![]() |
#1292 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
gorraa głowa do góry... czlowieka nie ma co na siłe zmieniać... też mam ciężki przypadek i kto wie co los przyniesie... grunt to ... trzymac się jakoś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Wtajemniczenie
|
Ale obcieli ten reportarz... ale wiocha!!!!
Ja w wakacje ogladalam to, lecialo w nocy i ta czesc konczyla sie tak samo, ale trwala chyba ze 3 i pol godziny!!!
#1294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A mnie chyba bierze przeziebienie bo z nosa zaczelo leciec i rano juz sie czulam lekko chora a teraz to mi i zimno i jakos tak ''choro''
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
tez ogladalam i tez mam takie odczucia jak wy, natomiast co do laski moje odczucia sa mieszane, najechala na ta kate ale chyba nie slusznie.....
tak mi sie wydaje przynajmniej. Sama nie wiem co mam o niej myslec....
![]() |
#1296 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Ja już po śniadanku. Noc była cudna.
Gratuluję wczorajszych udanych wizyt. ggoraa nie za fajnie masz ze swoim facetem, no ale taki typ - jego zachowanie ma na pewno głębsze korzenie. Ja programu nie oglądałam - trochę poczytałam i oczy mi się zamknęły. Spałam na takim wybełtanym łóżku, ale za to dobrze mi się spało. |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamuśki
![]() Wczorajszy program ogladałam ale tylko pod koniec inie bardzo mi się podobał, jakoś tak właśnie bez ładu. Mój synek wstał znów o 6tej, co za ranny ptaszek ![]() Dlatego i ja nie śpię, ale już będę wstawać bo najpierw wiozę syna do przedszkola a potem do sanepidu z tym wymazem, a jeszcze zwolnienie do pracy muszę zawieźć. Chciałabym już za tydzień, no półtora urodzić, ale to jakoś tak nie ode mnie zależy raczej ![]() Dobra, wstaję, paaaaa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
hej Wam,a ja myslalam ze pierwsza bede bo juz od 2 godzin sie przewalam na lozku i spac nie mogegrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrr tak mnie wszystko swedzi
![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- ha no to zaluje ze nie ogladalam...bym miala pocieche ze ktos ma gorzej niz ja ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- teraz doczytalam...jaka sliczna ta Ani Malutka ![]() ![]() dziewczyny czy ktoras z was tez tak miala zeby sie brzuszek zmniejszyl? bo juz mialam ze 102-103 w obwodzie a teraz mierze a tu tylko 98 ![]()
#1299 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Glam- na pewno przesuneło się cosik ![]() ![]() A ja się szykuje i lece do gin ![]() ![]()
#1300 |
Zakorzenienie
|
Tincia no to trzymamy kciuki za wizyte
![]() w ogole dziewczyny jak poczytalam troszke watek to sobie zdalam sprawe ze niedlugo i u nas sie zacznie wielkie masowe rozpakowywanie ![]()
#1301 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() Mialam wczoraj ogladac ten reportaz na jedynce ale zasnelam ![]() ![]() Glam ja tez u siebie to zauwazylam, jeszcze 2-3tyg temu mialam 103cm w pepku, a teraz 100cm i nie wiem o co chodzi ![]() Darusiaa wczoraj pisala o wisielczym humorze, a ja dzisiaj taki mam, nic mnie nie cieszy, a na dodatek moj brat ma dzisiaj rocznice slubu - chcialam napisac mu z tej okazji zyczenia, ale troche takie zeby mu na ambcje wjechac, bo ostatnio jego zona nas sklocila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
3mam kciuki za wizytę
![]() Właśnie chciałam się umówić na kolor do fryzjerki, termin ten Czwartek (wizyta u lekarza i nie wiem czy zdążę), bądź przyszła Środa, gdzie tj już 2 tyg do porodu ajjjjj ![]() Ale chyba wybiorę tą Środę na spokojnie pojadę, bo tak w ten Czwartek, stresować się trasą Strzelin - Wrocław za cenę fryzjera, bez sensu... ![]() Mąż odprawiony z kanapkami już w drodze do pracy, a ja standard w domu....też przez to nie mam za dobrego humoru ;/ Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2011-10-18 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Aniu masz przepiekna core!!! Gratuluje ogromnie kolejny raz ![]() Gratuluje tez udanych wizyt ![]() Z tego co wyczytuje to wiekszosci z nas nasi ginekolodzy wroza wczesniejsze porody ![]() ![]() Moj Tz wczoraj sam z siebie pojechal do mojego gina po moj wymaz ![]() ![]() No i mam dobra wiadomosc - paciora nie ma ![]() ![]() Glam wspolczuje Ci swedzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Wtajemniczenie
|
Glam mysle,ze zmienil polozenie,dlatego wychodzi inaczej.Ja tez nie spie juz dluuugo,ale nie chcialo mi sie kompa wlaczac.
A ja ledwo chodze,tak mnie wszystko boli.Strasznie mnie tam na dole uciska.I chyba wyszedl mi kawalek tego czopa.Dziewczyny,ktorym w pierwszej ciazy odszedl,jak on dokladnie wygladal?Bo ja moj chyba przegapilam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Ok,zadzwonilam,kazali od razu przyjechac...Odezwe sie potem |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
Goldika dobrze, ze paciora nie ma
![]() Olusia jak bedziesz po wizycie to daj znac co z tym czopem |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a inne bakterie to może być jakaś niegroźna e.coli czy coś, dostaniesz pewnie globule i po sprawie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
Tincia
![]() Olusia czekamy na info co z tym czopem! Ale w nocy mialam 2 skurcze! Az sie obudzilam i krzyknelam ![]() ![]() Mola dobrze, dobrze... ale ja sie nastawilam na paciora a tu niespodzianka - jakies inne bakterie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zadomowienie
|
Cosik miałam dopytać - skoro w większości szpitali robią cc w 39tc to robią kiedy kobieta skończy 38tc czy 39tc? bo z tego co kumpele mi mówiły jak rodziły to np. jak któraś rodziła w 37tc5dc powiedzmy to wpisali i tak 37-my...czyli inaczej niż my tutaj sobie liczymy
![]() jak ja tyle jeszcze wytrzymam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() My już po śniadanku, pyszne tościki i herbatka ![]() Dzisiaj zaczynamy 37 tydzień ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
No do 16go listopada jeszcze sporo czasu, ale zobaczysz - zleci migiem ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 |
Zadomowienie
|
elf to chyba zalezy od lekarza, z tego co pamietam to truskafka bedzie miec cc 2-3 tyg przed terminem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam do 16 to zleci szybko ![]() ![]() a nadal nie mam fotela do pokoju malego i dywanu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Rozeznanie
|
hey
![]() ja dzisiaj z rańca na badaniach byłam -jutro wynik zobaczymy jak tam tym razem. princessskaa gratuluje 37 tygodnia ![]() elf27 z tym liczeniem to wogóle, mój gin zawsze jak sprawdza to mówi np 35 tydzień i 3 dni ,a jak byłam z wynikami u innego na konsultacji to mówił ze 36 tydzień Olusia własnie -czekamy na wieści goldika mnie wczoraj męczyły skurcze w nocy ,ale po nospie przeszło Aniu -normalnie nie mogę się napatrzeć na Twoją kruszynkę ![]() A na jaki rozmiar ubierasz jej ciuszki?? Wczoraj przypomniało mi się ze owszem pościel wyprałam na maleństwa ale o prześcieradłach zapomniałam ![]()
![]() |
#1314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sprawdziłam w karcie i rzeczywiście ginek tak liczy, tzn. że skoro TRUSCAFKA ma termin cc w poniedziałek bo mamy ten sam tp., to cesarka jest w 36tc bo wg lekarskiego liczenia to nawet nieukończony 37-my . A gdzie mi do 39-go ![]() Jeszcze jak doczytałam, ze OLUSI czop odchodzi to kuźwa chyba nie jade w tę sobotę na tę imprezę te 250km - będę dokładnie w tym etapie ciąży co Olusia - nie chce zacząć rodzić po drodze w jakiejś małej wioseczce ![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2011-10-18 o 08:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny w Dzien Dobry TVN bedzie o porodach cc a naturalny
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki,
Nie sposób Was nadrobić po weekendzie ale w końcu mi się udało ![]() Aniu starsznie fajna i malusia Twoja córeczka - jeszcze raz serdecznie gratuluje, ale mam cichą nadzieję, że wszystkie będziemy miały jedank trochę lżejszy poród niż Twój ![]() Glam - myślę, że Twoje łobuziaki się trochę przekręciły i stąd ta różnica w cm... Któraś z Was pisała o śmierdzących pampersach Premium Care - ja kupiłam pakę - własnie smierdzących ![]() No i tyle jestem w stanie Wam odpisać, bo reszty nie pamiętam, ![]() W niedzielę łapały mnie skurcze, więc łyknęłam nospę i się położyłam, no i mi szczęśliwie przeszło wg. moich wyliczeń mam 38 dni, ![]() wg wyliczeń położnych 32! ![]() nic nie mam gotowego! więc muszę się naprawdę ogarnąć i kupić te wszystkie podkłady, majty i koszule, poprać pościel, złożyć łóżko... ach i chciałąm się poskarżyć, że nie mogę spać, bo budzą mnie bóle bioder ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zadomowienie
|
elf wydaje mi sie, ze jesli bys sie zdecydowala na podróz to musisz chociaz znalezc adresy szpitali w wiekszych miastach przez ktore bedziecie przejezdzac, bo moze sie okazac, ze zaczniesz rodzic i co wtedy ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
u mnie wisielczego humoru ciag dalszy, nadal mi szkoda tz bosie podlamal bardzo, chociaz nie daje po sobie tego poznac doskonale go znam juz od prawie lat ( 4 grudnia 7 bedzie) ehhhhh...............;/
elf ja jescze caly listopad musze wytrzymac i troszke grudnia wiec nie narzekaj! wszystkie sie rozpakujecie a ja bede chodzic jak slon. Tz mala zarazil chyba bo nosek ma zapchany i pokasluje od czasu do czasu.
![]() |
#1320 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
po drodze jest może 1 większe miasto, ale tam się orientowałam i nie przyjmują ot tak na cc, trzeba być wcześniej umówionym, bo mają nawał i moze nie być sali operacyjnej... a na miejscu jest 1 szpital tylko to już inne województwo, niby powinni przyjąć, ale co do cc to ja nie wiem jak się ustosunkują...i czy zdązymy dojechać w razie czego ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2011-10-18 o 08:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.