|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)
Claris, wszystkiego najlepszego
![]() |
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle to wpadłam na pomysł by tacie kupić torbę podróżną:
http://moda.allegro.pl/duza-torba-na...992670129.html albo kupić prezent wspólny dla rodziców: http://allegro.pl/fotel-bujany-bujak...000267556.html bo chcieli kupić niedawno.. poza tym mamie kupiłam suszarko-lokówkę remingtona a tacie kalendarz książkowy z grawerem ![]() co myślicie? torbę wymyśliłam, bo mój tata dużo podróżuje, a jego torba jest w opłakanym stanie, walizki nie chce, a ta ma kółka więc trochę walizkowa jest
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
muszę dzisiaj jechać na zakupy. buty, prezenty dla wszytskich bo nie mam ani jednego (pomysłu też nie mam) i już zakupy jedzeniowe na wigilię. masakra jakaś
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba lepsza będzie torba, skoro potrzebuje A ja zrobię pierniczki, bo mi moja ”ulubiona” koleżanka pożyczy foremki Zuzia, a te witrażyki jak robiłaś? To znaczy co to znaczy, że wsypać landrynki ”z górką”? mają wystawać nad ciasto?
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie ten fotel byłby dla nich dwojga
![]() bo i tak po małym prezencie dla mamy i taty mam ![]() jedyne nad czym myślę to gdzie mieliby go postawić ![]() chyba kupie tę torbę.. |
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Claris Wszystkiego najlepszego ! miłości i szczęścia z Tż, oraz spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń
Karmelku Jak już pisałam współczuję przeżyć. W głowie mi się nie mieści, że wypuścili ją do domu bo czuła się dobrze. A gdyby zemdlała na ulicy czy w pociągu? Masakra... Kazali jej zrobić test, a oni to co? Nie mogli zrobić jej bety? A poza tym powinni zrobić jej badania, aby wykluczyć inne choroby. Aleks Współczuję @ Ja swoją torbę na lapka kupowałam w media. Fakt, że ja mam taką na ramię ale za to jest bardzo pakowna. Sanrioo Straszne to co przechodzisz. Tak jak dziewczyny mówią, może warto abyś pogadała z Tż. Święta powinno się spędzać w spokoju, a nie w takiej atmosferze... Aniolku Aż mi ręce opadają. Żeby kurtkę ukraść? Chociaż tam gdzie wcześniej wynajmowałam pokók to właścicielka grzebała mi po szafie i to co jej się podobało sobie brała. Nie wspomnę, że koszulkę pobrudziła mi do takiego stopnia, że musiałam ją wyrzucić... Maja Mam takiej samej firmy walizkę, co ta torba. Wydaje mi się, że jest ona solidnie zrobiona, walizki tej firmy mogę polecić, ale na torbach się nie znam. Może kup tacie tą walizkę, bo i tak mamie kupiłaś inny prezent. A fotel kupią sobie kiedy indziej
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() torba wydaje się być porządna..chyba zaryzykuję..mamie coś jeszcze dokupię, łosiowi cos wynajdę i będzie ok..do jutra chcę mieć wszystko kupione.. |
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
racja
|
|
|
|
#1301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() robiłam z tego przepisu od Carmi http://mojewypieki.blox.pl/2009/12/S...ierniczki.html tylko zmieniłam czas pieczenia wychodzą pyszne i od razu miękkie
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-12-18 o 16:13 |
|
|
|
|
#1302 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Claris w dniu Twojego Święta życzę Ci samych wspaniałych dni
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa mega jesteś laska
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu wydłużyłaś pieczenie? skąd wiedziałaś, że tak prymitywnie spytam ![]() u mnie się chyba dość szybko robi jedzenie, ostatnio ziemniaki się upiekły w 45 minut idealnie (a carmi u siebie robi 60 minut), więc raczej będę piec 10 minut. blachę wyjmujesz czy studzisz w piekarniku? i ile stygną? bo chcę robić w wigilię i nie wiem, ile mi to zajmie albo może zrobię w piątek... a kruszyłaś landrynki w woreczku foliowym? na drobniutko czy nie? ja lubię mieć równiutkie kawałki więc nie wiem, czy się nie zapędzę z rozdrabnianiem, aż pozostanie pył z góry dziękuję |
|
|
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszędzie mąka, cukier, masło.. masakra![]() Majuś mam nadzieję, że ułoży Ci się z tżetem. szkoda byłoby by się rozstać,poprostu powiedz mu że Ci zależy na ślubie i albo wóz albo przewóz, niech się okeśli. myślisz, że jak nie padnie na kolana w te Święta/Nowy Rok to zrobi to na Wielkanoc? Byou fajnie z tymi mopsami, że dla par które szykują się mieć dziecko kupię mojemu, niech się szkoli!Aniołku nie ma co się martwić za wczasu pracą. będzie dobrze! ![]() Patusia jak tam babcia? San w tamtym roku miałam podobną sytuację do Ciebie i powiedziałam tżtowi, że kiepska atmosfera u mnie. odrazu zaproponował, żebym przyszła do nich, także pogadaj z nim i nie wstydź się
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
te ciacha z przepisu trzeba piec w 180 stopniach 10 minut, ale z innego przepisu wiem, że ciacha z witrażami piecze się w max 150stopniach - wiec zmieniłam na 150 i wydłużyłam o 5 minut i wyszły blachę połozyłam na środkową półkę piekarnika (pamietaj zeby dodac koniecznie sode oczyszczoną a nie proszek do pieczenia )po upieczeniu blachę wyjęłam i po ok 10 minutach mogłam je już dejmować na talerz - były ciepłe, ale nie parzące ![]() landrynki kładłam na desce do krojenia, przykrywałam ścierką i waliłam młotkiem do ubijania mięsa. Średni sposób - bo po 2 uderzeniach zostawał pył, a ścierka się dziurawiła od tego pieroństwa, ale kawałki nie muszą być równe, bo to i tak pod wpływem temperatury się wszystko rozpływa. Wystarczy rąbnąć raz, czy dwa i już sypać POWODZENIA
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-12-18 o 16:46 |
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, że pytasz
. Mieszka z nią jeszcze moja ciocia ale ona pewnie pójdzie do swojego syna i jego żony.
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
hawana, mi nie chodzi konkretnie o wielkanoc..tylko o czas..wydaje mi się, że 5 miesięcy da mi obraz tego jak on podchodzi do sprawy..to nie chodzi o zaręczyny tylko o podejście..chcę wiedzieć, że gdzieś tam w przyszłości widzi nas jako rodzinę..teraz tego nie wiem i w tym tkwi problem..to, że on się w tym roku nie oświadczy to ja już od dawna wiedziałam..i wcale nie mam o to pretensji..
ciężko to dokładnie wyjaśnić.. |
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, Zu, jesteś wielka!
swoją drogą widziałam fotki i fajna laska z Ciebie masz cudne długie włosy ja będę robić z tego przepisu na 99,9999% http://mojewypieki.blox.pl/2007/11/Pierniczki.html bo mam wszystko w domu
|
|
|
|
#1310 | |
|
Wtajemniczenie
|
wiem o co Ci chodzi. też bym chciała wiedzieć, jak mój do tego podchodzi. mam nadzieję, że wyjaśni się jak najszybciej
Cytat:
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Gupie są te testy. Co dowodzi, że muszę wkuć te krzyżówki teraz bo na nowych zasadach to polegnę z pewnością.
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pewnie też. Tyle, że zacznę na starych a potem będę się bujać z tematem
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę wiary w siebie! ja zaczęłam na bardzo starych zasadach, gdzie jeszcze się na placu manewrowym parkowało, potem przeszłam na zasady z parkowaniem na mieście, a teraz - po 6 latach przerwy - zacznę od nowego testu teoretycznego, hura
|
|
|
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale buzię to mam raczej za tłustą żeby go używać ![]() jeśli któraś szuka taniego a fajnego tuszu do rzęs to śmiało polecam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...es.html&next=1 co prawda opinie ma nieciekawe ale jak dla mnie jest rewelacyjny, jedna warstwa zrobiła mi rzęsy takie co do pieczenia to widziałam widziałam sylikonowe foremki do muffinek 12 sztuk za 4e tylko czy nie jestem zbyt leniwa na pieczenie
|
|
|
#1316 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
będzie dejt ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Claris, Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka, humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń! Wymarzonej pracy, szybkiego dokończenia budowy domu i bejbika ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Dziewczyny idę jutro na rozmowę o pracę. Zastanawiam się nad ubraniem białego satynowego żakietu (z głębszym dekoltem), pod to bluzka taka jakby przezroczysta z bufkami (pod to biały podkoszulek - coś takiego jak to :http://store.orsay.com/index.shtml?l...FUG_zAodMwF0kw tyle że w kwiaty), plus ciemne jeansy. Będzie coś takiego czy inaczej się ubrać? |
||||||
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
zależy jaka to firma, jaka branża ale przeźroczystości brzmią trochę niepokojącą jak dla mnie
![]() hehehe mój 5000 post
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam celofan (B. w sklepie poprosił o "syfolon" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
ależ tu dziś ruch
![]() Carmi mam nadzieje że koleżanka przyzna się rodzicom do szpitalnej przygody i że szybko będzie wiadomo co było/jest przyczyną problemów ![]() Anioł może jeszcze jest szansa że kurtka się znajdzie, do szatni chyba nikt obcy wstępu nie ma a i przed zakładem chyba macie monitoring, prawda? ludzie to mają jednak pomysły, żeby czyjeś kurtki kraść
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

01.08.2013
15.08.2014

Ja swoją torbę na lapka kupowałam w media. Fakt, że ja mam taką na ramię ale za to jest bardzo pakowna. 

. Mieszka z nią jeszcze moja ciocia ale ona pewnie pójdzie do swojego syna i jego żony.
a raczej oblewać
trochę wiary w siebie! 
co się stało???