|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Aniabania, niestety spędzę ten dzień w szkole
![]() ![]() Nie wierzę, że zrobiłaś jakiekolwiek ćwiczenia ![]() ![]() Jednak chyba założę sukienkę i żakiet/długi kardigan ![]()
![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() 2. zrobiłam! ![]() ![]() 3. jak Ty wygladasz w dlugim kardiganie ![]() dziewczyny, u mnie na wadze +2 kg ![]() ![]() ![]() choć nie wiem jak mi to wyjdzie, bo babcia dzwonila, zebym przyszla do niej na ciasto ![]() ![]() dobrze, nie bede miala kaca, mam ochote spedzić niedzielę z kołdrą i laptopem. ale dzis... to bedzie ciezki dzien ![]() ale najgorsza wiadomosc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do tza, i tego mieszkania - ![]() na poczatku owszem, bardzo chcialam. teraz czuje ze musze miec dla siebie duzo przestrzeni. ze dobrze mi samej ze soba, mam malo czasu wolnego - nie zawsze chce sie nim dzielic. tymczasem on dzwoni, mowi ze teskni, ze nudzi mu sie beze mnie. teraz chce zmienic samochod, wiec wiem ze jestem okropna, ale mam nadzieje ze raczej na to poswieci kase ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-01-21 o 07:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Rozeznanie
|
Wszystkim ładnie odpisałam ale jeden niekontrolowany ruch i przepadło więc odpiszę to co pamiętam!
Dziękuję wszystkim za gratulacje w sprawie pracy, cieszę się bardzo, bo będę miała kasę na jakieś ciuchy i kosmetyki dla siebie: nie będę musiała oszczędzać sobie z budżetu domowego, choć dobrze mi szło hihi ![]() Weekend mam wolny ale w poniedziałek zaczynam normalnie i w weekend też czasami będę pracować. Monia dobrze pamiętasz byłam przedszkolanką a dokładnie to przez pół roku miałam staż potem wyprowadziłam się do innego miasta i tu już pracy w przedszkolu nie znalazłam niestety choć bardzo to lubię. Agnes ale brzuch ![]() ![]() ![]() Bania nie przejmuj się tymi 2 kg, pewnie zaraz zlecą ![]() ![]() Agnesikk Twój TŻ jest the best ![]() ![]() MP pewnie, że Ty jesteś najseksowniejszą laską w pracy. Nie może być inaczej!!!! Laura współczuję że aż tyle nie widziałaś TŻ, u mnie w ogóle nie ma śniegu wczoraj spadło jakieś 3 cm ale zaraz zaczął padać deszcz i stopniało, ale ja mieszkam na zachodzie Polski tu nie ma zimy ![]() Psyhe o kim Ty tak myślisz ![]() A teraz idę myć włoski i się ubierać bo na 13 muszę być u babci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to przez te zaparcia, ale rano na wadze bylo 61kg
![]() ![]() 3h uczyłam się na historię, ale to i tak nie odciągnęło moich myśli od dużego tyłka, ud i brzuchola!!!!
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-21 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
My na szczęscie trafiliśmy na otwarty Camp Nou (moj TŻ by sie chyba zaplakal, ja tez, bo maszerowalam z nim w upale grubo ponad 5km. Chociaż... i tak byłoby pięknie ![]() Aaaa... no to rozumiem obawy mamy. Ale myślę, że wizyta w szpitalu coś Cię nauczyła... i mama też powinna o tym widzieć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wczoajszy dzien byl bardzo ciezki... dlugo by opowiadac. Ostatecznie kolacje rocznicowa przelozylismy na dzis... Jak któraś jeszcze nie rozumie dlaczego kocham Barcelonę, to na blogu nowe zdjęcia i film ![]() ![]() Miłego dnia!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Moj TZ tak sie praktycznie uczy, w sumie to mu sie nie dziwie, bo zalezy mu na dobrej sredniej i nie studiuje latwego kierunku. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O nie, biedna Ania ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na zdjęcia koszuli! Cytat:
Ja dzisiaj pojechałam na cmentarz do dziadków i do rodziny na wioskę. 40km musiałam się tłuc 30km/h tyle było śniegu (no ale według ciotki droga była ok-chyba dla ciągników). A Bogu dziękowałam,że jakby co to mam w samochodzie tatę i łopatę,a gdzieś tam wujka z traktorem ![]() Cytat:
![]() Z guzami w poniedziałek do lekarza marsza! Zrozumiano ![]() Powiedz tż prosto z mostu,że nie chcesz i tyle. To najlepsze rozwiązanie, choćby miał kręcić nosem. Nie widzę Ciebie mieszkającej z facetem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
|
Trzymajcie kciuki o 17
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Alexis, trzymamy
![]() Monia, bo On jest takim popieprzonym perfekcjonistą. Dzisiaj zadzwonił, że był najlepszy z grupy i napisał ekonomię na 4,5, ale i tak nie jest zadowolony. On myśli, że jak na tych studiach będzie się uczył nie wiadomo jak to zapewni nam świetlaną przyszłość.. A co do drogi to Go akurat rozumiem, bo sama się wstrzymałam z jazdą.. Tam się ciężko jedzie nawet przy suchej nawierzchni. Ja ostatnio zostałam wyrzucona z trasy i o mało nie wpadłam w pole, bo nie ma ani oznakowania ani świateł. Po prostu poczekam aż przyjedzie i z Nim pogadam - pierwsza sesja w PL, ok. Ale nie już druga czy trzecia - nie dam się
![]() |
#1300 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Ty sama musiałabys czuć sie pewna, ze chcesz z nim mieszkac. Widocznie na to jeszcze nie czas ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Ja zamieszlałam z TZ jak miałam niecałe 18 lat ![]() ![]() bede trzymac ![]() wróciłam z pracy - fajny dzień, szybko zlecialo to 8 godz ![]() ![]() a i dzięki że mnie tak wspieracie ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Aniabania, zabójczo wyglądam w długim kardiganie
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Monia, nie jest żonatym facetem z 2ką dzieci i na 100% nie ma 40 lat ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jest kryzys, rodzicom jest teraz ciezko. suchym chlebem tez sie najesz. xD chcesz byc miss to daj sobie spokoj z tlustym serem, jak nie bedziesz kupowala tak czesto mozarelli, to moze tata dalby mi na nowe buty. i daje ![]() albo mowie, tatusiu, kupilam dzis w lumpeksie bluzke za 2 zl, ma za krotkie rekawy i jest zmechacona, ale zobacz, nadaje sie jeszcze! i on wtedy obcina siostrze kieszonkowe a mi daje kase na bluzke ![]() 2. jak dawalas rade w przedszkolu ![]() ![]() ![]() 3. ! ale jestes kochana! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ja tez ![]() ![]() ![]() 3. a, na przelomie listopada i grudnia mialam z tym problemy, nie moglam chodzic! taki bol wywoluja te guzy ![]() a bierze sie z wielu przyczyn. w moich przypadku glownym powodem jest tsh ![]() 4. super wpis! ![]() ![]() Cytat:
on mnie widzi juz jako zone, ech ![]() 2. musze isc do lekarza, zeby przpisal mi sterydy ![]() Cytat:
2. co nie? ![]() ![]() 3. idę ![]() 4. haha! czemu nie ![]() ![]() trzymam!!!!!!!! Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-01-21 o 17:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Ej, ja dzisiaj tez kupilam ten wspanialy wynalazek czyli herbate z senesu (z sedesu
![]() ![]() A ja dzisiaj zdrowo jem ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-21 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez jem mieszanke, i nie mam pieknej cery ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Ja już dzisiaj DZIAŁAŁAM bez senesu
![]() Do tego nauczyłam się na historię i napisałam analizę! Nawet ściągnęłam cały kurs z poczty na dysk, bo zbierałam się do tego i zbierałam. W SOBOTĘ! Moja mama ma urodziny w poniedziałek i pojechała dzisiaj z tatą i znajomymi do kina, a ja tutaj kisnę w domu ![]() ![]() Dzisiaj: I: Kromka pieczywa z serem żółtym II: Garść frytek + dorsz + kapusta pekińska z marchewką i odrobiną majonezu III: Łyżka surimi + dwa jajka na miękko + kromka pieczywa z wędliną _____ do 16:00 Teraz jedynie pozwolę sobie na pomarańczę!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w miare ok cere tylko po tabletkach niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
Ja wam coś piszę, a wy mi nawet nie odpisujecie.... pfffffff..........
![]()
![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Oj Psyhe, bo zamiast prosto z mostu nam rzucić nowinkami to Ty robisz jakieś podchody :P. Też lubię długie kardigany
![]() Bania, Twoja siostra ma na imię Iga? Jakoś tak fajnie mi się to imię kojarzy, choć żadnej nie znam ![]() Jak dzisiaj nie zacznę ćwiczyć i nie utrzymam tego codziennie to się rzucę z mostu! :P (a Wisła brudnaaaa fuuuuuuj!)
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Nie będę pisała o swoich problemach i nowościach skoro parę wcześniejszych postów zostało zignorowanych bez względu na to czy pisałam o diecie czy o innych rzeczach...
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Eee Psyhe przesadzasz. Nawet dziewczyny pisały o Tobie w długim kardiganie, więc jak mogą ignorować, skoro się pojawiasz w co drugim poście? Nie dramatyzuj :P.
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Czuję się beznadziejnie
![]() Czuję, że moje życie w ogóle nie jest ciekawe, robię rzeczy które nic do niego nie wnoszą i ogólnie jest klapa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1312 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. eee, i dobrze chyba ze kisniesz w domu ![]() ![]() ![]() moi nie odwazyliby sie kupic mi czegokolwiek w h&m ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
2. ![]() ![]() winyl ![]() ![]() ![]() 3. marsz do youtube! i cwicz z panami 8 min legs! Cytat:
![]() ![]() normalnie spalowac, skopac, zbic... to za malo! dziewczyny Cie wypytywaly o Twoje tajemnicze posty, a Ty udzielalas zdawkowych odpowiedzi, to o co chodzi ![]() to zrob z tym cos! bo pewnego dnia wstaniesz ze swiadomoscia, ze nic nie zrobilas ze swoim zyciem, a pretensje o to mozesz miec tylko do siebie. powiem wiecej. jak nie zaczniesz realizowac marzen, to wkrotce zostanie Ci juz tylko narzekanie. odwagi!
![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
W sumie to otworzyłam się bardziej... Częściej wychodzę ze znajomymi, chodzę na uczelnię, uczę się, ale czegoś mi w moim życiu brakuje... A co najważniejsze czuję się tłamszona przez otoczenie...
![]() Są ludzie, którym się złego słowa nie powie, a mnie na każdym kroku ktoś rzuca kąśliwe uwagi... I wtedy wracam do punktu wyjścia i zamykam się z powrotem w swoim mrocznym pokoju... I to nie o to chodzi, że ja nie mam dystansu do siebie, bo zawsze obracałam to w żart, ale to jeszcze nasila moje kompleksy... Pomijając już to, że znowu mega przytyłam i nawet na plecach mam tłuszcz ![]() W niczym z mojej szafy już dobrze nie wyglądam... A co do marzeń... Chyba ich nie mam...
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-01-21 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Wiesz.. Mogłabym jechać, bo jechali z moją chrzestną i Jej mężem, z którym jestem na "ty". Rok temu piliśmy z nimi w sylwestra, także fajni ludzie ![]() Cytat:
Lepiej skupić się na tym co jest tu i teraz - czerpać z życia na maksa i nie przejmować się tym, co mówią ludzie, bo oni za Ciebie życia nie przeżyją! Ja też mam problemy i to masę.. Jednym z nich jest to, że wyciągam jedzenie na stół i ryczę, bo nie chcę jeść, a muszę.. Ale walę to i dalej mam uśmiech na ryjcu!
![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
Można się przyłączyć?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1316 | |||||
Rozeznanie
|
No kurde, jak ja mam czas, to tu cisza
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Epidemia do mnie nie dotarła - na wadze spadki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() zapraszamy ![]() Mam pytanko, widzialam ze wrzucalyscie gdzies swoje zdjecia, gdzies na profilach? Tez bym cos powrzucala "dietowego", ale tak niekoniecznie zeby caly swiat je widzial ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() niedawno wróciłam od rodziców. Byliśmy na obiadku, z okazji dnia Babci ![]() ![]() ahhh będą żelki ![]() tż wypił z moim tatą 0,7 na pół i jak tylko przyszliśmy padł. super. ![]() Cytat:
![]() ![]() ten pan jest niemożliwy w tym stroju hah Cytat:
![]() do lekarza sio!! ![]() na mieszkanie przyjdzie jeszcze pora ![]() dziękuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pewnie ![]() Cytat:
![]() ![]() psyhe - ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1318 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to że chodzisz na uczelnię - super, ale nauka to nie wszystko, sama nauka nie da Ci satysfakcji z życia. dobrze, że oprócz tego ostatnio częściej wychodzisz, ale jak się wtedy czujesz? jeśli w porządku - to czemu nie robisz tego częściej ![]() tłamszona przez otoczenie - ale jak, przez tych z którymi wychodzisz? to zmień ekipę! przez domowników - na nich często narzekasz - wyprowadź się! zmień miasto. to popularne wsród studentlow, wcale nie musisz wtedy robić kariery naukowej i kuć całymi dniami, zeby mieć stypendium. pewnie z góry założysz, że to niemożliwe, ze rodzice się nie zgodzą, że będą niepotrzebnie komentowali. Ale to Twoje życie. to Ty masz je przezyc po swojemu, nie pod ich dyktando. 2. ale to robią jacyś Twoi bliscy znajomi, czy tacy, których nie lubisz i oni chcą zrobić Ci przykrość? hm, w tym przypadku chyba najlepiej jest to olać ![]() ![]() ale z drugiej strony, w tym zdaniu sama sobie zaprzeczasz, bo z jednej strony masz do siebie dystans, ale z drugiej - kąśliwe uwagi potęgują Twoje kompleksy. Wszystkie wiemy, że nieprzyjemne uwagi nie są niczym miłym, ale tak sobie myślę, czy sama nie prowokujesz takich sytuacji? myślę o panu ex. często dosc o nim piszesz, że wyjesz, albo wściekasz się o to, co do Ciebie pisze. mimo że radzimy Ci urwać ten kontakt. jesgo najwyrazniej bawi taka zabawa Tobą. i nie chodzi tylko o niego, ale rowniez o inne tego typu kontakty. 3. Jestem pewna, że przesadzasz, niedawno wrzucalaś zdjęcia i w ogóle nie było widać, ze źle w czymś wyglądasz. w swetrze wyglądałaś bardzo fajnie, jutro masz pole do popisu i poddania się ocenie gdy wrzucisz obiecane zdjecie koszuli. nie przesadzaj z tym tluszczem. ja tez przytylam, dziewczyny tez pisza o wzroscie. to co? trzeba spiac poslady i cos z tym zrobic. przestac chlac piwo, pisac o chipsach, zaczac biegac. Agnes tak zrobila i jej posty są optymistyczne. w kwestii przytycia się z Tobą bratam, ale przypominam, ze to nie jest koniec swiata i tez nie przybylo nam tak duzo kg, ze nie jestesmy w stanie tego ogarnac. spoko. jest luty, do sezonu bikini mamy jeszcze troche czasu. 4. proszę Cię. na pewno masz mnostwo marzen, tylko z gory zakladasz, ze one nie wypala, ze to nie ma sensu. niech to bedzie cokolwiek, nie wiem, choćby fajny wyjazd na wakacje, heineken festival, czy cos bardziej materianlego, nie wiem, fajny gadzet. malymi krokami daz do tego, zeby to zrealizowac, uda Ci sie szybciej niz Ci sie wydaje, satysfakcje bedziesz miala niesamowita Cytat:
2. noo nie następna! ![]() Witaj! super że z nami jestes! napisz coś o sobie ![]() Cytat:
![]() 2. nie tylko z kolanami ![]() ![]() do tego podwyzszonego tsh doszlo przemeczenie, brak zelaza, ogolne zle wyniki. czuje ze znowu sie zaczyna, bo wyskoczyl mi juz pierwszy guz, zaczynam miec goraczke, jestem ospala ![]() wiesz, to nie jest jakies super powazne, ale bardzo nachalne... ciezko to wyleczyc, czesto wraca, rujnuje codzienny grafik;/ 3. ![]() 4. ![]() w profilu uzytkownika zakladasz taki album ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O kurde, właśnie mi coś uświadomiłaś.... Mówiłam, że mam lekko podwyższone tsh.... nie mogę się wyspać i zwlec z łóżka... i z niewiadomego powodu mam non stop stan podgorączkowy (w granicach 37,3), co tez wykancza. Chyba czas na wizyte u lekarza... A da sie tak zrobic, zebyscie widzialy te zdjecia tylko Wy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za radę ![]() tak - album ustawiasz jako prywatny, i widzą go tylko znajomi. zaprzyjaźniamy się wszystkie po kolei i widzimy się nawzajem ![]() bosko jest pospać do 11! to moj pierwszy taki dzien od 6go stycznia ![]() wypiłam wczoraj senes i zrobił mi małą rewolucję w nocy, w pewnym momencie bardzo rozbolał mnie brzuch, a później to już wiadomo co się stało ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.