![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
hejka
Sosno początki są bardzo cycowe, fakt, potem dzieciak zaczyna więcej się interesować światem, więc już idzie więcej w domu porobić ![]() kiedyś na dworze musiałam co chwilę karmić, dziś cyca na ogół nie wyciągam, raczej wytrzymuje Olka 2 godzinne spacery w przedszkolu Olkę zostawiam w wózku, wchodzę kilka schodków(niby to jedno pomieszczenie) i znika mi dziecko z oczu na chwilę jak wchodzę do szatni /boksu po buty dla Mikiego , chwilka, ale zawsze potem już na go ubieram to lookam czy mi ktoś dziecka nie ukradnie, niejednokrotnie, panie z obsługi zajmowały Olkę grzechotką , rozmową ![]() no jak samochodem, to już bez problemu fotelik mam pod nosem przez 3 m-ce wybieranie na dwor to koszmar, mimo,że to okres letni i ciuchów mało, to ja i tak byłam spocona, bo Miki sie awanturował, Olka wyła bo cycek jej uciekł i trzeba samotnie leżeć w wózku teraz już lepiej, bo na ogół Olka już nie płacze jak schodzimy najpierw ubieram siebie i Mikiego w prawie całe ubranie, Olka na samym końcu, dokańczam Mikiego , siebie nie bo na dole dopiero sie dopinam ![]() no trochę to trwa zgranie trójki, ale każdy znajduje swój dogodny koncept zapomniałam ![]() Miki dziś sie rozryczał przed drzwiami do sali i nie chciał wejść, musiałam popchnąć i zwiać ![]() niedługo doszedł Krzys kumpel , wiec może łzy już wyschły ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-10-13 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
a ja zła jestem - chciałam kupić młodej na all tą nieszczęsną piżamkę polarową i jakiś komplet podkoszulek na szerokich ramiączkach...ale oczywiście nie znalazłam sprzedawcy który ma obie rzeczy w młodej rozmiarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas noc ok, kolo 22 musialam podac antybiotyk i b dostal atak kaslzu. nie mogl spac bo non stop kaszlal. poszla druga inhalacja z berodualu i pomoglo- spal do rana. ma troche biegunke, ale to na pewno od antybiot. dostaje probiotyki i tyle. dzis juz troche lepiej. kaszle (no i dobrze, ma odkaslywac) ale nie ma juz takich furczen, tylko swisty slychac ![]() mala dzis znow ma katar- gesty, ale nie jest zle. Sosna, jak gdzies wychodzimy, to najbardziej upocona jestem ja. wszystkich spakowac, ubrac, zabrac wszystko itp... zazwyczaj najpierw ubieram Borke, tzn sam sie ubiera, a mu zapinam kurtke itp... pozniej Antosie, wciskam ja do fotelika, zbieram caly majdan co mamy do wziecia i wychodzimy. ja do przedszkola i zlobka jezdze autem, wiec moze dlatego jest mi latwiej. u nas do przedszkola tez nie moge wejsc z wozkiem, wiec ja biore parasolke, do ktorej wpinam fotelik. jak ide po B, wozek zostawiam w przedsionku, a fotelik zabieram ze soba. u nas w tym przedsionku zawsze siedza jakies babki co pilnuja porzadku i dyrektorka mowila, zeby spokojnie im zostawic dziecko, one sie na pewno chetnie zajma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
hej!
Mała W tresco są takie zestawy bluzek na grubych ramiączkach, zwykłe białe pod bluzkę z długim rękawem. Są pakowane po 5, fajna bawełna. NIe wiem tylko czy masz gdzieś tesco pod nosem. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Wlasnie przyszla do mnie paczka z podkolanówkami, jestem zachwycona ![]() ![]() ![]() Właśnie puściłam sobie ogrzewanie, bo w nogi szczypało ![]() Czeka na mnie prasowanie ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-10-13 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
a do mnie miała wpaść pufa z synkiem, więc czekam z kliknięciem pieca
![]() ![]() ps ja już kolejną jesień-zimę noszę ciepłe-bawełniane podkolanówki, często są w Lidlu, http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_21959.htm Stonce Miki też posiada takie sprzęty w swojej garderobie ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-10-13 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
a mnie znowu pogielo.... przyszla jesien i znow kombinuje, co by zafarbowac wlosy na jakis braz...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Veronka w tym kolorze co masz teraz ci slicznie
![]()
#1299 |
Zakorzenienie
|
Ja mam z takich
http://allegro.pl/sexowne-podkolanow...861370556.html http://allegro.pl/grube-bawelniane-p...861234500.html te za 4 zł mnie rozwaliły bo są super grube i świetne gatunkowo jak za 4 zł ![]() w ogóle wczoraj Tymek przyszedł do domu w dziurawych gaciach ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-10-13 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Judi - dzięki! akurat będę w sobotę w tesco
![]() ![]() ![]() Anka - fajne takie ciepłe podkolanówki, ale ja do pracy nijak tego nie założę ![]() ![]() dziś miały być dzianinowe legginsy, napaliłam się jak dzika - wysłałam mamę z rana ale mi dzwoniła, że szajs okrutny, gatunkowo bylejakie, mało rozciągliwe i nie wzięła. a od 17-tego widzę też będą dzianinowe sukienki na które choruję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Mała w tesco sa pizamki ale widzialam tylko bawełniane. bardzo ladne ze smerfami itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Judi - no te sexowne są super
![]() generalnie nie lubię podkolanówek tzw. antygwałtów ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mala, a patrzylas w lidlu? wg mnie na serio niezle maja tam kurtki i to za ok 60zl ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- oo te beda na pewno cieple http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_21956.htm widzialyscie kombinezony w lidlu?? ![]() http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_21969.htm http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_21970.htm rozmiary od 122, ale mysle, ze wezme te spodnie. na B beda dobre, a jak nie to sie podwinie :p i rekawiczki http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_21971.htm Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-10-13 o 11:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Mała ja też nie lubię antygwałtów
![]() ![]() Mamuśki chłopców- puszczacie chłopaków w spodniach dresowych do przedszkola? Pamiętam że Anka napewno a reszta? Ja nie lubię dzieciaka w dresie poza domem ![]() ![]() ![]() Może będę go przebierać w szatni... przemyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
No właśnie te jeansy które poszły wczoraj do kosza to były jedyne na gumce. Do reszty muszę mu dawać pasek (pasek jest na gumce) więc napewno ciężej się mu rozbiera. W weekend pójdę po jakieś wyjściowe gacie dresowe.
Są w teskaczu ale za 50 zł a ja bym musiała ze 3 pary kupić. Coś mi się zdaje że czeka mnie buszowanie za gaciami w weekend ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-10-13 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
d ziewczyny, dla chłopców bez problemu można też dostać spodnie dżinsowe na gumce
![]() ![]() ![]() laseczki mają generalnie lepiej i bo legginsy można założyć i spodenki dresowe z miki z jakimś motylkiem ![]() ![]() generalnie typowych dresów też nie lubię poza domem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
O dzięki, tej aukcji jeszcze nie widziałam. zapiszę sobie i ewentualnie kliknę w neidzielę. W sobotę jedziemy do dekatlonu to tam też może coś będzie. Na allegro jest wiele fajnych, tyle że musiałabym czekać na przesyłkę, a przydałyby mi się te gacie już na poniedziałek. Zobaczymy
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ja ma o tyle gorzej że Tymek mi usikuje w przedszkolu. Więc każdgo dnia spodnie daję do prania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Ja pitera codzienne w dresy badz spodenki krotkie przebieram w szatni, a tak to przychodzimy w jeansach.
Odkad nie nosi pieluchy to mu wiele spodni z pupki spada, chyba mu szelki kupie bo co zrobi krok to gacie do polowy ud. Taka to ma chuda dupeczke, a w ogole schudl mi po tych chorobach.
#1313 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
nie wiem kto to s.s.
![]() chodziło mi o Kubę hmmm nie wiem jak miał na nazwisko, ten grubszy Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-10-13 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
większosć chłopców w przedszkolu to dresiarze,
nie cierpię tego widoku ![]() jakieś miękkie bojówki by się zdały, ale za ich cenę mam 2 pary dresiaków, wiec aspekt ekonomiczny mile widziany ciekawe czy Miki odzyska spodnie ![]() ps. ja słyszę od tż , że on taaaaki zmęczony, w sobotę się musi wyspać, itp. a jak mówie a co ja mam zrobić, kiedy choc moge się zdrzemnąc, to robi maślane oczka ![]() ![]() a szczyt wszystkiego , na "odciążenie mnie " , weźmie dzieciaki na spacer, to powinnam go po rękach całować, czy jak ? ![]() ![]() Mała dziś w rozmowach w toku ma być gośc co więcej kasy na Bunię wydaje niż na żonę ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-10-13 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zakorzenienie
|
hej hej
Veronko dobrze że z Boryskiem lepiej, choc noc miał jeszcze męczącą Anisia fajnie że Piterek mógł byc na tym pasowaniu. Mnie się też imprezy w przedszkolu podobają. Zawsze jest tam tak przyjemnie i wesoło.A dzieci te malutkie są w stanie się tyle nauczyć w tak krótkim czasie, że pełen podziw. Ja Krystianowi czasem daję spodnie z dresu. Ale jak mu akurat braknie innych. Bo do przedszkola, przynajmniej do jego grupy chodzą ładnie ubrani, tzn w normalne spodnie //w dresach raczej nie chodzą. Maluchy to chyba prędzej bo im łatwiej się rozebrać i ubrać, wygodniejsze do zabawy. No ale wiadomo zawsze się patrzy jak chodzą ubrani rówieśnicy by nikt nie czuł się gorszy. Ja z tym wybieraniem się- to mam tak samo jak wy. Ubieram każdego pokolei, albo wszystkich razem.A siebie ubieram na raty, trochę przed ubraniem dzieciaków, reszte jak są już gotowi,a i tak jestem cała mokra. Najbardziej mnie wkurza jak mamy gdzieś wychodzić /na czas / i tuż przed wyjściem ktoś zawoła jeszcze kupę, to mnie szlag trafia, no ale cóż musi zrobić. A to się rozpisałam ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
To tak samo jak Karolek jemu też wszystkie spodnie spadają z dupy. Jak ma na szelkach to ok, ale te na gumce to masakra -w ogóle się nie trzymają ma jeszcze tyle luzu że weszła by tam jeszcze jedna taka chudzina. Po domu to zakładam mu szeleczki |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Ja celowo kupuje spodnie dresowe z paskiem w pasie/sznurkiem, ale kurcze raz zle sprawdzilam i sie okazalo ze to atrapa tylko, a w pasie oczywiscie za duze i musze mu to jakos zwezic
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
S.S. to Sławek ![]() aaaa Kristi Ty masz jeszcze więcej zbierania... ale przynajmniej najstarszy chyba już samodzielny.. i te wpadki jak już wszyscy gotowi... straszne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
SOSno Ale mam sklerozę, mało nazwisk z podstawówki pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.