Bardzo mi sie podobaja
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
glamour mnie się efekt matu podoba, ale nie na każdym lakierze
![]() akurat drobinkowe wyglądają jak zamsz i mnie to pasujevipera 17 zł? drogo a Bellki mają śliczne kolory, jednak ja po wypróbowaniu jednego więcej nie kupię , ta seria mi nie pasuje---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
wzorując się na zdjęciu innej blogerki i teraz dziewczyny próbują to odwzorować
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-23 o 12:57 |
|
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomalowałaś już którymś ?
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
na jednym paznokciu tylko sprawdziłam i znowu na czerwono
![]() (jakoś mi się łapki trzęsą i nie chce mi się malować wszystkich... poza tym za godzinkę robię pranie to by się mani zepsuło) koral jest śliczny, ma taki złoty drobniutki shimmer (wykończenie coś jak glass-flecked) przy nim CA jest taki przygaszony mimo drobinek ale oba fajne, top też
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj widziałam dużo pieknych kolorów z safari bo wzięłabym wszystkie i Tż by mnie wyeksmitował z domu. A tego nie chcę
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zbiłam różowego jumpka, tego którego wzięłam dwa razy i wymieniłam
![]() widać tak miało być...niepotrzebnie wymieniałam
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

poszłam do natury na pociechę ale nic mi się nie podobało i sobie darowałam zakupy.
A rok temu nie miałam paznokci, zdatnych do życia, prawie w ogóle. Pokaże nawet, a co! (może niektóre z Was widziały na wątku obgryzających)

i nie mam czasu na nic.

dziś zmaluję coś nowego i może wtedy wrzucę
nie wytrzymam ja was krok po kroku nadrabiam już mi strona została i co przez przypadek mi się krata z odpowiedzią zamknęła
za sesję, a teraz pokazuj pazury 
wypróbowałam matowniczka, ale chyba nie wytrzymam i pomaluję którymś...ach :x