![]() |
#1291 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
tak sobie dziś rano właśnie myślałam, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma - a jak już się tam jest, to nagle się okazuje, że przecież tu też trzeba wstawać bladym świtem, robić kanapki prawie po ciemku, wychodzić na mróz/deszcz, odrabiać lekcje, wszystko się staje takie zwyczajne, przyziemne. wszędzie trzeba żyć i tyle. nie ma co liczyć na zbyt wiele, bo ostatecznie wszystko się sprowadza właśnie do tego. ![]() bessęsu, dzięki za głaski, idę czytać ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-10-11 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
grozi wypollizowaniem
|
tak se mysle o tym co by robic w zyciu zeby było fajnie i zeby sie speoniac
![]() ![]() ![]() ![]() mogłabym tez robic bizu- redziową technikom, ale inny stail ![]() kiedys pisąłam ze nie mam cierpliwości do bizu-ale w sumie to chodziło o półfabrykaty koraliczane....to mnie nie podnieca...a żywicowanie jak najbardziej mnie pociąga ![]() miałam nawet taką wizję siedząc na klopie (sorki) ![]() ![]() ![]() ![]() pociąga mniue tez łaczenie technik-kolaż ,fotomontaz i takie tam....no ale jak z tego zyc?
#1293 |
ʞɐɯǝuɐ
|
czytam sobie od paru dni font o odnawianych blokach i muszę się z Wami podzielić na dobranoc prawdziwą perełką - http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=414
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Idę spać brnoc
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
są miejsca, w których czujesz że żyjesz, chce Ci się i lubisz po prostu oddychać tamtejszym powietrzem, lubisz otaczające Cię środowisko, mury łatever it is - gdzie codzienna rutyna nie uwiera - bo Ci się chce żyć w jednych miejscach funkcjonuje się lepiej jesli się w nich czuje dobrze - kilka dni to za wcześnie żeby oceniać przykład - Ameryka - wielu moich znajomych straszny szok przeżyło, bardzo cierpieli na wszystko tam początkowo - a potem się tak zżyli z tym miejscem - tak je zrobili swoim że wszystko by dali zeby móc tam wrócić ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- [QUOTE=kamena;29915021]czytam sobie od paru dni font o odnawianych blokach i muszę się z Wami podzielić na dobranoc prawdziwą perełką - http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=414 ![]() ![]() ad post Polly - świetny pomysł z platformą ino nazwę zmienić ![]() ja bym się spełniała tłumacząc książki i robiąc subtitles dla filmów - skoro nawet ja wyłapuję błędy tzn że nie robio tego jacyś masterzy nie mówię już o lit pięknej ( choć kiedyś łaj not) ale beletrystyka( choć to tosamo z nazwy) mam an myśli rozrywkowa proza jaknajbardziej i spełniałabym się jeszcze dekorując urządzając domy, mieszkania, lokale - kocham wystrój wnętrz to jedyne z rzeczy które lubię i mogłabym umieć - bo reszta lubianych niestety beztalencie ![]() pociąga mnie fotografia, malarstwo - no i cóż z tego ![]() heh, spełniałabym się ratując koty, prowadząc dla nich "dom" poczekalnię przed adopcją - no ale z tego to się żyć na pewno nie da - na to trza mieć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-11 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() reklama hotelu na blogu tez wymiata ![]() http://raider55.blox.pl/html ziut ![]()
![]() |
#1300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogoda paskudna, a wszystkie koty w nocy są czarne. Jeszcze się nie rozsmakowałaś. No i samotność. Czytałaś o Rosjaninie, ktory popełnił samobójstwo, bo doszedł do wniosku, że cale życie tylko "odiewatsa- razbieratsa" (przepraszam za pisownię). Ja bym dała sobie czas i nie oczekując niczego specjalnego otworzyła się na to, co bedzie. I nie myślała, że mam się czuć "jakoś"- czyli wspaniale, wyjątkowo itd. Rób zdjęcia, wklejaj, pisz ![]() ![]()
![]() |
#1301 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o ja pier....... cos takiego powinno byc zakazane! ![]() a potem ktos powie ze architekt tak zaprojektował taaaa ![]()
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() siedzę i oczom nie wierzę ![]() Hotel Venecia Palace mnie zabił
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
grozi wypollizowaniem
|
tak ![]() pani Jadzia ze spółdzielni ![]() ![]()
#1305 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() wariacje na temat samson "Samson walczący z lwem" ![]() Samson trochę dziwny, ale lew jak żywy ![]() dom w tle też interesujący! ![]() to jest działka sąsiadująca przez płot z moim starym domem, moje koty biegały po tej trawie ![]() takich rzeźb było tam więcej i jeszcze kapliczka w podobnym stylu, niestety 3 lata temu to zburzyli i wystawili koleny gniot
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
ANANDA!!!!
![]() Dobranoc ![]()
#1307 |
Zakorzenienie
|
ale to nie odnośnie lwa
![]() i ja życzę kolorowych ![]() kurcze lew mi przypomniał Mała będzie mi się znowu śnić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- wogle to mi się przypomniało, że w tym dziwnym domku, za lwem ![]() ![]() ![]() och wspomnienia ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-12 o 01:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |||||
BAN stały
|
Haaaj!
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29908794]1. Tylko żebyś nie miał kocich pazurków [/quote] Na chwilę obecną obżarte są ![]() Cytat:
![]() Szaleję za Tooobąąą! ![]() ![]() ![]() Bród odpadł, czujesz się dziwnie lekki, to normalne jest ![]() ![]() Przecież dobrze wiesz, że Cię lofffciam lajk nołbady ![]() ![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29910837] 2. Bo ten Grysiak to same gupie gupoty ma pod hełmem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29911034]A co przygotowałeś? Ostrzegam, że wygłodniały jestem ![]() W menu pałka z sosem śmietanowym ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Melk, to przecież całkiem normalne jest na samym początku, się wcale nie przejmuj, serio ![]() ![]() Gdybym mógł, to bym wsiadł w Zug nach Wien, i bym Cię podbudował na duchu (chyba, że poczekasz...) ![]() ---------- Dopisano o 03:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ---------- Cytat:
![]() Idę spać, chyba zaczyna się już zjawisko zwane kacem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Zakorzenienie
|
Melk
![]() ![]() ![]() sprawdziłąm an ich stronie że od dziś do niedzieli ![]() Cytat:
![]() Dziś jest ten dzień kiedy ideu do pracy ![]() także ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
![]() spać ![]()
#1311 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tylko nie zapomnij się ubrać ![]() ![]() Deszczu dzień następny, choć trochę się przejaśnia i w kaloryferach coś się szamocze ![]() Dzień dobry ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-12 o 08:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() się upisałam.... ![]() idę do wanny... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od rana niewyspana, głodna i zła ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ja jestem za ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak więc ciesz się miejscówą a ludziów poznasz na zajęciach i będzie git ![]() Ja tymczasem miałam rozkminki na temat tego co pisała Polly o wydurnianiu się np. na fejsie. Ja bym się martwiła co ktoś o mnie pomyśli widząc w ulubionych Piły (wariatka sadystka), fantasy (dzieciuch), jakiś quiz o winie czy glanach (alkoholiczka, brudas) ale czy fogle są jeszcze tzw. normalni ludzie? ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zlałam się po pępek Royal Muską i jest mi dobrze ![]()
![]() |
#1316 | |
Zakorzenienie
|
będziecie zakładać tę spółkę biżuteryjną, to krzyczeć - może sieu dołączę
![]() Cytat:
A nawet jak już ktoś szalał za młodu, to teraz wydoroślał i się do tego nie przyznaje ![]() Dlatego dostęp do fot i tablicy zostawiłam jeno dla wizażu ![]()
![]() |
#1317 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
pani Jadzia albo i nie, podobno czasem sami mieszkańcy forsują takie pomysły wbrew spółdzielni
![]() ![]() fogle ocieplanie budynków to wg mnie w dużej mierze koszmar, styropianuje się nie tylko wielką płytę ale i ładny socreal, lata przedwojenne, czytałam że też kamienice xix wieczne... czasem zupełnie niepotrzebnie, po ką cholerę dawać 15 cm styropianu na półmetrowe ceglane ściany w budynku w którym zimą w mieszkaniu było 25 stopni? jedyna pociecha w tym że pod warstwą styropianową jest oryginalny budynek i nienaruszone detale, może kiedyś zdemontują styropian.... inna rzecz to kolorystyka.... ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
podejrzewam że ja bym miała podobnie jak Ty, czyli ogromne oczekiwania że będzie niewiadomo jak super hiper i fogle 1000% lepiej niż gdzie indziej, że będę korzystać z tych paru miesięcy na maksa, a na miejscu pogrążyłabym się w codziennej szarzyźnie z rzadkimi przebłyskami lepszego samopoczucia... ![]() ![]() Ale mam nadzieję że to nie ja mam rację a np. Rejcz i że po chwili szoku będzie super ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To teraz niczego nie oczekuję ![]() (a jak się trafi jakaś nieoczekiwana szansa, to ją łapię i wykorzystuję ![]() Test osobowości http://www.kwejk.pl/obrazek/470128/test,osobowosci.html co Wam wyszło? ![]() Mi odważny ( ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |||
Zakorzenienie
|
A to nie wyszłaś z niej dopiero?
![]() ![]() Grzeją ![]() A skąd masz tak dużo, że aż do pępka się zlałaś? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poszłam na pocztę wysłać odlewkę, potem po dynię i warzywa inne (której i tak nie kupiłam, bo stwierdziłam, że ponad 5-kilowa to za duża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.