|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Uff, w końcu w domciu i na kompie
![]() ![]() Agunia, kurde, nie wiem jak z tym Waxem. W zasadzie to cały czas wydaje mi się że te włosy mi wypadają, ale nie jakoś nadmiernie. Ot kilka na raz, na pewno mniej niż wcześniej. Ale takiego czegoś o czym Ty piszesz to nie zauważyłam ![]() Paulownia, ja mam naturalne proste włosy, ale jeszcze w czasach gimnazjum był szał na karbowanie i tak zaczęłam niszczyć swoje włoski. Były tak suche że wykręcały się we wszystkie strony, więc dzień w dzień je prostowałam, aż do 23.08 tego roku ![]() Napiszę Wam co dziś zjadłam. Jak już tu wróciłam to będę zdawać raport. Może będę się bardziej kontrolować. Śniad: szklanka kulek czeko + mleko Na uni: jogurt, jabłko i kanapka W domciu: talerz rosołu
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Hej
![]() ![]() ![]() Dżaga też bym tak chciała odzwyczaić się od prostownicy i mieć ładne długie włosy. Chociaż nie prostuję codziennie to jednak się niszczą ![]() Monia ale te choróbsko Cię trzyma. Oby ten antybiotyk Ci pomógł. Mariposa3 nie mam wyjścia nikt za mnie nie schudnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze utrzymam obecny stan ![]() U mnie dzisiaj jednak byl dzien czystego lenistwa, do tego faktycznie cos mnie bierze, nawet spalam pol dnia co w moim przypadku jest naprawde rzadkoscia ![]() Wlasnie wypilam fervex i mam nadzieje ze dam rade jutro pojsc do pracy ![]() Nie poszlam na silownie bo zle sie czulam bola mnie miesnie i kosci takze nie jest wesolo mam nadzieje ze uda mi sie rozgonic chorobsko ![]() Menu dzisiaj mialam dosc bogate i pyszne jestem taka zapchana ze glowa mala ![]() S:musli, z mlekiem, kawusia 2 S:jabłko O:3 łyzki bigosu i ok 150dag surowki colesław ![]() P:jabłko K: jogurt z Biedry ze zbozami (88kcal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzięki wszystkim za słowa otuchy.Widzę,że nie tylko mnie zdarzają się takie chore wahania wagi... Dziś przeżyłam szok...wczoraj popołudniu wymieniłam baterie w wadze.Weszłam na wagę54.0 czyli znowu więcej (zawsze się ważę w łazience), tak z głupia położyłam wagę w przedpokoju i było55.5!!!!!!!!! poszłam do dużego pokoju a tam 56.1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Dom wariatów....Nie wiem co jest grane i jak to wytłumaczyć...??? Zdarzyło się Wam coś takiego? Tak w głębi serca nie chcę rezygnować diety,kurczę chcę schudnąć!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednocze sie z Toba w bolu bo ja dzisiaj tez mialam podobny eksces poranny, otoz ujrzalam az o 1kg wiecej na wadze! Nie mam pojecia czym to spowodowane, moze brakiem porcelanki albo tym ze wczoraj objadalam sie lekami, wypilam z litr fervexu nie wiem nie wiem naprawde... ![]() Ale wiem jedno nie warto sie poddawac! Z jakiegos powodu tutaj jestesmy, a nikt nie mowil ze bedzie łatwo ![]() A co do wag elektronicznych to one czasami tak maja, moja rowniez, wiele zalezy od podloza na jakim stoji, wystarczy jakas nierownosc i juz warjuje, powierzchnia musi byc gladka i do tego twarda, jezeli np. zwazylas sie w pokoju na dywanie to wynik napewno nie bedzie rzeczywisty. Nie przejmuj sie niczym, czasami przychodza takie chwile zwatpienia, trzeba je przeczekac, moze pogoda i brak slonca spowodowala ze sie zniechecilas, moze wybierz sie do solarium? Zrob cokolwiek co pomoze Ci przetrwac ciezkie chwile i nie daj sie!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Ja juz na nogach od 7:30 co nie zdarza mi się często ![]() Teściowa zarejestrowała mnie do lekarza na 9:50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
Ja się dziś zapomniałam zważyć niestety ![]() ![]()
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() Monia kurce ale Cię długo trzyma to choróbsko ![]() Agunia znalazłam Twoje zdjęcia na blogu ![]() ![]() ![]() ![]() Dzaga podziwiam, że już tak długo nie używasz prostownicy ![]() ![]() Kamikadze najlepiej jest się ważyć na równym i płaskim podłożu, jak bialaczekoladka napisała ![]() ![]()
#1298 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
No to gratuluję ![]() Co do lekarza to właśnie idę zaraz na 9:50 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Moni kochana super ze juz dochodzisz do siebie!
![]() Chyba najgorsze juz za Toba! Teraz juz bedzie z gorki ![]() Zrob koniecznie badania krwi, ja sama tez powinnam sobie zrobic.. Ostatnio sie troche zaniedbalam ![]() Ja sie zastanawiam skad ten kilogram na wadze? Moze od pastylek do ssania tak skoczylo? |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
ehhhh a mi waga dzis wzrosła .. ;/ nieiwem czemu może dlatego ze zbliża sie mi okres .. ;/ ale troche sie załamałam .. bo nie jem żadnych słodyczy póki co trzymam sie diety a tu wzrosła waga .. ;/
dzaga1989 pozwoliłam wejsc sobie na Twóój blog , powiem Ci bardzo ciekawyy masz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Zakorzenienie
|
Już wróciłam!
![]() ![]() A więc Pani doktor dała mi Metronidazol w tabletkach. Mam łykać co 8 godzin po 2 tabletki. Kategorycznie zabroniła mi pić alkohol przy tym antybiotyku, powiedziała, że nawet łyczka mi nie można ponieważ mogą być tego bardzo ciężkie skutki. Ponoć na bazie tego antybiotyku robione sa wszywki dla alkoholików. No ja nie piję więc nie będzie problemu ![]() Dostałam też skierowanie na badania krwi i mam je zrobić w następnym tygodniu jak skończę antybiotyki. Wracając z przychodni zaszłam do dentysty i mam juz wizytę na czwartek na 13:30 !!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mnie muli.... chętnie połozyłabym się spać ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja badania muszę robić tak czy siak bo moja mama miała raka i jestem w "kręgu zagrożenia"..... to choróbsko można niestety odziedziczyć ![]() Od pastylek to wątpie aby Ci waga wzrosła. Z własnego doświadczenia wiem, że podczas przeziębienia czy choroby organizm zatrzymuje wodę tak jak przed okresem. Ale dlaczego tak jest to nie wiem ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-12-06 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Raczkowanie
|
białaczekoladko bardzo Ci dziękuję za te słowa wsparcia!Tak miło jest przeczytać coś podnoszącego na duchu i wiedzieć ,że nie jest się samemu!
Ja mam 3 dni wolnego ![]() Wogóle dostałam @,cieszę się po spóźnienia miałam już 10 dzień.Tak się zastanawiam czy waga zawsze wzrasta podczas@? Wiecie co ,dziś w nocy nie mogłam spać,strasznie wiało i doszłam do wniosku ,że nie można się tak poddawać tylko robić swoje.Cieszę się ![]() Monia dobrze ,że idziesz do lekarza i lepiej się czujesz.To najważniejsze ! Ale śpioch z tego Twojego synka ![]() Buziaki kochane,odezwe sie potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Monia dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że czujesz się już lepiej ![]() Kamikadze przeważnie zawsze przed @ waga wzrasta, bo organizm zatrzymuje wodę, więc teraz masz już wyjaśnienie dlaczego było więcej na wadze ![]()
#1304 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny dziękuję za miłe słowa, zawsze to uspokaja jak siedzi się przed tym komputerem ryczy.....
![]() A teraz niestety do pracy... w podpisie o 0.3 mniej... ![]() ![]() ![]()
#1305 |
Raczkowanie
|
Meedzik chciałabym,żeby wzrost to tylko był przez @. Ja też mam w domu sporo słodyczy, większość , to głównie synka.Kurcze niektórzy maja fajnie-jedzą sobie ile i co chcą a nie mają żadnych kłopotów z wagą!!Mój mąż kocha mięso i różne tłuste rzeczy,a wieczorem zawsze podjada słodycze i jego waga stoi w miejscu.Owszem pracuje fizycznie,więc naturalne ,że spala(ale nawet jak miał siedzącą pracę , to było tak samo).Och jak ja bym chciała mieć taką przemianę materii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Gosia cieszę się, że z Tż wszystko się ułożyło
![]() ![]() Gratuluję spadku ![]() ![]() ![]() Kamikadze to na pewno przez @ ![]() ![]() ![]()
#1307 |
Rozeznanie
|
hejo laseczki
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek ![]() U mnie po uczelni chodził dzisiaj Mikołaj ale wolałam nie podchodzić bo może rozdawał jakieś cukierki ![]() ![]() Ja już po obiadku zmykam się uczyć ![]() Moje menu: ś:płatki + mleko 2ś:jabłko o:gołąbek+bułka p:gruszka k: wieśniak + 30 min hh 60 brzuszków A wczoraj o brzuszkach mi się przypomniało jak już zasypiałam i nie zrobiłam ![]()
#1308 |
Raczkowanie
|
Gosia2011 dobrze na zaparcia robi codzienne jedzenie jabłek pod wieczór , otrębów i siemienia lnianego.Ja to dodaje do jogurtu i na wieczór staram się wcinać.
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- SanderaM zdradź co studiujesz?Pracowita z Ciebie studentka ![]() WIEŚNIAK-już tyle razy o nim czytałam,oświećcie mnie-co to jest? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Rozeznanie
|
Kamikadze studiuje Finanse i Rachunkowość dziennie I rok i staram się jak mogę
![]() Wieśniak to serek wiejski ja jem z cebulką ogórkiem i pomidorem na kolację i bardzo się tym najadam ![]()
#1310 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wiedzcie, że nawet jeśli nie piszę, to Was podczytuję! ![]() Pisałyście o szybkiej przemianie materii. A więc... ja taką mam, tak jak moja mama. ![]() ![]() ![]() Monika- tak się cieszę, że wracasz do zdrowia! ![]() ![]() ![]() Kamikadze- nie martw się, to na pewno chwilowe! Będzie dobrze ![]() ![]() Medzik- jak tam agrafka? ![]() Miłego wieczoru. ![]() Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-12-06 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Mariposa agrafką ćwiczę już od 9 dni
![]() ![]() ![]()
#1312 |
amor vincit omnia
|
meeedzik może cm nie ubędą po 2 tyg, bo to za szybko , ale skóra na pewno będzie fajnie napięta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
Medzik- aha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Raczkowanie
|
SanderaM nie przyszło mi to do głowy ,że wieśniak to serek wiejski.Ja też go bardzo lubię. Kupuje taki light w biedronce.Bardzo smaczny,zgadzam się.
![]() Mariposa3 synek mega happy!Ciągle chciałby grać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Eldo to i tak będzie już duży plus
![]() ![]() ![]() Kamikadze ja kiedyś też nie wiedziałam co to jest ten wieśniak ![]() ![]() ![]()
#1316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A synuś jest w domu od niedzieli wieczora. U babci był tylko na weekend ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Przed chwilą była moja mama i przyniosła całą stertę słodyczy.... zjadłam już jednego Kinder Pingui i garśc orzeszków solonych ![]()
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Monia ale smaka mi tym narobiłaś
![]() ![]() ![]() Ja zjadłam sobie dwie małe kosteczki ptasiego mleczka ![]() ![]() Cieszę się, że już wracasz do zdrowia ![]() ![]() ![]()
#1318 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() meeedzik dziekuje bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia2011 dobrze ze z TZ juz wszystko okej i gratuluje spadku ![]() sanderaM tez uwielbam wiesniaka z pomidorkiem ogoreczkiem i cebulkaa ![]() iedawno z pracy wrocilam i od babci czekolade dostalam,ale nawet mnie nie ciagnie zeby ja zjesc ![]() ![]() ![]() ![]()
#1319 |
Raczkowanie
|
No i kolejny dzień mija...
Kamikadze-miło, że zapytałaś ![]() ![]() Monika- aha. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
Ach dziewczynki te słodycze...ja zjadłam przepisowo do drugiego śniadania 1 michałka.Ale potem mój synuś zostawił dosłownie gryza liona ,więc go skończyłam...ach wiem ,że nie powinnam.Ja zjadłam dziś garstkę orzechów nerkowca.Uuuuuwielbiam je!Wogóle uwielbiam wszystkie rodzaje orzechów,pestki:dyni , słonecznika.Mniam.To jest zdrowe , ale niestety kaloryczne
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Mariposa rozumiem ,że chcesz dać sobie rade sama.Ale może psycholog pomoże odkryć przyczynę zajadania stresu, co jest głównym powodem.Pokieruje Cię w taki sposób , abyś sama umiała walczyć z tym problemem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.