Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-21, 05:25   #1291
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Aniabania, niestety spędzę ten dzień w szkole
Nie wierzę, że zrobiłaś jakiekolwiek ćwiczenia

Jednak chyba założę sukienkę i żakiet/długi kardigan
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 06:59   #1292
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Aniabania, niestety spędzę ten dzień w szkole
Nie wierzę, że zrobiłaś jakiekolwiek ćwiczenia

Jednak chyba założę sukienkę i żakiet/długi kardigan
1. nie poczujesz magii tych świąt
2. zrobiłam! byłam z siebie dumna dopoki dzis nie weszlam na wage
3. jak Ty wygladasz w dlugim kardiganie

dziewczyny, u mnie na wadze +2 kg od poniedzialku waze 59, zalamalam sie. i wiem, ze nie ma sie czym martwic, ale chodzi o to, ze ja wiem, ze mi te 2 kg zalegaja, wiecie o co chodzi dobrze, ze mamy weekend, mam w planach zrobienie jakiegos dnia oczyszczajacego, na bazie kefiru xD
choć nie wiem jak mi to wyjdzie, bo babcia dzwonila, zebym przyszla do niej na ciasto w dodatku dzis kolezanka ma imieniny, zawsze idziemy na super kaloryczne ciastka w super duzych ilosciach co jest fajne w tej sytuacji to to, ze to ambitna studentka psychologii z parciem na doktorat (ale takim bardziej realnym od mojego ;p) wiec nie zbetonie sie dzisiaj, spedze czas z abstynecka ekipa ;p
dobrze, nie bede miala kaca, mam ochote spedzić niedzielę z kołdrą i laptopem.
ale dzis... to bedzie ciezki dzien

ale najgorsza wiadomosc - znowu pojawiaja mi sie te guzy juz mam jednego bardzo bolesnego w okolicy kolana, nie moge zginac nogi, kazdy krok sprawia bol nie wiem, czy to nie przez cwiczenia, moze zbyt szybko zaczelam au..auaaa

a co do tza, i tego mieszkania -
na poczatku owszem, bardzo chcialam. teraz czuje ze musze miec dla siebie duzo przestrzeni. ze dobrze mi samej ze soba, mam malo czasu wolnego - nie zawsze chce sie nim dzielic. tymczasem on dzwoni, mowi ze teskni, ze nudzi mu sie beze mnie. teraz chce zmienic samochod, wiec wiem ze jestem okropna, ale mam nadzieje ze raczej na to poswieci kase

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-01-21 o 07:04
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 10:04   #1293
adusia1554
Rozeznanie

Wszystkim ładnie odpisałam ale jeden niekontrolowany ruch i przepadło więc odpiszę to co pamiętam!

Dziękuję wszystkim za gratulacje w sprawie pracy, cieszę się bardzo, bo będę miała kasę na jakieś ciuchy i kosmetyki dla siebie: nie będę musiała oszczędzać sobie z budżetu domowego, choć dobrze mi szło hihi
Weekend mam wolny ale w poniedziałek zaczynam normalnie i w weekend też czasami będę pracować.

Monia dobrze pamiętasz byłam przedszkolanką a dokładnie to przez pół roku miałam staż potem wyprowadziłam się do innego miasta i tu już pracy w przedszkolu nie znalazłam niestety choć bardzo to lubię.

Agnes ale brzuch Wpadłam w kompleksy Gratuluję TŻtowi pracy

Bania nie przejmuj się tymi 2 kg, pewnie zaraz zlecą Poza tym tak dobrze wyglądasz że pewnie te 2 kg nie robią żadnego problemu z twoją mega sylwetką

Agnesikk Twój TŻ jest the best

MP pewnie, że Ty jesteś najseksowniejszą laską w pracy. Nie może być inaczej!!!!

Laura współczuję że aż tyle nie widziałaś TŻ, u mnie w ogóle nie ma śniegu wczoraj spadło jakieś 3 cm ale zaraz zaczął padać deszcz i stopniało, ale ja mieszkam na zachodzie Polski tu nie ma zimy

Psyhe o kim Ty tak myślisz

A teraz idę myć włoski i się ubierać bo na 13 muszę być u babci Pewnie jak zwykle zrobi ucztę i będzie trzeba jeść, bo będzie mówiła Adriana a co Ty tak bladziutko wyglądasz zjedz jeszcze pierożka A ja kupiłam babci lampkę nocną oooo!!!! Bo ostatnio jak u niej byłam to stara coś jest tam nie pasowała, więc kupiłam nową beżową z owalnym abażurem taka w stylu retro trochę babcia będzie zadowolona

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 11:38   #1294
Loriette
Zakorzenienie

Nie wiem czy to przez te zaparcia, ale rano na wadze bylo 61kg Prawie nic nie jem, nie podjadam, a waga podskoczyla?! Proszę.. Dwa tygodnie bez seksu i już są efekty Dzisiaj żyję o wodzie i suchym chlebie. Skończyło się. Mam nadzieję, że to efekt przyszłotygodniowego @.

3h uczyłam się na historię, ale to i tak nie odciągnęło moich myśli od dużego tyłka, ud i brzuchola!!!!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-01-21 o 12:46
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 11:38   #1295
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
1. Ja coraz częściej mam problemy gastryczne. Teraz jelita, wcześniej żołądek. Moja mama uważa, że to nerwy i stres - bo ja już założyłam, że w maju nie zdam matury
2. No właśnie mnie Barcelona nie ruszyła.. Nawet La Rambla. Jednak może to dlatego, że na miejscu okazało się, że CAMP NOU JEST ZAMKNIĘTY! Aż się tam ze złości popłakałam.. Dobrze, że kilka miesięcy wcześniej widziałam Allianz Arena, bo byłaby kompletna kicha!
3. Moja mama wie, ale miałam rok temu problemy, które skończyły się szpitalem i teraz chucha/dmucha na mnie A co do sportu to wiem, bo trenowałam siatkówkę do momentu kontuzji, a teraz jestem dziennikarzem sportowym
4. NAJLEPSZEGO My wczoraj mieliśmy wdzięczne 2 lata i 7 miesięcy, lecii!
ej. nie wolno Ci tak zakładać! Masz jeszcze tyle czasu, nawet jeśli masz zaległości, to się nie poddawaj. Ja wierzę, że dasz radę, jeśli zabierzesz się teraz, to nie ma OPCJI, żebyś nie zdała!

My na szczęscie trafiliśmy na otwarty Camp Nou (moj TŻ by sie chyba zaplakal, ja tez, bo maszerowalam z nim w upale grubo ponad 5km. Chociaż... i tak byłoby pięknie

Aaaa... no to rozumiem obawy mamy. Ale myślę, że wizyta w szpitalu coś Cię nauczyła... i mama też powinna o tym widzieć

Cytat:
Sprawa znowu dotyczy mojej przyjaciółki, której teraz wali na 100% Zaczęła wszystko przeliczać na pieniądze, z wszystkiego chce mieć zysk. Zrobiła niedawno kartę w ING i o mało nie przykleiła jej do czoła żebym tylko zauważyła. Na urodziny dostała od ciotki to najprostsze pióro z PARKERA. Zwykłe czarne.. To co kazała mi robić? PATRZEĆ POD ŚWIATŁO, BO WTEDY WIDAĆ LOGO FIRMY, A WIADOMO, IM MNIEJSZE LOGO TYM DROŻSZA RZECZ. Wzięłam ją wtedy wyśmiałam, bo PARKER ma na każdym długopisie/piórze takie samo logo.. i powiedziałam, że na tym dla TŻ było identyczne. Nie, niemożliwe, bo ona ma bardzo drogie pióro, którym będzie pisała tylko w terminarzu.
W ogóle się nie odzywa - chyba, że coś chce. Wczoraj się do niej dobijałam to udawała, że jej nie ma na gadu, a siedziała Dzisiaj nie poszłam do szkoły i jak normalnie by dzwoniła tak teraz na to leje. Ja już nawet przestałam nazywać ją przyjaciółką, bo naszych relacji nie można tak nazwać.
Sama jej kuzynka uznała, że P stała się mega egoistką - nie wiem może to przez to, że gdy miała 14 lat, a jej rodzice byli po rozwodzie - matka po prostu się spakowała i poszła z kochankiem i dwójką synów na niedokończony dom, bo P nie akceptowała tego gnoja.. P została z dziadkiem, ciotką i babcią, która sobie żyła w Londynie..

Nie wiem.
Ja wiem. Albo spróbuj pogadać - ale raz. Albo olej totalnie. Nie warto tracić cennego czasu na takich ludzi!!!! A ona nie zasługuje na Twoje starania i Twój szacunek. Im lepiej to zakończysz, tym lepiej dla Ciebie.

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

Postanowiłam Wam pokazać mój brzuszek po 2 tyg. Turbo Jam
kreska ciążowa jeszcze nie zniknęła, ale daje jej jeszcze trochę czasu
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wypożyczyłam wczoraj książki,a dzisiaj już jedną kończę. "Kocham Nowy Jork"-laska przyłapała na weselu swoich przyjaciół swojego faceta (narzeczony,od 10lat razem) w ich wspólnym samochodzie jak dymał jakąś panienke. Narobiła burdy Młodym bo o wszystkim wiedzieli. A eksowi nasikała do kosmetyczki. I wyleciała do USA,na American Dream.
Jeszcze bardziej się utwierdziłam,że też chcę przeżyć amerykański sen,polecieć tam chociaż na miesiąc
Uwielbiam Stany. To jest zupełnie inny świat i gdyby ktoś mi powiedział, że dostanę tam tą samą pracę, którą mam tu, nawet bym się nie zastanawiała. Chce tam wrócić...

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj na kacu przezylam w pracy 8 godzin i mam weekend. Jestem po prostu oburzona wczorajszym wyjsciem na miasto. Bylam z kolezankami w 3 klubach i wszedzie masa pustakow, jeden koles zaproponowal mi seks, dodam ze byl trzezwy i mial z 40 lat. Zygac mi sie zachcialo. Banda burakow! znow wydalam kupe kasy i skonczylam w macu o 4 rano
O matko, zapomniałam już co to znaczy, bo my zawsze, jeśli idziemy, to wielką ekipą. A w ogóle to się starzejemy, teraz tylko grille i domówki, nie chce się tyłków ruszyć, a ja bym się tak kiedyś chętnie wyszalałaaa, wytańczyła!

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

ja wlasnie mam blekitna, kupilam w stradim za 59 zl jakies 3 miesiace temu. Ale ma luzne rekawki. A mega dopasowana to wlasnie w new yorkerze co psyhe pokazywala. Super jest
Ja też uwielbiam koszule!!!!!!! Mam ich chyba z 10

Cytat:
Do koszuli w biało-błekitne paski obcisłe jeansy czy spodnie beżowe też obcisłe?
Beż!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ale najgorsza wiadomosc - znowu pojawiaja mi sie te guzy juz mam jednego bardzo bolesnego w okolicy kolana, nie moge zginac nogi, kazdy krok sprawia bol nie wiem, czy to nie przez cwiczenia, moze zbyt szybko zaczelam au..auaaa
O kuuurde, biedaku! Skad to takie cos?

Wczoajszy dzien byl bardzo ciezki... dlugo by opowiadac. Ostatecznie kolacje rocznicowa przelozylismy na dzis...

Jak któraś jeszcze nie rozumie dlaczego kocham Barcelonę, to na blogu nowe zdjęcia i film Mam ciarki za każdym razem jak go oglądam ))

Miłego dnia!!!!!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 13:11   #1296
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
A jaka koszula
bo ja ostatnio mam fazę na koszule teraz szukam takiej mega dopasowanej,żebym mogła ją wsadzać w spodnie albo spódnicę. Błękitnej
Ja kupilam ostatnio w Reserved na przecenie blekitna koszule w biale drobne paski, tez mam zamiar ja nosic w spodniach. Ale chyba najlepiej do tego celu kupowac koszulowe body

Cytat:
Bo ja już nie umiem. Nie widziałam M ponad dwa tygodnie.. Najpierw ta śmierć, pogrzeb itp., a teraz sesja.. Wiem, że muszę wytrzymać jeszcze sobotę i niedzielę - może wieczorem przyjedzie, ale to i tak jest nie do wytrzymania. Zrobiłam się wredna i krzyczę na wszystkich, bo tak mi brakuje tego skurczybyka
Nie plakusiaj, przypomnij sobie ile sie nie widzieliscie, jak M. mieszkal w Niemczech Docen to, ze mimo wszystko i tak widujecie sie czesciej, a sesja to okres przejsciowy- chyba kazdy zwiazek wtedy hibernuje

Cytat:
Nie przesadzajmy nie uczyłabym się od rana do nocy
Moj TZ tak sie praktycznie uczy, w sumie to mu sie nie dziwie, bo zalezy mu na dobrej sredniej i nie studiuje latwego kierunku.

Cytat:
babcia barbara na smsa, co chcialaby dostac, odpisala,ze remontuje salon i nie ma co zrobic z debowymi meblami, a chcialaby dostac moj usmiech i gazetke (cokolwiek to mialo oznaczac)
Oooo jaka kochana

Cytat:

na poczatku owszem, bardzo chcialam. teraz czuje ze musze miec dla siebie duzo przestrzeni. ze dobrze mi samej ze soba, mam malo czasu wolnego - nie zawsze chce sie nim dzielic. tymczasem on dzwoni, mowi ze teskni, ze nudzi mu sie beze mnie. teraz chce zmienic samochod, wiec wiem ze jestem okropna, ale mam nadzieje ze raczej na to poswieci kase
Ej, ja tez bym nie chciala z TZ mieszkac majac te 22 czy 23 lata;p Studiuj sobie spokojnie, jeszcze sie namieszkasz z chlopem. A teraz to jest Twoj i tylko Twoj czas

O nie, biedna Ania A masz jakis srodek na te guzy/ Czy musisz znowu isc do lekarza/?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 14:22   #1297
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nieeee Ale Monia, pamiętaj, że to studia zaoczne i chodzą tam ludzie w różnym wieku

A koszuli nie mogę znaleźć w necie więc może jutro obfocę
Aaa czyli jakiś podstarzał 40late z żoną i 2 dzieci?

Czekam na zdjęcia koszuli!

Cytat:
Bo ja już nie umiem. Nie widziałam M ponad dwa tygodnie.. Najpierw ta śmierć, pogrzeb itp., a teraz sesja.. Wiem, że muszę wytrzymać jeszcze sobotę i niedzielę - może wieczorem przyjedzie, ale to i tak jest nie do wytrzymania. Zrobiłam się wredna i krzyczę na wszystkich, bo tak mi brakuje tego skurczybyka
I tak wyglądają jego starania Laura? Nie przyjechał bo śniegiem zasypało? Nie jeździ maluchem, nie ma do Ciebie 200km. Uwierz,że jak komuś kogoś brakuje to znajdzie czas i sposób,żeby się spotkać.
Ja dzisiaj pojechałam na cmentarz do dziadków i do rodziny na wioskę. 40km musiałam się tłuc 30km/h tyle było śniegu (no ale według ciotki droga była ok-chyba dla ciągników). A Bogu dziękowałam,że jakby co to mam w samochodzie tatę i łopatę,a gdzieś tam wujka z traktorem Ale widzisz, jest Dzień Babci,ja chciałam pojechać na cmentarz i pojechałam, chociaż przewidywałam w co się pakuje. A co dopiero jechać do ukochanej osoby. Parę godzin w tygodniu można znaleźć,nawet podczas sesji. Tylko trzeba CHCIEĆ!

Cytat:
3. jak Ty wygladasz w dlugim kardiganie

Nienawidzę długich kardiganów,są dla mnie babcine i antykobiece

Z guzami w poniedziałek do lekarza marsza! Zrozumiano

Powiedz tż prosto z mostu,że nie chcesz i tyle. To najlepsze rozwiązanie, choćby miał kręcić nosem.
Nie widzę Ciebie mieszkającej z facetem ze mną to co innego haha fajnie by było przeprowadzasz się?

Cytat:
Nie wiem czy to przez te zaparcia, ale rano na wadze bylo 61kg Prawie nic nie jem, nie podjadam, a waga podskoczyla?! Proszę.. Dwa tygodnie bez seksu i już są efekty Dzisiaj żyję o wodzie i suchym chlebie. Skończyło się. Mam nadzieję, że to efekt przyszłotygodniowego @.

3h uczyłam się na historię, ale to i tak nie odciągnęło moich myśli od dużego tyłka, ud i brzuchola!!!!
Jejku jakaś epidemia czy co, aż strach stanąć na wagę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-21, 14:28   #1298
alexis77
Zadomowienie

Trzymajcie kciuki o 17
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 14:31   #1299
Loriette
Zakorzenienie

Alexis, trzymamy

Monia, bo On jest takim popieprzonym perfekcjonistą. Dzisiaj zadzwonił, że był najlepszy z grupy i napisał ekonomię na 4,5, ale i tak nie jest zadowolony. On myśli, że jak na tych studiach będzie się uczył nie wiadomo jak to zapewni nam świetlaną przyszłość..
A co do drogi to Go akurat rozumiem, bo sama się wstrzymałam z jazdą.. Tam się ciężko jedzie nawet przy suchej nawierzchni. Ja ostatnio zostałam wyrzucona z trasy i o mało nie wpadłam w pole, bo nie ma ani oznakowania ani świateł.
Po prostu poczekam aż przyjedzie i z Nim pogadam - pierwsza sesja w PL, ok. Ale nie już druga czy trzecia - nie dam się

Stary 2012-01-21, 14:39   #1300
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

1. Jeju , Bańka mrtwimy się o Ciebie a co lakarze na to?
2. Ty sama musiałabys czuć sie pewna, ze chcesz z nim mieszkac. Widocznie na to jeszcze nie czas Masz bynajmniej wiecej czasu na wizaz
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja kupilam ostatnio w Reserved na przecenie blekitna koszule w biale drobne paski, tez mam zamiar ja nosic w spodniach. Ale chyba najlepiej do tego celu kupowac koszulowe body

Ej, ja tez bym nie chciala z TZ mieszkac majac te 22 czy 23 lata;p Studiuj sobie spokojnie, jeszcze sie namieszkasz z chlopem. A teraz to jest Twoj i tylko Twoj czas
1. ja chcę taka koszulę!!!! Tylko na mnie wszystkie dziwnie leżą
2. Ja zamieszlałam z TZ jak miałam niecałe 18 lat tak, tak latka lecą - juz 4 lata mieszkamy razem
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki o 17
bede trzymac

wróciłam z pracy - fajny dzień, szybko zlecialo to 8 godz , zjadłam kanapkę, teraz ide troche ogarnąć.... Zajrze tu później

a i dzięki że mnie tak wspieracie

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Po prostu poczekam aż przyjedzie i z Nim pogadam - pierwsza sesja w PL, ok. Ale nie już druga czy trzecia - nie dam się
tego sie trzymaj !

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 16:32   #1301
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, zabójczo wyglądam w długim kardiganie

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Monia, nie jest żonatym facetem z 2ką dzieci i na 100% nie ma 40 lat
so trójka maybe.

Stary 2012-01-21, 16:58   #1302
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za gratulacje w sprawie pracy, cieszę się bardzo, bo będę miała kasę na jakieś ciuchy i kosmetyki dla siebie: nie będę musiała oszczędzać sobie z budżetu domowego, choć dobrze mi szło hihi
Weekend mam wolny ale w poniedziałek zaczynam normalnie i w weekend też czasami będę pracować.

Monia dobrze pamiętasz byłam przedszkolanką a dokładnie to przez pół roku miałam staż potem wyprowadziłam się do innego miasta i tu już pracy w przedszkolu nie znalazłam niestety choć bardzo to lubię.

Bania nie przejmuj się tymi 2 kg, pewnie zaraz zlecą Poza tym tak dobrze wyglądasz że pewnie te 2 kg nie robią żadnego problemu z twoją mega sylwetką
1. przycinasz na zakupach? ja tez tak zawsze robie ;D zaokraglam do pelnej sumy, nie oddaje drobnych za koszyki ; jak cos kupuje, to mowie - ooo maatttko jakie to drogie! a przy tym, przy rodzicach zachowuje pozory kochaego skromnego kopciuszka, bo jak np. jestem z siostra i tata na zakupach, i ona chce mozarelle, to mowie - ej, iga, no co ty, mozarella jest droga, nie mozesz raz wziac goldy w plasterkach?

jest kryzys, rodzicom jest teraz ciezko. suchym chlebem tez sie najesz. xD chcesz byc miss to daj sobie spokoj z tlustym serem, jak nie bedziesz kupowala tak czesto mozarelli, to moze tata dalby mi na nowe buty.
i daje
albo mowie, tatusiu, kupilam dzis w lumpeksie bluzke za 2 zl, ma za krotkie rekawy i jest zmechacona, ale zobacz, nadaje sie jeszcze!

i on wtedy obcina siostrze kieszonkowe a mi daje kase na bluzke

2. jak dawalas rade w przedszkolu ja bym chyba nie ogarnela tego wrzasku, piskow, miliardow pytan i matek przychodzacych po dzieci, jakos przerazaja mnie one

3. ! ale jestes kochana!
Cytat:
a moj seks nie ma wplywu na moja wage ani na moja sprawnosc fizyczna malo tego, mam tendencje do wzrostow wagi, bo kocham jesc ciastka zaraz PO
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Uwielbiam Stany. To jest zupełnie inny świat i gdyby ktoś mi powiedział, że dostanę tam tą samą pracę, którą mam tu, nawet bym się nie zastanawiała. Chce tam wrócić...

Ja też uwielbiam koszule!!!!!!! Mam ich chyba z 10

O kuuurde, biedaku! Skad to takie cos?

Jak któraś jeszcze nie rozumie dlaczego kocham Barcelonę, to na blogu nowe zdjęcia i film Mam ciarki za każdym razem jak go oglądam )
1. jeszcze nigdy nie bylam, wiec nie pogadamy ale to moje marzenie ;p

2. ja tez choc ciezko mi dobrac. bardzo lubie wytaliowane, porzadne; ale uwielbiam tez.. meskie najulubiensze to czarna z h&m i blekitna z wranglera

3. a, na przelomie listopada i grudnia mialam z tym problemy, nie moglam chodzic! taki bol wywoluja te guzy leczone to jest sterydami.
a bierze sie z wielu przyczyn. w moich przypadku glownym powodem jest tsh

4. super wpis! swietny od a do zet; moglabys pracowac w biurze turystycznym
Cytat:

O nie, biedna Ania A masz jakis srodek na te guzy/ Czy musisz znowu isc do lekarza/?
1. dokladnie, nie chcialabym, zeby za kilka lat bylo tak, jak napisala Monia o swojej kolezance z apteki, ze wzdycha za mlodoscia;p jeszcze bede miala czas na stabilizacje, teraz mam party time ;p
on mnie widzi juz jako zone, ech

2. musze isc do lekarza, zeby przpisal mi sterydy
Cytat:
I tak wyglądają jego starania Laura? Nie przyjechał bo śniegiem zasypało? Nie jeździ maluchem, nie ma do Ciebie 200km. Uwierz,że jak komuś kogoś brakuje to znajdzie czas i sposób,żeby się spotkać.
Ja dzisiaj pojechałam na cmentarz do dziadków i do rodziny na wioskę. 40km musiałam się tłuc 30km/h tyle było śniegu (no ale według ciotki droga była ok-chyba dla ciągników). A Bogu dziękowałam,że jakby co to mam w samochodzie tatę i łopatę,a gdzieś tam wujka z traktorem Ale widzisz, jest Dzień Babci,ja chciałam pojechać na cmentarz i pojechałam, chociaż przewidywałam w co się pakuje. A co dopiero jechać do ukochanej osoby. Parę godzin w tygodniu można znaleźć,nawet podczas sesji. Tylko trzeba CHCIEĆ!

Z guzami w poniedziałek do lekarza marsza! Zrozumiano

Powiedz tż prosto z mostu,że nie chcesz i tyle. To najlepsze rozwiązanie, choćby miał kręcić nosem.
Nie widzę Ciebie mieszkającej z facetem ze mną to co innego haha fajnie by było przeprowadzasz się?
1. tez tak mysle...

2. co nie? babcine. to idealne slowo! a Psyhe w kardiganie?

3. idę boli mnie, wiec nie mam wyboru ;p

4. haha! czemu nie jak mu oznajmie, ze nie chce, poklocimy sie i rozstaniemy, to zrobie wizaowy clubbing i wszystkie was nawiedze z flacha
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki o 17
trzymam!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
wróciłam z pracy - fajny dzień, szybko zlecialo to 8 godz , zjadłam kanapkę, teraz ide troche ogarnąć.... Zajrze tu później
codziennie pracujesz po 8 h? nic Cie nie boli, zakwasy zniknely?

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-01-21 o 17:01
Stary 2012-01-21, 17:52   #1303
agniesikk
Zakorzenienie

Ej, ja dzisiaj tez kupilam ten wspanialy wynalazek czyli herbate z senesu (z sedesu ). Nie mam problemow z qpą, ale tak na zaś. wypilam dzisiaj na probe, bo akurat mam przerwe na krwawienie w tabletkach

A ja dzisiaj zdrowo jem moze nie niskokalorycznie, ale zdrowo: mieszanka studencka (bo sie duzo ucze), owoce, owsianka. ach ech bede miala piekna cere, wlosy i umysl

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-01-21 o 17:53
Stary 2012-01-21, 18:03   #1304
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, ja dzisiaj tez kupilam ten wspanialy wynalazek czyli herbate z senesu (z sedesu ). Nie mam problemow z qpą, ale tak na zaś. wypilam dzisiaj na probe, bo akurat mam przerwe na krwawienie w tabletkach

A ja dzisiaj zdrowo jem moze nie niskokalorycznie, ale zdrowo: mieszanka studencka (bo sie duzo ucze), owoce, owsianka. ach ech bede miala piekna cere, wlosy i umysl
ja wlasnie dzis kupilam ta zachwalana przez was herbatke zaraz sobie wypije i jutro bede wklesla ;p

tez jem mieszanke, i nie mam pieknej cery moze za malo?

Stary 2012-01-21, 18:39   #1305
Loriette
Zakorzenienie

Ja już dzisiaj DZIAŁAŁAM bez senesu Nawet nie wiecie jaka byłam z siebie dumna!
Do tego nauczyłam się na historię i napisałam analizę! Nawet ściągnęłam cały kurs z poczty na dysk, bo zbierałam się do tego i zbierałam. W SOBOTĘ!

Moja mama ma urodziny w poniedziałek i pojechała dzisiaj z tatą i znajomymi do kina, a ja tutaj kisnę w domu Może mi coś kupią w H&M

Dzisiaj:
I: Kromka pieczywa z serem żółtym
II: Garść frytek + dorsz + kapusta pekińska z marchewką i odrobiną majonezu
III: Łyżka surimi + dwa jajka na miękko + kromka pieczywa z wędliną
_____ do 16:00

Teraz jedynie pozwolę sobie na pomarańczę!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-21, 18:44   #1306
agniesikk
Zakorzenienie

Ja mam w miare ok cere tylko po tabletkach niestety
Stary 2012-01-21, 18:46   #1307
psyhe666
Zakorzenienie

Ja wam coś piszę, a wy mi nawet nie odpisujecie.... pfffffff..........
so trójka maybe.

Stary 2012-01-21, 19:10   #1308
winyl
Zakorzenienie

Oj Psyhe, bo zamiast prosto z mostu nam rzucić nowinkami to Ty robisz jakieś podchody :P. Też lubię długie kardigany .

Bania, Twoja siostra ma na imię Iga? Jakoś tak fajnie mi się to imię kojarzy, choć żadnej nie znam .

Jak dzisiaj nie zacznę ćwiczyć i nie utrzymam tego codziennie to się rzucę z mostu! :P (a Wisła brudnaaaa fuuuuuuj!)

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 19:22   #1309
psyhe666
Zakorzenienie

Nie będę pisała o swoich problemach i nowościach skoro parę wcześniejszych postów zostało zignorowanych bez względu na to czy pisałam o diecie czy o innych rzeczach...
so trójka maybe.

Stary 2012-01-21, 19:41   #1310
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę pisała o swoich problemach i nowościach skoro parę wcześniejszych postów zostało zignorowanych bez względu na to czy pisałam o diecie czy o innych rzeczach...
Eee Psyhe przesadzasz. Nawet dziewczyny pisały o Tobie w długim kardiganie, więc jak mogą ignorować, skoro się pojawiasz w co drugim poście? Nie dramatyzuj :P.

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 19:49   #1311
psyhe666
Zakorzenienie

Czuję się beznadziejnie

Czuję, że moje życie w ogóle nie jest ciekawe, robię rzeczy które nic do niego nie wnoszą i ogólnie jest klapa
so trójka maybe.

Stary 2012-01-21, 20:21   #1312
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już dzisiaj DZIAŁAŁAM bez senesu Nawet nie wiecie jaka byłam z siebie dumna!
Do tego nauczyłam się na historię i napisałam analizę! Nawet ściągnęłam cały kurs z poczty na dysk, bo zbierałam się do tego i zbierałam. W SOBOTĘ!

Moja mama ma urodziny w poniedziałek i pojechała dzisiaj z tatą i znajomymi do kina, a ja tutaj kisnę w domu Może mi coś kupią w H&M
1. ale musi Ci się nudzić

2. eee, i dobrze chyba ze kisniesz w domu wolalabys jechac z rodzicami i znajomymi do kina hm, chociaz w sumie zawsze mozna polazic po sklepach
moi nie odwazyliby sie kupic mi czegokolwiek w h&m nie liczac akcesoriow
Cytat:
Ja mam w miare ok cere tylko po tabletkach niestety
ja mam brzydka cere a malujesz sie na co dzien?
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Oj Psyhe, bo zamiast prosto z mostu nam rzucić nowinkami to Ty robisz jakieś podchody :P. Też lubię długie kardigany .

Bania, Twoja siostra ma na imię Iga? Jakoś tak fajnie mi się to imię kojarzy, choć żadnej nie znam .

Jak dzisiaj nie zacznę ćwiczyć i nie utrzymam tego codziennie to się rzucę z mostu! :P (a Wisła brudnaaaa fuuuuuuj!)
1. wlasnie !

2. wg mnie to imie jest swietne! choc juz coraz bardziej pospolite ;p za to zauwazylam, ze juz nie jest tak, ze co 3 dziewczynka w szkole to ania ;p moje imie chyba przegralo z oliwkami, julkami i nikolami
winyl jak Ty masz na imie napisz w klubie

3. marsz do youtube! i cwicz z panami 8 min legs!
Cytat:

normalnie spalowac, skopac, zbic... to za malo! dziewczyny Cie wypytywaly o Twoje tajemnicze posty, a Ty udzielalas zdawkowych odpowiedzi, to o co chodzi

Cytat:
Czuję się beznadziejnie

Czuję, że moje życie w ogóle nie jest ciekawe, robię rzeczy które nic do niego nie wnoszą i ogólnie jest klapa
to zrob z tym cos! bo pewnego dnia wstaniesz ze swiadomoscia, ze nic nie zrobilas ze swoim zyciem, a pretensje o to mozesz miec tylko do siebie. powiem wiecej. jak nie zaczniesz realizowac marzen, to wkrotce zostanie Ci juz tylko narzekanie. odwagi!

Stary 2012-01-21, 20:25   #1313
psyhe666
Zakorzenienie

W sumie to otworzyłam się bardziej... Częściej wychodzę ze znajomymi, chodzę na uczelnię, uczę się, ale czegoś mi w moim życiu brakuje... A co najważniejsze czuję się tłamszona przez otoczenie...
Są ludzie, którym się złego słowa nie powie, a mnie na każdym kroku ktoś rzuca kąśliwe uwagi... I wtedy wracam do punktu wyjścia i zamykam się z powrotem w swoim mrocznym pokoju... I to nie o to chodzi, że ja nie mam dystansu do siebie, bo zawsze obracałam to w żart, ale to jeszcze nasila moje kompleksy...
Pomijając już to, że znowu mega przytyłam i nawet na plecach mam tłuszcz
W niczym z mojej szafy już dobrze nie wyglądam...
A co do marzeń... Chyba ich nie mam...
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-01-21 o 20:49
Stary 2012-01-21, 21:11   #1314
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
1. ale musi Ci się nudzić

2. eee, i dobrze chyba ze kisniesz w domu wolalabys jechac z rodzicami i znajomymi do kina hm, chociaz w sumie zawsze mozna polazic po sklepach
moi nie odwazyliby sie kupic mi czegokolwiek w h&m nie liczac akcesoriow
1. Obudziły się we mnie ambicje, a nie nuda Dobre sobie!
2. Wiesz.. Mogłabym jechać, bo jechali z moją chrzestną i Jej mężem, z którym jestem na "ty". Rok temu piliśmy z nimi w sylwestra, także fajni ludzie

Cytat:
W sumie to otworzyłam się bardziej... Częściej wychodzę ze znajomymi, chodzę na uczelnię, uczę się, ale czegoś mi w moim życiu brakuje... A co najważniejsze czuję się tłamszona przez otoczenie...
Są ludzie, którym się złego słowa nie powie, a mnie na każdym kroku ktoś rzuca kąśliwe uwagi... I wtedy wracam do punktu wyjścia i zamykam się z powrotem w swoim mrocznym pokoju... I to nie o to chodzi, że ja nie mam dystansu do siebie, bo zawsze obracałam to w żart, ale to jeszcze nasila moje kompleksy...
Psyhe mam wrażenie, że Ciebie blokują kompleksy, które są wytworem Twojej wyobraźni.. I zamiast wsadzać tam marzenia i aspiracje to wciskasz jakieś ideały, których możesz nie osiągnąć.
Lepiej skupić się na tym co jest tu i teraz - czerpać z życia na maksa i nie przejmować się tym, co mówią ludzie, bo oni za Ciebie życia nie przeżyją!

Ja też mam problemy i to masę.. Jednym z nich jest to, że wyciągam jedzenie na stół i ryczę, bo nie chcę jeść, a muszę.. Ale walę to i dalej mam uśmiech na ryjcu!

Stary 2012-01-21, 21:20   #1315
Antarktyda
Raczkowanie

Można się przyłączyć? Zamierzam zacząć od jutra.

"
Antarktyda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 21:59   #1316
karola_plm
Rozeznanie

No kurde, jak ja mam czas, to tu cisza

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
Postanowiłam Wam pokazać mój brzuszek po 2 tyg. Turbo Jam
kreska ciążowa jeszcze nie zniknęła, ale daje jej jeszcze trochę czasu
2 tyg turbo jam? Po ciazy? Bo sie rozplacze, wygladasz bosko. Ide cwiczyc

Cytat:
Ja mieszkam z TŻ od poltora roku... i cale szczescie, bo gdyby tak nie bylo, to wcale bysmy sie nie widzieli... a teraz nie wyobrazam sobie, zeby bylo inaczej. Ale kazdy ma przeciez swoj rytm i swoje potrzeby.. nic na siłę!

Cytat:

Jejku jakaś epidemia czy co, aż strach stanąć na wagę
Co do kardiganow to fakt - mam taki 1 i zakładam go tylko jak mam mega casual w głowie

Epidemia do mnie nie dotarła - na wadze spadki

Cytat:
3. a, na przelomie listopada i grudnia mialam z tym problemy, nie moglam chodzic! taki bol wywoluja te guzy leczone to jest sterydami.
a bierze sie z wielu przyczyn. w moich przypadku glownym powodem jest tsh

4. super wpis! swietny od a do zet; moglabys pracowac w biurze turystycznym
Nie sadzilam ze przez tsh mozna miec taki problem z kolanami... ja tez mam minimalnie podwyzszone, ale pod kontrola...

Cytat:
Czuję się beznadziejnie

Dziewcz yno, nie ma czegos takiego jak nieciekawe zycie. Zycie jest takie, jakim my go tworzymy. Znajdz jakas pasje, ale taka malutka, na start. Zaplanuj cos, znajdz jakis maly cel, do ktorego chcesz dazyc. Radosc z osiagnietych celow da Ci sile, by dazyc do kolejnych. Jesli zamkniesz sie w domu i bedziesz sobie wmawiac, ze masz nudne zycie, to takie bedzie, to moge Ci obiecac. Zawalcz o siebie!

Cytat:
Napisane przez Antarktyda Pokaż wiadomość
zapraszamy

Mam pytanko, widzialam ze wrzucalyscie gdzies swoje zdjecia, gdzies na profilach? Tez bym cos powrzucala "dietowego", ale tak niekoniecznie zeby caly swiat je widzial

Stary 2012-01-21, 22:42   #1317
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

niedawno wróciłam od rodziców. Byliśmy na obiadku, z okazji dnia Babci mama aż się popłakała... nie może uwierzyć, że jest babcią i że w końcu może obchodzić ten dzień haha pożęgnałam się jeszcze z tatą, jutro jedzie do niemiec na 2tyg.
ahhh będą żelki

tż wypił z moim tatą 0,7 na pół i jak tylko przyszliśmy padł. super.

Cytat:
ejjjjjj zrobilam 8 min legs! z panami mięsniakami w pasiakowatych kostiumikach mialam dodatkowo obciazniki na nogi. padam ;p
o proszę
ten pan jest niemożliwy w tym stroju hah
Cytat:

dziewczyny, u mnie na wadze +2 kg od poniedzialku waze 59, zalamalam sie. i wiem, ze nie ma sie czym martwic, ale chodzi o to, ze ja wiem, ze mi te 2 kg zalegaja, wiecie o co chodzi dobrze, ze mamy weekend, mam w planach zrobienie jakiegos dnia oczyszczajacego, na bazie kefiru xD

kochana po Tobie pewnie nie widać tych 2kg.... boże jak ja bym chciała mieć taką figurę jak Ty
do lekarza sio!!
na mieszkanie przyjdzie jeszcze pora jeśli jest Ci tak dobrze, to nie ma co na siłę tego zmieniać.

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Agnes ale brzuch Wpadłam w kompleksy Gratuluję TŻtowi pracy
dziękuje tż też dziękuje

Cytat:
3 tyg to nic. ja pod koniec ciąży i po porodzie mogłam o tym zapomnieć. dopiero po 3 miesiącach sobie przypomniałam

Cytat:
pewnie

Cytat:
idź, idź pokochasz to mowie Ci

psyhe -

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 23:15   #1318
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

przede wszystkim jesteś swietną, wartościową dziewczyną. nie daj sobie wmówić, że jest inaczej
to że chodzisz na uczelnię - super, ale nauka to nie wszystko, sama nauka nie da Ci satysfakcji z życia. dobrze, że oprócz tego ostatnio częściej wychodzisz, ale jak się wtedy czujesz? jeśli w porządku - to czemu nie robisz tego częściej
tłamszona przez otoczenie - ale jak, przez tych z którymi wychodzisz? to zmień ekipę! przez domowników - na nich często narzekasz - wyprowadź się! zmień miasto. to popularne wsród studentlow, wcale nie musisz wtedy robić kariery naukowej i kuć całymi dniami, zeby mieć stypendium. pewnie z góry założysz, że to niemożliwe, ze rodzice się nie zgodzą, że będą niepotrzebnie komentowali. Ale to Twoje życie. to Ty masz je przezyc po swojemu, nie pod ich dyktando.

2. ale to robią jacyś Twoi bliscy znajomi, czy tacy, których nie lubisz i oni chcą zrobić Ci przykrość?
hm, w tym przypadku chyba najlepiej jest to olać skoro piszesz że masz dystans, to potrafisz to zrobić
ale z drugiej strony, w tym zdaniu sama sobie zaprzeczasz, bo z jednej strony masz do siebie dystans, ale z drugiej - kąśliwe uwagi potęgują Twoje kompleksy. Wszystkie wiemy, że nieprzyjemne uwagi nie są niczym miłym, ale tak sobie myślę, czy sama nie prowokujesz takich sytuacji? myślę o panu ex. często dosc o nim piszesz, że wyjesz, albo wściekasz się o to, co do Ciebie pisze. mimo że radzimy Ci urwać ten kontakt. jesgo najwyrazniej bawi taka zabawa Tobą. i nie chodzi tylko o niego, ale rowniez o inne tego typu kontakty.

3. Jestem pewna, że przesadzasz, niedawno wrzucalaś zdjęcia i w ogóle nie było widać, ze źle w czymś wyglądasz. w swetrze wyglądałaś bardzo fajnie, jutro masz pole do popisu i poddania się ocenie gdy wrzucisz obiecane zdjecie koszuli. nie przesadzaj z tym tluszczem. ja tez przytylam, dziewczyny tez pisza o wzroscie. to co? trzeba spiac poslady i cos z tym zrobic. przestac chlac piwo, pisac o chipsach, zaczac biegac. Agnes tak zrobila i jej posty są optymistyczne. w kwestii przytycia się z Tobą bratam, ale przypominam, ze to nie jest koniec swiata i tez nie przybylo nam tak duzo kg, ze nie jestesmy w stanie tego ogarnac. spoko. jest luty, do sezonu bikini mamy jeszcze troche czasu.

4. proszę Cię. na pewno masz mnostwo marzen, tylko z gory zakladasz, ze one nie wypala, ze to nie ma sensu. niech to bedzie cokolwiek, nie wiem, choćby fajny wyjazd na wakacje, heineken festival, czy cos bardziej materianlego, nie wiem, fajny gadzet. malymi krokami daz do tego, zeby to zrealizowac, uda Ci sie szybciej niz Ci sie wydaje, satysfakcje bedziesz miala niesamowita
Cytat:
Psyhe mam wrażenie, że Ciebie blokują kompleksy, które są wytworem Twojej wyobraźni.. I zamiast wsadzać tam marzenia i aspiracje to wciskasz jakieś ideały, których możesz nie osiągnąć.
Lepiej skupić się na tym co jest tu i teraz - czerpać z życia na maksa i nie przejmować się tym, co mówią ludzie, bo oni za Ciebie życia nie przeżyją!

Ja też mam problemy i to masę.. Jednym z nich jest to, że wyciągam jedzenie na stół i ryczę, bo nie chcę jeść, a muszę.. Ale walę to i dalej mam uśmiech na ryjcu!
1. DOKŁADNIE, z ust mi to wyjelas i ladnie ubralas w slowa!

2. noo nie następna! Martwię się! to już obsesja!
Cytat:
Witaj! super że z nami jestes! napisz coś o sobie
Cytat:

Nie sadzilam ze przez tsh mozna miec taki problem z kolanami... ja tez mam minimalnie podwyzszone, ale pod kontrola...

Dziewcz yno, nie ma czegos takiego jak nieciekawe zycie. Zycie jest takie, jakim my go tworzymy. Znajdz jakas pasje, ale taka malutka, na start. Zaplanuj cos, znajdz jakis maly cel, do ktorego chcesz dazyc. Radosc z osiagnietych celow da Ci sile, by dazyc do kolejnych. Jesli zamkniesz sie w domu i bedziesz sobie wmawiac, ze masz nudne zycie, to takie bedzie, to moge Ci obiecac. Zawalcz o siebie!

Mam pytanko, widzialam ze wrzucalyscie gdzies swoje zdjecia, gdzies na profilach? Tez bym cos powrzucala "dietowego", ale tak niekoniecznie zeby caly swiat je widzial
1. apropo turbo jam. z jakich filmikow wy korzystacie?! ja chcialam to zacząc, ale nie umialam tego ogarnąć wszelkie proby musialy wygladac komicznie, ale zrobilo mi sie przykro, ze zupelnie nie mam koordynacji ruchowej ;p

2. nie tylko z kolanami to ma duzy szerszy zakres, najczesciej pojawia sie na calych piszczelach, udach te guzy znajduja sie gleboko pod skora, dlatego to tak bardzo boli.
do tego podwyzszonego tsh doszlo przemeczenie, brak zelaza, ogolne zle wyniki.
czuje ze znowu sie zaczyna, bo wyskoczyl mi juz pierwszy guz, zaczynam miec goraczke, jestem ospala - tak tez bylo na poczatku.
wiesz, to nie jest jakies super powazne, ale bardzo nachalne... ciezko to wyleczyc, czesto wraca, rujnuje codzienny grafik;/

3. tez tak to widze!!!!!!!!!!

4. wiekszosc z nas ma w profilu uzytkownika albumy, zdjecia twarzy, sywletki, zakupow, wlosow i inne pier. doly ;p
w profilu uzytkownika zakladasz taki album jak ogarniesz to daj znac

Stary 2012-01-22, 10:05   #1319
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
1. apropo turbo jam. z jakich filmikow wy korzystacie?! ja chcialam to zacząc, ale nie umialam tego ogarnąć wszelkie proby musialy wygladac komicznie, ale zrobilo mi sie przykro, ze zupelnie nie mam koordynacji ruchowej ;p

2. nie tylko z kolanami to ma duzy szerszy zakres, najczesciej pojawia sie na calych piszczelach, udach te guzy znajduja sie gleboko pod skora, dlatego to tak bardzo boli.
do tego podwyzszonego tsh doszlo przemeczenie, brak zelaza, ogolne zle wyniki.
czuje ze znowu sie zaczyna, bo wyskoczyl mi juz pierwszy guz, zaczynam miec goraczke, jestem ospala - tak tez bylo na poczatku.
wiesz, to nie jest jakies super powazne, ale bardzo nachalne... ciezko to wyleczyc, czesto wraca, rujnuje codzienny grafik;/

3. tez tak to widze!!!!!!!!!!

4. wiekszosc z nas ma w profilu uzytkownika albumy, zdjecia twarzy, sywletki, zakupow, wlosow i inne pier. doly ;p
w profilu uzytkownika zakladasz taki album jak ogarniesz to daj znac
Zacznij sobie od 'learn and burn', tam powoli uczą Cię tych wszystkich ruchów. Ja to ominęłam i poszłam na żywioł, za pierwszym razem potrzebowałam chwilę żeby ogarnąć, ale cykl się powtarza

O kurde, właśnie mi coś uświadomiłaś.... Mówiłam, że mam lekko podwyższone tsh.... nie mogę się wyspać i zwlec z łóżka... i z niewiadomego powodu mam non stop stan podgorączkowy (w granicach 37,3), co tez wykancza. Chyba czas na wizyte u lekarza...

A da sie tak zrobic, zebyscie widzialy te zdjecia tylko Wy?

Stary 2012-01-22, 10:16   #1320
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zacznij sobie od 'learn and burn', tam powoli uczą Cię tych wszystkich ruchów. Ja to ominęłam i poszłam na żywioł, za pierwszym razem potrzebowałam chwilę żeby ogarnąć, ale cykl się powtarza

O kurde, właśnie mi coś uświadomiłaś.... Mówiłam, że mam lekko podwyższone tsh.... nie mogę się wyspać i zwlec z łóżka... i z niewiadomego powodu mam non stop stan podgorączkowy (w granicach 37,3), co tez wykancza. Chyba czas na wizyte u lekarza...

A da sie tak zrobic, zebyscie widzialy te zdjecia tylko Wy?
skontroluj tsh - z tym nie ma żartów ;/ długo bierzesz tabletki? ja już chyba 10 lat.

dzięki za radę na pewno skorzystam, zdjęcia Agnesuk zmobilizowały mnie do działania!

tak - album ustawiasz jako prywatny, i widzą go tylko znajomi. zaprzyjaźniamy się wszystkie po kolei i widzimy się nawzajem

bosko jest pospać do 11! to moj pierwszy taki dzien od 6go stycznia i chyba na długo ostatni ;/
wypiłam wczoraj senes i zrobił mi małą rewolucję w nocy, w pewnym momencie bardzo rozbolał mnie brzuch, a później to już wiadomo co się stało także liczę na jakiś mini spadek na wadze

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości