|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
![]() A mam taka mala crush Jeden z brytyjskich kolazy
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
San, przykro mi, że macie przestój w pracy... jeśli Cię to pocieszy, u mojej mamy i siostry przedszkole też zamknięto na 2 tygodnie. tak to już jest w wakacje. a ja Wam zazdroszczę, że jeszcze macie urlopy. Mnie, jak wrócę z Włoch, zostaną 4 dni, które wykorzystam przed obroną - super... |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, juz po wywiadzie...
Ide do pracy Jak dzis znowu bedzie tak goraco jak wczoraj to bedzie masakra w biurze
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Padłam wczoraj po 17-tej, dobrze, że o 21 zadzwonił TŻ i mnie obudził, bo bym się rano w ubraniach obudziła Wstalam, umyłam się i o 23 poszłam znowu spać, a dziś ledwo wstałam ![]() Mi zostało chyba 7 dni urlopu, w tym już teraz wiem, że muszę jeden wykorzystać, żeby do promotora pojechać i zostanie mi 6, a chciałabym chociaż w tym roku nie siedzieć w pracy między Świętami a Sylwestrem, zwłaszcza, że TŻ ma wtedy ferie świąteczne... I tak pewnie ten czas spędzilibyśmy osobno, ale przynajmniej u rodziców bym dłużej pobyła... Powinno być 30 dni urlopu w roku przynajmniej!
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i jeszcze Ci coś zostanie.
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny dziekuję za kolejną porcję zyczen
no a o wczoraj nie ma co opowiadac wiec nie wiem co pisac^^
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zupełnie nie ma oczym opowiadać? No nie mów... |
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Karola jak to nie ma? nie zrewanżował się?
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
no jak to Karola? tylko nie mów, że wziął Cię na paintballa? lub inne miejsce niezbyt odpowiedne dla Ciebie...
|
|
|
|
#1302 |
|
Polka Ogarniaczka
|
heh, Karola
![]() I czołem wszystkim niewyspanym, ja dorwałam chwilowo net w bibiliotece wojewódzkiej i mykam do Cz. Ubrałam się jak na ulewę (jest dziś beznadziejne niebo), kalosze, płaszcz, parasol, a wcale nie jestem pewna czy lunie ![]() Miłego dnia Wam życzę
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
carmi dziekuje
![]() nie no na paintballa to bym z checia poszla, ja lubie takie rzeczy wszytsko oprócz wspinaczek i miejsc gdzie potrzeba silnych rąk :P ale njo nie wydarzylo się nic. siedzialam w pracy szykowałam się pojechalam po niego do pracy powiedzial ze ejst mega glodny i zebysmy "nasza" kolacje juz przyspieszyli obiecal mi mexican jednak przypomnial sobie o naszej ulubionej pizzeri to poszlismy na pizze pojechalismy do mojej miesciny zagralismy w scrable x2 a on powiedzial ze jest spiacy wykapal się i poszedl spac... no i o czym tu opowiadać moze sie zrazil po wczorajszym ale dzisiaj bedzie powazna rozmowa bo to byly chyba najgorsze urodziny w zyciu.jedyna atrakcje jaka miałam to prezent od jego sis (i wie ze nienawidzę muszek komarów ciem i wszystkiego robactwa) kupila mi elektryczna łapkę na muchy i ja miałam radochę łapiąc te muchy i to tyle. super nie ma to jak niezapomniane urodziny... znajomi obiecali mi, ze odbijemy sobie na woodstocku ale to juz nie to samo...
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
karola wiem, że to boli
Ja półtora roku temu miałam najgorsze urodziny. Po cichu liczyłam na pierścionek, a dostałam mega drogi zestaw do domowego SPA z Douglasa. Kosztował ok 300 zł i były to głównie olejki do kąpieli, płyny zapachowe, świeczki na wannę itp. Wszystko fajnie, tylko... my nie mieliśmy wanny. Do tego kupił to jak zawsze w ostatniej chwili, do tego wrócił późno z pracy i siedzieliśmy w domu. W pewnym momencie nie wytrzymałam i mu wygarnęłam. To nie była miła rozmowa :/ Wiem, że przesadziłam, ale jak chcę komus bliskiemu kupić prezent to myślę o tym kilka tygodni, "badam" co się może komu podobać, chodzę, szukam, wybieram, a nie kupuję w dzień jego święta :/
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Karola współczuję
ja też zawsze dużo wcześniej planuję prezenty.To takie smutne,że osoba Ci najbliższa nie umie się postarać i sprawić żeby dzień był wyjątkowy. ehhh
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Karola
rozumiem, że chciałaś ten dzień spędzić wyjątkowo, a Tż się nie postarał. Może faktycznie był zmęczony albo zrezygnowany po niedzieli... No, ale jednak mógł zorganizować to inaczej.Mój też mnie w tym roku zawiódł - nic się nie postarał... wrr... |
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój facet też często myśli o czyichś urodzinach tuż przed nimi. o moich też. nieraz wychodził z założenia, że pójdzie do empiku i coś kupi, więc po co się spieszyć. a ja zawsze się staram, wybaduję, co ktoś chce dostać, planuję dużo wcześniej. ostatnio już lepiej mu idzie z tym dawaniem prezentów, bardziej się stara. ale jeszcze ze 2 lata temu, to wiedziałam, że dostanę coś na ostatnią chwilę kupione. wcale nie mówię, że nieładne czy nieprzydatne, ale takie prezenty kojarzą mi się z metodą "na odwal się". dlatego ciekawa jestem, czemu P. już myśli o moich urodzinach. ale nie wmawiam sobie niczego, żeby nie było Karola, przykro mi... ale wiem, że lepiej powiedzieć, co leży na sercu, niż tłamsić to w sobie btw. przeczytałam tytuł wątku zamiast "Wymarzony pierścionek" - "wymuszony pierścionek" ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ???
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karola, no rzeczywiście się nie postarał... ale nie smuć się, wiem, że to nie to samo, ale naprawdę jeszcze sobie odbijesz A muszę powiedzieć, że odkąd urodziny obchodzę z J. to są mega wypaśne i wiem, że jakakolwiek by nie była sytuacja, czy urodziny, dzień kobiet czy... nie wiem... środa to dostanę coś ekstra i w bardzo miłym nastroju np. ze 2-3 tygodnie temu dostałam od niego płytę Mraza a wczoraj Johna Mayera! ).Przypomniało mi się a'propos prezentów. Szliśmy kilka dni temu koło Yes bodajże. Teraz jest jakaś mega promocja na niektóre błyskotki i m.in. na pierścionek w tym stylu, co lubię (ALE nie zaręczynowy). No i przechodzimy obok witryny i mówię do J.: "Patrz, zeszli z ceny do tysiąc coś z 2400 ponad, akurat wtedy, kiedy wydałam całą wypłatę na remont ", na co on: "O jaaaa... jakby tyle kosztował w zimie, to byś go miała na Boże Narodzenie" ![]() I jeszcze Wam powiem, co mnie rozwaliło dziś przyjeżdżam rano do pracy, wchodzę do biura, chłopaki jak zwykle stoją w grupie w środku, a w drzwiach wita mnie jeden z... wojskowym hełmem na głowie bo wyburzamy teraz hale na zakładach mechanicznych i w jednej była fabryka różnych wojskowych ciekawostek w tym telefonów polowych, braciak mi powiedział, że mi je przywiezie, to na all sprzedam ![]()
|
|
|
#1310 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() boję się że nie dam rady...![]() Cytat:
Popieram 100% ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może to moja wina że trochę na ostatnią chwilę, ale z drugiej strony latam bardzo często, zwykle wszystko jest ok, skąd miałam wiedzieć że będzie AŻ TAKIE opóźnienie?
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i w dzień urodzin (sobota) obudziłam się po 7 i czekałam do 9 głodna na obiecane śniadanie - no i się nie doczekałam wstałam i zrobiłam sobie sama... Potem tekst tż-ta, że pojedziemy do kwiaciarni i wybiorę sobie kwiata Niestety tego też się nie doczekałam... Poza tym dzień był udany spędziłam go z rodziną w sumie jak normalny dzień... TADAM! Koniec
|
|
|
|
|
#1312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytam, bo ja takich podarunków od kolegi nie przyjmowała. kojarzą mi się z "zalotami" lub ze związkiem hełmy są super Cytat:
ja nie miałam najgorszych urodzin. takie określenie u mnie nie istnieje póki co no ale denerwowały mnie prezenty na ostatnią chwilę kupowane.
|
||
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia ale fajnie z tymi wojskowymi gadżetami
Ty znowu jesteś z J. ? Bo chyba coś mi umknęło.Wkręciłam się w wątek Krakowianek ![]() No i uwielbiam jak mój szef jest na urlopie. Najpierw mnie nie było 2 tygodnie, teraz jego nie ma, więc mam 3x mniej pracy Już spłodziłam dzisiaj prawie 2 strony magisterki
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci to głąby, przecież nam tak niewiele do szczęścia potrzeba - odrobiny postarania się i słuchania nas, a nie prezentów dla siebie (jak u karoli) i na odwal się. Carmi, zazdroszczę Ci tego luzu w pracy... u mnie niby hardkoru nie ma, ale coś takiego jak pisanie mgr odpada
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna takie prezenty nie daje zwykły kolega, baa nawet przyjaciel. Czy Ty zastanawiasz się nad ponownym związaniem z J.?
Carmi - super, że więcej luzu masz z resztą ja również najpierw 2 tyg. nie ma naczelnika, a potem mnie tydzień więc jakoś m-c zleci![]() OJ tak faceci to są "GŁUPKI!" wiele razy mówiłam swojemu, że naprawdę nie wiele trzeba, by kobieta była zadowolona (wystarczy ją rozpieszczać )i przez to wszystko (sobie przypomniałam o tych urodzinach) uciełam rozmowę z nowym pracownikiem, bo mnie za mocno irytował ale ile razy można pytać o to samo...
Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-08-02 o 11:29 |
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie słabe urodziny były ostatnie,ale ze względu na moją rodzinę. Akurat wtedy mój brat się przeprowadzał i czułam się jakby mieli pretensję o to,że mam je. Gdyby nie TŻ to cały dzień siedziałabym sama bo oni zajęci byli moim bratem. I pretensję,że po 22 jak wrócili to z nimi nie siedziałam heh
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie jesteśmy razem
co do podarunków, to niezależnie od naszego statusu zawsze były z obu stron, więc jakoś nie przyszłoby mi nigdy do głowy, że są nie na miejscu tzn. mówię o płytach, nie o biżuterii, bo to to zupełnie inna bajka ![]() EDIT: AAaaaaa, ej, bo nie wiem, jak to odebrałyście, z tym pierścionkiem na Boże Narodzenie to chodziło o to BN, co było w 2010 roku, co dostałam kolczyki
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-08-02 o 11:29 |
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, jeśli Wam to pasuje, to ok
ja się tylko zastanawiałam, czy Ty go nie masz na haku, ale skoro te prezenty są dwustronne, to chyba jest ok jeżu... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=472986 jakoś mnie to przeraziło. |
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zaczyna TŻ ostro denerwować .
Wiem, że to duża widna leczenia ale już nie ma siły na niego wytrzymałam prawie 11 miesięcy ...ale szczerze teraz mam go dosyć już ... W ogóle mój TŻ wymyślił sobie,że to ON wybierze mi suknię ślubną bo ON wie najlepiej w czym będzie mi dobrze Ale szczerze już nie daję rady psychicznie przy nim jest ok ale czasem to po prostu wyszłabym i nie wróciła.... pół dnia jest ok za chwilę coś mu strzeli i jest już nie ok po godzinie jakby nic się nie stało ![]() Albo siedzi je śniadanie jest super , skończy śniadanie ma focha nie wiadomo o co i ostatnio To on wie wszystko najlepiej jeszcze 1,5 miesiąca proszę o siłę i ciekawe jak to będzie przez następne pół roku ...
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, OMFG, co to??????
fuj!!!!!Anioł
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

Jeden z brytyjskich kolazy 
Ide do pracy

I caly dzien bedzie piekny 

wiec nie wiem co pisac^^

ale dzisiaj bedzie powazna rozmowa
ja też zawsze dużo wcześniej planuję prezenty.
Nie chce za duzo robic bo tylko 4 nas bedzie - ja i TZ plus znajoma para, ale z drugiej strony chce te polskie grillowanie od jak najlepszej strony pokazac
i ciekawe jak to będzie przez następne pół roku ...