|  2011-10-11, 23:38 | #1291 | |
| BAN stały | 

Dot.: Scent Bar XXXIV

Cytat: 
 tak sobie dziś rano właśnie myślałam, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma - a jak już się tam jest, to nagle się okazuje, że przecież tu też trzeba wstawać bladym świtem, robić kanapki prawie po ciemku, wychodzić na mróz/deszcz, odrabiać lekcje, wszystko się staje takie zwyczajne, przyziemne. wszędzie trzeba żyć i tyle. nie ma co liczyć na zbyt wiele, bo ostatecznie wszystko się sprowadza właśnie do tego.  wiecie, o co chodzi? bessęsu, dzięki za głaski, idę czytać   Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-10-11 o 23:39 | |
|     | 
|  2011-10-11, 23:42 | #1292 | 
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

tak se mysle o tym co by robic w zyciu zeby było fajnie i zeby sie speoniac   ..no i tak se mysle ze mogłabym robic zdjęcia-no ale na tym to sie zarobic nie da  no chyba ze po latch jak sie jest sławnym  , a ja nie chce byc sławna to po piewrsze ani nie chce tyle czekac  .... mogłabym tez robic bizu- redziową technikom, ale inny stail  .... kiedys pisąłam ze nie mam cierpliwości do bizu-ale w sumie to chodziło o półfabrykaty koraliczane....to mnie nie podnieca...a żywicowanie jak najbardziej mnie pociąga  . miałam nawet taką wizję siedząc na klopie (sorki)  zeby założyc współną platformę artystyczną  ja,red, ves, ju i kto tam jeszcze by chcial, ktos dekupażował też...zeby było duzo fajnego w jednym miejscu  ...no...alem sie rozmarzyła  pociąga mniue tez łaczenie technik-kolaż ,fotomontaz i takie tam....no ale jak z tego zyc? 
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     | 
|  2011-10-11, 23:48 | #1293 | 
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

czytam sobie od paru dni font o odnawianych blokach i muszę się z Wami podzielić na dobranoc prawdziwą perełką - http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=414   szczerze współczuję mieszkańcom osiedla.... zemby bolą, ciekawe co to robi na psychikę? 
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | 
|     | 
|  2011-10-11, 23:49 | #1294 | 
| Zakorzenienie | 

Idę spać brnoc   
				__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | 
|     | 
|  2011-10-11, 23:55 | #1295 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
 są miejsca, w których czujesz że żyjesz, chce Ci się i lubisz po prostu oddychać tamtejszym powietrzem, lubisz otaczające Cię środowisko, mury łatever it is - gdzie codzienna rutyna nie uwiera - bo Ci się chce żyć w jednych miejscach funkcjonuje się lepiej jesli się w nich czuje dobrze - kilka dni to za wcześnie żeby oceniać przykład - Ameryka - wielu moich znajomych straszny szok przeżyło, bardzo cierpieli na wszystko tam początkowo - a potem się tak zżyli z tym miejscem - tak je zrobili swoim że wszystko by dali zeby móc tam wrócić ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- [QUOTE=kamena;29915021]czytam sobie od paru dni font o odnawianych blokach i muszę się z Wami podzielić na dobranoc prawdziwą perełką - http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=414  szczerze współczuję mieszkańcom osiedla.... zemby bolą, ciekawe co to robi na psychikę?[/QUOTE]  co za czad ad post Polly - świetny pomysł z platformą ino nazwę zmienić   ja bym się spełniała tłumacząc książki i robiąc subtitles dla filmów - skoro nawet ja wyłapuję błędy tzn że nie robio tego jacyś masterzy nie mówię już o lit pięknej ( choć kiedyś łaj not) ale beletrystyka( choć to tosamo z nazwy) mam an myśli rozrywkowa proza jaknajbardziej i spełniałabym się jeszcze dekorując urządzając domy, mieszkania, lokale - kocham wystrój wnętrz to jedyne z rzeczy które lubię i mogłabym umieć - bo reszta lubianych niestety beztalencie  pociąga mnie fotografia, malarstwo - no i cóż z tego  kompletne dno jestem w tym heh, spełniałabym się ratując koty, prowadząc dla nich "dom" poczekalnię przed adopcją - no ale z tego to się żyć na pewno nie da - na to trza mieć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-12 o 00:00 | |
|     | 
|  2011-10-11, 23:55 | #1296 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: mały biały domek 
				 | 

Cytat: 

__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 | |
|     | 
|  2011-10-11, 23:58 | #1297 | |
| Wpisz tu zomzing Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
  i to jest to zawałęsione i zapapieżowane osiedle, tylko wałęsopapieże są po jednej stronie szosy, a rybopelikanynatletęczy po drugiej   | |
|     | 
|  2011-10-12, 00:13 | #1298 | |
				 | 

Cytat: 
  wyrazy współczucia... choć przyznam że chciałabym to zobaczyć na żywo  powiedzcie jedno, co to jest to na bloku na focie czwartej, to z tym niby wzorkiem żyrafy, bo dla mnie to wygląda jak słowo ZOO tylko się drugie O nie zmieściło?   
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | |
|     | 
|  2011-10-12, 00:22 | #1299 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
  reklama hotelu na blogu tez wymiata  http://raider55.blox.pl/html ziut   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | |
|     | 
|  2011-10-12, 00:22 | #1300 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: jestem warszawianką 
				 | 

Cytat: 
  Pogoda paskudna, a wszystkie koty w nocy są czarne. Jeszcze się nie rozsmakowałaś. No i samotność. Czytałaś o Rosjaninie, ktory popełnił samobójstwo, bo doszedł do wniosku, że cale życie tylko "odiewatsa- razbieratsa" (przepraszam za pisownię). Ja bym dała sobie czas i nie oczekując niczego specjalnego otworzyła się na to, co bedzie. I nie myślała, że mam się czuć "jakoś"- czyli wspaniale, wyjątkowo itd. Rób zdjęcia, wklejaj, pisz    
				__________________ Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ | |
|     | 
|  2011-10-12, 00:28 | #1301 | |
				 | 

Cytat: 
 o ja pier....... cos takiego powinno byc zakazane!  a potem ktos powie ze architekt tak zaprojektował taaaa   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | |
|     | 
|  2011-10-12, 00:31 | #1302 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-10-12, 00:35 | #1303 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat:  siedzę i oczom nie wierzę  Hotel Venecia Palace mnie zabił 
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 | ||
|     | 
|  2011-10-12, 00:48 | #1304 | 
				 | 

tak  pani Jadzia ze spółdzielni  juz widzę jej zachwyt po prostu   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     | 
|  2011-10-12, 01:13 | #1305 | 
				 | 

wariacje na temat samson "Samson walczący z lwem"  Samson trochę dziwny, ale lew jak żywy  ) dom w tle też interesujący!  to jest działka sąsiadująca przez płot z moim starym domem, moje koty biegały po tej trawie  takich rzeźb było tam więcej i jeszcze kapliczka w podobnym stylu, niestety 3 lata temu to zburzyli i wystawili koleny gniot 
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-10-12, 01:47 | #1306 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: jestem warszawianką 
				 | 

ANANDA!!!!   Dobranoc   
				__________________ Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ | 
|     | 
|  2011-10-12, 02:15 | #1307 | 
				 | 

ale to nie odnośnie lwa   i ja życzę kolorowych  kurcze lew mi przypomniał Mała będzie mi się znowu śnić  trudno taki lajf  ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- wogle to mi się przypomniało, że w tym dziwnym domku, za lwem  to są "nasze" okna, P. je montował sam dla sąsiadów  bidni byli i pamiętam , że było lato, okropnie upalne, ja jeszcze (bez samochodu) siedziałam w pracy i P. zawsze po mnie przyjeżdzał. A wtedy czekam i czekam i nic, dzwonię na komórkę i do domu i nic, w końcu polazłam na skm, we strachu trochę, bo miałam taką przeźroczystą (modno) torbę z piłki plażowej, a w niej komór, portfel, kase z utargu  itp. Dojechałam do Orłowa i P. zadzwonił, że upał go wykończył przy tym wstawianiu okien i padł i spał, tel. nie słyszał och wspomnienia   
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-12 o 02:16 | 
|     | 
|  2011-10-12, 03:14 | #1308 | |||||
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Haaaj!   [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29908794]1. Tylko żebyś nie miał kocich pazurków [/quote] Na chwilę obecną obżarte są  Cytat: 
   Szaleję za Tooobąąą!      Bród odpadł, czujesz się dziwnie lekki, to normalne jest    Przecież dobrze wiesz, że Cię lofffciam lajk nołbady      [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29910837] 2. Bo ten Grysiak to same gupie gupoty ma pod hełmem  [/quote]  Cytat: 
    [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29911034]A co przygotowałeś? Ostrzegam, że wygłodniały jestem  [/QUOTE] W menu pałka z sosem śmietanowym   Cytat: 
  Cytat:  Melk, to przecież całkiem normalne jest na samym początku, się wcale nie przejmuj, serio  Pewnie nie Ty jedyna w tym całym "culture shock", ale jeszcze będzie fajnie, zobaczysz  Gdybym mógł, to bym wsiadł w Zug nach Wien, i bym Cię podbudował na duchu (chyba, że poczekasz...)  ---------- Dopisano o 03:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ---------- Cytat: 
  Idę spać, chyba zaczyna się już zjawisko zwane kacem   | |||||
|     | 
|  2011-10-12, 07:27 | #1309 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Melk   zaczną sie zajęcia, będzie fajnie, poznasz ludzi, będziesz wspominać do końca życia ten wyjazd  zobaczysz  sprawdziłąm an ich stronie że od dziś do niedzieli  w miarę możliwości nie będę sie poruszać w tamtych okolicach ale nie zawsze sie da Cytat: 
   Dziś jest ten dzień kiedy ideu do pracy  także   | |
|     | 
|  2011-10-12, 09:00 | #1310 | 
				 | 

spać   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | 
|     | 
|  2011-10-12, 09:11 | #1311 | |||
				 | 

My są tu cały czas, więc wiesz (ktoś na zmianie zawsze jest  )  Cytat: 
  Tylko czasem bywa lepiej lub gorzej  Cytat: 
    Cytat: 
     Tylko nie zapomnij się ubrać   Deszczu dzień następny, choć trochę się przejaśnia i w kaloryferach coś się szamocze  Dzień dobry   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-12 o 09:15 | |||
|     | 
|  2011-10-12, 09:32 | #1312 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: San Escobar 
				 | 

Cytat: 
  Cytat:  Cytat: 
  się upisałam....  idę do wanny...   | |||
|     | 
|  2011-10-12, 09:49 | #1313 | |
				 | 

Cytat: 
  od rana niewyspana, głodna i zła   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 09:58 | |
|     | 
|  2011-10-12, 10:13 | #1314 | ||||
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Cytat: 
  Próbowałam odmierzać proporcje strzykawką i to samo. Ale może jakaś kiepska ta moja żywica. 2. ja jestem za  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
 Tak więc ciesz się miejscówą a ludziów poznasz na zajęciach i będzie git  Ja tymczasem miałam rozkminki na temat tego co pisała Polly o wydurnianiu się np. na fejsie. Ja bym się martwiła co ktoś o mnie pomyśli widząc w ulubionych Piły (wariatka sadystka), fantasy (dzieciuch), jakiś quiz o winie czy glanach (alkoholiczka, brudas) ale czy fogle są jeszcze tzw. normalni ludzie?  Teraz chyba większość siedziała za młodu w jakiejś subkluturze, robiła se kolczyki w pępku, kolorowe pasemka, tribale na tyłku, paliła trawkę, cięła się, chlała na dyskotekach albo pogowała na koncertach, całowała z obiema płciami i puszczała na imprezach a ja się martwię, że dodaję Piłę do ulubionych, phi  A może mam spaczony obraz społeczeństwa   | ||||
|     | 
|  2011-10-12, 10:13 | #1315 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
   zlałam się po pępek Royal Muską i jest mi dobrze   
				__________________  | |
|     | 
|  2011-10-12, 10:32 | #1316 | |
				 | 

będziecie zakładać tę spółkę biżuteryjną, to krzyczeć - może sieu dołączę   Cytat: 
 A nawet jak już ktoś szalał za młodu, to teraz wydoroślał i się do tego nie przyznaje ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Dlatego dostęp do fot i tablicy zostawiłam jeno dla wizażu   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | |
|     | 
|  2011-10-12, 11:00 | #1317 | |
				 | 

pani Jadzia albo i nie, podobno czasem sami mieszkańcy forsują takie pomysły wbrew spółdzielni   założę sie że niektórym to osiedle się bardzo podoba  fogle ocieplanie budynków to wg mnie w dużej mierze koszmar, styropianuje się nie tylko wielką płytę ale i ładny socreal, lata przedwojenne, czytałam że też kamienice xix wieczne... czasem zupełnie niepotrzebnie, po ką cholerę dawać 15 cm styropianu na półmetrowe ceglane ściany w budynku w którym zimą w mieszkaniu było 25 stopni? jedyna pociecha w tym że pod warstwą styropianową jest oryginalny budynek i nienaruszone detale, może kiedyś zdemontują styropian.... inna rzecz to kolorystyka....  ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat: 
 podejrzewam że ja bym miała podobnie jak Ty, czyli ogromne oczekiwania że będzie niewiadomo jak super hiper i fogle 1000% lepiej niż gdzie indziej, że będę korzystać z tych paru miesięcy na maksa, a na miejscu pogrążyłabym się w codziennej szarzyźnie z rzadkimi przebłyskami lepszego samopoczucia...  czyli byłoby tak samo jak gdzie indziej....  Bo tak naprawdę zależy to od nas samych a nie od miejsca... Ale mam nadzieję że to nie ja mam rację a np. Rejcz i że po chwili szoku będzie super   
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | |
|     | 
|  2011-10-12, 11:18 | #1318 | |
				 | 

Cytat: 
  To teraz niczego nie oczekuję  (a jak się trafi jakaś nieoczekiwana szansa, to ją łapię i wykorzystuję  ) Test osobowości http://www.kwejk.pl/obrazek/470128/test,osobowosci.html co Wam wyszło?  Mi odważny (  ), pomocny, wierny   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 11:22 | |
|     | 
|  2011-10-12, 11:38 | #1319 | |||
				 | 

A to nie wyszłaś z niej dopiero?     Grzeją  A skąd masz tak dużo, że aż do pępka się zlałaś?   Cytat: 
  Ja mogę robić marketing i reklamę firmie, wymyślać nazwy biżuterii, krytykować twory, mówić co ulepszyć i mogę zarządzać finansami   Cytat: 
  i od ludzi jakich nam było dane spotkać  Cytat: 
  Poszłam na pocztę wysłać odlewkę, potem po dynię i warzywa inne (której i tak nie kupiłam, bo stwierdziłam, że ponad 5-kilowa to za duża  , a teraz żałuję  No ale może w piątek kupię mniejszą albo i 5 -kilową  ) i potem do Biedro i jak wyszłam z Biedro to jak zaczęło lać, a ja bez parasola  No i se tak tam stałam przed tą Biedro  W końcu trochę przestało, wiec biegłam do domu z siatami - no jak Pudzian dosłownie  dwie siaty po bokach i hejaaa biegniemy, trening siłowy zaliczony  I tak trochę zmokłam  A jeszcze dziś z didem na tańce idę, samochód jeszcze niesprawny, autobus tam za bardzo nie jeździ (zresztą to nie tak daleko, z 15 min drogi piechotą,  w wolnym didowym tempie  ), qrde no żeby po południu już nie padało, bo co chwilę się przejaśnia i znów pada   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |||
|     | 
|  2011-10-12, 11:45 | #1320 | |
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Cytat:   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

Będzie  Δ ?
 Będzie  Δ ?