Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 19:40   #1291
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
No powiem ci że prawie tak czułam się przy spowiedzi
Aż tak źle było???U nas poszło gładko, na bardzo fajnego księdza trafiliśmy

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

dziękuję Kochana, miło ze ktoś wreszcie zauważył jakąś moją wypowiedź
No pewnie, że zauważyłam Nawet zawielocytowałam, tylko sie nie wyświetliło i sobie myślę, czegoś mi tu brakuje. Potem się skapnełam, że przecież Ewusia nasza w końcu ma alko
Co do winietek- napisz wiadomość do sprzedającego. Gdyby jeszcze nie wysłał masz okazję zmienić adres. Ale bądźmy dobrej myśli
A tak już wszystko macie??

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 19:43   #1292
anusia-girl
Rozeznanie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Dziewczyny mam pytanie, czy spotkałyście się może na weselu z takim "koszykiem-niezbędnikiem" ułożonym w toaletach (w którym przykładowo jest lakier do włosów, plastry, igła i nitka i inne przydatne rzeczy na weselu dla gości? Które niekoniecznie mogą mieć przy sobie Kiedyś na jakimś blogu zobaczyłam go i pomysł mi się nawet spodobał i teraz sama zastanawiam się nad czymś takim. Co o tym sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (22,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bathroom-Baskets.jpg (69,1 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (24,6 KB, 44 załadowań)
Stary 2012-04-25, 19:46   #1293
ona8686
Zakorzenienie

Skończyłam pisać plan, także moge Was w końcu nadrobić
I moge sie także pochwalić, że moja nieszczęsna sukienka została zrobiona przez mamę i jestem zadowolona z efektu

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Pochwalę się Wam postępami. Odebrałam suknię wisi sobie w szafie i czeka na godzinę "Ś"

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie krawaty maja Wasi TZ ?
Tż sie jednak zdecydował na kamizelke i musznik, kolor biały. Stwierdził, że chce wyglądac inaczej niz goscie. I jak zdejmie musznik, to by został w samej koszuli a tak to bedzie miał kamizelkę, która bedzie go odróżniać.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Bardzo mi się takie pomysły podobają Sama namawiałam TŻ na trampki, ale on jest strasznym tradycjonalistą Na żadne "szaleństwa" nie chce się zgodzić
Fajne są takie pomysły, jednak uważam, że to ślub i na takie szaleństwo zdecydujemy sie na plener.

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Jeżeli mogę Ci coś doradzić i w ogóle tym które są na kupnie strojów dla Tż-tów to patrzcie na skład materiału! Nie radzę brać garniturów z 100% wełny! Bardzo się mną. Miałam nie dawno przeszkolenie od Pani która parę lat pracuje przy garniturach i właśnie radziła żeby w składzie, jeżeli jest wełna to był też jakiś sztuczny składnik, w ogóle najlepiej mieszanka kilku.Jeśli natomiast w składnie jest jedwab to garnitur się rysuje. To taka mała ściągawka
Zapomniałam spojrzeć na skład. A jak w domu sobie przypomniałam, to było 100% wełny. I już widze, jak sie pogiął, choc był założony tylko 2 razy, tylko do zobaczenia jak sie prezentuje.

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki

I dziewczyny UWAGA!!! UWAGA!!! CHWALE SIĘ!!!
fajne buty

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

A tak właśnie. Na co planujecie wydać kasę z prezentów ślubnych? My chcemy autko zmienić i doposażyć mieszkanko
Przede wszystkim wyposażymy kuchnie i to jest jedyne co, czego nam bedzie brakowac w mieszkaniu, a reszta idzie na konto oszczędnościowe. I za pare lat, chcemy sie budowac. Wiec zawsze to cos bedzie.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Nie zauważyłam nowego wątku
Ewuszka mnie zmyliła
Wtedy to hurtem napiszę o wyjeździe. To będzie pierwszy lot Pana męża. Idę poszukać moich okularków przeciwsłonecznych.
papa
Gratuluje jeszcze raz i zycze cudownej i udanej podróży

Cytat:
Chciałam się pochwalić i jednocześnie doradzić

Nie pokazywałam Wam mojej sukienki ( z resztą, żadna nie pisała żebym pokazała) ale i tak pokaże
Od razu ostrzegam że nie jestem tak super zgrabna jak Wy wszystkie

Mam do niej 2 rodzaje dopinanych ramiączek jedne normalne a drugie łączone na plecach, takie niby bolerko. Które są lepsze? A może w ogóle bez nich? jeśli ramiączka to czy do tego jeszcze dokupować bolerko? Co myślicie o welonie?
Przepraszam że tak zamęczam
Aaa, pytałam sie czy to ta sama sukienka co wtedy czy inna (sugerując tym - pokaż sukienkę ) Bardzo ładna i te drugie ramiaczka

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 19:47   #1294
DobraDusza88
Zakorzenienie

Przyznam się, że dość pobieżnie (), ale nadrobiłam

Jagodziu- pięknie wyglądasz w tej sukience! Będziesz przepiękną PM

Nena- piękna wizja dekoracji Kościoła Jeśli tylko kwiaciarka ma taką samą wizję jak Ty to już się nie mogę doczekać efektu finalnego (bo chyba wrzucisz jakieś foto na wątek )

Ewusia_marchew- lepiej upewnij się, że winietki zostały wysłane ale na pewno będzie wszystko w porządku i dojdą na czas

Widziałam zdjęcia Waszych Kościołów... Maryja w wersji BIG to mój zdecydowany faworyt

U nas ze spraw ślubnych :
Chcemy zamówić już zaproszenia (wybrane już są) i jest mały problem z deklinacją nazwisk Chyba muszę się podszkolić No i oczywiście jeszcze nie rozdaliśmy zaproszeń, a i tak wiemy, że kilka osób na pewno nie przyjdzie...
Stary 2012-04-25, 19:49   #1295
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
ja neistet nie mam bo uderzam w calkiem inne kolory.. ale jak mi sie cos przewinie to zapamietam ze pytalas
[QUOTE=gosza_m;33773118]Aż tak źle było???U nas poszło gładko, na bardzo fajnego księdza trafiliśmy

Nie było źle naczytałam sie tyle o spowiedzi przedslubnej ze bylam mega poschizowana a okazalo sie ze wcale nie bylo tak zle tylko pytanie na temat dochowania czystosci i drazenie tematu troche do bani a tak to ok

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie, czy spotkałyście się może na weselu z takim "koszykiem-niezbędnikiem" ułożonym w toaletach (w którym przykładowo jest lakier do włosów, plastry, igła i nitka i inne przydatne rzeczy na weselu dla gości? Które niekoniecznie mogą mieć przy sobie Kiedyś na jakimś blogu zobaczyłam go i pomysł mi się nawet spodobał i teraz sama zastanawiam się nad czymś takim. Co o tym sądzicie?
Osobiscie nie spotkalam sie ale slyszalam o takich pomyslach . Mi osobiscie mega podoba sie ten pomysl sama nawet mysle czy takiego czegos nie przygotowac
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:18   #1296
kilianna
Zakorzenienie

Kurcze, dawno mnie nie było no i mam za swoje, pełno zaległości
niusia wyszła już za mąż, Madzia zaraz na dniach . Ale ten czas leci.

Ja też juz moją suknię odebrałam,ale nie mam na razie jak zrobić fotki. Będę jeszcze chyba ją poprawiać, bo te baby z salonu rozpruły tiul z tyłu, żeby się dostawać łatwo do suwaka ale nie zabezpieczyły tego niczym i boję się, że ten tiul się porwie.

Lecę nadrabiać i wybaczcie dłuższą nieobecność
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:22   #1297
melod_y
Zakorzenienie

Laski.. nie ogarniam swojej głupoty.
Wlasnie sobie uswiadomilam ze nie wiem jakiego koloru zamówiłam suknie slubna
Calkiem mi to z glowy wypadlo w tym calym stresie zamawiania itp.. a babka nawet nie wspomniala ze jest biel i smietankowa biel a ja zapomnialam zapytac... Ona tez nie lepsza bo chyba powinna zapytac :/

Podejde tam w sobote i zapytam... odrazu zapytam w jakiej cenie maja pasy do sukien bo jeden batrdzo mi sie spodobal..

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 20:23   #1298
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Calkiem mi to z glowy wypadlo w tym calym stresie zamawiania itp.. a babka nawet nie wspomniala ze jest biel i smietankowa biel a ja zapomnialam zapytac... Ona tez nie lepsza bo chyba powinna zapytac :/

Podejde tam w sobote i zapytam... odrazu zapytam w jakiej cenie maja pasy do sukien bo jeden batrdzo mi sie spodobal..
To wez no dla swietego spokoju zadzwon zapytaj ))
Stary 2012-04-25, 20:23   #1299
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:

Nie pokazywałam Wam mojej sukienki ( z resztą, żadna nie pisała żebym pokazała) ale i tak pokaże

Mam do niej 2 rodzaje dopinanych ramiączek jedne normalne a drugie łączone na plecach, takie niby bolerko. Które są lepsze? A może w ogóle bez nich? jeśli ramiączka to czy do tego jeszcze dokupować bolerko? Co myślicie o welonie?
posoba mi się ta druga opcja z bolerkiem? a tak na marginesie to powinnaś dostać niezłe manto za to że gadasz głupoty
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:26   #1300
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
To wez no dla swietego spokoju zadzwon zapytaj ))
I tak nic juz nie zdzialam bo kiecka juz jest zamówiona. (przynajmniej tak twierdza) Do soboty wole miec spokoj. Wole zapytac osobiscie i odrazu poogladac pasy. Bede miala pretekst odwiedzenia ich...

Ale sie wkurzylam ze nikt mnie nie zapytal o te kolory
dala mi skrawek materialu ktory powiedziala ze JEST PODOBNY bo identycznego nie maja.. i nie jest to biel...

edit- albo jest bialy nie wiem... najlepsze ze jest w umowie rubryka: kolor/wymiary.
i mam wpisane same wymiary...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-04-25 o 20:27
Stary 2012-04-25, 20:27   #1301
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ja mam ślub w lipcu i wręcz przeciwnie - kwitną w lipcu i sierpniu http://www.cebulki-kwiatowe.pl/produ...oducts_id=8708 co potwierdziła moja florystka. Zresztą nawet w zimie można je dostać, jako sprowadzane
sprowadzone można dostać chyba każde kwiaty, w szklarniach hodują nawet tulipany w styczniu

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
eee nie wszystko. Oto lista moich ślubnych dotychczasowych niewypałów:
- najpierw za duża suknia
- potem za mała
- brak kryształowego pasa Chelsea
- welon w innym kolorze niż suknia
- nietrafione dwie fryzury próbne
- wymarzonej fryzury nie będzie
- w niedzielę po weselu jadę do krakowa na egzamin (bosko, nie??)
- masa problemów logistycznych związanych z transportem gości i ich ulokowaniem w hotelach
- Tż który nie chce nauczyć się tańczyć pierwszego tańca

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

niusia - super relacja, uśmiałam się przy końcu
no to piątka! Wczoraj opróżniliśmy całe pomieszczenie pod kuchnię, został pusty pokój, staliśmy i złapałam go żeby spróbować potanczyć a on spinkolił i zamknął się na klucz w sypialni ja nie wiem jak ja mam do niego mówić

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Z związku z przypalonym welonem, byłam dzisiaj poszukać zamiennika - nic na siłę, ale udało mi się znaleźć piękny grzebyk w Bijou Brigitte za całe 39 PLN

Dobrego wieczorku, wracam do sprzątania...
bardzo fajny

Cytat:

wariatka! Cyc jak marzenie i jeszcze narzeka
fajnie wygląda z tymi rękawkami, zostawiłabym na ślub

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
uwleibiam chłopaków

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Na poczatku Twojej wiadomosci dostalam zawal bo my mamy 160 butelek wodki i 170 gosci liczac z dziecmi, ale na szczescie dodalas ze to ilosc na 2 dni, ufffff...
zawał to mam ja... bo my mamy 250 butelek na 160 osób na 1 dzień lącznie z dziećmi i kobietami

Cytat:
Gosza miała taki niezbędnik. Ja także planuję go mieć, z doświadczenia wiem że miło byłoby mieć takie coś, zwłaszcza że ja jestem mega awaryjna. Niech będzie, nic się nie stanie, nikt na tym nie straci, ale może zyskac

Niusia za relację i życzę udanej podróży

I przyszłam się pochwalić

Był wreszcie facet od remontu, jutro o 8 przychodzą kłaść płytki i mozaikę, planuje skończyć w piątek, więc po długim weekendzie TŻt zaczyna robić meble, a że będziemy miec sprzęt w zabudowie to musimy go niedługo kupić jestem podjarana jak dziecko w Wigilie
Niestety nie wszystko jest jakbym chciała, z racji małej powierzchni i konkretnego rozmieszczenia mebli musimy mieć podblatową małą lodówkę, znalazłam fajną więc już się nie dąsam. Ale chcemy teleskopowy okap, w kolorze cczerni a znalazłam tylko taki z firmy CANDY i coś nie mam do niej przekonania, możecie coś polecić?
PS. Chętnie tez dowiem się o jakichś fajnych piekarnikach Co prawda jesteśmy zdecydowani na Boscha ale chętnie wezmę pod uwagę cos innego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 20:30   #1302
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo pięknie wyglądasz, a te ramiączka faktycznie wyglądają ciekawie i moim zdaniem ładniej niż bez

Cytat:

melody, dla mnie ta biel i śmietankowa biel są bardzo podobne, ale one powinny Cię zapytać i 100 razy upewnić, jaki kolor CIę interesuje, bo to nie jest takie oczywiste przecież.

Audrey, brawa
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:31   #1303
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widziałam jeszcze na żadnym weselu takiego niezbędnika, ale uważam, że to świetny pomysł

Właśnie sie dowiedziałam, ze cioci brat umarł, także na weselu jej pewnie nie bedzie, a co za tym idzie, jej syna z żona i córki z mężem. Bo drugi syn to raczej nie odmówi sobie.
Do tego, brat cioteczny miał mieć wesele w czerwcu, jakiś czas temu dowiedziałam sie ze jednak przełożyli na wrzesień, a wczoraj babcia dostarczyła nowinę, że dziewczyna w ciazy i muszą przyśpieszyć ślub a przedwczoraj jeszcze mówiłam siostrze, że trochę szkoda, że tego wesela nie maja jednak wcześniej, bo bym Tż trochę wyćwiczyła w tańcu, a tu bach...

Franuś
Stary 2012-04-25, 20:33   #1304
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

melody, dla mnie ta biel i śmietankowa biel są bardzo podobne, ale one powinny Cię zapytać i 100 razy upewnić, jaki kolor CIę interesuje, bo to nie jest takie oczywiste przecież.

Audrey, brawa
no dokładnie. w sumie dobrze ze nie jest to biel lub ecru który jednak rozni od siebie troche bardziej...
Ale babsztylowi nagadam ze nie zapytal mnie o ten kolor

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Był wreszcie facet od remontu, jutro o 8 przychodzą kłaść płytki i mozaikę, planuje skończyć w piątek, więc po długim weekendzie TŻt zaczyna robić meble, a że będziemy miec sprzęt w zabudowie to musimy go niedługo kupić jestem podjarana jak dziecko w Wigilie
Niestety nie wszystko jest jakbym chciała, z racji małej powierzchni i konkretnego rozmieszczenia mebli musimy mieć podblatową małą lodówkę, znalazłam fajną więc już się nie dąsam. Ale chcemy teleskopowy okap, w kolorze cczerni a znalazłam tylko taki z firmy CANDY i coś nie mam do niej przekonania, możecie coś polecić?
PS. Chętnie tez dowiem się o jakichś fajnych piekarnikach Co prawda jesteśmy zdecydowani na Boscha ale chętnie wezmę pod uwagę cos innego

ja niestety nie znam sie na takich wynalazkach wiec bede liczyc na pozniejsze Wasze doswiadczenie odnosnie wyposażenia kuchni

Stary 2012-04-25, 20:36   #1305
Magdzia0108
Zadomowienie

Przyszły zamówione fotoalbumy dla rodziców, są z a c z e p i s t e

I przyszły wieszaki w kolorze fioletowym, zamawiałam te na all po 10 zł, o których była chyba tutaj mowa ostatnio, albo to na innym wątku widziałam

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:36   #1306
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

Fajnie wygląda kuchnia, gdy ma urządzenia pod zabudowę. W sprzętach nie pomogę, bo sie nie znam, ale nam ostatecznie również piekarnik Boscha przypadł do gustu i wydaje sie ok.

Franuś
Stary 2012-04-25, 20:42   #1307
zubi89
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Wpadłam tylko aby pokazać wam tak jak obiecałam monogram na tort oceniam go w skali od 1 do 5 na 4 choć za nie długo będzie na 5 bo mam pomysł jak go "dopieścić"

Gratulacje dla mężatek za piękne zdjęcia oraz cudowne relacje

a także pmką za zakupy ślubne i ddś

Pozdrawiam każdą z osobna

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Przyszły zamówione fotoalbumy dla rodziców, są z a c z e p i s t e

I przyszły wieszaki w kolorze fioletowym, zamawiałam te na all po 10 zł, o których była chyba tutaj mowa ostatnio, albo to na innym wątku widziałam
na fioletowym wątku

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:46   #1308
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Do dziewczyn, które będą mieć bukiet z samych kantadesek

Ile ich bedziecie miec w bukiecie?
Miałam mieć z nich bukiet i miało to być 7-9 szt
Ostatecznie miałam tulipany, na ostatni moment zmieniłam
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:51   #1309
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

ja niestety nie znam sie na takich wynalazkach wiec bede liczyc na pozniejsze Wasze doswiadczenie odnosnie wyposażenia kuchni
z piekarnikiem właśnie też nie wiem... teraz jeszcze wyczytałam że Siemens ma fajne...

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Fajnie wygląda kuchnia, gdy ma urządzenia pod zabudowę. W sprzętach nie pomogę, bo sie nie znam, ale nam ostatecznie również piekarnik Boscha przypadł do gustu i wydaje sie ok.
u mnie w domu są wolnostąjące AGD, TŻt bardzo chce zabudowę wiec się zgadzam.

PS. Zdecydowaliśmy że kuchnia będzie w czerni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 20:55   #1310
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
z piekarnikiem właśnie też nie wiem... teraz jeszcze wyczytałam że Siemens ma fajne...

u mnie w domu są wolnostąjące AGD, TŻt bardzo chce zabudowę wiec się zgadzam.

czerni powiadasz
Juz kiedys opowiadalam na temat sprzatania czarnych mebli , ale jak kto woli. Ladnie wyglada ale w utrzymaniu to jest meczarnia moim zdaniem.
Ale jak lubicie miec porzadek to moze nie bedzie tragicznie

uciekam do TZ.
ps. zabudowane kuchnie na prawde sa bardzo ladne

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-04-25 o 20:56
Stary 2012-04-25, 20:55   #1311
Konto usunięte

niusia kochana zapomniałam złożyć Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, pociechy z męża i może dzieciaczka
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 21:03   #1312
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
I tak nic juz nie zdzialam bo kiecka juz jest zamówiona. (przynajmniej tak twierdza) Do soboty wole miec spokoj. Wole zapytac osobiscie i odrazu poogladac pasy. Bede miala pretekst odwiedzenia ich...

Ale sie wkurzylam ze nikt mnie nie zapytal o te kolory
dala mi skrawek materialu ktory powiedziala ze JEST PODOBNY bo identycznego nie maja.. i nie jest to biel...

edit- albo jest bialy nie wiem... najlepsze ze jest w umowie rubryka: kolor/wymiary.
i mam wpisane same wymiary...
Ja ci powiem ze tez mam cyrki z sukienka tzn moze nie dokonca z suknia ale z salonem gdzie ja zamowilam . Kobiety sa tak tam zakrecone ze naprawde zaluje ze nie wybralam innego salonu no ale zobaczymy jak to bedzie
Stary 2012-04-25, 21:06   #1313
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
czerni powiadasz
Juz kiedys opowiadalam na temat sprzatania czarnych mebli , ale jak kto woli. Ladnie wyglada ale w utrzymaniu to jest meczarnia moim zdaniem.
Ale jak lubicie miec porzadek to moze nie bedzie tragicznie

uciekam do TZ.
ps. zabudowane kuchnie na prawde sa bardzo ladne
Cytat:
Ja ci powiem ze tez mam cyrki z sukienka tzn moze nie dokonca z suknia ale z salonem gdzie ja zamowilam . Kobiety sa tak tam zakrecone ze naprawde zaluje ze nie wybralam innego salonu no ale zobaczymy jak to bedzie
Znaczy się blat będzie czarny i sprzęty, a fronty będą w takim drewnowym kolorze.
Bo spieraliśmy się bo ja chciałam jasną a TŻt ciemną. Przekonał mnie i będzie po jego myśli Najwyżej on będzie sprzątał
Stary 2012-04-25, 21:07   #1314
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984
eee nie wszystko. Oto lista moich ślubnych dotychczasowych niewypałów:
- Tż który nie chce nauczyć się tańczyć pierwszego tańca

choby mój, wieczór przed doszło do prób...

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33775434]niusia kochana zapomniałam złożyć Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, pociechy z męża i może dzieciaczka[/QUOTE]
O fasolkę tak TŻ zagaduje, że szok, już mam dość powoli
on już by chciał
a ja tak za rok najwcześniej rozpocząć instalację
Stary 2012-04-25, 21:08   #1315
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
choby mój, wieczór przed doszło do prób...

[/COLOR]
O fasolkę tak TŻ zagaduje, że szok, już mam dość powoli
on już by chciał
a ja tak za rok najwcześniej rozpocząć instalację
instalację to musisz z nim poważnie porozmawiać żebyście się nie zaczęli kłócić, w końcu ten rok może wytrzymać
Stary 2012-04-25, 21:16   #1316
tenebrosa
Wtajemniczenie

Witam wieczorową porą!

Trochę Was przeleciałam :P

niusia, dziękujemy za relację, wszystkiego naj z okazji ćwierćwiecza i udanego wyjazdu do Tunezji! My za 3 tygodnie o tej porze będziemy już na Majorce!

omosia
, ja będę mieć bukiet z samych kantadesek, będzie ich 9 lub 11, przynajmniej na chwilę obecną taka jest koncepcja.

anusia, ja od dawna znam ten pomysł z koszyczkami dla gości w toalecie i planujemy mieć coś takiego, już nawet zbieramy powoli potrzebne rzeczy

A u nas przedślubnych działań ciąg dalszy: na sobotę umówiliśmy się z naszym instruktorem na indywidualne zajęcia, ma nam ułożyć choreografię do pierwszego tańca. Mieliśmy zrobić to sami, ale zwyczajnie nie mamy na to czasu i jak to TŻ stwierdził, jeśli zrobi to za nas kto inny, to będzie mniej powodów do kłótni My tylko przyjdziemy na gotowe i się nauczymy, chociaż nie omieszkałam dzisiaj podesłać instruktorowi filmików z figurami, jakie chcemy zawrzeć

A poza tym... odebraliśmy dzisiaj obrączki! Oto i one:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczki1.jpg (77,1 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obraczki2.jpg (78,8 KB, 36 załadowań)
Stary 2012-04-25, 21:19   #1317
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

kocham czarny kolor

ja mam czarno biala

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 21:22   #1318
niusia_87
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33775820]instalację to musisz z nim poważnie porozmawiać żebyście się nie zaczęli kłócić, w końcu ten rok może wytrzymać [/QUOTE]
kłócić się o orzeszka
Pan mąż za chwile wróci, a ja nie mam popakowanych walizek...
...o mu powiem, że na wizażu siedziałam
Mąż prał i wieszał pranie, a ja prasowałam

Mierzyliśmy dzisiaj kuchnię i gniazdka planowaliśmy, meble już dawno ustaliliśmy i gdzie lodówka będzie stała.
Może krasnoludki wykafelkują kuchnię pod naszą nieobecność

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Trochę Was przeleciałam :P
No, nie wiem, zy chcę być przelatywania
Cytat:
niusia, dziękujemy za relację, wszystkiego naj z okazji ćwierćwiecza i udanego wyjazdu do Tunezji! My za 3 tygodnie o tej porze będziemy już na Majorce!
Nie mieliśmy takiego wyboru, a szkoda
Mieliśmy Turcję, Egipt i Tunezję. TŻ ma teraz wolne, a na sam maj nas nie interesowało i praca i szkoła, za dużo by było nieobecności
Cytat:

Stary 2012-04-25, 21:24   #1319
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
A u nas przedślubnych działań ciąg dalszy: na sobotę umówiliśmy się z naszym instruktorem na indywidualne zajęcia, ma nam ułożyć choreografię do pierwszego tańca. Mieliśmy zrobić to sami, ale zwyczajnie nie mamy na to czasu i jak to TŻ stwierdził, jeśli zrobi to za nas kto inny, to będzie mniej powodów do kłótni My tylko przyjdziemy na gotowe i się nauczymy, chociaż nie omieszkałam dzisiaj podesłać instruktorowi filmików z figurami, jakie chcemy zawrzeć

śliczne
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 21:30   #1320
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

kocham czarny kolor

ja mam czarno biala
podobała mi się biała, ale troche mi sterylnością zalatywało i jednak wolę cieplejsze wnętrza.
ale biało- czarną ma moja przyjaciółka i wygląda suuuper

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości