|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Aż tak źle było???U nas poszło gładko, na bardzo fajnego księdza trafiliśmy
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do winietek- napisz wiadomość do sprzedającego. Gdyby jeszcze nie wysłał masz okazję zmienić adres. Ale bądźmy dobrej myśli ![]() A tak już wszystko macie??
![]() |
#1292 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Dziewczyny mam pytanie, czy spotkałyście się może na weselu z takim "koszykiem-niezbędnikiem" ułożonym w toaletach (w którym przykładowo jest lakier do włosów, plastry, igła i nitka i inne przydatne rzeczy na weselu dla gości? Które niekoniecznie mogą mieć przy sobie
![]()
#1293 | ||||||
Zakorzenienie
|
Skończyłam pisać plan, także moge Was w końcu nadrobić
![]() I moge sie także pochwalić, że moja nieszczęsna sukienka została zrobiona przez mamę i jestem zadowolona z efektu ![]() Cytat:
![]() Tż sie jednak zdecydował na kamizelke i musznik, kolor biały. Stwierdził, że chce wyglądac inaczej niz goscie. I jak zdejmie musznik, to by został w samej koszuli a tak to bedzie miał kamizelkę, która bedzie go odróżniać. Cytat:
Cytat:
fajne buty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Przyznam się, że dość pobieżnie (
![]() ![]() Jagodziu- pięknie wyglądasz w tej sukience! ![]() ![]() Nena- piękna wizja dekoracji Kościoła ![]() ![]() ![]() Ewusia_marchew- lepiej upewnij się, że winietki zostały wysłane ![]() ![]() Widziałam zdjęcia Waszych Kościołów... Maryja w wersji BIG to mój zdecydowany faworyt ![]() U nas ze spraw ślubnych : Chcemy zamówić już zaproszenia (wybrane już są) i jest mały problem z deklinacją nazwisk ![]() ![]() ![]()
#1295 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie było źle naczytałam sie tyle o spowiedzi przedslubnej ze bylam mega poschizowana a okazalo sie ze wcale nie bylo tak zle tylko pytanie na temat dochowania czystosci i drazenie tematu troche do bani a tak to ok Cytat:
![]()
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, dawno mnie nie było no i mam za swoje, pełno zaległości
![]() niusia wyszła już za mąż, Madzia zaraz na dniach ![]() Ja też juz moją suknię odebrałam,ale nie mam na razie jak zrobić fotki. Będę jeszcze chyba ją poprawiać, bo te baby z salonu rozpruły tiul z tyłu, żeby się dostawać łatwo do suwaka ale nie zabezpieczyły tego niczym i boję się, że ten tiul się porwie. Lecę nadrabiać i wybaczcie dłuższą nieobecność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Laski.. nie ogarniam swojej głupoty.
![]() Wlasnie sobie uswiadomilam ze nie wiem jakiego koloru zamówiłam suknie slubna ![]() Calkiem mi to z glowy wypadlo w tym calym stresie zamawiania itp.. a babka nawet nie wspomniala ze jest biel i smietankowa biel a ja zapomnialam zapytac... Ona tez nie lepsza bo chyba powinna zapytac :/ Podejde tam w sobote i zapytam... odrazu zapytam w jakiej cenie maja pasy do sukien bo jeden batrdzo mi sie spodobal..
#1298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1299 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
I tak nic juz nie zdzialam bo kiecka juz jest zamówiona. (przynajmniej tak twierdza) Do soboty wole miec spokoj. Wole zapytac osobiscie i odrazu poogladac pasy. Bede miala pretekst odwiedzenia ich...
Ale sie wkurzylam ze nikt mnie nie zapytal o te kolory ![]() dala mi skrawek materialu ktory powiedziala ze JEST PODOBNY bo identycznego nie maja.. i nie jest to biel... edit- albo jest bialy nie wiem... najlepsze ze jest w umowie rubryka: kolor/wymiary. i mam wpisane same wymiary...
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-04-25 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie wygląda z tymi rękawkami, zostawiłabym na ślub ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niusia ![]() ![]() I przyszłam się pochwalić ![]() Był wreszcie facet od remontu, jutro o 8 przychodzą kłaść płytki i mozaikę, planuje skończyć w piątek, więc po długim weekendzie TŻt zaczyna robić meble, a że będziemy miec sprzęt w zabudowie to musimy go niedługo kupić ![]() ![]() ![]() Niestety nie wszystko jest jakbym chciała, z racji małej powierzchni i konkretnego rozmieszczenia mebli musimy mieć podblatową małą lodówkę, znalazłam fajną więc już się nie dąsam. Ale chcemy teleskopowy okap, w kolorze cczerni a znalazłam tylko taki z firmy CANDY i coś nie mam do niej przekonania, możecie coś polecić? PS. Chętnie tez dowiem się o jakichś fajnych piekarnikach ![]() ![]()
![]() |
#1302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Audrey, brawa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie sie dowiedziałam, ze cioci brat umarł, także na weselu jej pewnie nie bedzie, a co za tym idzie, jej syna z żona i córki z mężem. Bo drugi syn to raczej nie odmówi sobie. Do tego, brat cioteczny miał mieć wesele w czerwcu, jakiś czas temu dowiedziałam sie ze jednak przełożyli na wrzesień, a wczoraj babcia dostarczyła nowinę, że dziewczyna w ciazy i muszą przyśpieszyć ślub ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale babsztylowi nagadam ze nie zapytal mnie o ten kolor ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() ja niestety nie znam sie na takich wynalazkach wiec bede liczyc na pozniejsze Wasze doswiadczenie odnosnie wyposażenia kuchni ![]()
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
Przyszły zamówione fotoalbumy dla rodziców, są z a c z e p i s t e
![]() I przyszły wieszaki w kolorze fioletowym, zamawiałam te na all po 10 zł, o których była chyba tutaj mowa ostatnio, albo to na innym wątku widziałam
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wpadłam tylko aby pokazać wam tak jak obiecałam monogram na tort oceniam go w skali od 1 do 5 na 4 choć za nie długo będzie na 5 ![]() ![]() Gratulacje dla mężatek za piękne zdjęcia oraz cudowne relacje ![]() a także pmką za zakupy ślubne i ddś ![]() Pozdrawiam każdą z osobna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
PS. Zdecydowaliśmy że kuchnia będzie w czerni ![]()
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz kiedys opowiadalam na temat sprzatania czarnych mebli ![]() Ale jak lubicie miec porzadek to moze nie bedzie tragicznie ![]() uciekam do TZ. ps. zabudowane kuchnie na prawde sa bardzo ladne ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-04-25 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Konto usunięte
|
niusia kochana zapomniałam złożyć Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, pociechy z męża i może dzieciaczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1313 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Bo spieraliśmy się bo ja chciałam jasną a TŻt ciemną. Przekonał mnie i będzie po jego myśli ![]() ![]()
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choby mój, wieczór przed doszło do prób... [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33775434]niusia kochana zapomniałam złożyć Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, pociechy z męża i może dzieciaczka ![]() O fasolkę tak TŻ zagaduje, że szok, już mam dość powoli on już by chciał a ja tak za rok najwcześniej rozpocząć instalację |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą!
![]() Trochę Was przeleciałam :P niusia, dziękujemy za relację, wszystkiego naj z okazji ćwierćwiecza i udanego wyjazdu do Tunezji! My za 3 tygodnie o tej porze będziemy już na Majorce! ![]() omosia, ja będę mieć bukiet z samych kantadesek, będzie ich 9 lub 11, przynajmniej na chwilę obecną taka jest koncepcja. anusia, ja od dawna znam ten pomysł z koszyczkami dla gości w toalecie i planujemy mieć coś takiego, już nawet zbieramy powoli potrzebne rzeczy ![]() A u nas przedślubnych działań ciąg dalszy: na sobotę umówiliśmy się z naszym instruktorem na indywidualne zajęcia, ma nam ułożyć choreografię do pierwszego tańca. Mieliśmy zrobić to sami, ale zwyczajnie nie mamy na to czasu i jak to TŻ stwierdził, jeśli zrobi to za nas kto inny, to będzie mniej powodów do kłótni ![]() ![]() A poza tym... odebraliśmy dzisiaj obrączki! ![]()
#1317 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ja mam czarno biala ![]()
#1318 | |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33775820]instalację
![]() ![]() kłócić się o orzeszka ![]() ![]() Pan mąż za chwile wróci, a ja nie mam popakowanych walizek... ...o mu powiem, że na wizażu siedziałam ![]() Mąż prał i wieszał pranie, a ja prasowałam ![]() Mierzyliśmy dzisiaj kuchnię i gniazdka planowaliśmy, meble już dawno ustaliliśmy i gdzie lodówka będzie stała. Może krasnoludki wykafelkują kuchnię pod naszą nieobecność No, nie wiem, zy chcę być przelatywania ![]() Cytat:
Mieliśmy Turcję, Egipt i Tunezję. TŻ ma teraz wolne, a na sam maj nas nie interesowało i praca i szkoła, za dużo by było nieobecności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne ![]()
![]() |
#1320 |
Wtajemniczenie
|
podobała mi się biała, ale troche mi sterylnością zalatywało i jednak wolę cieplejsze wnętrza.
ale biało- czarną ma moja przyjaciółka i wygląda suuuper ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.