![]() |
#1291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
Princ udanej zabawy! zazdroszcze, sama chetnie bym sie wyrwala bo mam dzis serdecznie dosc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zadomowienie
|
truscafka ale duży
Tyle literek zdążyłam zrobić na gotowo. Jutro pochwalę się gaciami, bo dziś poszły do prania |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Goldi jak ja mialam jedno dziecko...jak sonia miala 2-3 miesiace zaliczylam 20 godzin jazdy z instruktorem, moglam spokojnie wyjsc, wrzucic ja w chuste i wszedzie zabrac, latalam z nia sama z 10 razy jak nie wiecej... A teraz udupiona jestem i tyle
Chawa fajne literki ![]()
#1294 |
Zakorzenienie
|
o kurcze,jakie fajne i co z nimi potem zrobisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
Glam jesteś hiroł. I tyle
![]() Edytowane przez goferek33 Czas edycji: 2012-05-05 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mlody tez ma najfajniejsze ciuszki z h&m, ale tz mi nie pozwala zbytnio szalec, bo ma za duzo ubran nasz dziec (za to tesciowka sie tym nie przejmuje i co rusz mu cos tam kupi sesesese ![]() goferku nastepnym razem sie uda, ja zdawalam 4 razy, za kazdym razem oblewalam na luku ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- goferku czytalam to, nie dziwie sie Walesie, ze focha szczelil ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Jak mnie w macicy kluje, masakra jakas ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Ogladacie final bityw na glosy?
My tu bardzo przezywamy i cala rodZina przed telewizorem Goferku tez mam kilka nowych ksiazek na polce za ktore nie mam kiedy sie zabrac... No moze bym miala jakbym nie wchodzila na wizaz ![]()
#1298 |
Zakorzenienie
|
oj wizaz to zlodziej czasu...
![]() glam kibicujesz swoim? ![]() ![]() A chcialam powiedziec, ze od 10.05 w Biedrze beda bodziaki, 3 pak za 19.99. Kupowalam kiedys, bardzo fajne sa ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Czy 35 zl za przewijak w stanie idealnym to duzo? Nikt nie chce ![]() glam a jak twoj tramwaj? Jakis odzew? ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Kobitki a moze by tak teraz liste troche zmiejszyc? do tej szczegolowej dac linka a tu zostawic aktywnych mam nika, imie malucha i date? Bedzie przejrzyscie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ojjjjjjjjjjj kochana aż sie mi miło zrobiło, że ktos pamięta, że coś takiego jak Basiula też tu występowało heheh a ja zdycham łupie mnie w dupie a raczej nad hhehe pociarałam sobie dzisiaj od godziny 12 do 21:30 zdążyłam: pojechac na zakupy, posprzątać salon i sypialnie, poodkurzać, pościarać podłogi, wysprzątac łazienke, wyskoczyć chwile z małym do wujka, skosić trawe, wygrabać ją, wykąpać siebie i małego, zrobić mężusiowi sałatke i uprasować 2 prania.....no i mały już śpi oczywiście............... ....sąsiedzi robią grila zaraz regularnego szału dostane: muza gra, śpiewy chichoty i jeszcze deb*le fajerwerki puszczają....i żeby nie było to nie gówniaże tylko osoby w wieku ok 35-40 lat.....ŻAL.PL
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Muff u mnie byly przewijaki w promocji za 39
Tramwaju poki co nikt nie chce ![]() Ja szczerze to wolalabym uzywke dobrej firmy zwlaszcza ze ma swietne recenzje, jest zwrotny i to jeden z lepszych blizniaczych na rynku niz szeroki jak stodola z firmy krzak . Ale rozni ludzie po swiecie chodza A na dwojce leci samotnosc w sr@czu ![]()
#1301 |
Zakorzenienie
|
![]() Ela, u nas piękna pogoda, po 2 razy dziennie wychodzimy na pole ![]() ![]() ![]() Domi, gratulacje ![]() No i już nie karmię cycem ![]() ![]() ![]() Jestem taka padnięta po tych spacerach, że lecę spać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1302 |
Raczkowanie
|
Dziekujemy za komplementy!
Same piekne dzieciaczki na tym watku! Muffinka odnosnie baby led weaning, to podobno dziecko nie moze sie zadlawic jesli siedzi prosto i je samo. Tu znalazlam watek o tym: http://forum.gazeta.pl/forum/f,97130...d_Weaning.html Z Lena probowalam tego, z roznym skutkiem i z Laura tez troche zaczynam ![]() ![]() Glam powinnas zostac matka roku! Nie wiem jak sobie tak dobrze radzisz, to niesamowite. A ja jeszcze narzekam ![]() ![]() U nas w koncu ladna pogoda, wiec wykorzystalysmy to na maxa, a Lena zdolala nawet wbic sie na chate naszego malego sasiada, aa potem nie chciala stamtad wyjsc, choc chlopiec wyszedl w miedzy czasie spowrotem na podwodko. Ona dalej bawila sie jego zabawkami ![]() Piszecie o zakupach, ja nie kupuje prawie nic, bo choc oddalam prawie wszystkie rzeczy po Lenie, dostalam znowu wszystko za darmo i to od obcych ludzi ![]() http://www.autofoteliki.pl/concord-lift-evo-pt U nas tez coraz wieksza susza w piersiach i coraz wiecej z butli dostaje, czego naprawde nie chcialam. Liczylam, ze bede ja karmic przynajmniej do 6 miesiacy. Lena dzis o malo nie spalila nam chalupy, kiedy to podlaczyla do sieci nie dzialajace od dawna zelazko, nawet nie wiem kiedy. Nagle dzialac zaczelo, a ze lezalo plasko na wykladzinie, wypalilo w niej piekna dziure. Dobrze, ze tylko tak sie to skonczylo. To bylo takie jej zelazko zabawka, ktorego uzywala na niby kiedy ja prasowalam drugim. Mamy nauczke! Chawa piekne literki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Basiu ja swoim daje smoki w dziob i wtedy gazete do reki- gniota, dra, jednym slowem szalenstwo
No wlasnie co z Dygotka??? Bo fatal to na tydzien miala do rodzicow wybyc i mialam z nia konyakt smsowy. Nie macie do dygotki nr tel?
#1304 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam z rańca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
faktycznie dygotka gdzieś przepadła...w tym tyg miała mieć badania z niunią?
zmysł też lubię jak moja pani ciagnie mlenio z cycusia, narazie nie zapowiada się na zmianę ![]() ![]() dzisiaj rano moja pani mnie zaskoczyła, podnoszę ukradkiem głowę znad poduchy a ona w śmiech...odrazu mnie przyczaiła bo leżała na brzuszku ![]() a jeszcze się na nią poskarżę... przestała mi gugać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Jestem w szoku, dzieci daly mi dzis pospac do 7:49 ![]() ![]() ![]() U Nas od rana burza grzmi i pada, ale moze jeszcze sie przejasni A propos reakcji na imie- wrzucilam filmik na fb
#1307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czesto jem ryby, tylko ze ja nie moge cytryny wiec tylko z kwaskiem cytrynowym i sola i pieprzem. Czasem dodaje bazyli. Z ciastek to ciasteczka holenderskie sa beznabialowe. Chawa superliterki My wrocilismy do domu, dorbze, ze sie juz schlodzilo. Dzis debiutujemy w krzeselku, Kasia juz sie dlugo sama bawi na siedzaco wiec mysle, ze jej krzywdy juz nie zrobie. Spacerowka z Xlandera fajna, na poczatku jej sie bardzo nie podobalo, ze nie moze sie ruszac, bo przypieta pasami, ale chyba juz troszeczke sie przyzwyczaila. Tak piszecie o tej zyrafce, ze tez ja zakupilismy z okazji promocji, mam tylko nadzieje, ze jej sie spodoba, bo to sporo kasy za zwyklego gryzaka. Szczeniaczek uczniaczek ja na razie tylko troszke zainteresowal, jego migoczace serduszko, ale mam nadzieje, ze bedzie coraz bardziej. 3 tyg temu u moich rodzicow np w ogole nie zwracala uwagi na psa, a tym razem juz ja bardzo interesowal. Na imie reaguje juz od jakiegos czasu. Dalam jej wczoraj kasze jaglana, chyba jej nie smakuje, bedziemy jeszcze probowac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Kurcze tez sie zastanawiam nad ta sophie... Ale cena mnie troche odstrasza, a juz kupienie dwoch sztuk- porazka
![]()
#1309 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Co tu tak cicho? ![]() ![]() Glam - spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe dla naszych wątkowych bliźniaków ![]() ![]() ![]() I tak jak Baha (a tak w ogóle to gdzie ona?) została wątkową miss, tak Ciebie bym ochrzciła najdzielniejszą matką wątkową ![]() Jak Ciebie czasem czytam to myślę jak goldi, że: Cytat:
Cytat:
Jakby któraś była zainteresowana tą metodą karmienia polecam książkę Bobas Lubi Wybór Cytat:
![]() Amelcia też tak ma, że nauczy się czegoś nowego, powtarza np. 2 dni, potem cisza jak makiem zasiał. To chyba normalne u dzieci |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() No i zostałam sama z dziećmi przez tydzień. Najbardziej się boję tych spacerów ![]() ![]() Seona gratki ![]() ![]() My za 2 dni koczymy 5 miesięcy i najwyższa pora podać coś Michałkowi ![]() ![]() pokszyfko ja też lubię strasznie karmić ![]() ![]() ![]() ![]() Glam ja Cie podziwiam jeszcze bardziej ![]() ![]() STO LAT DLA WSZYTSKICH PÓŁROCZNIAKÓW ![]() ps. mam zasakrowaną klawiaturę przez córę, więc wybaczcie błedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Lori jak piszesz o tym zelazku- przypomnialo mi sie ze moja siostra tak gdzies z szafki w kuchni grzalke wyciagnela... Dziura w dywanie i w podlodze
![]() A i tak szczescie ze sie dziecko nie poparzylo ![]()
#1312 |
Zakorzenienie
|
Mi dziś Michałek wypadł z łożeczka... Narazie w łożeczku jeszcze śpi Polusia- ma wyciągnięte dwa szczebelki i oczywiście na najniższym poziomie. Ale dajemy go na karuzelkę (tą góre przyczepiamy i włączamy a on sobie leży). Dziś go położyłam i poszłam do kuchni a za jakieś 3-5 min słyszę płacz...wchodzę- a on leży na podłodze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Domi no ja to caly czas mowie ze sonia wymaga dwa razy wiecej uwagi niz chlopcy. Ona jest wyjatkowo trudny charakterek, bardzo stanowcza i musi postawic na swoim
![]() Po tatusku chyba taka wredota- juz ja ja obserwuje na placu zabaw, normalnie miss asertywnosci i dyktator w piaskownicy ![]() A chlopcow ja jakos tak nie traktuje jak dwojki dzieci... Tylko co najwyzej poltora ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Domi a jak normalnie spacerujesz? Ja juz pisalam i ktoras z dziewczyn tez o tej dostawce do wozka dla starszaka, super sprawa ![]() ![]()
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Dzisiaj sobie pospałam heh ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przez 2 dni mialam malo mleka,to dzisiaj dziecko strzelilo na cycki focha.zrobilam jej butle,wciagnela 150ml,a wczoraj na sile 30 wypila |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Domi powiem ci ze ja na pewnym etapie mialam dla Soni takie szelki- smycz z szeleczkami... Jak sonia miala jakies 1,5 roku to tez tak uciekala. Teraz troszke zmadrzala
![]() A nie dziala u was np pomaganie przy pchaniu wozka?poza tym nasz patent na spacer to wyjscie do parku z placem zabaw, sonia szaleje w piaskownicy i na drabinkach a ja kraze wkolo po alejkac. Potem wyciagam z placu zabaw obietnica loda w pobliskiej lodziarni i stamtad do domu. Dwie godziny murowane
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-05-06 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wózek pcha minute i koniec :/ ciężki przypadek z mojej córy, taka mała chooliganka rośnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Raczkowanie
|
Ja zostanę z dzieciakami od 11 do końca miesiąca. Nawet mi sie nie chce myśleć jak to bedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
witam sie tylko bo nie wiem co pisac
![]() doczytalam ale nie wiem co komu poszczegolnie mialam odp. Ktoras pisala, ze dizdzia nie guga, ponoc norma przed zaprezentowaniem nowej umiejetnosci ![]() przedstawialam dzis prezentacje z glucho-niemym chlopakiem. Najgorsze ze wypadlam blado na jego tle, bo robilam bledy slowne, zacinalam sie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.