![]() |
#1291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
a ja wskoczyłam rano na wagę z nadzieją, że zobaczę minispadek, a tu co? figa, wzrost
![]() ![]() póki co biorę się za biospektroskopię, ostatnie laborki = ostatnie odpowiadanie z teorii. a na uczelni dziś do 17:30...
![]() |
#1292 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() Bottega chwilunie.... bo chyba sie zamotałam w tym galimatiasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zadomowienie
|
Hej piękne
![]() Puchatku-otrząsnęłam się jakoś ![]() ![]() ![]() ![]() oj i Bottega wróciła ![]() ![]() BOŻE LASKI jak czytałam o tych facetach to mnie krew zalała po prostu ![]() ![]()
#1294 |
Rozeznanie
|
Nadrobiłam. TZN. Naczytałam się tych stron co mnie od piątku nie było.
soshaa : Te dane podajemy tutaj czy na priv? Widzę ,że nie które lasencje podały tu a inne nie i teraz nie wiem jak się przyjęło. U mnie 82,7 kg czyli -0,3 od początku ale to było 16.05 (przyjmuje 83 kg bo waga się wahała w ciągu dni ale tyle było w miarę stabilnie)więc i tak jestem mega happy ![]() Myślę, że mogę założyć I cel : 78kg II cel : 73 kg III cel: 69 kg IV cel: 60 kg Czy te cele wydają się wam ok? Tzn. nie płakałabym jakbym finalnie zeszła np. do 58 kg, ale tyle warzyłam ostatnio w 8 klasie podstawówki więc możemy to wpisać jako MARZENIE. ![]() ![]() suzzi891: Sprawy rodzinne są zawsze trudne. Moją ciocię bił mąż alkoholik przez prawie 20 lat. Najbliższa rodzina wiedziała i próbowała jej pomóc, ale mówiła że go kocha i go ciągle usprawiedliwiała i nie dało się. Skończyło się dnia w którym mój wówczas 16 letni kuzyn wszedł do kuchni z nożem i zagroził ,że jak ona go nie wyrzuci to on z nim skończy. I go wyrzuciła. To jej otworzyło oczy.Teraz po około 8 latach jest inną kobietą pewna siebie, spokojną, szczęśliwą. Jak dziewczyny pisały trzeba brać sprawy w swoje ręce. Pisałaś, że masz siostrę na pewno ci pomoże. Dobrze gdybyś to zgłosiła na policję.Ważne aby coś z tym zrobić bo z wszystkich opowieści które słyszałam to jak raz cię uderzył to kolejny też to zrobi. Wiem, że musi Ci być trudno i ciężko, ale musisz sobie zadać pytanie czy będzie ci gorzej? Mi się wydaje,że jak cie mąż bije to gorzej być nie może. Nie można żyć z potworem. A innym dziewczynom piszę : doceniajmy swoich mężów. Jak widać często mamy do nich pretensje o głupoty w porównaniu z problemami innych.... Ogólnie jak o tym myślę, to podsumowując można napisać tylko : Czemu tak jest? ![]() Bottega : JeZu! Ale masz sytuację ... Myślę, że na wesele nie powinnaś iść bo tak czy inaczej się umęczysz, nie będziesz dobrze bawić a tylko czekają cię wyrzuty sumienia. Cała sytuacja z bratem trochę głupia i śmieszna za razem (nie gniewaj się za to). Jeżeli mogę Ci coś doradzić to zatrzymaj się i złap oddech, na spokojnie pomyśl co z twoim TŻ, pisałaś, że chciałaś za niego wyjść teraz nie jesteś pewna.. cóż... może żaden z nich nie jest tym Panem Właściwym? A może trzeba po prostu przeczekać? Najważniejsze abyś się nie zastanawiała i tak bardzo nie martwiła, że któregoś zranisz, bo wiesz nie namawiam Cię abyś była zimną psiną, ale zadbała o SWOJE szczęście. Niestety w życiu często jest tak ,że jak człowiek się za bardzo innymi martwi to się budzi z ręką w nocniku.
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-05-21 o 07:17 Powód: dopisanie |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
melduję się w poniedziałek rano
![]() ważyłam sie w sobotę rano, myślałam że do pon. coś wzrośnie bo weekend, ale nie, tak samo albo i mniej (pewnie dlatego bo w sobote zaczynał mi się okres), na mojej wahadłowej wadze jest między 77 a 78 ![]() powiedzmy ze 78 |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bottega koktajl z sałaty lodowej ![]() Oj Bottega Bottega KUSICIELKO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do wesela to dla mnie tak jak dla Sylvi sytuacja jest oczywista, masz faceta idziesz z facetem na wesele, nie wyobrażam sobie abyś mogła wybrać inaczej ![]() Thenerd ja też czekam na opinie o placuszkach, bo naprawdę waham się czy je robić, choć wyglądają ![]() ![]() Elganja tu publicznie podajemy wagę/wzrost etc. ![]() Marta barwo za spadek ![]() U mnie waga bez zmian ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki, ja tak szybciutko, dzisiaj waga bez zmian więc jest 77,0kg
![]() ![]()
![]() |
#1298 | |
Przyczajenie
|
Winnie bejbe, bejbe co to za cięcie z kalorii? już basta! dość! przecież to nawet dziennego zapotrzebowania nie pokrywa
![]() ![]() ![]() ![]() Szczurek nie smutaj! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Martuszka85 nie ma podawania wagi wstecz ![]() ![]() ![]() elganja dane podajemy tutaj - a najlepiej aktualizować je w podpisie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- sylvi_86 patrzę na Twój podpis i chyba coś mnie ominęło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj na śniadanie miałam jogurt light śliwkowy z otrębami i powiem wam ze zmęczył mnie. Tzn do jakiegokolwiek jogurtu dorzucę otręby to mi przestaje smakować. Może lepiej dorzucać je do np. jakiejś zupy? Co myślicie? (nie chce z nich rezygnować gdyż dobrze działają na mój układ trawienny ![]() a jeszcze się pochwalę, że wczoraj na obiad wymyśliłam i zrobiłam pierś z kurczaka ze świeżą miętą i bazylią i troszkę przyprawy VEGETA NATUR . I powiem wam że był pyszny.
![]() |
#1300 | |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Wszystkim, które zaliczyły spadek gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 Edytowane przez Winnie the Pooh Czas edycji: 2012-05-21 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Zakorzenienie
|
melduję do tabelki 77,5 kg czyli o 0,5 kg więcej. i to od piątku mi tak przybyło. podejrzewam, że to o tym winie :P
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Czy można się dołączyć??
![]() Waga: 84kg Wzrost:173cm Wiek: 26 CEL: ![]() ![]() Dwa lata temu schudłam z 97 kg na 74 kg, ale oczywiście.... musiałam nadrobić tak "wielką stratę". Chusteczka mnie strzela, jak o tym sobie pomyślę. Zaczęłam się obżerać - zajadałam końcówkę studiów. Teraz jestem na stażu, niedługo znów zacznie się kolejny stres - egzamin plus szukanie pracy, ale chcę wyrobić w sobie silną wolę! ![]() Kiedyś ćwiczyłam regularnie - raz w tyg body step, plus ćwiczenia w domu, teraz jest DRAMAT! Samo łażenie po mieście z chłopem, który ma przyspieszenie w nogach ![]() Od 15 dni nie jem słonych przekąsek oraz nie piję słodkich, gazowanych napojów (tych niegazowanych również) - dorzucam od dzisiaj słodycze. Wrrr... przyjmiecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zadomowienie
|
BajaderkowaBaba Witaj
![]()
#1304 |
Rozeznanie
|
Hejka lasencje
![]() Bottega jak dla mnie Twoje zachowanie nie dośc, że jest dziwne to hmm nieludzkie? Jak mozna isc na impreze z facetem, z którym nie jesteś miesiąc a 3 lata a gdy źle się zachowa czy coś ci nie podpasi to leciec w ramiona innego, już mało istotne czy to brat czy kolega liczy się fakt. naprawdę z tej całej sytuacji jasno wynika, że to w Tobie tkwi problem, byłaś ze swoim a teraz tak jakby zaczynasz coś czuc do jego brata. Jesteś z jednym a dalesz nadzieje innemu i to dosc wyraźnie. Problem tkwi w Tobie sama nie wiesz czego chcesz. Bez obrazy ale na wesele niby powinnaś isc ze swoim ale jak przy wolnym tańcu znowu Cie obejmie tak, że nie będziesz czuła swobody to polecisz do jego brata. Postaw się na jego miejscu jak on może się czuc? Jakby on tak pogrywał z Tobą i powiedzmy twoją siostrą? Napewno by Ci się to nie spodobało.... nie wiem co robic ale póki co powinnaś się zastanowic czego naprawde ty chcesz i kogo bo ranic to już to robisz i swojego faceta i jego brata z jednym niby jestes a drugiemu dajesz wyraźne sygnały, że chcesz z nim byc... chore bez kitu. Sosha moja waga jak w podpisie póki co skubana się nie chce zmienic ;/ BajaderkowaBaba oczywiście, że przyjmiemy po to tu jesteśmy ![]() Puchatku nie ładnie ![]() ![]() ![]()
#1305 |
Zadomowienie
|
A Wam dziewczynki bardzo dziękuję,jesteście wspaniałe naprawdę.. Wiecie co rozmawiałam z jego siostrą.. Mówi,że on tak na mnie odreagowuje to co się wokół niego teraz działo ostatnim czasem.. Ma z nim porozmawiać.. Napisałam pozew o rozwód,jak go zobaczył zaczął płakać i przepraszał.Przysiągł,że będzie pracować nad sobą i powiedział,że mnie kocha i chce wszystko naprawić.. Obiecanki cacanki,ale szanse dam bo nigdy tak nie robił,może przejrzał na oczy,że może zostać sam jak palec.. No cóż czekam na dalszy rozwój akcji,jak nadal będzie jak było to się pożegnamy, jestem młoda nie dam sobie zniszczyć życia a mogę je jeszcze złożyć do kupy i uratować. Dzięki Wam zrozumiałam,że zasługuję na więcej.Bardzo Wam dziękuję,bez Was nic bym nie osiągnęła
![]()
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczył że nie jesteś słaba, że zachowuje się idiotycznie i mam nadzieję, że oglądając ten pozew zrozumiał co robi. trzymam kciuki za poprawienie sytuacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Rozeznanie
|
suzzi bardzo się cieszę, mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej, chyba wkońcu zrozumial jak wiele może stracic
![]() ![]()
#1308 |
Zadomowienie
|
A odnośnie tematu Bottego Słońce jesteś mądrą dziewczyną i na pewno podejmiesz dobrą decyzje..Ale zgadzam się z Este.. Dziwne,że coś przeszkadza Ci w Twoim chłopaku,a w jego bracie już nie.. Może faktycznie Twój chłopak to jednak nie ten na całe życie.. Może po prostu to chwilowe zauroczenie i chęć oderwania się od rutyny? Uważaj żeby później nie okazało się,że jednak będziesz tego żałować
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Wiecie dziewczyny co?! Jesteście za☠☠☠iste i już ![]()
#1309 |
Zakorzenienie
|
Oj laski pisałam, że przez % namieszałam
![]() madziulka, chcę tego z TŻtem, ale nie chcę być do tego przymuszana. Jak jesteśmy w grupie, ze znajomymi to nie chcę by ktoś mnie ściskał jak maskotkę tak, żebym z trudem oddychała - chcę żeby dał mi trochę przestrzeni... a za każdym razem czuję się jak ptaszek uwięziony w klatce ![]() Czarna, w tamtej sprawie dopowiem jeszcze tyle: jeśli kobieta pozwala facetowi na takie zachowania mając dziecko, jest takim samym tchórzem jak jej facet. Bo tylko facet-tchórz bije, wyzywa i poniża swoją kobietę, a kobieta, która nie chce (w tym przypadku chcieć=móc) ochronić swoje dziecko kończąc chory związek i próbując (co nie będzie łatwe, ale czy łatwiejsze jest życiem z tyranem??) ułożyć sobie i jemu życie od nowa, jest dla mnie tak samo winna krzywdy dziecku jak jego ojciec. Dziecko z takiego związku na ZAWSZE będzie już skrzywdzone, a to matki obowiązkiem jest je ochronić! W tym przypadku ochorona=rozwód, nowe życie. Często matkom wydaje się, że ochraniają swoje dzieci, że dziecko nie widzi/nie słyszy, nie czuje co się dzieje. To nie prawda. Dziecko cierpi tak samo, a może i gorzej - bo nie rozumie, tylko widzi krzywdę i ból. Kiedy takie dziecko dorasta, często pakuje się w patologiczny związek i schemat się powtarza. elganja, tyle, że ja też głupio boję się, iż jeśli na razie rozluźnię kontakt z TŻtem, to stracę go na zawsze... Boję się, bo nie chcę budować związku do nowa, przechodzić przez te same etapy jeszcze raz, tylko po to, aby na końcu okazało się, że to nie to. Szkoda mi tych lat. "Obudzę się" po 30tce jako samotna i bezdzietna. ![]() Wyrafinowy, koktajl z sałaty wiem, że brzmi strasznie, ale poczytaj w necie - dużo ludzi takie robi ![]() ![]() hehe no właśnie źle Wam napisałam ![]() ![]() ![]() ![]() sosha, powiem Ci, że mój TŻ też łaził za rękę na tym koncercie z naszą koleżanką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stanęło na tym, że TŻ i jego brat idą sami i (cytuję): "będziemy siedzieć i chlać wódę". Ojjj to się źle skończy ![]() Puchatek, ja wczoraj też odwaliłam -.- Zachciało mi się słodkiego i zrobiłam 2 polewy - czekoladową oraz białą i jedliśmy łyżką. A tam dużo masła jest:/ Ale dziś już grzecznie i mam na dzieję, że u Ciebie też! Ciesz się z małej nadwyżki - u mnie do zgubienia 2,3kg ;/
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-05-21 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Puchatku co to ma znaczyć ![]() ![]() ![]() BajaderkowaBaba witaj ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam taka burze w moim zyciu tez po 6latach zwiazku wszystko sie rozpadlo, moj swiat sie zalamal, eks chyba przeszedł na druga strone (tzn. okazał się bi albo homoseksualny??? Nie wiem, zerwałam całkowicie kontakt). Maiałam 21 lat jak sie rozsypało i byłam załamana, żadnych wizji na przyszłość, a jednak poznałam kogoś, zakochałam się, okazał się wspaniały i po 2 latach się pobraliśmy. I jestem naprawdę bardzo szczęśliwą mężatką i ciesze się że tak sie potoczyło. Myślę, że w związku obie osoby muszą bardzo chcieć wszystko ułożyć i dopowiedzieć. Może to dziwne ale z mężem nie mamy tajemnic (albo nic o nich nie wiem ![]() Jak pisałam : patrz na siebie i swoje potrzeby, a co do Twojego związku to jeśli chcesz aby trwał i się rozwijał to może najlepsza będzie szczera rozmowa? ![]()
![]() |
#1312 |
Zadomowienie
|
Puchatku-ja ciebie bić nie bedę gemgolić tylko powiem tyle-KAŻDEJ SIĘ ZDARZA!ŻADNA Z NAS ŚWIĘTA NIE JEST
![]() ![]() ![]() Bottega-o tych związkach to czysta prawda!najbardziej cierpią dzieci ![]() A sytuacji z bratem Tż oceniać nie bedę bo to twoja i wyłącznie twoja sprawa.Ty wiesz najbardziej czego od życia chcesz.trzymam tylko kciuki za to aby ci się wszystko poukładało ![]() Suzzi-mam tylko nadzieję,że to nie są jego puste słowa i na poważnie się zmieni.Trzymam również mocno kciuki ![]() BajaderkowaBaba-Witam ![]() U mnie pogoda do bani,niby słońce a wieje wiatr i przez to nie ma tego nastroju jaki powinien być ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-05-21 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
ale mnie tyłek boli. przepedałowałam na stacjonarnym 10km .. pół godzinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Suzzi : Jak czarnaDama napisała mam nadzieję,że to nie tylko puste słowa, musisz być czujna i jak co to od razu reagować. Też trzymam kciuki.
![]() |
#1315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Elgajna-no to trzymamy kciuki ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-05-21 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() muszę jechać na jakieś zakupy dietkowe... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo dobrze!pedałuj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1318 |
Rozeznanie
|
Sylvia_86 koniecznie aby żadne świństwa nie wpadały do jadłospisu
![]() Dziewczyny pożalę się Wam trochę heh nie ma na nic siły ... Nie wiem co mi jest, ale od kilku dni wstaję już rano zmęczona, teraz siedzę w pracy "dopiero" 5godz przed komputerem (bo jeszcze 3 przede mną) i ledwo co patrzę w monitor oczy mnie bolą, siły nie mam, najchętniej już bym się położyła do łóżka ![]() ![]() ![]() ![]() Moje menu na dziś: Ś: 3cieniutkie kromki razowego chleba (60g) + turek + polędwica + ogórek małosolny + 5 rzodkiewek II: *Fruvita 0% O: 160g piersi z grilla + 190g surówki wiosennej P: 200ml zupy kalafiorowej K: serek wiejski + rzodkiewki + pomidor + ogórek + 2 wafle ryżowe *ta ze śliwką i ziarnami - właśnie mam pytanie czy jak Wy kupujecie te jogurty to one są takie płynne - jak pitne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.